Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Lindleyre kiváncsi leszek, remélhetőleg vmi bíztatót tud mutatni ha pályára kerül. Remélhetőleg ez a kicsit foghíjas sec nem fogja nagyjá tenni Smitht.Akkor Hanson kezd és Lindley végre kerettag lesz remélem.Shawn84T. Lawlor összefoglalója az eddigi teljesítményről:Twitter:
http://philly.sbnation.com/philadelphia-eagles/2010/10/7/1737004/evaluating-the-eagles
ST: szar, de Akers és Rocca király
O#: McCoy nagyon jól játszik; RG poszton elég nagy problémáink vannak; O. Schmitt kellemes meglepetés
D#: N. Allen elég ígéretesen játszik; T. Laws is végre mutat vmit; T. Cole élete legjobb formájában; D. Tapp is kezdi felvenni a ritmust; B. Graham-nak nincsenek elkápráztató statjai, de összességében jól játszik, 2x is abból szereztünk intit, hogy nagy nyomást gyakorolt a QB-ra; LB-sor pedig csalódás, Sims-se vált eddig igazán playmaker-ré, Bradley-től is több kell, Sam poszt-ra meg nincsen megfelelő játékosunk
Chad Hall twitter-éről:
"Heading to San Fran this weekend for the game! Traveling w the team baby! Time to make some plays on Sunday!!!!"
Úgy látszik, hogy Cooper out lesz a meccsre. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ha Sunshine out, akkor simán elképzelhető, hogy Asante is az lesz.
De az is lehet, hogy vkit cut-olni fogunk.Bébé
EaglesInsider:
RB LeSean McCoy practiced Friday. QB Vick out for Sunday along with Samuel and WR Cooper.
Sajnos igazad lett, Asante out.Shadowt5
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Akkor Hanson kezd és Lindley végre kerettag lesz remélem.T. Lawlor összefoglalója az eddigi teljesítményről:Twitter:
http://philly.sbnation.com/philadelphia-eagles/2010/10/7/1737004/evaluating-the-eagles
O#: McCoy nagyon jól játszik; RG poszton elég nagy problémáink vannak; O. Schmitt kellemes meglepetés
D#: N. Allen elég ígéretesen játszik; T. Laws is végre mutat vmit; T. Cole élete legjobb formájában; D. Tapp is kezdi felvenni a ritmust; B. Graham-nak nincsenek elkápráztató statjai, de összességében jól játszik, 2x is abból szereztünk intit, hogy nagy nyomást gyakorolt a QB-ra; LB-sor pedig csalódás, Sims-se vált eddig igazán playmaker-ré, Bradley-től is több kell, Sam poszt-ra meg nincsen megfelelő játékosunk
Chad Hall twitter-éről:
"Heading to San Fran this weekend for the game! Traveling w the team baby! Time to make some plays on Sunday!!!!"
Úgy látszik, hogy Cooper out lesz a meccsre. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ha Sunshine out, akkor simán elképzelhető, hogy Asante is az lesz.
EaglesInsider:
RB LeSean McCoy practiced Friday. QB Vick out for Sunday along with Samuel and WR Cooper.
Sajnos igazad lett, Asante out.Shadowt5
több mint 14 éve
T. Lawlor összefoglalója az eddigi teljesítményről:Twitter:
Chad Hall twitter-éről:
EaglesInsider:
Sajnos igazad lett, Asante out.
több mint 14 éve
OMG!Ha ezt megnézi Kolbi tuti megjön az önbizalma 😀
http://www.philadelphiaeagles.com/multimedia/index.asp?mm_file_id=9445&play_clip=y
A heti cartoon nagyon beteg.Én úgy kezdtem vna ,hogy hátrafelé fut egészen ki a Philadelphiából. 😀Greengo
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
ez kompenzálja a multheti splash-t 😀OMG!Már csak azt vártam, hogy a végén félholtra sackelve egy győztes hail mary után összecsapják a kezüket Vickkel és Kolb azt üvöltse, hogy "Te vagy a legjobb Apollo" 😀 😀 😀somebody08
http://www.philadelphiaeagles.com/multimedia/index.asp?mm_file_id=9445&play_clip=y
A heti cartoon nagyon beteg.Én úgy kezdtem vna ,hogy hátrafelé fut egészen ki a Philadelphiából. 😀Greengo
több mint 14 éve
OMG!Már csak azt vártam, hogy a végén félholtra sackelve egy győztes hail mary után összecsapják a kezüket Vickkel és Kolb azt üvöltse, hogy "Te vagy a legjobb Apollo" 😀 😀 😀
több mint 14 éve
OMG!http://www.philadelphiaeagles.com/multimedia/index.asp?mm_file_id=9445&play_clip=y
A heti cartoon nagyon beteg.Én úgy kezdtem vna ,hogy hátrafelé fut egészen ki a Philadelphiából. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
A SF ellen majd meglátjuk mi lesz, de szerintem mindössze 1-2 sikeres passz (nem checkdown!) választja el attól, hogy megjöjjön az önbizalma és a ritmus. Reméljük így is lesz.BleedingGreenÉn is. Tavaly a Saints és a Chiefs ellen még "tudta" ezeket a passzokat. Igaz, hogy a kedvenc célpontja egyértelműen Celek volt, de azért be tudta fogni D-Jax száját is egy pár nagy játékkal.
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Annak ellenére, hogy nagyon szeretem Hall-t, ismét egy törpe (173 cm) a WR-corpban... Mondjuk lehet, hogy Kolbnak mindegy, mert 10 yardon kívül nem találja meg az elkapókat, de talán éppen ez a baj és inkább valami megatron kellene a csapatba, mert annak bátrabban passzolna, mint a villámléptű kertitörp imitátorainknak. Egyébként meg kell nézni, hogy Kolb mit művel a SF ellen, mennyire jönnek neki a hosszú átadások, mert ha nem, viszont jól játszik és nyer a csapat, akkor el kell gondolkozni, hogy mi a fontosabb: hogy Kolb legyen a franchise QB, vagy hogy kihasználjuk DeSean és MAclin adottságait.somebody08Az a gond, hogy amiket a múlt héten kihagyott, azok nem 50 yardos bombák voltak, hanem 15-20 yardos passzok. Ezeket azért még nem nevezném hosszú passznak. Nem az a baj Kolbbal, hogy nem tudná akár 50 yardot is dobni a labdát, de ha hezitál és nem dobja el akkor amikor kell, akkor örökre checkdownozni fog. Erre meg nem lehet offense-t építeni.
A SF ellen majd meglátjuk mi lesz, de szerintem mindössze 1-2 sikeres passz (nem checkdown!) választja el attól, hogy megjöjjön az önbizalma és a ritmus. Reméljük így is lesz.
több mint 14 éve
Annak ellenére, hogy nagyon szeretem Hall-t, ismét egy törpe (173 cm) a WR-corpban... Mondjuk lehet, hogy Kolbnak mindegy, mert 10 yardon kívül nem találja meg az elkapókat, de talán éppen ez a baj és inkább valami megatron kellene a csapatba, mert annak bátrabban passzolna, mint a villámléptű kertitörp imitátorainknak. Egyébként meg kell nézni, hogy Kolb mit művel a SF ellen, mennyire jönnek neki a hosszú átadások, mert ha nem, viszont jól játszik és nyer a csapat, akkor el kell gondolkozni, hogy mi a fontosabb: hogy Kolb legyen a franchise QB, vagy hogy kihasználjuk DeSean és MAclin adottságait.
több mint 14 éve
T. Lawlor összefoglalója az eddigi teljesítményről:http://philly.sbnation.com/philadelphia-eagles/2010/10/7/1737004/evaluating-the-eagles
Chad Hall twitter-éről:
De az is lehet, hogy vkit cut-olni fogunk.
több mint 14 éve
Sziasztok!Beletelt kis időbe mire rájöttem h itt megy tovább az eagles fórum. 😛 Meg volt 1 kis sérülés ami miatt nem tudtam írni. Elvileg úton van a Bradley mezem zöldben már nagyon várom h abban drukoljam végig a meccseket. 😛
Vick-et nagyon megszerettem, és nem érdekel ki van Kolb mellett de én ordítottam örömömben mikor Vick-et tették be kezdőnek, nagyon kellemes csalódás volt. Még Grahamtől várok 1-2 extra meccset, akin még meglepődtem a D#-ből az Nate Allen nagyon szimpatikus és remélem nem sérül meg és így folytatja a menetelést, a másik kellemes meglepetés számomra meg J. Parker eddig jól adja a sack-eket bár nfl.com szerint mindössze 7 (4sack)tackle-je van míg Colne-nak már 22(3sack)...
Ha meg már ezekről írtatok akkor bocs, csak most jutottam Eagles fanok közelébe újra és meg kell osztanom az élményt 😛
Bradley-től várok még 1 (lehet több is 😀 ) villanást, most is volt majdnem egy int-je :S csak kipotyogott a kezéből 😕 és ne sérülj meg kérlek!!! 😀
több mint 14 éve
Injury Report:Nem edzett: Vick, McCoy, Asante, Cooper
Limitáltan edzett: N. Cole
több mint 14 éve
Szerintem Kolb ellen volt DJax és Maclin fantasyban. Más magyarázatot nem tudok elképzelni erre a szánalomra...http://www.nfl.com/videos/philadelphia-eagles/09000d5d81b19019/Playbook-Kolb-s-missed-chancesTényleg nem tudom megérteni , hogy wide open receivereknek miért nem meri odadobni a labdát. Az durva amikor vagy 2 mp-ig nézi az üres Wr-t, aztán meg elfordul és dobja a checkdownt.
Ez a legszomorúbb videó, amit életemben láttam amerikai futballról...Petya
Mondjuk meg lehet érteni, ha Maclin és Jackson ki volt borulva a meccs után.BleedingGreen
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Én amondó vagyok hogy Kolb ügyben olvashattunk több különböző véleményt is, de szerintem várjuk meg a vasárnapi SNF-et, hogy ott milyen produkciót nyújt. Szerintem ez a meccs lesz amelyiken vagy be tudja bizonyítani, hogy mégsem olyan kutyaütő, mint ahogy azt eddig mutatta, vagy szar lesz és nagyjából el is dől az ő Philadelphia-i pályafutása.
több mint 14 éve
a videóról csak annyit: mentálisan gyenge, be van szarva... azért nem dobja oda a labdát Kolb ahova kell... képes ő jól játszani, csak nem meccsen...kitörölhetjük a seggünket egy ilyen irányítóval...ez a szomorú valóság... a 'Skins defense egy kalap kaki volt, (bocsi az 'Skins drukkerektől), aki az ilyen D ellen bénázik, az nem fog megtáltosodni a nagyok ellen... bár ne lenne igazam, de ha Vick kidől huzamosabb időre, megpecsételődik a sorsunk idejekorán...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Kolb témában nem mondok én semmit, meglátjuk. Azért a régi fórumra páran mászanak fel, és nézzék meg, hogy mennyire mindenki átállt az ő pátrjára már szinte trade előtt. Idén eddig elég pocsék (bár szerintem el van túlozva, nem ő az egyetlen QB, akinél lehetne ilyen videot csinálni), de még nem játszott le egy teljes meccset.Most itt nem arról van szó, hogy ki ki mellett állt. Én is bíztam benne... De sajna túl hosszú volt az offseason, ami alatt 86szor elmondták mekkora király. Egyszer valaki belinkelt egy idézetet, mi szerint nem érdekli semmi más, csak a game tape. Neki volt igaza, mert amit Kevintől láttunk eddig iszonyatosan kevés. Megnyerhettük volna a meccset NEVETVE, mert ez a Redskins borzalmasan védekezett (32. voltak Dben a meccs előtt és láthatjuk a vidin, hogy védték a WRinket).
Egyébként valahol már Bell-t írják starting RB-nek.deny79
több mint 14 éve
Kolb témában nem mondok én semmit, meglátjuk. Azért a régi fórumra páran mászanak fel, és nézzék meg, hogy mennyire mindenki átállt az ő pátrjára már szinte trade előtt. Idén eddig elég pocsék (bár szerintem el van túlozva, nem ő az egyetlen QB, akinél lehetne ilyen videot csinálni), de még nem játszott le egy teljes meccset.Egyébként valahol már Bell-t írják starting RB-nek.
több mint 14 éve
Kevin Curtis hererákkal küzd:http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/What_theyre_saying_about_the_Eagles100710.html
2007-es szezon 3. hetében hatalmasat játszott a Lions ellen. Azt hiszem akkor viseltük azt a ritka csúnya mezt.
Donovan az Eagles meccs után ide bökött egy kicsit 😀
http://www.youtube.com/watch?v=mD5JEkHw-0c&feature=player_embedded
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/videos/philadelphia-eagles/09000d5d81b19019/Playbook-Kolb-s-missed-chancesENyhén szólva Kolb a fasz ezek szerint is, hogy ennyire nem lát a pályán. Eddig be volt védve, mondván hogy biztos jött a nyomás, de tisztán látszik, hogy mikor mennyi ideje volt és rendre 2-3 WR szaladgált nem is kicsit üresen. Ez gáz. Kolbgáz.
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/videos/philadelphia-eagles/09000d5d81b19019/Playbook-Kolb-s-missed-chancesTényleg nem tudom megérteni , hogy wide open receivereknek miért nem meri odadobni a labdát. Az durva amikor vagy 2 mp-ig nézi az üres Wr-t, aztán meg elfordul és dobja a checkdownt.
Mondjuk meg lehet érteni, ha Maclin és Jackson ki volt borulva a meccs után.
több mint 14 éve
Én is be akartam linkelni ezt a videót, mert itt tényleg jól látszanak a kihagyott sanszok. Remélem, hogy ez Kolb önbizalmának pusztán átmeneti megrendülését illusztrálja. Lehet Reid és Mornhinweg eleve úgy küldte a pályára, hogy akármilyen lehetősége lesz, csak az 1000 %-osan biztos opciót válassza. Ezt megtette! 😊http://www.nfl.com/videos/philadelphia-eagles/09000d5d81b19019/Playbook-Kolb-s-missed-chancesAngolul nem értek de a rajzok önmagukért beszéltek. Jó nyilván éles helyzetben más mint innen az irodából okoskodni s elmondani mit lehetett vagy kellett volna tenni, de az a baj, hogy itt nem egyszeri kihagyásokról van szó s nem sok jóval kecsegtet a jövőre nézve (ha jól értettem amit láttam). Deny én Kolb kapcsán hidd el neked drukkolok, de..... vasárnap kiderül.dande
Engem most már az érdekelne, hogy akkor mit mondtak nekik, amikor a hét eleji film session során végignézték ugyanezeket a felvételeket. Mindenesetre most egész héten az első csapattal készülhet, nagy eséllyel ő kezd a Niners ellen, így csak jobb lehet, mint múlt vasárnap volt
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Hát, nem örülök neki. 😕 Nagyon szeretem a játékát. Miatta a kedvencem a Phili az NFC-ből.Srácok! Van valami esélye, hogy McCoy játszik hétvégén?ProxiMég nem biztos hogy kihagyja a hétvégét, de eddig a héten nem edzett. Valamelyik alsó bordája sérült meg, az jobban védhető védőfelszereléssel. A Skins meccsen is játszott 2 negyedet a sérüléssel, de nem biztos, ha egyáltalán játszik akkor nagy szerepet fog kapni.BleedingGreen
több mint 14 éve
Srácok! Van valami esélye, hogy McCoy játszik hétvégén?ProxiMég nem biztos hogy kihagyja a hétvégét, de eddig a héten nem edzett. Valamelyik alsó bordája sérült meg, az jobban védhető védőfelszereléssel. A Skins meccsen is játszott 2 negyedet a sérüléssel, de nem biztos, ha egyáltalán játszik akkor nagy szerepet fog kapni.
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/videos/philadelphia-eagles/09000d5d81b19019/Playbook-Kolb-s-missed-chancesAngolul nem értek de a rajzok önmagukért beszéltek. Jó nyilván éles helyzetben más mint innen az irodából okoskodni s elmondani mit lehetett vagy kellett volna tenni, de az a baj, hogy itt nem egyszeri kihagyásokról van szó s nem sok jóval kecsegtet a jövőre nézve (ha jól értettem amit láttam). Deny én Kolb kapcsán hidd el neked drukkolok, de..... vasárnap kiderül.