Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
igazad van...de ilyen csekély minta alapján dicsérni sem bölcs dolog...
másrészt igaz hogy fotelfocisták vagyunk, de ez az NFL...azt hiszem nem kell tovább ragozni...ha valaki Franchise QB akar lenni, főleg hogy van mögötte egy ilyen formában játszó Vick, akkor ne úgy játsszon mint azt az első 2 meccsén tette...eaglesmcnabb
szerintem az én számat egyetlen dicsérő szó sem hagyta el Kolbbal kapcsolatban. 😊 nem adott rá okot.

amit én képviselni óhajtottam az egyszerűen - az ártatlanság vélelméhez hasonlóan - "a jó quarterbackség vélelme" vagy valami hasonló. ahogyan valakit, legalábbis egy demokratikus jogállamban, nem szabad bűnösnek kikiáltani addig, amíg nincs rá perdöntő bizonyíték, úgy pl. egy irányítót sem igazságos eltemetni csak azért, mert első pár meccsén gyengén játszott. egy-két meccsen nyújtott teljesítmény még nem elegendő ahhoz, hogy akárkit is véglegesen leírjunk vagy - ellenkezőleg - egekig magasztaljunk.

az valóban gyakori érv, hogy "ez az NFL kérem szépen, meg Te öregem dollármilliókat keresel, tehát Day 1-tól teljesíts!", de pusztán a tény, hogy valaki egy NFL-csapattal áll szerződésben még nem pótolja azt a meccsrutint, ami igenis kell ahhoz, hogy valaki igazán megmutathassa a benne rejlő valódi potenciált.

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 288 — Beware the Slim Reaper!
Azért tegyük hozzá, hogy a szakértők is megkövetik magukat a videó elején, ők is ugyanúgy földelték már Kevint, mint mi itt (bár tőlem itt nincs idézet, de akkor kisebb-nagyobb mértékben egyetértettem velük). Ráadásul megnézném mondjuk egy Jets/Ravens/Steelers ellen😊 Ettől függetlenül azt már nekem bizonyította, hogy van benne potenciál és hogy fejlődőképes, azt még nem, hogy év végén, amikor dönteni kell, hogy kit trade-eljünk, akkor ne őt küldjük el (nem azért mert nem jó, hanem mert ez még nem elég idő arra, hogy végleges döntést tudjak hozni). Hozzáteszem erre sajnos nem is lesz lehetősége, mert a bye után valószínűleg Vick kapja meg a kezdőpozíciót. Egy Cowboys vagy egy Giants ellen kiváncsi lennék rá még, végül is ők a leggyakoribb ellenfeleink (meg a Skins, de ellenük már játszott).somebody08
Hogy egy kissé általánosabb síkra tereljem a dolgot, nekem az esettől függetlenül az nem fér a fejembe, hogy egy "fotelfocista" - megjegyzem én is az vagyok!, de fikázni senkit nem szoktam - miként jön ahhoz, hogy ilyen stílusban leszóljon egy profi focistát.

Egyrészt fogalma sincs róla, hogy milyen testi, lelki, szellemi igénybevétellel jár ez a sport ilyen szinten űzve, másrészt olyan csekély minta alapján megítélni valakit, mint most Kolb esetében sokan tették, finoman szólva nem bölcs dolog.Szabler
Mondjuk én nem várom el egy szurkolótól, hogy minden esetben átgondolt és összeszedett véleményt alkosson, főleg egy fórumon. Itt szvsz belefér egy-egy egyoldalúbb vagy fikázóbb hozzászólás is, embere válogatja. Egyébként sokszor pont az ilyen szurkolók szokták egy idő után legjobban isteníteni a hajdan szidott játékost.
Azt meg a tényleges NFL játékosokon kívül igen kevesen tudják, hogy ténylegesen milyen testi-lelki teherrel jár profi játékosnak lenni. Az egyetemen is max a topcsapatoknál közelítiti meg a fizikai-pszichikai nyomás az NFL-szintjét. Persze a profikat ezért rendesen meg is fizetik, és a profizmushoz szvsz hozzátartozik, hogy bírniuk kell a szurkolók,a sajtó sokszor igaztalan kritikáját is. Hatványozottan így van ez a testvéri szeretet városában. 😊

A meccshez még annyit, hogy ha máskor szidtuk a Andyt és coordinátorokat, akkor most megérdemlik a dícséretet is. Vasárnap gyakorlatilag minden csapatrészben szinte hiba nélküli meccshívást láthattunk, az edzői stábunk simán "lemeccselte" Smithéket.
Kiemelném Jackson futott TD-jét és Maclin hosszú TD jét. Itt gyakorlatilag egy azonos felállásban (trips bunch és 1 split end) induló playnek 2 változatát láttuk, mindkettőt tökéletesen végrehajtava. A Jackson-féle end around TD gyakorlatilag a Maclin-féle hosszú TD előkészítése is volt, és a beetetés annyira tökéletesen sikerült, hogy gyakorlatilag a komplett Falcons védelem bemozdult a fake end around-ra, utat nyitva így Maclinnnek, pedig már nem is Jackson futotta a fake-et (már rég nem volt pályán) hanem Avant.

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Azért tegyük hozzá, hogy a szakértők is megkövetik magukat a videó elején, ők is ugyanúgy földelték már Kevint, mint mi itt (bár tőlem itt nincs idézet, de akkor kisebb-nagyobb mértékben egyetértettem velük). Ráadásul megnézném mondjuk egy Jets/Ravens/Steelers ellen😊 Ettől függetlenül azt már nekem bizonyította, hogy van benne potenciál és hogy fejlődőképes, azt még nem, hogy év végén, amikor dönteni kell, hogy kit trade-eljünk, akkor ne őt küldjük el (nem azért mert nem jó, hanem mert ez még nem elég idő arra, hogy végleges döntést tudjak hozni). Hozzáteszem erre sajnos nem is lesz lehetősége, mert a bye után valószínűleg Vick kapja meg a kezdőpozíciót. Egy Cowboys vagy egy Giants ellen kiváncsi lennék rá még, végül is ők a leggyakoribb ellenfeleink (meg a Skins, de ellenük már játszott).somebody08
Hogy egy kissé általánosabb síkra tereljem a dolgot, nekem az esettől függetlenül az nem fér a fejembe, hogy egy "fotelfocista" - megjegyzem én is az vagyok!, de fikázni senkit nem szoktam - miként jön ahhoz, hogy ilyen stílusban leszóljon egy profi focistát.

Egyrészt fogalma sincs róla, hogy milyen testi, lelki, szellemi igénybevétellel jár ez a sport ilyen szinten űzve, másrészt olyan csekély minta alapján megítélni valakit, mint most Kolb esetében sokan tették, finoman szólva nem bölcs dolog.Szabler
igazad van...de ilyen csekély minta alapján dicsérni sem bölcs dolog...
másrészt igaz hogy fotelfocisták vagyunk, de ez az NFL...azt hiszem nem kell tovább ragozni...ha valaki Franchise QB akar lenni, főleg hogy van mögötte egy ilyen formában játszó Vick, akkor ne úgy játsszon mint azt az első 2 meccsén tette...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve

Egyrészt fogalma sincs róla, hogy milyen testi, lelki, szellemi igénybevétellel jár ez a sport ilyen szinten űzve, másrészt olyan csekély minta alapján megítélni valakit, mint most Kolb esetében sokan tették, finoman szólva nem bölcs dolog.

több mint 14 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Akers eddig is az egyik legszimpatikusabb srác volt a csapatból, de most ezt még jobban megerősítette:
Reid azt nyilatkozta, hogy a változó szél miatt hagyott ki 3 fieldgoalt (a meccsen is így látszott, hiszen a labda egészen furcsa irányváltásokat produkált). Akers azonban nem keresett kifogást, azt mondta, hogy egyszerűen csak kihagyta őket. Az NFL.com-on felvetették, hogy az is benne lehet a dologban, hogy nem a szokásos cipőjében játszott, hanem egy rózsaszín cipőben a mellrák hónap miatt. Miért nem viselt akkor normális cipőt? Mert kötelességének érezte, hogy a mellrák elleni kampányban ő ilyenformán is részt vegyen, ugyanis édesanyja is megharcolt a korral.
Nekem nagyon tetszik ez a hozzáállás, reméljük az összes kihagyott fieldgoalját letudta idén ezen az egy meccsen.
több mint 14 éve
Két héttel ezelőtt lett ide belinkelve egy videó, amely Kolbnak a Redskins elleni játékát elemezte.

Néhány akkori reflexió:

"Ez a legszomorúbb videó, amit életemben láttam amerikai futballról..."

"Enyhén szólva Kolb a fasz ezek szerint is, hogy ennyire nem lát a pályán. ... Ez gáz. Kolbgáz."

"mentálisan gyenge, be van szarva... azért nem dobja oda a labdát Kolb ahova kell... képes ő jól játszani, csak nem meccsen...kitörölhetjük a seggünket egy ilyen irányítóval...ez a szomorú valóság..."

Kíváncsi vagyok, hogy a legújabb videót látva bárki is revideálja-e akkori negatív hozzáállását:

http://www.nfl.com/videos/philadelphia-eagles/09000d5d81b75abf/Playbook-Kolb-s-comebackSzabler
Azért tegyük hozzá, hogy a szakértők is megkövetik magukat a videó elején, ők is ugyanúgy földelték már Kevint, mint mi itt (bár tőlem itt nincs idézet, de akkor kisebb-nagyobb mértékben egyetértettem velük). Ráadásul megnézném mondjuk egy Jets/Ravens/Steelers ellen😊 Ettől függetlenül azt már nekem bizonyította, hogy van benne potenciál és hogy fejlődőképes, azt még nem, hogy év végén, amikor dönteni kell, hogy kit trade-eljünk, akkor ne őt küldjük el (nem azért mert nem jó, hanem mert ez még nem elég idő arra, hogy végleges döntést tudjak hozni). Hozzáteszem erre sajnos nem is lesz lehetősége, mert a bye után valószínűleg Vick kapja meg a kezdőpozíciót. Egy Cowboys vagy egy Giants ellen kiváncsi lennék rá még, végül is ők a leggyakoribb ellenfeleink (meg a Skins, de ellenük már játszott).
több mint 14 éve
Az 1960-as naplóm negyedik része: http://www.profootballmagazin.hu/cikk/3428/egy_eagles_szurkolo_naplojabol_19604

Ajánlom hozzá ezt a videót, amelynek első összefoglalója, a cikkben is érintett Lions elleni meccsről szól:
http://www.youtube.com/watch?v=CJSw-aDHSlY

több mint 14 éve
Két héttel ezelőtt lett ide belinkelve egy videó, amely Kolbnak a Redskins elleni játékát elemezte.

Néhány akkori reflexió:

"Ez a legszomorúbb videó, amit életemben láttam amerikai futballról..."

"Enyhén szólva Kolb a fasz ezek szerint is, hogy ennyire nem lát a pályán. ... Ez gáz. Kolbgáz."

"mentálisan gyenge, be van szarva... azért nem dobja oda a labdát Kolb ahova kell... képes ő jól játszani, csak nem meccsen...kitörölhetjük a seggünket egy ilyen irányítóval...ez a szomorú valóság..."

Kíváncsi vagyok, hogy a legújabb videót látva bárki is revideálja-e akkori negatív hozzáállását:

http://www.nfl.com/videos/philadelphia-eagles/09000d5d81b75abf/Playbook-Kolb-s-comeback

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Elkészült ZH-ra tanulás közbeni pihenőim alatt eheti beharangozó kicsit másképp: http://philly.blog.hu/2010/10/20/beharangozo_week_seven_at_titans
Végén van egy kérdés, lécci válaszoljatok.

Illetve ide írok egy hosszabbat, ezt nem kívánom blogra rakni, önmagában elég rövid postnak. Apropóját Eagles oldalról szedtem: Fontos match-upok!
1. Nate Allen - Vince Young/Kery Collings
Ha Young játszik, akkor a sérülése miatt; ha Collins, akkor a személye miatt, de nem lesz sok passzkísérlet valószínűleg. Ugyanakkor VY mobilis, ezért ha pályára lép Nate Allen-nek a mélységi passzok mellett figyelnie kell, ne hogy egy megindulás beleférjen, hiszen a front seven el lesz foglalva CJ2K-val.
2. Moise Fokou - Chris Johnson
CJ gyors, nagyon! Emellett utolsó erekével a tackle előtt jól is tapos. Rengeteg first downt ér el. Fokou valószínűleg a strongside-on kap helyet, amerre többet szokott futni CJ.
3. Jeremy Maclin - Cortland Finnegan
D-Jax sérülése miatt Maclin első számú WR lesz, de ami fontosabb, első számú CB-vel. Igaz, Finnegan idén még nem szerzett interceptiont, ugyanakkor fizikálisan bőven lenyomja Jeremyt (sebességben már azért nem biztos), de így az első 5 yard mindig fontos lesz. Vajon el tud-e szabadulni azonnal? Mert Kolb őt fogja főként keresni labdákkal, Celek bizonytalankodik, Avant pedig azért mégiscsak 3. WR.
4. Special Team - Marc Mariani KOR
Mariani átlagosan 28 yardot viszi vissza a kick-offokat, ami jó átlag. A mi ST pedig sok mindenben jó, de kick-off coverben, abban nem szokott villogni. Ugyanakkor Marianinak már 2 elvesztett fumble-je is van. (Ráadásul, utolsó egymás elleni meccsünkön engedtünk a TEN-nek egy punt return TD-t, ami miatt is, 3-mal nyertek.) Kemény lesz ez a meccs ahhoz, hogy a ST 5-10 yardos mélázásai visszahordásoknál beleférjenek.
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Pár hírecske:
- Vick várhatóan "csak" third-QB lesz Titans ellen még. Egyébként ma elmondta egy rádióban, még nem áll 100%-osan készen visszatérésre. Reid is ezt hangsúlyozta ma egy másik interjúban, amíg Vick nem 100%-os, és Kolb jól játszik, addig nem siettetik a visszatérést Mike-nak.
- Dunta Robinson 50.000 $ bírságot volt kénytelen fizetni az ütközéséért D-Jax-en. (Ha valaki még nem látta volna, itt az eset külön: http://www.youtube.com/watch?v=jmsAdwm7LHQ&feature=player_embedded 😕)

Emellett holnap estére várható blogra hosszabb, hasonló előzetes a Titánok elleni meccsről.deny79
nem gáz ha Kolb kezd, Vick ellenem van fantasyben 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Pár hírecske:
- Vick várhatóan "csak" third-QB lesz Titans ellen még. Egyébként ma elmondta egy rádióban, még nem áll 100%-osan készen visszatérésre. Reid is ezt hangsúlyozta ma egy másik interjúban, amíg Vick nem 100%-os, és Kolb jól játszik, addig nem siettetik a visszatérést Mike-nak.
- Dunta Robinson 50.000 $ bírságot volt kénytelen fizetni az ütközéséért D-Jax-en. (Ha valaki még nem látta volna, itt az eset külön: http://www.youtube.com/watch?v=jmsAdwm7LHQ&feature=player_embedded 😕)

Emellett holnap estére várható blogra hosszabb, hasonló előzetes a Titánok elleni meccsről.
több mint 14 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Megálmodtam! Kolb fog kezdeni és nyerünk vasárnap. Maclin megint 100 yard fölött lesz, McCoy 2 TD 😀 😀 :cool:Shawn84
Na jó, legyen! 😀
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Kolb-ra lehet szavazni mint a hét játékosa NFL.com-on.
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Megálmodtam! Kolb fog kezdeni és nyerünk vasárnap. Maclin megint 100 yard fölött lesz, McCoy 2 TD 😀 😀 :cool:
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 288 — Beware the Slim Reaper!
Üdv Philly fanok!

D. Jax-et sajnálom még jó, hogy nem lett komolyabb baja!

Így gondolom Maclin, Avant, Celek triónak kell átvenni a stafétát elkapásokban, McCoy meg úgy kell futnia mint még soha!

Jó vagy rosszul gondolom?ThundersNFL
Hiányozni fog Jax az biztos, de szerintem a meglevő receiverekkel is megoldhatóak lesznek a következő meccsek és addig ne is térjen vissza amíg nem 100%-osan OK. Maclin már többször is bizonyította (legutóbb vasárnap), hogy képes No.1. receiverként játszani és igazi redzone fegyverré vált idén, és szerintem a többi receiverünk is képes felnőni a feladathoz.
Az igazi kérdés továbbra is az O-line, vasárnap jól játszottak, de a Titans D ellen igencsak fel lesz adva a lecke.

több mint 14 éve
Vince Young térdsérülést szenvedett, Collins állt be a helyére. CJ2K 100 yard fölött melegített a meccsünkre.
több mint 14 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Üdv Philly fanok!

D. Jax-et sajnálom még jó, hogy nem lett komolyabb baja!

Így gondolom Maclin, Avant, Celek triónak kell átvenni a stafétát elkapásokban, McCoy meg úgy kell futnia mint még soha!

Jó vagy rosszul gondolom?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
A legjobban teljesítő újoncok listája a 6. hét után:
http://www.profootballfocus.com/blog/2010/10/15/the-race-for-rookie-of-the-year-introducing-nate-the-great/

"Nate the Great" 😀 , remélem továbbra is megszolgálja ezt a becenevet.

több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
PE.com:
What Should Eagles Do At QB Position?
Vick is the starter when healthy
Stick with the hot Kevin Kolb
It is a win-win no matter who plays QB
I will trust Andy Reid with his decision
Can the Eagles have a 2-QB system all year?
😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Igen, igen, Celeket valóban jobban őrzik, de egyrészt, ha valaki liga elit TE akar lenni, akkor is meg kell csinálnia az 5-10 yardos passzokat nagy %-ban. Ne felejtsük el, olyankor elsősorban LB-ek coverezik. De én igazából néha azt vettem rajta észre, mintha nem ugyanolyan pontosággal, sebességgel futná a routjait. Ebben persze az is benne lehet, hogy többször van olyan play-je, hogy késlelteti a passzra futást, előbb védi az irányítót ő is. (szükség van rá...)
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Ezen kivül kinn is még azzal vannak elfoglalva, D-Jax-nek mennyit kell kihagynia, ki tudja pótolni. (mert egyelőre oké, hogy Maclin fantasztikus - megjegyzem, ezt hajtogattam egész off-season alatt, hogy Kolb-nál Maclin jobb lesz, mint DeSean - de ha kiesik Jackson, akkor már érdekesebb, főleg egy "ilyen" Celekkel)deny79
DeSean helyére jön addig kezdőnek Avant.Remélem azért bye után már visszatér.Cooper kiesésénél felröppent a hír,hogy jöhet K.Washington megint...nálunk is van/volt work outon.Mondjuk DeSean kiesésével lehet életszerű ötlet lenne,de nem tudom,hogy lehetne kiokoskodni a rostert.(ezért nem tartom valószínűnek)
Az "ilyen" Celek tényleg érdekes kérdés.Bár sztem nincs nagy baj...csupán annyi,hogy tavaly után már sokkal jobban őrzik..nah meg kevesebb lehetőséget is kap(ez a 2 össze is függ).Hirtelen 1 dropra emlékszem amikor én is fogtam a fejem a többi nagyjából DC-be ment és nehezen elkapható passzok voltak.Ennek ellenére tényleg bekenhetné csirizzel a kesztyűit mert ettől azért többet vártunk. 😊 Pl. Kolb pickje is úgy született,hogy ment volna a passz Celeknek...csak már vágták és a szemfüles védő pont bele is lépett a dobásba.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Twitteren is azzal vannak tele az Eagles-ös dolgok, hogy Andy még nem tudja, ki kezdjen. Kijelentette ugyanakkor, hogy Vick az elsőszámú, de csak 100%-os állapotban veti be. (tehát mondott egy semmit 😀)
Illetve itt olvasható egy másik nyilatkozatának részletei, hogy Kolb-nak jó esélye van Titans ellen kezdeni: http://www.philly.com/philly/sports/eagles/Reid_pretty_good_chance_Kolb_starts_Sunday.html

Ezen kivül kinn is még azzal vannak elfoglalva, D-Jax-nek mennyit kell kihagynia, ki tudja pótolni. (mert egyelőre oké, hogy Maclin fantasztikus - megjegyzem, ezt hajtogattam egész off-season alatt, hogy Kolb-nál Maclin jobb lesz, mint DeSean - de ha kiesik Jackson, akkor már érdekesebb, főleg egy "ilyen" Celekkel)
több mint 14 éve
Ha már az 1960-as bajnokcsapat McDonald kapcsán szóba került...

Feltettem a youtube-ra - másokéval együtt - a Top 100 Greatest Players sorozatban minden idők 35. legjobbjának választott Chuck Bednarik videóját. http://www.youtube.com/watch?v=lOixKkpxWSI

Ha valaki korábban lemaradt volna róla, Steve Van Buren az 58. helyen végzett: http://www.youtube.com/watch?v=UyYDjECqJOk

A 100-ben egyedül ők azok, akik profi karrierjük alatt csak az Eagles-ben játszottak.

Az 1960-as bajnokcsapat irányítója, Norm Van Brocklin 83. lett: http://www.youtube.com/watch?v=ApxbHDy4wyY. Mike Ditka is eltöltött pár évet az Eagles-nél.

Reggie White később kerül sorra.

több mint 14 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
De jó, hogy szóba került, McDonald egy fantasztikus figura és teljes szívéből imádja az Eagles-t még most is...
Mint látható jómagam nagy rajongója vagyok :cool:
Ja és a kőkeménységéről annyit, hogy ugye ő volt az utolsó (nem-kicker) aki facemask nélkül tolta.oz_mandias
" I played 1 year for the Cowboys, I hated it there, 'cause they ran the ball all the time and I'm a receiver, so... " Ez nagyon nagy 😂
Amikor a fociról beszél olyan csillogás van a szemében, amit a mai játékosoknál sajnos egyre ritkábban lehet látni (tisztelet a kivételnek).

Egyébként tegnap a meccs után Kolb kapta a gameballt, teljesen megérdemelten.BleedingGreen
Ez az ember nagyon nagy figura. Odaadta a csávónak a bajnoki gyűrűt hogy villogjon vele a kamerába. Teljesen kész a fazon 😀

A HOF beszéd meg nagyon kemény. Igazi Eagle!!Shawn84
Uristen micsoda arc! 😀😀 Hatalmas
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szerintem nem lenne értelme most elcserélni bármelyiket is. Igaz a szezon végén lejár Vick szerződése de meg lehet oldani szerintem hogy ne ingyen menjen máshova. Ha most túladnának rajta az nagyon rizikós lenne mert Kafka még nem elég jó és mint láthattuk bármikor bejöhet egy sérülés és akkor elúszhat a szezon.Shawn84
Én is erre gondoltam. Nem tudom meg lehet e oldani h mondjuk jövőre is kötünk egy egy éves szerződést Vickkel pusztán azlért h a szezon után pickért vagy cserébe más játékosért tovább adhassuk s ne legyen FA. Ha meg Kolb mégsem válik be akkor itt maradhat. Tudom ez nem feltétlenül előnyös neki de ennyit megtehet értünk, amit tőlünk kapott segítséget lehetőséget. Mit gondoltok? Lehetővé teszik ezt a szabályok? Szerintem így tudnánk megoldani a gordiuszi csomót.
A Tennesse ellen jó lenne meglepetést okozni, szükség lenne rá hogy estleges PO-ról gondolkodjunk. Most jó lenne VY-be az elején bizonytalanságot ültetni s akkor hátha meglenne a meccs bár a D-jük elég durva s hát CJ-t megállítani....