Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Ennél pass heavybb offense...Elméletben lehet azon okoskodni,hogy ki kellene próbálni Kafkát,de Kolb bármennyire is szar többet tud a támadójátékunkról így ez nem is lehet kérdés.(Kafka sztem max. akkor kerülhet pálya közelébe ha a QB.1. elszállna egész évre és már annyira szar lenne a mérlegünk Kolbival,hogy minden mindegy alapon behozzuk)
Mondjuk Reidtől ez is kitelik. Inkább Eldrát vagy Bellt kockáztassuk, mert ugyan ők sem életbiztostás de még mindig jobbnak tűnik mint egy teljes pass heavy offense Kolbásszal. Sajnos elég biztos, hogy Kolbot játszatják és nem próbáluk ki Kafkát.Shadowt5
Ha Shadyt kevesebbet fogjuk használni akkor én Eldrát erőltetném jobban.Sztem megbízhatóbb playa mint Bell.Érdekes amúgy,hogy Shadynek simán elfelejtjük az 1 fumble-t míg Eldránál gyanítom pont az az egy teszi őt bizonytalanná.
A frisco elleni meccsre koncentrálva:Csak bízni tudok abban,hogy összeáll a támadójátékunk Kolbásszal különben nagyon szenvedős meccs elé nézünk.Nagy kihívás elé lesz állítva a D#.A Skins elleni nyilatkozatokból kiderült,hogy meglepett minket az O# stratégiájuk....csak nehogy most is az legyen,hogy Gore futásokra készülünk aztán Crab és Davis visz be a málnásba.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Én azért megnézném Bellt egy olyan meccsen ahol min. 10 carry-t kap, mert meccsenként 1-2-3 labdaciplesésből nehéz lemérni egy back tudását. Valakinek meg kell az, hogy sorozatban kapjon labdát, mert 1-1 carryvel nem tud csodát tenni.BleedingGreenA számból vetted ki a szót, tehát teljesen még én sem írnám le Bellt. Ahogy egy irányítónak, úgy egy futónak is kell a folyamatos játéklehetőség, bár az utóbbi hasznosságát avagy hasznavehetetlenségét azért gyorsabban meg lehet ítélni.
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Ennél pass heavybb offense...Egész meccsen szerintem még talán sose csináltuk, de néha már előfordult, ha hátrányban voltunk, hogy Andy-nek és Marty-nak teljesen elgurult a gyógyszere és ilyen 7:1-es passz/futás arányokat csináltak, függetlenül attól hogy mennyi idő volt hátra és mekkora volt a hátrány. Ilyenkor szinte mindig kikaptunk. Azért az jelentősen megkönnyíti egy defense dolgát, ha a futásokat mi magunk vesszük ki a játékunkból.
Mondjuk Reidtől ez is kitelik. Inkább Eldrát vagy Bellt kockáztassuk, mert ugyan ők sem életbiztostás de még mindig jobbnak tűnik mint egy teljes pass heavy offense Kolbásszal. Sajnos elég biztos, hogy Kolbot játszatják és nem próbáluk ki Kafkát.Shadowt5
Én azért megnézném Bellt egy olyan meccsen ahol min. 10 carry-t kap, mert meccsenként 1-2-3 labdaciplesésből nehéz lemérni egy back tudását. Valakinek meg kell az, hogy sorozatban kapjon labdát, mert 1-1 carryvel nem tud csodát tenni.
több mint 14 éve
Ennél pass heavybb offense...Mondjuk Reidtől ez is kitelik. Inkább Eldrát vagy Bellt kockáztassuk, mert ugyan ők sem életbiztostás de még mindig jobbnak tűnik mint egy teljes pass heavy offense Kolbásszal. Sajnos elég biztos, hogy Kolbot játszatják és nem próbáluk ki Kafkát.
több mint 14 éve
Ha nem hozunk senkit, akkor valószínű sérüléssel is játszani fog Shady, csak kevesebbet ill. bizonyos playeknél nem ő lesz benn. Úgy tudom még nincs semmi hivatalos info hogy kell-e neki meccset kihagyni, talán ma már többet megtudunk.Úgy látom a topic olyan mint a csapatunk hol pörög, hol meg nagyon leáll 😊 Ha már Lynch-t elvitték s úgy néz ki Shady-t azért tehermentesíteni kell erre pedig Bell nem tűnik alkalmasnak kit lehetne hozni? Esetleg LJ vagy WP vagy vissza B-Westet (jó nyilván ez nem megy csak úgy brahiból említettem, remélem ellenünk nem fog villogni)? LT is hogy megindult a Jets-nél bár némileg fiatalabb a többieknél. Remélem sikerül vki megfelelőt találni!dandeAz a baj, hogy úgy tűnik nem hozunk senkit se Vick se McCoy helyére. Shady egyébként ötödik scrimmage yardok tekintetében az NFL-ben. Félek, hogy Bell gyenge lesz, valamiért jobban bízok Eldraban, de egyikük sem életbiztosítás.somebody08
Vagy a másik lehetőség, hogy teljes pass heavy offensre állunk át (ha lehet még egyáltalán fokozni), még az eddigieknél is kevesebb lesz a futás és tényleg csak a védelem figyelmének minimális megosztása miatt fogunk néha futni. Ezt a lehetőséget mondjuk nem tartom valószínűnek, de Reidéktől minden kitelik.
több mint 14 éve
Úgy látom a topic olyan mint a csapatunk hol pörög, hol meg nagyon leáll 😊 Ha már Lynch-t elvitték s úgy néz ki Shady-t azért tehermentesíteni kell erre pedig Bell nem tűnik alkalmasnak kit lehetne hozni? Esetleg LJ vagy WP vagy vissza B-Westet (jó nyilván ez nem megy csak úgy brahiból említettem, remélem ellenünk nem fog villogni)? LT is hogy megindult a Jets-nél bár némileg fiatalabb a többieknél. Remélem sikerül vki megfelelőt találni!dandeAz a baj, hogy úgy tűnik nem hozunk senkit se Vick se McCoy helyére. Shady egyébként ötödik scrimmage yardok tekintetében az NFL-ben. Félek, hogy Bell gyenge lesz, valamiért jobban bízok Eldraban, de egyikük sem életbiztosítás.
több mint 14 éve
Úgy látom a topic olyan mint a csapatunk hol pörög, hol meg nagyon leáll 😊 Ha már Lynch-t elvitték s úgy néz ki Shady-t azért tehermentesíteni kell erre pedig Bell nem tűnik alkalmasnak kit lehetne hozni? Esetleg LJ vagy WP vagy vissza B-Westet (jó nyilván ez nem megy csak úgy brahiból említettem, remélem ellenünk nem fog villogni)? LT is hogy megindult a Jets-nél bár némileg fiatalabb a többieknél. Remélem sikerül vki megfelelőt találni!
több mint 14 éve
Lynchet tradelték a Seahawkshoz, így már biztos nem jön hozzánk.
több mint 14 éve
jopár hete nincs internetem, ne haragudjatok, de nics kedvem több oldalt visszaolvasni, arra lennék kiváncsi, hogy érti valaki a Redskins elleni Splash Page-ünket? mert nekem vhogy nem jön le semmi abból 😀
több mint 14 éve
Soft coverige-ben voltak, csak arra koncentráltak, hogy ne kapjanak be hosszabb játékokat, és így teljen az idő. Mi is csináltunk hasonlókat korábban, ha vezettünk. Pl egyik évben a Bears ellen, meg is szívtuk. És a Skins is kis híján megszívta.Az utolsó előtti Kolb drive azokkal a rövid passzokkal futásokkal az szép volt, valami hasonlót kellene tervezni.kzolAz mondjuk a Skinstől egészen vicces volt, nem értem hogy lehet sorozatban 6-8 5 yardos passzt benyalni, már bocsánat.Tomeee
több mint 14 éve
jó, pár hógolyó még vicces lett volna de ez már bunkóság volt. Kifizetsz x dollárt hogy lásd a csapatodat erre szétbombáznak. :/ na nem baj, vasárnap majd az Iggles fanok kapnak rákot meg fokhagymás krumplit a fejükre 😂kegyetlen jó videó 😀Nem tudom Rihárd mennyire Eagles hater, de a Philly szurkolókat mindenki utálja odakint....van is alapja.peteyTi már csak tudjátok: http://www.youtube.com/watch?v=2isksLw0jW8 😛
Amúgy nem a szurkolók ellen van sztem inkább a csapatunkat fikázza mindig.(aztán pislog amikor PO....Chiefs meg sehol 😀 )Greengo
kommentek között is röhögtem egy jót 😀 :
LESSON 1 : DO NOT WEAR AN AWAY JERSEY AT AN EAGLES GAME!! LESSON LEARNED, THE HARD WAY. PS - IT WAS 4TH AND 26 YA SOUR LOSERS. MAN, 26 YARD COMPLETION ON A FOURTH DOWN. YOU GUYS MUST HAVE BEEN CRYING IN YOUR SCHLITZ. THAT DEFENSE STUNK WORSE THAN THE STINKIEST OF ALL CHEESES.
sry de így volt írva 😊
amúgy a NE - MIA meccsen lett a blog reklámozva ? 😊SamS-Kicker
több mint 14 éve
Az utolsó előtti Kolb drive azokkal a rövid passzokkal futásokkal az szép volt, valami hasonlót kellene tervezni.
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
amúgy a NE - MIA meccsen lett a blog reklámozva ? 😊SamS-KickerUgyan nem láttam a közvetítést de tutira veszem hogy nem. Csak a mi meccsünkön. Viszont ha legközelebb minket adnak megint nyugodtan bemondhatnák.
Egyébként aki szívesen írna cikket a Blogra vagy fordítana esetleg külföldi írásokat néha az jelentkezhet nyugodtan Greengonál, Somebody08nál és nálam is. Ahogy eddig, úgy ezentúl is bárkitől szívesen vesszük. És tessék rendszeresen látogatni mert terveink szerint lesznek hetente többször frissítések. Persze minél több cikket írtok ti is annál több kerülhet fel.
több mint 14 éve
kegyetlen jó videó 😀Ti már csak tudjátok: http://www.youtube.com/watch?v=2isksLw0jW8 😛Ezt én eddig nem tudtam, de rendesen fikázták az Eagles tábort az tény. Kicsit már kezd elegem lenni mert mindig úgy jön le hogy az összes Philly drukker egy mocsok állat.Shawn84Nem tudom Rihárd mennyire Eagles hater, de a Philly szurkolókat mindenki utálja odakint....van is alapja.petey
Amúgy nem a szurkolók ellen van sztem inkább a csapatunkat fikázza mindig.(aztán pislog amikor PO....Chiefs meg sehol 😀 )Greengo
kommentek között is röhögtem egy jót 😀 :
LESSON 1 : DO NOT WEAR AN AWAY JERSEY AT AN EAGLES GAME!! LESSON LEARNED, THE HARD WAY. PS - IT WAS 4TH AND 26 YA SOUR LOSERS. MAN, 26 YARD COMPLETION ON A FOURTH DOWN. YOU GUYS MUST HAVE BEEN CRYING IN YOUR SCHLITZ. THAT DEFENSE STUNK WORSE THAN THE STINKIEST OF ALL CHEESES.
sry de így volt írva 😊
amúgy a NE - MIA meccsen lett a blog reklámozva ? 😊
több mint 14 éve
Mondjuk Vick kiesésének idejére sem ártana egy harmadik QB... Az öreg Jeffel mi van? 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Szerintem kicsit korai még erről beszélni, főleg hogy ki hol fog elkelni, de tényleg erősnek látszik a '11-es qb class. Ponder talán jobban illene a sémánkba, nincs olyan erős karja, de született vezér.kb. 3-4 elsőkörös QB van a jövő évi draft classban, szóval fosni nem kell, hogy mindenki kimegy, McElroy viszont nem hinném, hogy 1. körben vártStezHát akkor nagyon kéne hogy Kolb-Ász legyen s ne kolbász (bocs ezt nem tudtam kihagyni 😛) mert akkor búcsút mondhatunk így az idénynek. Így is félek, hogy bye weekig nem hogy a reálisan remélt 4-3 nem lesz meg de félek 2-5-l fogunk állni hacsak a védelem nem lesz még dominánsabb és kitalálják a Kolbhoz testhez álló játékot (ha van ilyen). Vagy megyünk a QB 1/...-re bár nem tudom van e jövői QB Class-ban Bradford szintű játékos?dandeLocker szerintem tuti hogy Buffaloba megy, de itt a teljes lista, sorrendben hogy kik a lehetséges célpontok a következő drafton. Lockeren kívül nekem McElroy és Ponder tetszene leginkább zöldben 😀Shawn84
De ha már elkezdtük akkor még felhívnám a figyelmet Ryan Mallett-re (Arkansas) aki underclassmen, szóval még nem biztos hogy jön a jövő évi draftra. Ő már inkább prototípus NFL Qb-nek tűnik, 6'6, 240, erős kar, jó release time, és Bobby Petrino alatt dolgozik ami nem rossz ajánlólevél.
McElroy szerintem inkább ne jöjjön, én nem igazán tudom mit várjak tőle. Az NCAA legerősebb csapatában játszik, durva futójátékkal és fallal támogatva, ezeket nálunk nem biztos hogy tudnánk neki biztosítani.
több mint 14 éve
Lehet de nem játszik rosszul és Győztes típus. Nekem tetszik a játéka. Egy jó McCoyal meg D-Jaxékkel megtámogatva tökéletes választás lehetne nekünk. Na de nem akarok a témában tovább menni mert már így is túl messzire sikerült jutni.Shawn84Győztes típus = a védelme és a futójátéka megnyeri neki a meccset, ő meg nem akkora béna hogy elbassza nekik. McElroy ha gyenge csapatba kerül, nem lesz belőle semmi, NFL-szinten szerintem max egy erős backup lehet.
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Lehet de nem játszik rosszul és Győztes típus. Nekem tetszik a játéka. Egy jó McCoyal meg D-Jaxékkel megtámogatva tökéletes választás lehetne nekünk. Na de nem akarok a témában tovább menni mert már így is túl messzire sikerült jutni.kb. 3-4 elsőkörös QB van a jövő évi draft classban, szóval fosni nem kell, hogy mindenki kimegy, McElroy viszont nem hinném, hogy 1. körben vártStezHát akkor nagyon kéne hogy Kolb-Ász legyen s ne kolbász (bocs ezt nem tudtam kihagyni 😛) mert akkor búcsút mondhatunk így az idénynek. Így is félek, hogy bye weekig nem hogy a reálisan remélt 4-3 nem lesz meg de félek 2-5-l fogunk állni hacsak a védelem nem lesz még dominánsabb és kitalálják a Kolbhoz testhez álló játékot (ha van ilyen). Vagy megyünk a QB 1/...-re bár nem tudom van e jövői QB Class-ban Bradford szintű játékos?dandeLocker szerintem tuti hogy Buffaloba megy, de itt a teljes lista, sorrendben hogy kik a lehetséges célpontok a következő drafton. Lockeren kívül nekem McElroy és Ponder tetszene leginkább zöldben 😀Shawn84
több mint 14 éve
Philly.com-on azt írták 2-6 hét pihi vár Vick-re az orvosok szerintsomebody08Azbeszt!Reméljük csak 2 max mert meg leszünk lőve.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Ha bizonyít akkor nyilván megkövetem és el is felejtem a fentebbi felvetést bár így lenne s akkor mondjuk majd Vickért is kaphatnánk jó ellenértéket s szerezhetnénk mondjuk az O falba vmi jó játékost... Na de ez nagyon messze van még a köv. három meccset éljük túl (lehetőleg sérülés nélkül) Amúgy kösz a választ a a QB kérdésre!Eléggé úgy néz ki, hogy Vick csak a bye után fog visszajönni. Szóval, Kolb újra megkapja a lehetőséget a bizonyításra a következő 3 meccsen. Kíváncsi vagyok, ha esetleg kettőt lehoznánk győzelemmel és Kolb is jó teljesítményt nyújtana akkor Reid meghagyná-e a kezdőben Kolbot. Valószínűleg igen.BleedingGreenPhilly.com-on azt írták 2-6 hét pihi vár Vick-re az orvosok szerintsomebody08Hát akkor nagyon kéne hogy Kolb-Ász legyen s ne kolbász (bocs ezt nem tudtam kihagyni 😛) mert akkor búcsút mondhatunk így az idénynek. Így is félek, hogy bye weekig nem hogy a reálisan remélt 4-3 nem lesz meg de félek 2-5-l fogunk állni hacsak a védelem nem lesz még dominánsabb és kitalálják a Kolbhoz testhez álló játékot (ha van ilyen). Vagy megyünk a QB 1/...-re bár nem tudom van e jövői QB Class-ban Bradford szintű játékos?dande
több mint 14 éve
kb. 3-4 elsőkörös QB van a jövő évi draft classban, szóval fosni nem kell, hogy mindenki kimegy, McElroy viszont nem hinném, hogy 1. körben vártLocker szerintem tuti hogy Buffaloba megy, de itt a teljes lista, sorrendben hogy kik a lehetséges célpontok a következő drafton. Lockeren kívül nekem McElroy és Ponder tetszene leginkább zöldben 😀Shawn84Philly.com-on azt írták 2-6 hét pihi vár Vick-re az orvosok szerintsomebody08Hát akkor nagyon kéne hogy Kolb-Ász legyen s ne kolbász (bocs ezt nem tudtam kihagyni 😛) mert akkor búcsút mondhatunk így az idénynek. Így is félek, hogy bye weekig nem hogy a reálisan remélt 4-3 nem lesz meg de félek 2-5-l fogunk állni hacsak a védelem nem lesz még dominánsabb és kitalálják a Kolbhoz testhez álló játékot (ha van ilyen). Vagy megyünk a QB 1/...-re bár nem tudom van e jövői QB Class-ban Bradford szintű játékos?dande
több mint 14 éve
Eléggé úgy néz ki, hogy Vick csak a bye után fog visszajönni. Szóval, Kolb újra megkapja a lehetőséget a bizonyításra a következő 3 meccsen. Kíváncsi vagyok, ha esetleg kettőt lehoznánk győzelemmel és Kolb is jó teljesítményt nyújtana akkor Reid meghagyná-e a kezdőben Kolbot. Valószínűleg igen.Philly.com-on azt írták 2-6 hét pihi vár Vick-re az orvosok szerintsomebody08Hát akkor nagyon kéne hogy Kolb-Ász legyen s ne kolbász (bocs ezt nem tudtam kihagyni 😛) mert akkor búcsút mondhatunk így az idénynek. Így is félek, hogy bye weekig nem hogy a reálisan remélt 4-3 nem lesz meg de félek 2-5-l fogunk állni hacsak a védelem nem lesz még dominánsabb és kitalálják a Kolbhoz testhez álló játékot (ha van ilyen). Vagy megyünk a QB 1/...-re bár nem tudom van e jövői QB Class-ban Bradford szintű játékos?dande
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Locker szerintem tuti hogy Buffaloba megy, de itt a teljes lista, sorrendben hogy kik a lehetséges célpontok a következő drafton. Lockeren kívül nekem McElroy és Ponder tetszene leginkább zöldben 😀Philly.com-on azt írták 2-6 hét pihi vár Vick-re az orvosok szerintsomebody08Hát akkor nagyon kéne hogy Kolb-Ász legyen s ne kolbász (bocs ezt nem tudtam kihagyni 😛) mert akkor búcsút mondhatunk így az idénynek. Így is félek, hogy bye weekig nem hogy a reálisan remélt 4-3 nem lesz meg de félek 2-5-l fogunk állni hacsak a védelem nem lesz még dominánsabb és kitalálják a Kolbhoz testhez álló játékot (ha van ilyen). Vagy megyünk a QB 1/...-re bár nem tudom van e jövői QB Class-ban Bradford szintű játékos?dande