Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
KAFKA FOR PRESIDENT!!!!!!!! 😀
több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Én eddig azok közé tartoztam akik bíztak Kolbban, de ezzel a meccsel elveszítette a támogatásom (sajnálhatja 😀), többet nem akarom Eagles mezben látni. Inkább nézzük meg Kafkát, ha nincs Vick.Tomeee
Szerintem elég önbizalomromboló volt neki, ahogy a szezon előtti nagy beharangozó ellenére Vicket tették a helyére. Emellett erre a meccsre is csak backupként készült és persze el lehet mondani, hogy akkor is felkészültnek kellet volna lennie, de a játékát elnézve nekem kb az jött le, hogy "hú csak el ne basszak valamit csúnyán". Én nem voltam nagy Kolb fan szezon előtt ( 😊 ),de szerintem alapvetően nagy teher lett a vállára helyezve és idő kell neki. Ha év végéig is balfasz marad, még akkor is lesz előtte egy egész off-season ami alatt összeszedheti magát, de addig is jól jön Vick. Ja, meg úgy hallom páran érdeklődnek Kolbért... az is valami, mert mondjuk egy Roy Williamst max Al Davis csapatában tudnám elképzelni (a Cowboyson kívül) azzal a szerződéssel. 😉

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 744 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na Srácok!

Végig szenvedtem ezt a meccset ahogy a csapat is. Reméljük a "futball istenek" erre a meccsre kiélték magukat rajtunk bosszúból amiért D-Mc-t elengedtük aztán békén hagynak vagy mellénk állnak. Na jó ez hülyeség ez csak Ricsiék idegesítő kommentárjából jön nagyon bosszantóak voltak (még hogy Ricsi most hallott csak a philly blogról meg jé vannak philly szurkolók ez sajnos mindent elmond most róla............. :o ) S rendben grat a Skinsnek a győzelemért de kb 3 negyeden keresztül miután megszerezték az előnyt semmit nem csináltak mi meg elszerencsétlenkedtünk mindent. Az elejét leszámítva a védelemnek gratula nagyot teljesítettek kár hogy az O nem tudott igazán felnőni hozzájuk. Nyilván Vickkel más lett volna. S most Kolbról mert így már véleményt mondhatunk azt gondolom. Szóval az elején azt mondtam el vele a p.ba akor már próbáljuk ki Kafkát. Aztán a következőre jutottam: el kell döntenie a csapatnak hogy merre akar indulni. Adott egy nagy potenciálal nagy játékra lehetőséget adó fiatal elkapó gárda. De Kolb nem az aki meg fogja tudni játszani őket. Ha így haladunk D-Jack és Maclin vagy Celek az év végén kérni fogja a tradet mert nem tudjuk kihasználni őket. Kolb ugyanis nem más egyenlőre számomra mint egy stabil jó game manager amihez az a stabil védekezés és jó futó játék kell amit a 2. negyed közepétől láttunk és rövid passzos játék. Lénygében amit akár a Pitt is tud azzal a különbséggel hogy ott BB-ben meg lesz a potenciál és a védelem tud pontokat hozni (erre a miénk annyira még nem képes). Jó a dropok sem segíteték őt és a végén pont az egyik legbiztosabb kezű elkapónk Avant ejtette ki a labdát de ez a lényegen nem változtat. Mit gondoltok erről mondjuk itt Soldi véleményére is kíváncsi lennék bár nem biztos h látta a meccset? Szóval remélem nem ragadunk be ennyire s az amatőr hibákról is leszokunk most már (meg főleg a büntetésekről bár szerintem néhány túl szigorú volt h védekezzen akkor egy csapat...)

Fly Egles: deee
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 288 — Beware the Slim Reaper!
A D# a második félidőre nagyon összeállt.Ez kellett vna már az elejétől.Greengo
Szerintem baromira meglepték McDermottot a futásokkal az elején. Valószínűleg McDermott arra készült, hogy a 29. futójátékkal rendelkező csapat NcNabb karjára fogja bízni a meccset. Nem így történt és megszívtuk.

több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Ezzel remélem a Vick vs Kolb kérdést le is lehet zárni.
Most tényleg az a legfontosabb kérdés,hogy mennyire sérült le Vick. (?)
McCoy-t ki kell emelni megint az O#-ből.Ma is nagyot alakított.
A D# a második félidőre nagyon összeállt.Ez kellett vna már az elejétől.Mind 1 nem szabad búslakodni.Felmértük a Skinst és mindenki láthatja,hogy simán verhetők. 😀
Most jöhet a post game show.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 288 — Beware the Slim Reaper!
Én eddig azok közé tartoztam akik bíztak Kolbban, de ezzel a meccsel elveszítette a támogatásom (sajnálhatja 😀), többet nem akarom Eagles mezben látni. Inkább nézzük meg Kafkát, ha nincs Vick.Tomeee
Hát, akkora homályokat Kafka is tud dobni mint Kolb, úgyhogy felőlem is jöhet.

több mint 14 éve
-Shady 28 labdaérintés, összesen 174 yd, fumbliért nem okolom, nélküle még ennyire sem mentünk volna.

-Jackson és Maclin összesen 4 elkapás (ebből egyet Vick adott) összesen 34 yard: megismétlem amit korábban írtam: az a Qb aki nem tudja eljuttatni hozzájuk hatékonyan a labdát az nem lesz itt hosszú életű.

-Shady után a legeredményesebb receiverünk Owen Scmitt 3 elkapás 43 yard. Ehhez nem is kell további kommentár.

több mint 14 éve
Tomeee 753
Én eddig azok közé tartoztam akik bíztak Kolbban, de ezzel a meccsel elveszítette a támogatásom (sajnálhatja 😀), többet nem akarom Eagles mezben látni. Inkább nézzük meg Kafkát, ha nincs Vick.

twitter | last.fm | mixcloud
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Szerintem nemsokára láthatjátok Kafkát is, ha Vick nem épül fel huzamosabb időn belül, Kolbnak ez itt nem jön össze úgy tűnik.
több mint 14 éve
Petya 181 — Eagles fan
Ráadásul úgy nyerhettük volna meg a meccset, hogy megússzuk azt, h Kolb bármikor a jövőben is a kezdőnk maradjon. Ez így volt megírva.

Ha meg kéne fogalmazni az egész szituációt, a mérkőzést: TRAGIKOMÉDIA.
több mint 14 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Uristen ez az utolso 2 perc, kiemelten az utolsó play...
I love this game
több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Undorító. Mindegy, nálam standing ovation lesz.Petya
Csatlakozom. Még itthon is megtapsolom. Ha ott ilyen barmok vannak akik meg merik csinálni hogy fújolnak egy olyan embernek aki a csapat történetének egyik legjobb játékosa, azoknak nincs semmi keresnivalója a stadionban.Shawn84
Gratulálok ennek az embernek, azért szidja mert nem nyerte meg ahelyett, hogy dicsérni az eredményeit..kzol
Sajna a link már döglött. Mindegy, magam is megkövetem a Testvéri Szeretet Városának drukkereit, fair módon viselkedtek McNabb-bel... 5 percig. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Gratulálok:
http://www.bleedinggreennation.com/2010/10/3/1727443/local-radio-does-their-best-to-embarrass-philly-upon-mcnabbs-returnBébé
Csatlakozom. Még itthon is megtapsolom. Ha ott ilyen barmok vannak akik meg merik csinálni hogy fújolnak egy olyan embernek aki a csapat történetének egyik legjobb játékosa, azoknak nincs semmi keresnivalója a stadionban.Shawn84
Gratulálok ennek az embernek, azért szidja mert nem nyerte meg ahelyett, hogy dicsérni az eredményeit..
több mint 14 éve
Gratulálok:
http://www.bleedinggreennation.com/2010/10/3/1727443/local-radio-does-their-best-to-embarrass-philly-upon-mcnabbs-returnBébé
Csatlakozom. Még itthon is megtapsolom. Ha ott ilyen barmok vannak akik meg merik csinálni hogy fújolnak egy olyan embernek aki a csapat történetének egyik legjobb játékosa, azoknak nincs semmi keresnivalója a stadionban.
több mint 14 éve
Petya 181 — Eagles fan
Gratulálok:
Undorító. Mindegy, nálam standing ovation lesz.
több mint 14 éve
Gratulálok:
Undorító amit a Philly média már évek óta művel McNabbel kapcsolatban (tisztelet a kivételnek). Azt mondják, hogy a philadelphiai média az egyik legkritikusabb, legkeményebb az USA-ban, de szerintem akik ezt mondják összekeverik a kemény kritikát a szimpla parasztsággal, rosszindulattal. Basztatták eleget amíg nálunk volt, de most hogy elment (teljesült a nagy vágyuk) sem bírják abbahagyni. Hihetetlen. 😕

több mint 14 éve
1-2 év alatt egy egész jó kis regényt is össze lehetne hozni belőle. Nagy munka de szerintem összehozható. 😀
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
Gratulálok:
http://www.bleedinggreennation.com/2010/10/3/1727443/local-radio-does-their-best-to-embarrass-philly-upon-mcnabbs-return
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Ezt a sorozatot mindenféleképpen be szeretném fejezni, de hogy jövőre mi lesz azt még nem tudom. Így is tartok attól, hogy olyan utcába sétáltam be, ahová csak kevesen követnek.
Világos, hogy az NFL története eleve kevesebb embert érdekel, s az Eagles története is a csapat szurkolóinak csak kisebb hányadát köti le. Persze, ha ezzel a kezdeményezéssel egy-két plusz embert sikerülne megnyerni az "ügynek", már azt is nagy dolognak tartanám.Szabler
Én amondó vagyok, hogy ezt nem csak az NFL története után érdeklődők, és az Eagles fanok olvassák (vagy nem csak nekik kellene olvasniuk), a "korhű fogalmazás" miatt komolyan mondom irodalmi értéke van 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Jahh, valóban én is ezt akartam írni, hogy abszolút korhű a dolog! Zseniális, szerintem mindenképp nyomdakész 😊 Bocs Szabler, nem akarok túl sok melót kívánni Neked, de remélem még jó hosszan olvashatjuk a dolgot... Esetleg folytathatnád majd 1961-el is 😊Rataccess
Ezt a sorozatot mindenféleképpen be szeretném fejezni, de hogy jövőre mi lesz azt még nem tudom. Így is tartok attól, hogy olyan utcába sétáltam be, ahová csak kevesen követnek.
Világos, hogy az NFL története eleve kevesebb embert érdekel, s az Eagles története is a csapat szurkolóinak csak kisebb hányadát köti le. Persze, ha ezzel a kezdeményezéssel egy-két plusz embert sikerülne megnyerni az "ügynek", már azt is nagy dolognak tartanám.Szabler
Engem mindenképp megnyertél. Nagyon érdekel az NFL történelme. (most olvasom az NFL könyvet). Csapattól függetlenül. Csak sajnos TYT-ről sincs nagy lehetőségen beszerezni a régi meccseket mert az arányomat nem tudnám tartani a netem lassúsága miatt.
több mint 14 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
Jahh, valóban én is ezt akartam írni, hogy abszolút korhű a dolog! Zseniális, szerintem mindenképp nyomdakész 😊 Bocs Szabler, nem akarok túl sok melót kívánni Neked, de remélem még jó hosszan olvashatjuk a dolgot... Esetleg folytathatnád majd 1961-el is 😊Rataccess
Világos, hogy az NFL története eleve kevesebb embert érdekel, s az Eagles története is a csapat szurkolóinak csak kisebb hányadát köti le. Persze, ha ezzel a kezdeményezéssel egy-két plusz embert sikerülne megnyerni az "ügynek", már azt is nagy dolognak tartanám.

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
egy gyors kérdés, ma Kolb vagy Vick lesz a kezdő ?SamS-Kicker
Vick
több mint 14 éve
SamS-Kicker Philadelphia Eagles 91 — I say Stop ?
egy gyors kérdés, ma Kolb vagy Vick lesz a kezdő ?

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Jahh, valóban én is ezt akartam írni, hogy abszolút korhű a dolog! Zseniális, szerintem mindenképp nyomdakész 😊 Bocs Szabler, nem akarok túl sok melót kívánni Neked, de remélem még jó hosszan olvashatjuk a dolgot... Esetleg folytathatnád majd 1961-el is 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Jó hír, már akinek ez hír, hogy elkészült a múlt héten belinkelt 1960-as képzeletbeli naplóm második része.

http://www.profootballmagazin.hu/cikk/3115/egy_eagles_szurkolo_naplojabol_19602

Úgy volt, hogy kéthetente váltogatom majd egy másikkal, amelyben egy másik csapat egyik korábbi szezonját idéztem volna meg, de beláttam, hogy ez így is nagy vállalkozás, és jobb, ha csak arra összpontosítok, hogy ez minél jobb legyen. Nem is beszélve arról, hogy nekem, mint Eagles-drukkernek is testhezállóbb így. 😊 A cél az, hogy ebben a kissé szokatlan formátumban elejétől végéig kövessem az Eagles 1960-as bajnoki szezonját. Remélem Eagles és nem Eagles-fanok is érdekesnek találják majd.Szabler
Szerintem nagyon ötletes. Nekem nagyon tetszett, hogy ilyen szokatlan formában kapjuk vissza azt az időszakot. Így valahogy sokkal jobban átjön a kor hangulata is. 😀 Még regény formában is el tudnám képzelni. 😀 😛