Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Herremans összeszedett fumblija volt a kulcsmomentum...ha ott nem szemfüles, és nem csap le a lasztira akkor minden bizonnyal szopi a meccs vége...büszke vok a kedvencemra na 😀McCoy meg kurwa szimpatikusan nyilatkozott, hétről-hétre nő a szememben, és nem csupán a játéka miatt 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Örüljünk az idegenbeli W-nek. A mai teljesítmény épp elég volt a győzelemhez, de erősebb ellenfél ellen ennél több kell majd.
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
> Shawn84 írta:Köszike
> Szabler!
Ha megoldható a dolog leírnád az 1960-as Eagles kezdő csapatát?
Bár nem Szabler vagyok, de azért: http://www.pro-football-reference.com/teams/phi/1960_roster.htmRataccess
több mint 14 éve
> Shawn84 írta:> Szabler!
Ha megoldható a dolog leírnád az 1960-as Eagles kezdő csapatát?
Bár nem Szabler vagyok, de azért: www.pro-football-reference.com/teams/phi/1960_roster.htm
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Szabler!Ha megoldható a dolog leírnád az 1960-as Eagles kezdő csapatát?
több mint 14 éve
PFF statvezetők:http://www.profootballfocus.com/blog/2010/10/08/the-pff-all-pros-first-quarter-edition/
T. Cole a 2. legjobb DE, Rocca pedig a legjobb punter a ligában.
több mint 14 éve
MJG a Redskins ellen:http://www.igglesblog.com/iggles_blog/2010/10/washington-video-rewind.html
Nem nyújtott Pro Bowl teljesítményt, de nem is volt szörnyű.
Fokou kezdő lesz:
http://www.profootballmagazin.hu/cikk/3248/kemenyebb_lb_kell_az_eaglesnek
V. Davis a legatletikusabb TE a ligában, szóval elég baja lesz vele.
Tavaly elég jól tartottuk: 3 elkapás, 43 yard, 0 TD; jó lenne ezt megismételni.
több mint 14 éve
Ez mekkora király kép már 😀
több mint 14 éve
Shady 17 évesen:http://twitpic.com/2v7g3p
Ha akkor vki azt mondja neki, hogy még együtt is fogsz vele játszani...
Pár Sasné:
http://www.youtube.com/watch?v=XzAy1nD-Tv4
több mint 14 éve
Sziasztok!Hétfőn rendeltem Bradley mezt, és ma meg is kaptam 😊 Nagyon örültem, nagyon szép full hímzett ééés szerintem nagyon baba ára volt mivel akciósan 26.99$ ésrt vettem 79.99$ helyett. Akit érdekel az oldal:
http://www.b2bjersey.com/nfl-jerseys-philadelphia-eagles-jerseys-c-1_25.html
van sok Eagles mez, és 19.9$ a posta.
És bocsi az offért! De ezt muszály volt belinkelni mert 27 dolcsiért ajándék, ha meg többen rendeltek alig van postaköltség!
több mint 14 éve
#Eagles sign WR Chad Hall from practice squad and release DE Antwan Barnes.Majd kiderül, hogy ez a cut végleges-e vagy ahogy Cooper felépül minden a régi lesz.
több mint 14 éve
Már olvasható az 1960-as napló következő darabja, amely elsősorban az akkori Eagles harmadik meccsét (a St. Louis Cardinals ellen) tárgyalja:http://www.profootballmagazin.hu/cikk/3245/egy_eagles_szurkolo_naplojabol_19603
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
J. Parker lesz a kezdő LDE-nk a 49ers ellen:Reid:
Brandon was doing a good job, it's just I think (Juqua Parker) has done a nice job too.
(Juqua Parker) has been playing very well, so I think he deserves a chance to be on that first group."
Graham:
"That's the best man for the job right now," "I'm right behind him . . . I'm not mad at the situation.
We're both going to play the same amount of reps."
Shady játékáról Reid:
"He feels good, and we'll see by game time, but I think he's going to be OK to go and do a normal load,"
McCoy:
"I feel good, I feel ready to go,"
"I played the whole half with the injury. I feel definitely confident. I mean, there's going to be a little pain, but that comes with the territory. This type of business, this type of game, guys are going to be banged up."
Ezek alapján sztem ugyanúgy meg fogja kapni a 10-15 carry-t (+ elkapások).
D# elemzése az alapszakasz negyede után:
http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/Eagles_quarterly_report_Defense.html
több mint 14 éve
Crabtree egyenlőre nagyon gyenge, Alex Smith meg biztos dob Intit. Én inkább Goretól tartok. Futásban elég jó a Frisco, mi meg elég sebezhetőek vagyunk ilyen téren. Az LB soron nagyon sok fog múlni. Remélem fel tudnak nőni a DL-hoz és jó teljesítményt fognak nyújtani.Shawn84A korábbi meccseinkből okulva valószínűleg az elején a futást fogják erőltetni, megnézik, hogy az megy-e. Gore-nak tavaly és tavaly előtt is jó meccse volt ellenünk.
több mint 14 éve
Elutazott, pályára is fog valószínűleg lépni, de sokkal kevesebb labdát-játékidőt kap, mint alapesetben, Bell pedig többet.Akkor McCoy játszani is fog?nDRoT. Lawlor összefoglalója az eddigi teljesítményről:Twitter:
http://philly.sbnation.com/philadelphia-eagles/2010/10/7/1737004/evaluating-the-eagles
ST: szar, de Akers és Rocca király
O#: McCoy nagyon jól játszik; RG poszton elég nagy problémáink vannak; O. Schmitt kellemes meglepetés
D#: N. Allen elég ígéretesen játszik; T. Laws is végre mutat vmit; T. Cole élete legjobb formájában; D. Tapp is kezdi felvenni a ritmust; B. Graham-nak nincsenek elkápráztató statjai, de összességében jól játszik, 2x is abból szereztünk intit, hogy nagy nyomást gyakorolt a QB-ra; LB-sor pedig csalódás, Sims-se vált eddig igazán playmaker-ré, Bradley-től is több kell, Sam poszt-ra meg nincsen megfelelő játékosunk
Chad Hall twitter-éről:
"Heading to San Fran this weekend for the game! Traveling w the team baby! Time to make some plays on Sunday!!!!"
Úgy látszik, hogy Cooper out lesz a meccsre. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ha Sunshine out, akkor simán elképzelhető, hogy Asante is az lesz.
De az is lehet, hogy vkit cut-olni fogunk.Bébé
EaglesInsider:
RB LeSean McCoy practiced Friday. QB Vick out for Sunday along with Samuel and WR Cooper.
Sajnos igazad lett, Asante out.Shadowt5
több mint 14 éve
nDRo
1 593
Akkor McCoy játszani is fog?T. Lawlor összefoglalója az eddigi teljesítményről:Twitter:
http://philly.sbnation.com/philadelphia-eagles/2010/10/7/1737004/evaluating-the-eagles
ST: szar, de Akers és Rocca király
O#: McCoy nagyon jól játszik; RG poszton elég nagy problémáink vannak; O. Schmitt kellemes meglepetés
D#: N. Allen elég ígéretesen játszik; T. Laws is végre mutat vmit; T. Cole élete legjobb formájában; D. Tapp is kezdi felvenni a ritmust; B. Graham-nak nincsenek elkápráztató statjai, de összességében jól játszik, 2x is abból szereztünk intit, hogy nagy nyomást gyakorolt a QB-ra; LB-sor pedig csalódás, Sims-se vált eddig igazán playmaker-ré, Bradley-től is több kell, Sam poszt-ra meg nincsen megfelelő játékosunk
Chad Hall twitter-éről:
"Heading to San Fran this weekend for the game! Traveling w the team baby! Time to make some plays on Sunday!!!!"
Úgy látszik, hogy Cooper out lesz a meccsre. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ha Sunshine out, akkor simán elképzelhető, hogy Asante is az lesz.
De az is lehet, hogy vkit cut-olni fogunk.Bébé
EaglesInsider:
RB LeSean McCoy practiced Friday. QB Vick out for Sunday along with Samuel and WR Cooper.
Sajnos igazad lett, Asante out.Shadowt5
több mint 14 éve
Egyébként szerintem inkább, ha valamiért kikapunk, akkor az Niners defense. Valamiért olyan érzés van bennem, hogy Singletary feltűzeli őket, és nagyon nagy meccsük lesz. Főleg a front sevennek. Ezért kellene Kolb nagyon, véleményem szeirnt. De most héten örök optimista vagyok, szóval nehezen, de meg lesz.Rocky, tényleg, gyorsan kitalálom mire fogom... öhm késő volt már 😀Crabtree egyenlőre nagyon gyenge, Alex Smith meg biztos dob Intit. Én inkább Goretól tartok. Futásban elég jó a Frisco, mi meg elég sebezhetőek vagyunk ilyen téren. Az LB soron nagyon sok fog múlni. Remélem fel tudnak nőni a DL-hoz és jó teljesítményt fognak nyújtani.Shawn84
Celeket egyértelműen jobban figyelik, illetve Vick-nél nem kapott olyan kiemelt szerepet, mint McNabb-nél még. Elvileg Kolb-bal jó az összhang, majd meglátjuk, lesz-e belőle valami.
De ez a Frisco szétpasszol minket állítást erősnek érzem. Crabtree jó elkapó, akit egy Asante-nek kellene fognia, de azért így se lehetetlen. Ráadásul Alex Smith néha nagyon könnyen nyomás alá kerülhet...deny79
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Rocky, tényleg, gyorsan kitalálom mire fogom... öhm késő volt már 😀Crabtree egyenlőre nagyon gyenge, Alex Smith meg biztos dob Intit. Én inkább Goretól tartok. Futásban elég jó a Frisco, mi meg elég sebezhetőek vagyunk ilyen téren. Az LB soron nagyon sok fog múlni. Remélem fel tudnak nőni a DL-hoz és jó teljesítményt fognak nyújtani.
Celeket egyértelműen jobban figyelik, illetve Vick-nél nem kapott olyan kiemelt szerepet, mint McNabb-nél még. Elvileg Kolb-bal jó az összhang, majd meglátjuk, lesz-e belőle valami.
De ez a Frisco szétpasszol minket állítást erősnek érzem. Crabtree jó elkapó, akit egy Asante-nek kellene fognia, de azért így se lehetetlen. Ráadásul Alex Smith néha nagyon könnyen nyomás alá kerülhet...deny79
több mint 14 éve
Rocky, tényleg, gyorsan kitalálom mire fogom... öhm késő volt már 😀Celeket egyértelműen jobban figyelik, illetve Vick-nél nem kapott olyan kiemelt szerepet, mint McNabb-nél még. Elvileg Kolb-bal jó az összhang, majd meglátjuk, lesz-e belőle valami.
De ez a Frisco szétpasszol minket állítást erősnek érzem. Crabtree jó elkapó, akit egy Asante-nek kellene fognia, de azért így se lehetetlen. Ráadásul Alex Smith néha nagyon könnyen nyomás alá kerülhet...
több mint 14 éve
Csak nekem tűnik mostanában kevésnek amit Celek nyújt?Kevés szerepet kap de az is lehet,hogy már sokkal jobban figyelnek rá a tavalyi szezon után.
A frisco ha nagyot akar dobbantani akkor szétpasszol minket ...
van is rá esélye
több mint 14 éve
Ez a Rocky... 😀 Bocs de nem bírtam ki, hogy ne szóljak😀 Epic fail😀 Remélem nem haragszol meg érte😉somebody08Továbbá Rocky élt Philadelphiában, nem John Rambo. :cool:
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Les Bowen infoi:Ez a Rocky... 😀 Bocs de nem bírtam ki, hogy ne szóljak😀 Epic fail😀 Remélem nem haragszol meg érte😉
- Samuel and Cooper will not travel to SF, Andy Reid said. McCoy should play, Vick not traveilng.
- Chad Hall will travel, but there is no roster move yet.
- Max Jean-Gilles will start at RG, even though Nick Cole can play. "Max is the starting right guard" Andy Reid said.
Cartoon után majdnem nekiálltam Rambot nézni.deny79
több mint 14 éve
Les Bowen infoi:- Samuel and Cooper will not travel to SF, Andy Reid said. McCoy should play, Vick not traveilng.
- Chad Hall will travel, but there is no roster move yet.
- Max Jean-Gilles will start at RG, even though Nick Cole can play. "Max is the starting right guard" Andy Reid said.
Cartoon után majdnem nekiálltam Rambot nézni.
több mint 14 éve
Hát remélem ,hogy nem Hanson lesz a kezdő, hanem Patterson. Hanson középen jó, szélre lassú.cooltiszoEzzel én is így vagyok. És sztem Reid-ék is rájöttek erre, mert a Washington ellen is D. Patterson helyettesítette Asante-t,
Hanson pedig maradt középen.
RG poszton pedig MJG lesz a kezdő.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát remélem ,hogy nem Hanson lesz a kezdő, hanem Patterson. Hanson középen jó, szélre lassú.