Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Nem mintha könnyekig meghatódva hiányozna, de hogy a bánatos, véreres, mikulással egyidős kispélóba kerül Antwan Barnes a San Diego Chargers-be az IR-re száműzött Shawn Merriman helyére?

Most látom, hogy elengedtük október 9-én. Hmmm, akkor az ő helyére jött Hall?
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 288 — Beware the Slim Reaper!
Eagles have traded rb mike bell to browns for rb jerome harrisonadam8
Nah ez nagyon jó. Bell szar volt. Lehet, hogy Harrison is az lesz, de legalább megadtuk az esélyt.
Szép volt Roseman.Bébé
Jó csere mindkét csapatnak. Bellnek itt nem ment, Harrisonnak meg ott, most kicseréltük őket hátha a másik csapatnál jobban megy nekik. Lényegében senki nem vesztett semmit.

több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Nah ez nagyon jó. Bell szar volt. Lehet, hogy Harrison is az lesz, de legalább megadtuk az esélyt.
Szép volt Roseman.Bébé
Szerintem ez egy igencsak jó üzlet. Harrisont én jó játékosnak tartom. Többet segíthet mint Bell.Shawn84
Ez a +1 esete.Belltől qrvára nem voltam elájulva.
Én ma reggel találtam egy 1,5 gigásat. Ha tudsz regelni HOF-ra akkor érdemes leszedni.Shawn84
Ha jó a minősége akkor plz dobj már egy linket PM-ben.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
off:most tényleg nem lesz a meccsünkről 6GBnál kisebb file?Greengo
Én is 1,5 napot gondolkoztam, (vártam egy kisebb fájlra) hogy megvegyem-e, mert az arányomat eléggé elrontja, de hát meg kellett néznem. 😀Bébé
Én ma reggel találtam egy 1,5 gigásat. Ha tudsz regelni HOF-ra akkor érdemes leszedni.
több mint 14 éve
Szép volt Roseman.Bébé
Szerintem ez egy igencsak jó üzlet. Harrisont én jó játékosnak tartom. Többet segíthet mint Bell.
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Harrison egy jó RB, tavaly a szezon végén állat volt
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
Szép volt Roseman.
több mint 14 éve
Jay Glazer: I'm reporting, Eagles have agreed to terms on trade with brown for RB jerome harrisonadam8
Pont ma nyomtam egy Browns-Texans meccset, ahol több mint 300 total yardot hozott. Ennek ellenére Houston győzelem lett. 😀

Komolyra fordítva a szót. Remélem Bell-t bevontuk az üzletbe és remélem, hogy 5. körnél többet nem adtunk érte.
több mint 14 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Eagles have traded rb mike bell to browns for rb jerome harrison

több mint 14 éve
off:most tényleg nem lesz a meccsünkről 6GBnál kisebb file?Greengo
Én is 1,5 napot gondolkoztam, (vártam egy kisebb fájlra) hogy megvegyem-e, mert az arányomat eléggé elrontja, de hát meg kellett néznem. 😀
több mint 14 éve
Adam Caplan: Petersnek műteni kell a térdét. Nagy valószínűséggel a bye után jöhet vissza.
Jeff McLane: Vick ma fog először dobóedzést végezni a sérülése után, nagy valószínűséggel még nem kezd a hétvégén.BleedingGreen
Peters miatt nagyon nem örülök.Pláne úgy ha nem Vick játszik.(remélem azért mégis).Greengo
D,e hogy a rosszban is lássuk a jót, talán végre kerettag lesz Austin Howard is 😛
több mint 14 éve
Adam Caplan: Petersnek műteni kell a térdét. Nagy valószínűséggel a bye után jöhet vissza.
Jeff McLane: Vick ma fog először dobóedzést végezni a sérülése után, nagy valószínűséggel még nem kezd a hétvégén.BleedingGreen
Peters miatt nagyon nem örülök.Pláne úgy ha nem Vick játszik.(remélem azért mégis).

off:most tényleg nem lesz a meccsünkről 6GBnál kisebb file?

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 288 — Beware the Slim Reaper!
PS-be szerződtettük a DE, Pannel Egboh-t.

Injury Report:
Vick: nem edzett; day-to-day
Cooper és Asante újra edz
Bunkley nem edzett; day-to-day
McCoy és Herremans nem edzettek ma, de valószínűleg holnap már fognak.
Peters biztos, hogy nem fog játszani a jövő héten.Bébé
Jeff McLane: Vick ma fog először dobóedzést végezni a sérülése után, nagy valószínűséggel még nem kezd a hétvégén.

több mint 14 éve

Injury Report:
Peters biztos, hogy nem fog játszani a jövő héten.Bébé
Kellett még egy DE, sajnos elég kevés van a rosteren, bezzeg támadófalemberből dömping van... Istenem, csak én nem értem mi a rothadást csinálunk?

Egyébként Kolb kezdését és harmadik hazai vereséget sejtek a hétvégére😕 Szerintem simán átgázolnak rajtunk, Burner és Ryan is nagy formában, Gonzalez lubickol majd ellenünk, mint szinte minden TE, max Roddy Whitenak lesz gyengébb meccse, ha Asante visszatér.
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
vick tolja már ellenünk a hétvégén , vagy kolbász lesz a kóterbekk?

vick vs. falcons azért elég pikáns lenne... elég szar volna :/

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve

Injury Report:
Peters biztos, hogy nem fog játszani a jövő héten.
több mint 14 éve
OFF: Leendő mezvásárlóknak: 2012 áprilisától a Nike lesz a hivatalos beszállító, nem a Reebok!somebody08
Ez akkor lesz igazán jó hír ha nálunk is lehet majd kapni az NFL cuccokat nagyobb választékban és nem külföldről kell rendelni.Shawn84
Meg akkor amikor a turik telelesznek a lecserélt Reebok cuccokkal, mi pedig 1290-ért vásárolhatjuk tele magunkat tele NFL mezekkel a Rákóczi úti Hádában😀somebody08
😀 Ezt a helyet nem ismerem de akkor azt hiszem majd be kell nézzek oda is.
Egyébként ment e-mail.
több mint 14 éve
OFF: Leendő mezvásárlóknak: 2012 áprilisától a Nike lesz a hivatalos beszállító, nem a Reebok!somebody08
Ez akkor lesz igazán jó hír ha nálunk is lehet majd kapni az NFL cuccokat nagyobb választékban és nem külföldről kell rendelni.Shawn84
Meg akkor amikor a turik telelesznek a lecserélt Reebok cuccokkal, mi pedig 1290-ért vásárolhatjuk tele magunkat tele NFL mezekkel a Rákóczi úti Hádában😀
több mint 14 éve
Ez akkor lesz igazán jó hír ha nálunk is lehet majd kapni az NFL cuccokat nagyobb választékban és nem külföldről kell rendelni.
több mint 14 éve
Sziasztok!
Bunkley-ről ha van továbbra is hír akkor várom, mert nagyon érdekel mi lesz, ki kell hagynia a szezont vagy visszajöhet még a 2. felére.Gege55
1022-es hozzászólás: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=58006#p58006 😕
Bár most olvasom ezt: Eagles DT Brodrick Bunkley's elbow injury may not keep him out for the rest of the season after all, according to FoxSports.com's Adam Caplan.
Bunkley has already been ruled out for this week's game against the Falcons, but there's hope that the injury will leave him week-to-week as opposed to ending his season. Second-year DT Antonio Dixon will start in Bunkley's place this week, splitting snaps with Trevor Laws. It's a matchup upgrade for Michael Turner.Greengo

Howard Eskin has just reported that Bunkley will NOT require surgery and could play as soon as this Sunday. Ez kérdéses forrás, de majd meglátjuk.

Andy Reid has told CSN Philly that Bunkley's injury might not be as bad as he had previously thought:
“Dr. Andrews said he’s had some guys who had worse injuries and played through them and other guys whose injuries weren’t as bad but couldn’t play through them. It’s just different for everybody, so we’ll see. We’ll rehab him and see how it goes. Yesterday, it didn’t look good. But he has a chance to get back out there. Right now, the swelling is down, and he’s not in a lot of pain. He won’t practice tomorrow, but beyond that, we’ll just have to see.”

több mint 14 éve
Egyébként azt vágjátok, hogy liga szinten másodikak vagyunk TO mutatóban (Falcons meg a 3.)?deny79
És ezzel kb véget is érnek a pozitívumok a D-nél:

-Total D-ben 21.-ek vagyunk :/ , eddig 103 pontot engedtünk 😕
-Pass D: 12., elfogadható
-Run D: 25., ez penetra, borzalom :mad:
-Az egyetlen ami megmenti a D-t, az a sok TO, de erősebb csapatok ellen ez a szám is visszaeshet.

Special Teams:
- Punt és kickoff coverige: 21., ezt már kitárgyaltuk. Egyetlen pozitívum, hogy még nem kaptunk TD-t
- Puntok és field goalok: 3. ez kiváló, éljen Akers és Rocca.
- KR és PR: 12. elfogadható, kéne egy TD.

Offense-ben viszont vannak meglepetések:
-Total O: 7., ez jó.
-Pass O: 12. de itt várható volt valamilyen visszaesés Donovan után. Elfogadható.
-Run O: 7. , 6 futott TD-nk van ami a Titans (7) mögött holtversenyben a 2.. Azt hiszem rég volt ilyen, hogy a futásban előbbre álltunk mint passzban. 😀

-Pontszerzésben 7. -ek vagyunk, 122 pont (ebből a D szerzett 6-ot), ez szintén jó.

több mint 14 éve
OFF: Leendő mezvásárlóknak: 2012 áprilisától a Nike lesz a hivatalos beszállító, nem a Reebok!
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Egyébként azt vágjátok, hogy liga szinten másodikak vagyunk TO mutatóban (Falcons meg a 3.)?
több mint 14 éve
Sziasztok!
Bunkley-ről ha van továbbra is hír akkor várom, mert nagyon érdekel mi lesz, ki kell hagynia a szezont vagy visszajöhet még a 2. felére.Gege55
1022-es hozzászólás: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=58006#p58006 😕
Bár most olvasom ezt: Eagles DT Brodrick Bunkley's elbow injury may not keep him out for the rest of the season after all, according to FoxSports.com's Adam Caplan.
Bunkley has already been ruled out for this week's game against the Falcons, but there's hope that the injury will leave him week-to-week as opposed to ending his season. Second-year DT Antonio Dixon will start in Bunkley's place this week, splitting snaps with Trevor Laws. It's a matchup upgrade for Michael Turner.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
Sziasztok!
Bunkley-ről ha van továbbra is hír akkor várom, mert nagyon érdekel mi lesz, ki kell hagynia a szezont vagy visszajöhet még a 2. felére.