Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Ez az ember beteg....Nagyon beteg. 😀És egy videó D-Jax ötven évvel ezelőtti megfelelőjéről, Tommy McDonaldról. Nagyon jópofa öregúr, készségessége és a szurkolók iránti tisztelete példamutató.Imádom az öreget, kőkemény játékos volt egy olyan korszakban amikor a receivereket fele ennyi szabály sem védte. Igazi őrült volt a szó nemes értelmében, de azt hiszem ez kellett akkoriban ahhoz, hogy valaki WR-t játsszon. Aki nem hiszi, az nézze meg a Hall of Fame speech-ét 98-ból, az is emlékezetesre sikerült: http://www.nfl.com/videos/nfl-hall-of-fame/09000d5d8118be82/Tommy-McDonald-acceptance-speechBleedingGreen
http://www.youtube.com/watch?v=kYAiQbW2ac0&feature=relatedSzabler
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Ez az ember nagyon nagy figura. Odaadta a csávónak a bajnoki gyűrűt hogy villogjon vele a kamerába. Teljesen kész a fazon 😀" I played 1 year for the Cowboys, I hated it there, 'cause they ran the ball all the time and I'm a receiver, so... " Ez nagyon nagy 😂Imádom az öreget, kőkemény játékos volt egy olyan korszakban amikor a receivereket fele ennyi szabály sem védte. Igazi őrült volt a szó nemes értelmében, de azt hiszem ez kellett akkoriban ahhoz, hogy valaki WR-t játsszon. Aki nem hiszi, az nézze meg a Hall of Fame speech-ét 98-ból, az is emlékezetesre sikerült: http://www.nfl.com/videos/nfl-hall-of-fame/09000d5d8118be82/Tommy-McDonald-acceptance-speechBleedingGreenDe jó, hogy szóba került, McDonald egy fantasztikus figura és teljes szívéből imádja az Eagles-t még most is...
Mint látható jómagam nagy rajongója vagyok :cool:
Ja és a kőkeménységéről annyit, hogy ugye ő volt az utolsó (nem-kicker) aki facemask nélkül tolta.oz_mandias
Amikor a fociról beszél olyan csillogás van a szemében, amit a mai játékosoknál sajnos egyre ritkábban lehet látni (tisztelet a kivételnek).
Egyébként tegnap a meccs után Kolb kapta a gameballt, teljesen megérdemelten.BleedingGreen
A HOF beszéd meg nagyon kemény. Igazi Eagle!!
több mint 14 éve
Azért elfogultság nélkül nem sokan irkálnak most 😀 Egyébként szerintem Kolb marad kezdő, és ha bénázik, pontatlan, akkor jön Vick. De trade biztos nem lesz...
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Szerintem nem lenne értelme most elcserélni bármelyiket is. Igaz a szezon végén lejár Vick szerződése de meg lehet oldani szerintem hogy ne ingyen menjen máshova. Ha most túladnának rajta az nagyon rizikós lenne mert Kafka még nem elég jó és mint láthattuk bármikor bejöhet egy sérülés és akkor elúszhat a szezon.
több mint 14 éve
Elég nehéz ügynek fest most a QB kérdés. 😀 Reid is ki van akadva ha erről kérdezik. 😛Amúgy sztem nem véletlen lett Vick az első számú ... Hirtelen ötletnek tűnhetett az amikor 2 negyed és egy agyrázkódás után úgy döntöttek,hogy Kolb még nincs felkészítve és Vick előreléphet.Pedig sztem tudatos volt.Úgy vágtunk neki a szezonnak,hogy Kolb lesz a kezdő,de azért Reid sem hülye és tuti ismeri Kevin hibáit(pl .nem bírja a nagy nyomást és összeroppan)...és ezt látva meghozta a lehető legjobb döntést .Persze ilyenkor felmerülhet a kérdés,hogy hogyan tanulja meg Kolb milyen nyomás alatt irányítani ha padozik(?).....jó kérdés,de azt hiszem a pillanatnyi helyzet (csapatérdek,csoportállás..stb) azt kívánja meg,hogy a lehető legjobb opcióval vigyük végig a szezont és ez az opció MOST Vick.Nem tartom elképzelhetetlennek azt,hogy a következő meccsen Kolb és Vick is aktív lesz.Kevinnel vágunk bele a mérkőzésbe és ha nagy a baj akkor jöhet Vick.Ha meg remekel Kolb legközelebb is akkor meg megint adnak 2 hét agytépő elmélkedésre okot,hogy akkor most mi legyen. 😂 Ami meg a jövőt illeti....most Vickre szavaznék ,de most van egy olyan érzésem,hogy....
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
greenboy
267
Véleményem szerint Kolb lesz az első számú (persze ez változhat sérülés esetén) és Vick marad jövőre is Eagle, nem fog sehová máshova menni!
több mint 14 éve
" I played 1 year for the Cowboys, I hated it there, 'cause they ran the ball all the time and I'm a receiver, so... " Ez nagyon nagy 😂De jó, hogy szóba került, McDonald egy fantasztikus figura és teljes szívéből imádja az Eagles-t még most is...És egy videó D-Jax ötven évvel ezelőtti megfelelőjéről, Tommy McDonaldról. Nagyon jópofa öregúr, készségessége és a szurkolók iránti tisztelete példamutató.Imádom az öreget, kőkemény játékos volt egy olyan korszakban amikor a receivereket fele ennyi szabály sem védte. Igazi őrült volt a szó nemes értelmében, de azt hiszem ez kellett akkoriban ahhoz, hogy valaki WR-t játsszon. Aki nem hiszi, az nézze meg a Hall of Fame speech-ét 98-ból, az is emlékezetesre sikerült: http://www.nfl.com/videos/nfl-hall-of-fame/09000d5d8118be82/Tommy-McDonald-acceptance-speechBleedingGreen
Ja és a kőkeménységéről annyit, hogy ugye ő volt az utolsó (nem-kicker) aki facemask nélkül tolta.oz_mandias
Amikor a fociról beszél olyan csillogás van a szemében, amit a mai játékosoknál sajnos egyre ritkábban lehet látni (tisztelet a kivételnek).
Egyébként tegnap a meccs után Kolb kapta a gameballt, teljesen megérdemelten.
több mint 14 éve
grat a tegnapihoz. ti nagyon jók voltatok , mi meg nagyon rosszak. teljesen megérdemelt eagles siker , örülhetünk h "csak" ennyivel kaptunk ki. azért remélem egy visszavágó belefér majd mondjuk a főcsoportdöntőben! 😉
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
De jó, hogy szóba került, McDonald egy fantasztikus figura és teljes szívéből imádja az Eagles-t még most is...És egy videó D-Jax ötven évvel ezelőtti megfelelőjéről, Tommy McDonaldról. Nagyon jópofa öregúr, készségessége és a szurkolók iránti tisztelete példamutató.Imádom az öreget, kőkemény játékos volt egy olyan korszakban amikor a receivereket fele ennyi szabály sem védte. Igazi őrült volt a szó nemes értelmében, de azt hiszem ez kellett akkoriban ahhoz, hogy valaki WR-t játsszon. Aki nem hiszi, az nézze meg a Hall of Fame speech-ét 98-ból, az is emlékezetesre sikerült: http://www.nfl.com/videos/nfl-hall-of-fame/09000d5d8118be82/Tommy-McDonald-acceptance-speechBleedingGreen
Ja és a kőkeménységéről annyit, hogy ugye ő volt az utolsó (nem-kicker) aki facemask nélkül tolta.
több mint 14 éve
adjuk el Kolbot, érte jobb ajánlat érkezik úgyis, Vick 4-5 évig még simán jó, pihent a sitten eleget, annyi idő alatt kinevelünk egy normális QB-t oszt csá...eaglesmcnabb
Heh, a válaszom miért hagyta le? 😀Én eléggé kizártnak tartom, hogy ha Kolb továbbra is így játszik akkor elcseréljük. Reidék 3 évig képezték, készítették arra hogy egy nap majd átvegye a csapatot, ezért ha hasonlóan folytatja, akkor könnyű szívvel fogják elengedni Vicket.
Mind1, na csak annyit írtam h Kolbért nem kapnánk olyan ajánlatot :S De nem rossz ötlet 😊Gege55
Nekem személy szerint tök mindegy ki irányít csak nyerjünk. Az meg, hogy ez most egy nehéz választás lehet, ez Reidék gondja, főjön az ő fejük, de ha rosszul döntenek, akkor biztos leszedjük róluk a keresztvizet 😀 😀 .
több mint 14 éve
Heh, a válaszom miért hagyta le? 😀 Mind1, na csak annyit írtam h Kolbért nem kapnánk olyan ajánlatot :S De nem rossz ötlet 😊
több mint 14 éve
adjuk el Kolbot, érte jobb ajánlat érkezik úgyis, Vick 4-5 évig még simán jó, pihent a sitten eleget, annyi idő alatt kinevelünk egy normális QB-t oszt csá...eaglesmcnabbAz a gond, hogy holnap lejár a trade deadline, utána már nem tudjuk elcserélni. Bébé feljebb linkelte, hogy úgy néz ki nem lesz csere. Persze ez még nem jelent semmit, mert Roseman és Andy tudnak meglepő dolgokat csinálni.Hmmm... nem rossz ötlet, de Kolbért nem kapnánk olyan jó ajánlatot, szerinted? Asszem a Browns már érdeklődött akkor is iránta mikor Vicket nevezték ki kezdőnek...
Reálisan talán 2. kört ér Vick, mondjuk attól is függ mennyire égető az adott csapat Qb needje. Ha megpróbálok Rosemanék fejével gondolkodni, akkor szerintem abban az esetben cserélnék el, ha visszautasíthatalan ajánlat jönne, mert egyébként elég kockázatos lenne Kolbot tapasztalt backup nélkül hagyni + engem azért még nem győztek meg, hogy jó a támadófalunk. Tegnap szépen védték Kolbot és látszik mire képes, ha egy jó pass pro-t kap, de ez valószínű nem lesz így az összes hátralévő meccsen, úgyhogy mondhatni idén nekünk szükséges a 2 kezdő szintű Qb.BleedingGreen
Hát ez az, mindenképp szívunk... Mert a Titans védelme nem fog szórakozni, ezért parázok, hogy ott milyen lesz a falunk. Lehet a legjobb megoldás akkor lenne ha Vick-et elcserélnénk egy RT-re vagy RG-re aki jó, és igazolnánk egy csere QB-t vagy cetliből (mi adunk picket QB-ért) vagy FA-ként... Mert így Kolbnak is lenne esélye fejlődni, ha kapnánk Vick-ért valami normális beépíthető falembert akkor erősödne az O-lineunk és talán Kolb is villoghatna tovább. Egy 3. v 4. körös cetlit belehetne áldozni egy tapasztalt csere QB-ért szerintem... Csak 1 nap alatt ezt összehozni, vagy valami jó trade-t az kemény dió. De szerintem lesz is esemény én azt érzem. Mert így Vick kárba fog veszni ezt bekell látni... én hajlanék egy gyors cserére, és szerintem tuti lennének érdeklődők Vick-ért.
(Am én Vick párti vagyok továbbra is de ha a csapat érdekeit nézzük szerintem elkell adni nincs mese)Gege55
több mint 14 éve
És egy videó D-Jax ötven évvel ezelőtti megfelelőjéről, Tommy McDonaldról. Nagyon jópofa öregúr, készségessége és a szurkolók iránti tisztelete példamutató.Imádom az öreget, kőkemény játékos volt egy olyan korszakban amikor a receivereket fele ennyi szabály sem védte. Igazi őrült volt a szó nemes értelmében, de azt hiszem ez kellett akkoriban ahhoz, hogy valaki WR-t játsszon. Aki nem hiszi, az nézze meg a Hall of Fame speech-ét 98-ból, az is emlékezetesre sikerült: http://www.nfl.com/videos/nfl-hall-of-fame/09000d5d8118be82/Tommy-McDonald-acceptance-speech
több mint 14 éve
adjuk el Kolbot, érte jobb ajánlat érkezik úgyis, Vick 4-5 évig még simán jó, pihent a sitten eleget, annyi idő alatt kinevelünk egy normális QB-t oszt csá...Hát ez az, mindenképp szívunk... Mert a Titans védelme nem fog szórakozni, ezért parázok, hogy ott milyen lesz a falunk. Lehet a legjobb megoldás akkor lenne ha Vick-et elcserélnénk egy RT-re vagy RG-re aki jó, és igazolnánk egy csere QB-t vagy cetliből (mi adunk picket QB-ért) vagy FA-ként... Mert így Kolbnak is lenne esélye fejlődni, ha kapnánk Vick-ért valami normális beépíthető falembert akkor erősödne az O-lineunk és talán Kolb is villoghatna tovább. Egy 3. v 4. körös cetlit belehetne áldozni egy tapasztalt csere QB-ért szerintem... Csak 1 nap alatt ezt összehozni, vagy valami jó trade-t az kemény dió. De szerintem lesz is esemény én azt érzem. Mert így Vick kárba fog veszni ezt bekell látni... én hajlanék egy gyors cserére, és szerintem tuti lennének érdeklődők Vick-ért.Ha Vick FA lesz év végén akkor lehet trade kéne érte vagy cetli , sajnos ez lenne a legjobb ha a csapat érdekeit nézzük... Mert az fix hogy nem fog itt maradni 2. QB-nek, csak akkor szerezni kéne még 1 QB-t aki jó lenne Kolb cseréjének, mert Kafka szerintem erre még nem felkészült. Szerintetek van rá esély, hogy elcseréljük?Az a gond, hogy holnap lejár a trade deadline, utána már nem tudjuk elcserélni. Bébé feljebb linkelte, hogy úgy néz ki nem lesz csere. Persze ez még nem jelent semmit, mert Roseman és Andy tudnak meglepő dolgokat csinálni.
Én azt mondanám, hogy egy megbízható O falért kéne, legalábbis ez lenne a legjobb, vagy Vick nem ér annyit (most nem szemétkedésből kérdeztem tényleg nem tudom)? Draft pick-ért hanyadik kört kapnánk érte? 2.-3.?Gege55
Reálisan talán 2. kört ér Vick, mondjuk attól is függ mennyire égető az adott csapat Qb needje. Ha megpróbálok Rosemanék fejével gondolkodni, akkor szerintem abban az esetben cserélnék el, ha visszautasíthatalan ajánlat jönne, mert egyébként elég kockázatos lenne Kolbot tapasztalt backup nélkül hagyni + engem azért még nem győztek meg, hogy jó a támadófalunk. Tegnap szépen védték Kolbot és látszik mire képes, ha egy jó pass pro-t kap, de ez valószínű nem lesz így az összes hátralévő meccsen, úgyhogy mondhatni idén nekünk szükséges a 2 kezdő szintű Qb.BleedingGreen
(Am én Vick párti vagyok továbbra is de ha a csapat érdekeit nézzük szerintem elkell adni nincs mese)Gege55
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Hát ez az, mindenképp szívunk... Mert a Titans védelme nem fog szórakozni, ezért parázok, hogy ott milyen lesz a falunk. Lehet a legjobb megoldás akkor lenne ha Vick-et elcserélnénk egy RT-re vagy RG-re aki jó, és igazolnánk egy csere QB-t vagy cetliből (mi adunk picket QB-ért) vagy FA-ként... Mert így Kolbnak is lenne esélye fejlődni, ha kapnánk Vick-ért valami normális beépíthető falembert akkor erősödne az O-lineunk és talán Kolb is villoghatna tovább. Egy 3. v 4. körös cetlit belehetne áldozni egy tapasztalt csere QB-ért szerintem... Csak 1 nap alatt ezt összehozni, vagy valami jó trade-t az kemény dió. De szerintem lesz is esemény én azt érzem. Mert így Vick kárba fog veszni ezt bekell látni... én hajlanék egy gyors cserére, és szerintem tuti lennének érdeklődők Vick-ért.Ha Vick FA lesz év végén akkor lehet trade kéne érte vagy cetli , sajnos ez lenne a legjobb ha a csapat érdekeit nézzük... Mert az fix hogy nem fog itt maradni 2. QB-nek, csak akkor szerezni kéne még 1 QB-t aki jó lenne Kolb cseréjének, mert Kafka szerintem erre még nem felkészült. Szerintetek van rá esély, hogy elcseréljük?Az a gond, hogy holnap lejár a trade deadline, utána már nem tudjuk elcserélni. Bébé feljebb linkelte, hogy úgy néz ki nem lesz csere. Persze ez még nem jelent semmit, mert Roseman és Andy tudnak meglepő dolgokat csinálni.
Én azt mondanám, hogy egy megbízható O falért kéne, legalábbis ez lenne a legjobb, vagy Vick nem ér annyit (most nem szemétkedésből kérdeztem tényleg nem tudom)? Draft pick-ért hanyadik kört kapnánk érte? 2.-3.?Gege55
(Am én Vick párti vagyok továbbra is de ha a csapat érdekeit nézzük szerintem elkell adni nincs mese)
több mint 14 éve
Egy statisztikai érdekesség Jacksonnal kapcsolatban:"DeSean Jackson scored on a 31-yard run and caught a 34-yard touchdown pass in the opening quarter of the Eagles' 31-17 win over the Falcons. The only other active player who had a TD run and a TD catch, each for 30-or-more yards in the same quarter, is Chris Johnson, who has done that twice, both times during the 2009 season." (Elias Sports Bureau)
És egy videó D-Jax ötven évvel ezelőtti megfelelőjéről, Tommy McDonaldról. Nagyon jópofa öregúr, készségessége és a szurkolók iránti tisztelete példamutató.
http://www.youtube.com/watch?v=kYAiQbW2ac0&feature=related
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Ha Vick FA lesz év végén akkor lehet trade kéne érte vagy cetli , sajnos ez lenne a legjobb ha a csapat érdekeit nézzük... Mert az fix hogy nem fog itt maradni 2. QB-nek, csak akkor szerezni kéne még 1 QB-t aki jó lenne Kolb cseréjének, mert Kafka szerintem erre még nem felkészült. Szerintetek van rá esély, hogy elcseréljük?Az a gond, hogy holnap lejár a trade deadline, utána már nem tudjuk elcserélni. Bébé feljebb linkelte, hogy úgy néz ki nem lesz csere. Persze ez még nem jelent semmit, mert Roseman és Andy tudnak meglepő dolgokat csinálni.
Reálisan talán 2. kört ér Vick, mondjuk attól is függ mennyire égető az adott csapat Qb needje. Ha megpróbálok Rosemanék fejével gondolkodni, akkor szerintem abban az esetben cserélnék el, ha visszautasíthatalan ajánlat jönne, mert egyébként elég kockázatos lenne Kolbot tapasztalt backup nélkül hagyni + engem azért még nem győztek meg, hogy jó a támadófalunk. Tegnap szépen védték Kolbot és látszik mire képes, ha egy jó pass pro-t kap, de ez valószínű nem lesz így az összes hátralévő meccsen, úgyhogy mondhatni idén nekünk szükséges a 2 kezdő szintű Qb.
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Hát simán bejátszható egy Cassel féle trade nálatok is.
több mint 14 éve
Ha Vick FA lesz év végén akkor lehet trade kéne érte vagy cetli , sajnos ez lenne a legjobb ha a csapat érdekeit nézzük... Mert az fix hogy nem fog itt maradni 2. QB-nek, csak akkor szerezni kéne még 1 QB-t aki jó lenne Kolb cseréjének, mert Kafka szerintem erre még nem felkészült. Szerintetek van rá esély, hogy elcseréljük?Szerintem nem kapnánk érte 2. kört, 3. kör inkább esélyes, 2. körhöz még az eddigieknél is nagyobbat kellene alakítania, szerintem.
több mint 14 éve
Ha Vick FA lesz év végén akkor lehet trade kéne érte vagy cetli , sajnos ez lenne a legjobb ha a csapat érdekeit nézzük... Mert az fix hogy nem fog itt maradni 2. QB-nek, csak akkor szerezni kéne még 1 QB-t aki jó lenne Kolb cseréjének, mert Kafka szerintem erre még nem felkészült. Szerintetek van rá esély, hogy elcseréljük?Én azt mondanám, hogy egy megbízható O falért kéne, legalábbis ez lenne a legjobb, vagy Vick nem ér annyit (most nem szemétkedésből kérdeztem tényleg nem tudom)? Draft pick-ért hanyadik kört kapnánk érte? 2.-3.?
több mint 14 éve
nem hinném hogy van QB kérdés... Vick a kezdő és kész! neki van a legjobb passer rate-je a ligában, egyedüli kezdő QB akinek nincs INT-je és ő futotta a legtöbb yardot az irányítók közül... Nem utolsósorban ahol végigjátszotta a meccset ott nyertünk...Ez a QB kérdés átmenni látszik egy kellemes problémábamanbearpigA QB kérdés sosem kellemes probléma. Persze tudom mire gondolsz, de legkésőbb szezon végén valamelyiküknek távozni kell.Tomeee
nyilván nem csak a statokból kell kiindulni, de a számok nem hazudnak, és magukért beszélnek...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Ez a QB kérdés átmenni látszik egy kellemes problémába
több mint 14 éve
Egyébként a győzelem miatt babonának tekintem, hogy írtam hosszú, számos beharangozót, így várható a következő meccs előtt is 😀És szerintem is Kevin fog kezdeni, egyrészt közel sem biztos, hogy Vick 100%-os lesz, másrészt alapból Kevin volt év előtt kezdőnek titulálva, harmadrészt, most lehet neki esélyt adni.
Védelemnek meg feladat adott, CJ2K-t is meg kell fogni.
több mint 14 éve
Tavaly Westbrook hasonló súlyos, 3-as szintű agyrázkódással 2 hetet hagyott ki, de miután visszatért rögtön újabb agyrázkódást szenvedett és a ezzel gyakorlatilag vége lett a szezonjának, még visszatért de alig volt pályán. Ez kb azt mutatja, hogy súlyos agyrázkódásnál nem elég a 2 hét pihenő.DJax Report: Súlyos agyrázkódás, memóriakiesés... ajjaj, lehet, hogy a két szerzett TDjére sem emlékszik?somebody08Pfff ez elég szarul hangzik....remélem azért bye után már visszatérhet.Rengeteg sérülést szedünk be. :/Greengo
Jobban aggaszt Jackson hosszútávú egészsége, ha minden évben kap egy agyrázkódást az már az egészségét is súlyosan veszélyezteti, amellett, hogy évekkel rövidíti meg a pályafutását.
Nem nagyon kéne erőltetni vele ezeket az 5-6 yardos dig-routokat, mert ilyenkor nem látja mi jön szembe (rosszabb esetben lehetett volna egy linebacker is), ha a labdára figyel. Ha középen akarjuk használni, akkor inkább slanteket, shallow crossokat kéne futnia, ott is lehet nagyot kapni, de talán ennyire nem lenne kitéve. Látszott, hogy nagyon akart tegnap, a hetekben kapott kritikákat, azért mert elkapható labdákért nem ment eléggé.