Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Egészen jó esélyt látok eddig a győzelemre 😊 És a szél de jól megtréfálta a falcons rugóját egy bazi nagy "kapu" fa 😀 DJax isten vagy fiam, imádlak!!!
Ha valaki nézi még neten és közbe itt van írogasson már reklámok alatt 😀 Felvagyok pörögve
több mint 14 éve
A nyitott stadion 1ik szépsége, kérdés milyen lesz a szél, oldalról jön, vagy párhuzamosan a pályával vagy tök változó mert az a legrosszabb... De hátha kitudjuk használni 😊Ugyanis ha jól emlékszem akkor a Falcons fedett stadiumban játszik, hátha sikerül 1 kis előnyt fabrikálni ebből. Na majd meglátjuk... 😊
több mint 14 éve
igen nagy szél lesz ma Philly-ben, szóval ne várjunk 60+ yardos fieldgoal-okat (vagy pont ezért várjunk??)
több mint 14 éve
Hééé! Ácsi, én nem azt írtam h nem tudja berúgni, hanem hogy jó lenne ha most odafigyelne jobban! 2 közt külömbség van"Ja, és drága Akers öcsém, kérlek szépen most eröltesd meg magad és próbáld meg 40yardról is berúgni azt az istenverte FG, okés? Nagy kérés?, nem!!! smile"
És a vigyori fej is ott volt mögötte, szóval nem kell egyből védeni, hibázott nem?! Hát tessék most odafigyelni, mert most talán még égetőbb fontosságú lesz minden pont, mert azért ez keményebb meccs lesz elvileg mint a 49ers ellen!
több mint 14 éve
Bocsánat én hibáztam nem 40yard volt hanem 45y, de szerintem egy 4x Pro Bowler kickernek 50y alatt gond nélkül kéne belőni a 2 léc közé, igaz nem sokkal kerülte el a bal oldali lécet (kívülről) de akkor is mellé ment. És mikor volt? Múlt 7en kérlek a 4. negyedben 😊Gege55ez igaz, szerencsére nem lett belőle nagyobb gond, de szvsz. még így is ő az egyik legmegbízhatóbb Kicker a ligában...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Figyi, szerintem egy hiba még nem jelenti azt, hogy nem tudja berúgni. Egyébként olyan kicket, aki mindent bevág 50 alatt szerintem nem sok létezik...
több mint 14 éve
Bocsánat én hibáztam nem 40yard volt hanem 45y, de szerintem egy 4x Pro Bowler kickernek 50y alatt gond nélkül kéne belőni a 2 léc közé, igaz nem sokkal kerülte el a bal oldali lécet (kívülről) de akkor is mellé ment. És mikor volt? Múlt 7en kérlek a 4. negyedben 😊
több mint 14 éve
Jah, és tippeljtetek: http://philly.blog.hu/2010/10/13/tippverseny_week_six#comment-form
több mint 14 éve
Akers mióta nem tudja bevágni 40 yardról? A liga egyik legstabilabb kickere.Shady biztosan jatszik, múlt héten sérülten játszott, most miért ne tenné?
Amcsik buták, de ennyire nem...
Kolb meg majd meglátjuk mit hoz. Azért remélem első perctől nem boozol, ahogy pályán lesz otthon...
több mint 14 éve
Mai meccsen nagy underdog-ok vagyunk.Szinte minden szakértő szerint a Falcons fog győzni.Nincs mese be kell húzni valahogy a meccset! Kolb előtt nagy lehetőség van most, bár én már írtam máskor is, hogy nem akarom idén kezdőként még semmiféleképp sem. Kapjon több lehetőséged okés, de ha Vick jól van akkor mindenféleképp ő kezdjen. 😊
Szerintem a defense-ben megvan a potenciál, hogy nagy játékokat csináljon,különben pick-ek nélkül szerintem se fogunk győzni, mert az offense-től nem sokat lehet várni.Az offense-fal, Kolb bénázások, elejtett labdák.
Én azért bízok a csapatban és egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a Linc-en fanatikus közönségünk előtt behúzzuk a meccset!korodiati
Ééés igen, én is arra számítok, hogy a D#-ünk fogja nekünk megnyerni a meccset, és nem a Kolb által vezényelt O#. Nem tudjátok Shady ma játszik? Mert még rá építenék erősen bizalmat, és most nem arról van szó, hogy nem bízom a WR sorunkban és persze Celekben hanem Kolban vannak kételyeim...
Ja, és drága Akers öcsém, kérlek szépen most eröltesd meg magad és próbáld meg 40yardról is berúgni azt az istenverte FG, okés? Nagy kérés?, nem!!! 😊
Tudjátok mi lenne az irónikus? Nyernénk, de mondjuk nem Kolb miatt, hanem pl.: Graham nyomna 1 fumble sack-et Cole TD-re hordaná, aztán mondjuk Allan intije TD-re... a lényeg, hogy a D# remekelne és a végén Kolbot istenítenék philiben mert nyert a csapat. Akkor kiakadnék az fix! De azért ennyire az amcsik se buták, nem? Nyugtassatok meg lécci! 😊
több mint 14 éve
Mai meccsen nagy underdog-ok vagyunk.Szinte minden szakértő szerint a Falcons fog győzni.Szerintem a defense-ben megvan a potenciál, hogy nagy játékokat csináljon,különben pick-ek nélkül szerintem se fogunk győzni, mert az offense-től nem sokat lehet várni.Az offense-fal, Kolb bénázások, elejtett labdák.
Én azért bízok a csapatban és egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a Linc-en fanatikus közönségünk előtt behúzzuk a meccset!
több mint 14 éve
tûzoltó
853
Köszi!Múltkor "takarítottam a gépen...,de már visszatelepítettem, így újra van... 😊Srácok! Biztos én vagyok a tudatlan, e idáig az nfl.com-on volt egy sáv amiben a mérkőzések voltak láthatóak, és most nem találom?Adobe Flash-ed van? Mert különben valami gebasz nálad van, nekem ott van (vagyis eddig minden gameday-en ott volt), meg most is ott van.deny79
Tud valaki segíteni...tûzoltó
több mint 14 éve
Srácok! Biztos én vagyok a tudatlan, e idáig az nfl.com-on volt egy sáv amiben a mérkőzések voltak láthatóak, és most nem találom?Adobe Flash-ed van? Mert különben valami gebasz nálad van, nekem ott van (vagyis eddig minden gameday-en ott volt), meg most is ott van.
Tud valaki segíteni...tûzoltó
több mint 14 éve
tûzoltó
853
Srácok! Biztos én vagyok a tudatlan, e idáig az nfl.com-on volt egy sáv amiben a mérkőzések voltak láthatóak, és most nem találom?Tud valaki segíteni...
több mint 14 éve
Voltam wolves - tigersen.Tudósítottam 😀
Láttam McNabb, Papale (!) és Westbrook mezes embereket. 😊
Volt kint valaki innen?kzol
De én fekete kabátban voltam (csak semmi elfogultság😊) de láttam a McNabb mezes urat, meg egyik kollégám/barátom mondta, hogy látott Papale mezt😊
több mint 14 éve
Peterst nem tartom olyan rossz falnak, csak sokat sérül és néha vannak igen szar napjai, de a sérülékenysége miatt nem árt egy megbízható LT szerezni. RG az tényleg nagy need nállunk, és szerintem RT is. JJ centerünkel én elégedett vagyok csak ne sérüljön ő se. 😊Peters backupja: én reménykedem benne, hogy Austin Howard egy szolíd LT-vé fejlődik jövőre.
Gege55
RT: szerintem is Justice-nál lehetne jobb RT-t szerezni, de Herremans mellett most ő az egyetlen falemberünk aki hétről-hétre képes megbízható -ha nem is kimagasló- játékot hozni. Persze nem lennék elkeseredve, ha valahonnan szert tennénk egy Runyan-szerű kőkemény RT-re.
több mint 14 éve
Jó volt a meccs? Nem volt nagyon 1oldalú? (Bocs az offért)Gege55http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=59751#p59751
több mint 14 éve
Voltam wolves - tigersen.Nem voltam pedig akartam menni, de sajnos a kocsiban elromlott az ablaktörlő motor és itt Békés-megyében és Csongrád-megyében is szakadt az eső, Szentesig jutottam el, és vissza fordultam mert kockázatos volt ablaktörlő nélkül esőben :S
Láttam McNabb, Papale (!) és Westbrook mezes embereket. 😊
Volt kint valaki innen?kzol
Jó volt a meccs? Nem volt nagyon 1oldalú? (Bocs az offért)
több mint 14 éve
Oline-ból legalább 3 db elkéne! Peterst nem tartom olyan rossz falnak, csak sokat sérül és néha vannak igen szar napjai, de a sérülékenysége miatt nem árt egy megbízható LT szerezni. RG az tényleg nagy need nállunk, és szerintem RT is. JJ centerünkel én elégedett vagyok csak ne sérüljön ő se. 😊Hopp biz úgy emlékeztem, hogy Peters idősebb valószínűleg a sérülékenysége tévesztett meg valóban. De mindegy akkor is kell ide néhány ember bízom benne rájuk találunk minél hamarabb.dandeViccet félretéve valóban az egy árva Herremanson kívül van mit építeni a falon mert már Peters se fiatal. Nem tudom a következő draft classban lesznek e viszonylag hamar beépíthető G-k és T-k e vagy inkább vmi kész játékost kéne igazolni? Remélem most már nemcsak a mi vágyunk az O-fal építése hanem Reid-ké is. Szerintem amúgy még talán egy két LB illetve egy két ember a sec.-be és jó néhány évre (ha van ilyen) késznek mondhatjuk a csapatunk főleg ha Kolb is beválik. dandePeters azért még csak 28 éves, ua mint Herremans. Petressel inkább az a baj, hogy sokat sérült és nem érti el Thomas szintjét passz blokkolásban. Nagyon el tudja kapni a ritmust (mint pl tavaly az év mésodik felében), de néha nagyon dekoncentrált.
Egy domináns RG nagyon kéne, mert Cole és MJG inkább egy jó backup szint.
LB-be én elfogadnák a drafton akár egy erős oldali LB-t, akár MLB-t (ekkor Bradley-t tennénk SAM-be, eredetileg úgyis ide draftoltuk). De ezekre kevés az esély mert idén draftoltunk 2 LB-t Ezek közül talán Chaney lehet alkalmas arra, hogy az erős oldalon játsszon.BleedingGreen
Nem is tudom ki írta már, de a falunkban tényleg Todd Heremans az 1etlen stabil pont, rá eddig nekem nincs panaszom... 😊
több mint 14 éve
Voltam wolves - tigersen.Láttam McNabb, Papale (!) és Westbrook mezes embereket. 😊
Volt kint valaki innen?
több mint 14 éve
Hopp biz úgy emlékeztem, hogy Peters idősebb valószínűleg a sérülékenysége tévesztett meg valóban. De mindegy akkor is kell ide néhány ember bízom benne rájuk találunk minél hamarabb.Viccet félretéve valóban az egy árva Herremanson kívül van mit építeni a falon mert már Peters se fiatal. Nem tudom a következő draft classban lesznek e viszonylag hamar beépíthető G-k és T-k e vagy inkább vmi kész játékost kéne igazolni? Remélem most már nemcsak a mi vágyunk az O-fal építése hanem Reid-ké is. Szerintem amúgy még talán egy két LB illetve egy két ember a sec.-be és jó néhány évre (ha van ilyen) késznek mondhatjuk a csapatunk főleg ha Kolb is beválik. dandePeters azért még csak 28 éves, ua mint Herremans. Petressel inkább az a baj, hogy sokat sérült és nem érti el Thomas szintjét passz blokkolásban. Nagyon el tudja kapni a ritmust (mint pl tavaly az év mésodik felében), de néha nagyon dekoncentrált.
LB-be én elfogadnák a drafton akár egy erős oldali LB-t, akár MLB-t (ekkor Bradley-t tennénk SAM-be, eredetileg úgyis ide draftoltuk). De ezekre kevés az esély mert idén draftoltunk 2 LB-t Ezek közül talán Chaney lehet alkalmas arra, hogy az erős oldalon játsszon.BleedingGreen
több mint 14 éve
Üdv Mindenkinek!Giants szurkolóként kíváncsiskodni jöttem egy kicsit , nem gondoltam hozzászólni
de deny79 blog elemzéséhez mindenképp jár a grat....!!
több mint 14 éve
Viccet félretéve valóban az egy árva Herremanson kívül van mit építeni a falon mert már Peters se fiatal. Nem tudom a következő draft classban lesznek e viszonylag hamar beépíthető G-k és T-k e vagy inkább vmi kész játékost kéne igazolni? Remélem most már nemcsak a mi vágyunk az O-fal építése hanem Reid-ké is. Szerintem amúgy még talán egy két LB illetve egy két ember a sec.-be és jó néhány évre (ha van ilyen) késznek mondhatjuk a csapatunk főleg ha Kolb is beválik. dandePeters azért még csak 28 éves, ua mint Herremans. Petressel inkább az a baj, hogy sokat sérült és nem érti el Thomas szintjét passz blokkolásban. Nagyon el tudja kapni a ritmust (mint pl tavaly az év mésodik felében), de néha nagyon dekoncentrált.
LB-be én elfogadnák a drafton akár egy erős oldali LB-t, akár MLB-t (ekkor Bradley-t tennénk SAM-be, eredetileg úgyis ide draftoltuk). De ezekre kevés az esély mert idén draftoltunk 2 LB-t Ezek közül talán Chaney lehet alkalmas arra, hogy az erős oldalon játsszon.
több mint 14 éve
Bébé hétfőt értsd szerintem magyar idő szerint 😀
több mint 14 éve
De az a Kolb passz edzésen volt nem?Gege55Nem, a 49ers ellen volt. Maclin-nek ment az átadás. Hivatalosan 41 yardos passz volt, de ebben az esetben a labda több yardot töltött a levegőben.