Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Nagyon örülök a győzelemnek, annak már kevésbé, hogy ezzel újra áll majd a bál az irányítóink körül. Mindenestre egy két észrevétel:Sajnos az egy full szabályos mély blokk volt az 1ik Oline-tól, és igazából nagyon szépen csinálta de én is összeugrottam, h bakker remélem nem sérül le komolyan. És amíg nem sípolnak addig nekik blokkolni kell mindenkit nem nézegethet hátra hogy eldobta a lasztit vagy nem kifutott a zsebből a QB vagy nem, vagy menekülésből adott egy gyors oldalpasszt... De megint rengeteg volt a sérülés!!! Amit pedig Jaxon kapott az a tipikus szabálytalan ütközés volt, szerencsétlen tényleg örülhet h nem lett neki nyaki sérülése én elsőre azt hittem h kulcscsont törése lesz vagy csigolya, örültem mikor felállt... nem bánom ha pihen még 2 v 3 hetet csak a szezon 2. felében itt legyen mikor nagyon kell.
- A védelem ma zseniális volt, főleg, ha azt vesszük, hogy alig tudtak pihenni, mert a támadósor két play-touchdown ritmusban dolgozott.
- A Tennessee csak holnap játszik, elég rövid hetük lesz.
- Megfogtunk idáig három top5 fantasy futót, ami nagyon nagy dolog (Gore, Mojo, Burner)
- Trent Cole megtörte a csendet
- A CB-ink messze felülmúlják a várakozásaimat, Asante végre hasznos is, nem csak látványos, Hobbs meg megtáltosodott, nekem talán defense oldalon ő az év kellemes meglepetése.
- McCoy ma is nagyon hasznos volt, Tennessee ellen kulcsszereplő lesz, remélem (ami kicsit bosszant, hogy most is volt fumble-je)
- Akers, otthon, szélben... Ez nem lehet kifogás, ráadásul a legutóbb is kihagyott egyet, ha jól emlékszem. Ébresztő!!!!!
- ST végre majdnemhogy jól működött, Calvinnak minden visszahordást, ne törjük a kezdőinket.
- DeSeannak jobbulást
- Szerencsénkre Ryan kritikán alulit nyújtott, Gonzalez többször is teljesen üresen volt középen, csak éppen nem ő volt a 1st option és ezért Ryan nem is nézte, ami gáz, Manning nem fogja nekünk megtenni ezt a szívességet.
- Zárásként még annyit, hogy nem tudom melyik rohadék ment rá Grahamre, de meg&Đ%!@#'^+ a jó %˛&@[ anyját mert teljesen máshol ment a játék és a közelben sem volt a labda, amikor sisakkal ugrottak a térdének. Undorító volt, szerintem azért hozzuk fel a végére az ellenfeleket, hogy nehogy frusztráltak legyenek a végére és a sérülésre menjenek. Most nagy volt a különbség...
- Ja és még egy utolsó utáni első kis számmisztika:
Az NFC legjobb formában lévő csapatát vertük meg!
19 TD-nk van ez holtversenyben első helyet ér (Pats, Bolts)
+8 TO-mutató (3. legjobb a ligában)
5. helyen állunk kiosztott sackek tekintetében, első a Titans...
3. helyen állunk INT-ek tekintetében
QB rating alapján Vick a legjobb a ligában, Kolb a hatodik 😀
McCoy a 4. a ligában scrimmage yardok tekintetében (668 yard)somebody08
Kíváncsi leszek a Titans ellen mit produkál majd Kolb, mert szerintem Andy bedobja a mélyvízbe ami nagyon helyes, mert ha szarul megy neki még mindig ott lesz Vick...
És igen Bradley tényleg úgy játszott ahogy kell, lehet felfogta ha ezt így folytatja akkor veszélybe kerül a kezdő helye jövőre, további hasonló szép meccseket akarok látni amin szépen játszik...
több mint 14 éve
És elaludtam ezt a meccset :Smúlthéten ha jól emlékszem a SF szerezte az első pontokat és meglett a meccs...
Olvasgatva végre jól jött ki a lépés az egész csapatnak.
Feltűnő mennyire meghatározó az első pontok sorsa:ha miénk akkor nyerünk ha nem akkor vereség.Janek
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Elméletileg egyik QB-nkat sem fogjuk eltradelni:Ezt itt csak SPOILER-rel, mert múltkor kérte valaki, hogy egy napot adjunk, mert követi McNabb munkálkodását is!
http://www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/Source_Eagles_wont_trade_quarterbacks_before_deadline.html
McDermott még szezon elején kitűzött 6 célt, amit a D-nek meccsről-meccsre teljesíteni kell/kéne.
Ezen a meccsen majdnem az összes meglett:
http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/Did_Eagles_meet_their_goals_on_D.html
SPOILER!!!
Hogy még jobban induljon a 7, a Dallas és a Redskins is kikapott.Bébé
több mint 14 éve
És elaludtam ezt a meccset :SOlvasgatva végre jól jött ki a lépés az egész csapatnak.
Feltűnő mennyire meghatározó az első pontok sorsa:ha miénk akkor nyerünk ha nem akkor vereség.
több mint 14 éve
Elméletileg egyik QB-nkat sem fogjuk eltradelni:http://www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/Source_Eagles_wont_trade_quarterbacks_before_deadline.html
McDermott még szezon elején kitűzött 6 célt, amit a D-nek meccsről-meccsre teljesíteni kell/kéne.
Ezen a meccsen majdnem az összes meglett:
http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/Did_Eagles_meet_their_goals_on_D.html
Hogy még jobban induljon a 7, a Dallas és a Redskins is kikapott.
több mint 14 éve
DJax Report: Súlyos agyrázkódás, memóriakiesés... ajjaj, lehet, hogy a két szerzett TDjére sem emlékszik?somebody08Pfff ez elég szarul hangzik....remélem azért bye után már visszatérhet.Rengeteg sérülést szedünk be. :/
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
DJax Report: Súlyos agyrázkódás, memóriakiesés... ajjaj, lehet, hogy a két szerzett TDjére sem emlékszik?
több mint 14 éve
Nagyon örülök a győzelemnek, annak már kevésbé, hogy ezzel újra áll majd a bál az irányítóink körül. Mindenestre egy két észrevétel:- A védelem ma zseniális volt, főleg, ha azt vesszük, hogy alig tudtak pihenni, mert a támadósor két play-touchdown ritmusban dolgozott.
- A Tennessee csak holnap játszik, elég rövid hetük lesz.
- Megfogtunk idáig három top5 fantasy futót, ami nagyon nagy dolog (Gore, Mojo, Burner)
- Trent Cole megtörte a csendet
- A CB-ink messze felülmúlják a várakozásaimat, Asante végre hasznos is, nem csak látványos, Hobbs meg megtáltosodott, nekem talán defense oldalon ő az év kellemes meglepetése.
- McCoy ma is nagyon hasznos volt, Tennessee ellen kulcsszereplő lesz, remélem (ami kicsit bosszant, hogy most is volt fumble-je)
- Akers, otthon, szélben... Ez nem lehet kifogás, ráadásul a legutóbb is kihagyott egyet, ha jól emlékszem. Ébresztő!!!!!
- ST végre majdnemhogy jól működött, Calvinnak minden visszahordást, ne törjük a kezdőinket.
- DeSeannak jobbulást
- Szerencsénkre Ryan kritikán alulit nyújtott, Gonzalez többször is teljesen üresen volt középen, csak éppen nem ő volt a 1st option és ezért Ryan nem is nézte, ami gáz, Manning nem fogja nekünk megtenni ezt a szívességet.
- Zárásként még annyit, hogy nem tudom melyik rohadék ment rá Grahamre, de meg&Đ%!@#'^+ a jó %˛&@[ anyját mert teljesen máshol ment a játék és a közelben sem volt a labda, amikor sisakkal ugrottak a térdének. Undorító volt, szerintem azért hozzuk fel a végére az ellenfeleket, hogy nehogy frusztráltak legyenek a végére és a sérülésre menjenek. Most nagy volt a különbség...
- Ja és még egy utolsó utáni első kis számmisztika:
Az NFC legjobb formában lévő csapatát vertük meg!
19 TD-nk van ez holtversenyben első helyet ér (Pats, Bolts)
+8 TO-mutató (3. legjobb a ligában)
5. helyen állunk kiosztott sackek tekintetében, első a Titans...
3. helyen állunk INT-ek tekintetében
QB rating alapján Vick a legjobb a ligában, Kolb a hatodik 😀
McCoy a 4. a ligában scrimmage yardok tekintetében (668 yard)
több mint 14 éve
Első olyan meccsünk volt idén amikor mindhárom csapatrész végig jól játszott. Akersnek nem ment egyedül, szél ide vagy oda, de hazai pályán ennyi év után neki a széllel is tegező viszonyban kéne lennie 😀 . Azért 4 Fg-ból 2-t szélben is illet volna berúgni. Reméljük nem csinál ebből rendszert, mert most nem számított, de az otthagyott 9 pont azért máskor döntő lehet.Kolbnak max respect, végre úgy játszott, ahogy első héttől vártam tőle (133.6-os rating)Nálam minimum még a jövő héten ő kezdene. Most elkapott egy jó ritmust, ne szakítsuk meg, aztán bye alatt lehet agyalni.
Azért azt megjegyezném, hogy tudtommal most kedden jár le a trade deadline. Vicket nem hiszem hogy elcserélnénk, mert akkor nem lesz igazi backup. Ha marad, akkor év végén FA lesz (1 éves szerződése van), tehát nem kapunk érte semmit. Hosszabbítani csak akkor fog szvsz, ha ő lesz a kezdő jövőre.
A nagyon jónak tartott Falcons run D-t megfutottuk 154 yardra. Igaz ebből csak 104 a running backeké, de a 104 yard is szép egy jó futásvédelem ellen, és akkor is tudtunk futott 1st downokat szerezni a 4. negyedben, mikor tudták, hogy futni fogunk.
DJaxnek jobbulást, gyönyörűen megadta a meccs alaphangját 2 TD-vel. Szvsz szerencse, ha a bye után visszajöhet, és még örülhetünk, hogy "csak" agyrázkódás. Ebből az agyrázkódás mellett pluszban állkapocs töréstől nyakcsigolya törésig bármi lehetett volna.
Calvin tartósan vegye át a returnöket, megbízhatónak látszik, benne van a ret. TD is.
Védelem is nagyon jó volt, Turnert 45 yardon tartottuk, egy receiverük sem jutott 100 yd fölé (Jenkins 99yd 😀 ) Bradley összekapta magát coverben is, hiába oltották a közvetítésben végig, volt pass breakupja is és többször jól fedezte Gonzo-t 1-1 ben.
több mint 14 éve
2 jó irányító nem biztos, hogy előny. Egy idő után már hátrány lenne, lehetséges.
több mint 14 éve
Minden Kolb szidó ezek után remélem kicsit visszavesz 😀 És 83 yardos már a legnagyobb passza. Nesze nektek, hogy carrier-high pass 41 yard...Ettől függetlenül nálam még mindig Mike a kezdő QB...de nem lenne hátrány ha 2 jó irányítónk lenne, sok csapatnak még 1 sincs...
(látszik, héten már megkaptam Kolb mezem, be is jött 😀)deny79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Sajna a meccset elaludtam de ez ma jó kabala volt!
több mint 14 éve
Minden Kolb szidó ezek után remélem kicsit visszavesz 😀 És 83 yardos már a legnagyobb passza. Nesze nektek, hogy carrier-high pass 41 yard...Be is írtam eredménykövetőnél, hogy megkövetem magam Kolb ügyében. KeWin Kolb. (tudom, elég már 😀)
(látszik, héten már megkaptam Kolb mezem, be is jött 😀)deny79
Na és pont ki hozta meg. 😀
több mint 14 éve
Minden Kolb szidó ezek után remélem kicsit visszavesz 😀 És 83 yardos már a legnagyobb passza. Nesze nektek, hogy carrier-high pass 41 yard...(látszik, héten már megkaptam Kolb mezem, be is jött 😀)
több mint 14 éve
Nyugi van csak hát nah... mind1 😊 lesz még alkalma bedurrantani a 2 léc közé, azért láttam h sajnálja meg kibukott mert a sisakját is megszeretgette 😊
több mint 14 éve
jól van jól van nyugi peace 😉 remélem az utolsó berúgott visszatéríti a helyes útra!Láttam mekkora szél volt igen, de akkor is elégedetlen vagyok vele! Hiába keressük a kifogást, akkor is elbaxott 12 pontot 1 meccsen, 4x pro bowlertől nem megengedhető luxus! És ezen nincs mit összeveszni, nem a Hobbs, vagy Heremans rúgja a labdát gyerek kora óta hanem Akers, és tökéletesen védve volt mind a 4 alkalommal, a holder se hibázott... Le lehet hurrogni nekem akkor is tüske a szememben a 3 miss (2x 40y alatt!!!)Gege55Nesze neked Akers erről beszéltem, hány yardos miss volt 27?Gege55Láttad mekkora szél volt? De ezen ne vesszünk össze amikor kell és a körülmények sem lesznek irreálisak be fogja rúgni. Amúgy Nagy nagy grat a srácoknak igazából egy szavunk sem lehet D Jax meg pihenjen a Tennesse ellen azt a L-t úgyis bekalkuláltuk a 4-3 teljesen ok bye előtt (a Skins ellen kellett volna nyerni). Azt mondtam vagy nagy zakó vagy nagy győzelem hála Istennek az utóbbi jött be. Remélem ha esetleg a rájátszásban találkozunk akkor is mi nyerünk majd.
Egy kérdés ezek után miről beszélgetünk majd? Kolb rendben az Ofal is összekapta magát a sec se játszott rosszul mi marad nekünk vitatémának? Tudom Akers 😀dande
több mint 14 éve
Láttam mekkora szél volt igen, de akkor is elégedetlen vagyok vele! Hiába keressük a kifogást, akkor is elbaxott 12 pontot 1 meccsen, 4x pro bowlertől nem megengedhető luxus! És ezen nincs mit összeveszni, nem a Hobbs, vagy Heremans rúgja a labdát gyerek kora óta hanem Akers, és tökéletesen védve volt mind a 4 alkalommal, a holder se hibázott... Le lehet hurrogni nekem akkor is tüske a szememben a 3 miss (2x 40y alatt!!!)Nesze neked Akers erről beszéltem, hány yardos miss volt 27?Gege55Láttad mekkora szél volt? De ezen ne vesszünk össze amikor kell és a körülmények sem lesznek irreálisak be fogja rúgni. Amúgy Nagy nagy grat a srácoknak igazából egy szavunk sem lehet D Jax meg pihenjen a Tennesse ellen azt a L-t úgyis bekalkuláltuk a 4-3 teljesen ok bye előtt (a Skins ellen kellett volna nyerni). Azt mondtam vagy nagy zakó vagy nagy győzelem hála Istennek az utóbbi jött be. Remélem ha esetleg a rájátszásban találkozunk akkor is mi nyerünk majd.
Egy kérdés ezek után miről beszélgetünk majd? Kolb rendben az Ofal is összekapta magát a sec se játszott rosszul mi marad nekünk vitatémának? Tudom Akers 😀dande
több mint 14 éve
Nesze neked Akers erről beszéltem, hány yardos miss volt 27?Gege55Láttad mekkora szél volt? De ezen ne vesszünk össze amikor kell és a körülmények sem lesznek irreálisak be fogja rúgni. Amúgy Nagy nagy grat a srácoknak igazából egy szavunk sem lehet D Jax meg pihenjen a Tennesse ellen azt a L-t úgyis bekalkuláltuk a 4-3 teljesen ok bye előtt (a Skins ellen kellett volna nyerni). Azt mondtam vagy nagy zakó vagy nagy győzelem hála Istennek az utóbbi jött be. Remélem ha esetleg a rájátszásban találkozunk akkor is mi nyerünk majd.
Egy kérdés ezek után miről beszélgetünk majd? Kolb rendben az Ofal is összekapta magát a sec se játszott rosszul mi marad nekünk vitatémának? Tudom Akers 😀
több mint 14 éve
Hatalmas győzelem!Nagyon pesszimistán álltam ehhez a meccshez,de mind 3 csapategység ma kiemelkedőt produkált.
Elsőként az O line munkáját emelném ki mivel egész meccsen megvédték Kolbot(igaz nem is volt nagy nyomás) hozzásegítve őt élete 1ik legjobbjához.23/29 326yard 3TD 1INT.Az 1 int kicsit belepiszkít de sztem ez nem az övé volt.Maclin meg carrier high meccset hozott 159 yard 2TD-vel így ő nálam a hét legjobb támadója.
A védelmet is dicsérni kell,mindenki jól játszott.Cole-t,Bradley-t,Mikell-t,Hansont és Fokout emelném ki így hirtelen.De Samuel is nagy volt meg úgy mindenki. 😀 Utolsó TD megint a kiengedősebb oldalunkat mutatta.Ezen kellene változtatni.ST ma rendben volt Calvin jó kis returner. 😊 Szegény Akers meg ma a szarabb bal lábával kelt fel.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Sérülések:Nem is baj szerintem se, pihenje ki magát mert rá nagy szüksége van a csapatnak, és nem akarom h rásérüljön, nagyon szépen játszott, és köszi a 2 TD-t neki. Isten vagy kicsi DJax!!! 😊
Egyedül DeSean sérülése súlyos. Agyrázkódása van.
Az új szabályok miatt sztem majd csak bye után fog visszatérni. (nem is baj)Bébé
több mint 14 éve
Gratula Eagles! 😊31-17 kell ennél jobb? Visszavontam mindent amit Kolb-ról mondtam, kiváncsi leszek rá mit alakít a többi meccsen, de még Vick párti vagyok. DJax épülj fel hamar, remélem nem lesz komoly sérülés.
Érdekes meccs volt. Volt élmény rendesen.
Kolb jó volt, Maclin is, igazából én McCoy-ra építettem volna és pont nem ő volt ma csúcson, mind1.
És a védelem király volt, nem passzoltak minket szét, Bradley 1 sack 😀 Cole 2 sack 1 fumble 😀
éés szóban volt Teo 2x is láttam 1x a pályán meg 1x beszélgetett az oldalvonalnál 😀 Szóval megvan az csak bújkált!
Szerintem nálunk aztán megdolgoznak az orvosok a pénzükért, rengeteg sérülés van, ti nem sokaljátok?
Nekem a nap legnagyobb csalódása Akers volt, 4ből 3 FG miss, és javítanám magam mert elírtam 37y volt az első miss (3. is) Okés, hogy fasza rugó és tudom is, de most egy picsánrúgást megérdemel az öltözőben mert nem a távval volt a gondja mert a magassága megvolt a rúgásoknak, hanem a szél bezavart a célzókájába...
több mint 14 éve
Sérülések:Egyedül DeSean sérülése súlyos. Agyrázkódása van.
Az új szabályok miatt sztem majd csak bye után fog visszatérni. (nem is baj)
több mint 14 éve
Nesze neked Akers erről beszéltem, hány yardos miss volt 27?