Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Mi van Machoval? Simán 53as rosterre fér szerintem.
Shawn84
Macho a Lions-nál volt workouton Dempssel együtt és egyikük sem kapott szerződést... Azt hiszem ez mindent elmond arról hogy milyen formában vannak jelenleg.BleedingGreen
Macho most már Houstonban van tudtommal workouton, reméljük leigazolják 😛

több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 288 — Beware the Slim Reaper!
Shawn84
Macho a Lions-nál volt workouton Dempssel együtt és egyikük sem kapott szerződést... Azt hiszem ez mindent elmond arról hogy milyen formában vannak jelenleg.

több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
#Eagles sign CB Jamar Wall to practice squad and release S Jamar Adams.
6. körben vitte el idén áprilisban a Cowboys.
http://www.youtube.com/watch?v=sQUf-7TSgNU
Csak nem találjuk azt a bizonyos 4. safety-t.Bébé

Wall nem gyenge ütközőnek néz ki. Ilyenre szükségünk van.
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
#Eagles sign CB Jamar Wall to practice squad and release S Jamar Adams.
6. körben vitte el idén áprilisban a Cowboys.
http://www.youtube.com/watch?v=sQUf-7TSgNU
Csak nem találjuk azt a bizonyos 4. safety-t.
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 288 — Beware the Slim Reaper!
Kicsit vicces így a meccs előtt, de akkor is a legjobb:
http://www.youtube.com/watch?v=k3Gu70xY6r0somebody08
Nekem arról a MNF meccsről inkább ez jut eszembe, sajnos 😕 😕 http://www.youtube.com/watch?v=G7rOKU1d4Zw

Eagle fan confidence meter @bleedinggreennation.com: 😂

több mint 14 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Kicsit vicces így a meccs előtt, de akkor is a legjobb:
http://www.youtube.com/watch?v=k3Gu70xY6r0
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Én nem tippelek semmiképp mert akkor kikapunk. Annyi csak hogy szoros győzelmet várok, és DMac kap 1-2 olyan fülest mint Strahantől a reklámban. Ja és a meccs előtt mindenképp Standing Ovation!!!
több mint 14 éve
Shadowt5 Philadelphia Eagles 310 — Eagles fan
Bizony, hogy megérdemelték, nagy grat nekik!
Ez a meccs kemény lesz akármennyire nem jó most a Skins, ellenük vhogy nehezen szokott menni.
McNabb meg megérdemli majd a tapsot (nagy kedvencem volt amíg itt volt).

OFF
Megjött az Anniversarys DJax mezem. 😊

több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
A tippem pedig 27-24 ide.

Vick 2TD 1futott TD 1INT

több mint 14 éve
A világvége hangulat az garantált az Eagles topicban

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Michael Vick has been named the NFC offensive player of the month by the NFL.
The Eagles quarterback has completed 54 of 89 passes for 750 yards and six touchdowns, and has yet to commit a turnover.

On the defensive side of the ball, Nate Allen has been named the NFL's rookie of the month for September.
Through three games, Allen has 11 tackles, one sack and the two picks.

T. Laws tegnaphoz képest megduplázta karrier sack-jeinek a számát.
Elméletileg az eddigi TFL szerelését, sack-re írta át az NFL.Bébé
Grat nekik, mindketten megérdemelték. 😉
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 739 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hát ahogy olvasom a sorokat s látom a játékot egyre inkább úgy tűnik nemcsak a fiatal O-ban van sok potenciál hanem a D-ben is. Nyilván vannak posztok amelyek még erősítésre szorulnak (az O-fal-ban bár az se annyira gáz mint gondoltuk előre, s egy jövő Q-ja mert Vick inkább a jelen FRsch-é) de ha türelmesek lesznek a csapattal és így fejlődnek a dolgok akkor D-ben megközelíthetjük a Vasasokat vagy a Jets-t (bár ehhez nyilván az edzői gárda is kell de S McD-ban megvan a lehetőség mert JJ-től nem keveset leshetett el bízom benne nem tudják elcsábítani) egy két éven belül. Talán majd ráérzünk arra is, hogy mikor kell blitzelni s mikor nem és kevésbé viszik könnyen át a 3d-downk-t.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Laws végre elkezdett az elvárásoknak megfelelően játszani (2. körös pick volt, ráadásul Desean előtt húztuk be). Ha így folytatja, akkor tényleg brutális lehet a pass rush, mert nagyon sokat számít, hogy középre szét tudjuk-e szedni a zsebet, ráadásul Graham miatt Parker is 110%-os erőbedobással megy minden playnél amikor a pályán van, nem kell arra gondolnia, hogy tartogasson az erejéből.
Kíváncsi leszek Barnes-ra is, az első 2 meccsen nem tűnt rossznak.

Allen játéka nagyon tetszik, teljesen más a stílusa, mint Dawknak, viszont érezhetően stabilabb eddig a sec, amiben nagyon nagy szerepe van. Nekem a Cincy elleni pre meccs volt a kulcs, ahhoz hogy megszeressem és bízzak benne ( Benson felöklelte egyik futásakor, majd a következő playnél Allen tolt rá egy hatalmas tacklet, ahol ki is jött a labda, csak már lent volt az egyik térd, ez az a mentalitás ami naggyá tehet az Nfl-ben).
több mint 14 éve
On the defensive side of the ball, Nate Allen has been named the NFL's rookie of the month for September.
Through three games, Allen has 11 tackles, one sack and the two picks.Bébé
Ha így folytatja, akkor DROY-re is simán esélyes lehet, ráadásul a pályán mutatott játéka is kiváló eddig (főleg újonchoz képest)a statokon felül. Azt hiszem eddig senki sem bánhatja, hogy lényegében McNabb helyett ő jött hozzánk.

Elméletileg az eddigi TFL szerelését, sack-re írta át az NFL.Bébé
Most már gyakorlatilag is. A hivatalos statlapon is már 2 sack szerepel nála. Azt hiszem az a play volt, mikor gangtackle-lel vitték le Garrardot (elég látványos volt), de a visszajátszáson látszott, hogy Laws ért oda elsőnek. Amúgy szerintem Laws és Dixon előretörése nagyon jót tehet a DT-k teljesítményének, Patterson és Bunkley nem ülhetnek a babérjaikon. Laws már-már Bunk kezdőpozícióját veszélyezteti.

több mint 14 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 853
Ezt a Búúú-zást már a Jax meccs végén is emlegették.Szerintem csak a média várná el a szenzációt ezzel kapcsolatban...és hatalmas tapssal fogják üdvözölni újra a Lincolnon.(Mert maximálisan megérdemli)Viszont abban is biztos vagyok( 😛 ),hogy meccs közben ki fogja kezdeni a közönség....azaz mindent meg fognak tenni annak érdekében,hogy vhogy megzavarják.

Blogba kéne lehelni egy kis életet.Lehet fel is dobok 1 tippjátékot. 😊 Vagy ha van megint kedvünk(?) tippelgetni a hétvégi meccset illetően más is elindíthatja.Greengo
Az én tippem: 24-14
(McCoy,Celek, Maclin) Touchdown, Akers Field Goal (Jackson 110 yard) 😊
több mint 14 éve
Michael Vick has been named the NFC offensive player of the month by the NFL.
The Eagles quarterback has completed 54 of 89 passes for 750 yards and six touchdowns, and has yet to commit a turnover.

Through three games, Allen has 11 tackles, one sack and the two picks.

Elméletileg az eddigi TFL szerelését, sack-re írta át az NFL.
több mint 14 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
Megjósoltam, be is jött, Vickre is lehet szavazni az Air Player of the Week szavazáson, tessék gyakorolni hétvégére és voksolni:

http://www.nfl.com/partner?partnerType=players-air-and-groundsomebody08
Az viszont már kész tény, hogy Vick lett a hónap támadójátékosa és Allen a hónap újonca.

http://www.philadelphiaeagles.com/bloghead/

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Ezt a Búúú-zást már a Jax meccs végén is emlegették.Szerintem csak a média várná el a szenzációt ezzel kapcsolatban...és hatalmas tapssal fogják üdvözölni újra a Lincolnon.(Mert maximálisan megérdemli)Viszont abban is biztos vagyok( 😛 ),hogy meccs közben ki fogja kezdeni a közönség....azaz mindent meg fognak tenni annak érdekében,hogy vhogy megzavarják.

Blogba kéne lehelni egy kis életet.Lehet fel is dobok 1 tippjátékot. 😊 Vagy ha van megint kedvünk(?) tippelgetni a hétvégi meccset illetően más is elindíthatja.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 739 — Így remélem megfelelek nektek.....
Annak örültem nagyon a győzelem mellett, hogy ha még nem is teljesen egészen de Celek is beszállt a játékba volt két (lehet több is csak azt nem láttam) nagyon fontos elkapása. Így tovább, hadd kapkodják tovább a fejüket az ellenfelek, hogy kit védekezzenek le. Az RZ fejlődés valóban látványos (mondjuk volt honnan) s pl az látszott a pre meccseken, hogy Kolbbal nem, biztos h ebben előre tudunk lépni, de Vickkel igen. Ha másért nem ezért megérte a csere mert úgy néz ki már eben is bízhatunk h működik (persze majd most jönnek az igazi erőpróbák az a WSH elleni meccs sem lesz egyszerű nem tudom Reid-nek mi a mérlege Shanny ellen) Ja és D-Mc-t kötelező ünnepelni ha nem elmehetnek a kinti drukkerek a sunyiba.

deeee
több mint 14 éve
Megjósoltam, be is jött, Vickre is lehet szavazni az Air Player of the Week szavazáson, tessék gyakorolni hétvégére és voksolni:

http://www.nfl.com/partner?partnerType=players-air-and-ground
több mint 14 éve
Ahogy számítani lehetett, N. Cole kihagyja a mai edzést.
Rajta kívül mindenki egészséges.

O# játékosok értékelése:
http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/Man_Up_Peters_Wells_and_the_O-line.html

Az NFL összeállított egy listát minden idők 100 legjobb játékosáról és 100-51-ig egy Eagles játékos sincsen rajta:
http://www.bleedinggreennation.com/2010/9/29/1718850/no-eagles-make-first-50-of-nfls-top-100-players
Az fáj egy kicsit, hogy Ed Reed felkerült a listára (88), Dawkins pedig nem.
Bednarik és R. White gondolom rajta lesz.
Amúgy 10 részben foglalják össze a listát és a részeket meg lehet szerezni, ha az ember a megfelelő helyen keresi. (tyt)
Sztem nagyon jó cucc.
több mint 14 éve
Jó de a liga jelenlegi 5 leggyengébb csapatából játszottunk kettővel...

szerencsére most jön a 3.!

😊Janek
Így is kapott elég savat tőlünk a csapat a 3 meccs alatt/miatt. Nem mondhatni hogy az itteni fanok elszálltak volna a 2-1-es mérleg hatására. Néha belefér egy kis dícséret is, mert a következő vereség után lehet, hogy megint jön a világvége hangulat 😀 .

több mint 14 éve

😊Janek
Szeretném felhívni a figyelmedet a Chargers teljesítményére😀 Ők se panaszkodhatnak a schedule-re mégis 1-2 a mérleg. A nagy esélyes Baltimore is majdnem megégett a Browns ellen, mint ahogy a Patsre is felfutott a Bills. Igenis ezeket a meccseket kell leginkább hozni. Igazad van, hogy a statisztikáinkat kicsit halványítja az ellenfelek listája, de korábban Manyi néni és a 19 éves bernáthegyije ellen is szenvedtünk a redzone-ban! Nekem az a véleményem, hogy ezek a dolgok leginkább fejben dőlnek el és ha elhiszik a játékosok, hogy jók vagyunk, akkor tényleg jók is lehetünk. Ment a tippelgetés asszem tegnap előtt én egy 4-0-t tartanék elégnek a rájátszáshoz a szezon ezen szakaszában, de egy 3-1 miatt se duzzognék. A Titans és 49ers verhető, mint ahogy a Redskins ellen kötelező győzni. A csoportunkat elnézve egy 5-1-es divíziómutató is kinézhet (egyszer minden szezonban leblokkolunk valaki ellen), de egy 4-2 is tetszene, ha nem ugyanonnan szedjük be a két loss-t. De ne szaladjunk előre. Mindig a következő lépés a legfontosabb, most pedig a Skins a következő lépés. Ha nem lesz bennünk görcs azért mert ott van DMac és ők a Skins, fölényes siker lehet, ha görcsölünk, ki is kaphatunk. Reid talán legnagyobb erénye, hogy jól kezeli az ilyen nyomást a csapatnál.
több mint 14 éve

😊

több mint 14 éve
A Philly szurkolók kifésülhetik a "narancssárga bolyhos fanszőröm", ha boo-zni merik! Nem ő akart elmenni Philadelphiából, ha rajta múlott volna 92 évesen a Lincoln-on esik össze léggitározás közben, szóval nem kellene őt fújolni. Az vesse rá az első követ, aki Oaklandet vagy Buffalot választotta volna Skins helyett! Egyértelmű, hogy Standing ovation-nel kell fogadni, remélem így is tesznek majd a szurkolók.

Egyébként a harmadik helyen áll az offensünk yards/play-ben és hetedik a defensünk engedett yard/play-ben. Na és most figyeljetek! 87,5 százalékos redzone pontosságunkkal vezetjük a ligát. Ez a döbbenetes. Mi nyeltük be messze a legtöbb sacket (15, a második a CAR 12-vel), de ha nem számítjuk az ellenünk már játszó Lionst (12 sack), akkor mi csináltuk a legtöbbet is, 11-el!

Ja és javítva, múltkor azt írtam idén még nem volt turnoverünk, de aztán eszembe jutott Buckley... Mindegy, egy fumble nem a világ vége. Vick az egyetlen az NFC-ben, akinek még nincs interception-je, de ligában is csak összesen hárman vannak így, Mark Sanchez, Peyton Manning és ugye ő.