NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Gameday gameday gameday 😊Javaslom tarts kéznél egy gyufát, ha kikapnánk égesd el.
Nem tudom mi lesz de nagyon szurkolok 😊
Kelly Green Celek már rajtam, az átokmez - amit felhoztam pestre - is figyeli az eseményeket 😊kzol
több mint 14 éve
Gameday gameday gameday 😊 Nem tudom mi lesz de nagyon szurkolok 😊
Kelly Green Celek már rajtam, az átokmez - amit felhoztam pestre - is figyeli az eseményeket 😊
több mint 14 éve
Nem hiszem, hogy meccs előtt majd fel kell locsolni a pályát:http://twitpic.com/2ns02t
több mint 14 éve
A rögzitő belőve a meccsre én sajna dolgozom este.De hazaérkezés után ha nem alszom el megnézem milyen volt az első meccs.
szoros győzelemnek nagyon örülnék!
több mint 14 éve
Rain is working into the region this morning in association with a disturbance and weak frontal boundary, which means for the first time in 19 days we'll see measurable rain in Philadelphia. Crazy, ain't it? Well, today's rain should total around a quarter inch for many locations, some places could see close to a half an inch as this moves through.Huh, ezt is megértük... 😊 Ma mérkőzés!!!!! Nagyon várom, remélem megmutatjuk mit tudunk a haza közönség előtt!Akkor FUSS SHADY, FUSS!!!!Shawn84
Továbbra is esőt mondanak ma délutánra Phillyben.Petya
Given a relatively rapid rate of movement with the showers we should see most of this through the region by noon or 1 PM. While that's not good news for the bike riders this morning, it is good news for Eagles fans who should have a dry game late this afternoon for the season opener. With that said, some drizzle could linger around into the afternoon for tailgating.
Temperatures today will be cool -- generally around 70 in many locations, perhaps in the 60's north of town thanks to the cloudcover and the precipitation falling this morning.
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Huh, ezt is megértük... 😊 Ma mérkőzés!!!!! Nagyon várom, remélem megmutatjuk mit tudunk a haza közönség előtt!Akkor FUSS SHADY, FUSS!!!!
Továbbra is esőt mondanak ma délutánra Phillyben.Petya
több mint 14 éve
Huh, ezt is megértük... 😊 Ma mérkőzés!!!!! Nagyon várom, remélem megmutatjuk mit tudunk a haza közönség előtt!Továbbra is esőt mondanak ma délutánra Phillyben.
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Megpróbálkozok egy tippel: Szerintem 24-21-re nyerünk, az utolsó percben szerzett TD-vel. Kolb 293 Yard, 2 TD, 2 Int. McCoy 104 Yard. Cole és graham együtt 3 sacket csinál.
több mint 14 éve
Egyértelmű hogy nem mi vagyunk az esélyesek, Rodgersre nagyon durva nyomást kell helyezni, különben szétszed minket.Harris hiánya még a jelenlegi secondary-t figyelembe véve is erősítés 😀
A másik oldal hogy a Packers secondary ellen Kolbnak is jó napja lehet, Harris ugye nem lesz, csak Woodsont kell elkerülni, safetyben nem erősek.
Én sokpontos derbire számítok.Tomeee
több mint 14 éve
Én valahogy úgy érzem hogy az Offense kicsit etette a mezőnyt a Preseasonban. Szerintem Kolbon semmi nem fog múlni, az OL meg 2-3 meccs múlva már (akár Wellsel a kezdőben) megfelelő támogatást fog nyújtani a futójátéknak is.Akkor már inkább punt return TD, mert többször fognak puntolni a Sajtfejűek, mint kickoff-ot rúgni. 😀
Szerintem ynerünk és a D# hozza a meccset. Interception return TD-tv agy Kickoff Return TD-t várok a csapattól.Shawn84
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Én valahogy úgy érzem hogy az Offense kicsit etette a mezőnyt a Preseasonban. Szerintem Kolbon semmi nem fog múlni, az OL meg 2-3 meccs múlva már (akár Wellsel a kezdőben) megfelelő támogatást fog nyújtani a futójátéknak is.Szerintem ynerünk és a D# hozza a meccset. Interception return TD-tv agy Kickoff Return TD-t várok a csapattól.
több mint 14 éve
Tomeee
753
Egyértelmű hogy nem mi vagyunk az esélyesek, Rodgersre nagyon durva nyomást kell helyezni, különben szétszed minket.A másik oldal hogy a Packers secondary ellen Kolbnak is jó napja lehet, Harris ugye nem lesz, csak Woodsont kell elkerülni, safetyben nem erősek.
Én sokpontos derbire számítok.
több mint 14 éve
Jelenleg nem biztos, hogy DeSean és Hobbs lesznek a visszahordóink.Nem lenne akkora tragédia ha nem nyer a csapat holnap.
Reid: “I’m debating on that right now, but we’ll see how it goes there,”
A CB, Jorrick Calvin jöhet szóba, mint returner.
Jó hír: Abiamiri-n kívül mindenki egészséges.Bébé
Fiatal és potens a csapat kell 2-3 meccs mire látni lehet mennyire képes a csapat és,hogy az ellenfelek hogy muzsikálnak.
több mint 14 éve
Jelenleg nem biztos, hogy DeSean és Hobbs lesznek a visszahordóink.Reid: “I’m debating on that right now, but we’ll see how it goes there,”
A CB, Jorrick Calvin jöhet szóba, mint returner.
Jó hír: Abiamiri-n kívül mindenki egészséges.
több mint 14 éve
Személy szerint én eléggé tartok a Packers-től. Tavalyi Saints-es meccset várok.Annyit tennék hozzá, hogy szerintem a GB O-line is sebezhető (bár tavaly év végére javultak). Különösen az OT-k esetén látok nekünk kedvező helyzetet. (Clifton, Tauscher vs. T.Cole, Graham).
Aránylag tartjuk a lépést, de lassan bedarálnak minket.
Rodgers eléggé durván tolja és az egész O# nagyon jó Green Bay-ben, Front7-ük ugyan csak.
A secondary-jük sebezhető, de szvsz Kolb-nak hatalmasat kéne játszania ahhoz, hogy meglegyen ez a meccs.Bébé
Sajnos ugyanez elmondható az ő front7-jükről is, a mi O-lineunkkal szemben. Jobb lesz ha felköti a gatyáját a komplett O-lineunk.
több mint 14 éve
Személy szerint én eléggé tartok a Packers-től. Tavalyi Saints-es meccset várok.Aránylag tartjuk a lépést, de lassan bedarálnak minket.
Rodgers eléggé durván tolja és az egész O# nagyon jó Green Bay-ben, Front7-ük ugyan csak.
A secondary-jük sebezhető, de szvsz Kolb-nak hatalmasat kéne játszania ahhoz, hogy meglegyen ez a meccs.
több mint 14 éve
Kezdő meccsünk utáni reggel 8-ra jött tegnap egy meeting requestem. Csodás... 😕Mind1. Átalszom az egész vasárnapot.
Üdv a fórumon ati.
több mint 14 éve
Sziasztok!Hát nagyon vártam a kezdő meccset de lehet nem látom. Jön ugyanis anyósom hozzánk (amúgy semmi gondom nincs vele) s ott alszik ahol a tv van.... lehet átviszem a gépet egy másik szobába s nézem streamen de az nem az igazi. Mindegy remélem nyerünk s én is bízok benne, hogy nem blitzelünk ész nélkül Maddenben is jó néhányszor ezért szívtam 😊
Üdv a frissen érkezetteknek!
Fly Eagles:deee
több mint 14 éve
Na beköszönök én is ide az új fórumra. Az előttem levők nagyjából leírtak mindent mire számítanak ebben az évben amivel én egyet is értek. Fly Eagles again!
több mint 14 éve
A secondary miatt félek Hobbs,a rookie Allen.Ha nem tudunk nagyobb nyomást helyezni az irányitóra,jelen esetben Rogersre, mint a preseasonban,akkor a jobb irányítók szét fognak dobálni minket.korodiatiAzért ezen a jó pass rush (ami remélhetőleg meglesz) sokat segíthet... Üdv a topicban/fórumon egyébként! 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Kolb a szezon előrehaladtával majd egyre jobban belerázódik. Eddig 2 meccsen volt kezdő. Szinte újoncnak tekinthető.A secondary miatt félek Hobbs,a rookie Allen.Ha nem tudunk nagyobb nyomást helyezni az irányitóra,jelen esetben Rogersre, mint a preseasonban,akkor a jobb irányítók szét fognak dobálni minket.Szinte minden preseason meccsen benyeltünk egy-két hosszú passzt.Szerintetek a preseason meccsek mennyire mérvadóak?Lehet, hogy Mcdermott tartogat meglepetéseket,remélem mert annak ellenére, hogy a D-line-t erősítettük és azt várjuk tőlük, hogy domináljanak a preseason meccseken ebből semmi nem látszott.A D-line nagyon mély ennek érvényre kellene jutni,hogy mindig friss embereket tudunk beküldeni és ha ott tudunk lenni Rogers arcában folyamatosan akkor a gyengébb secondary-t is ellensúlyozni tudjuk.-A sec szerintem rendben lesz, ha nem jönnek sérülések. Ha Hobbs úgy muzsikál mint a tc-ben és preseasonban, akkor nem lesz gond vele. Azt is várom, hogy az év folyamán Lindley egyre több lehetőséget kapjon cb-ként.
Én a defense-től tartok a legjobban annak ellenére,hogy új irányitóval kezdjük az idényt.Szerintem a preseason meccseken nem a jelenleg kezdő fallal álltunk fel,ezért nem kapott megfelelő védelmet Kolb ezért nem játszott jól de Jackson visszatérése mínőségi javulást fog hozni ,N.Cole pedig Rg-be az igazi.Ha pedig elég időt kap Kolg megtalálja az elkapókat,amely szerintem az egyik legjobb a ligában.A falunkon múlik minden, ezt higgyétek el.
Sokszor a Qb-t hibáztatják,de a falon múlik minden.Ha Kolb kap egy-két másodpercet jó lesz, ezt már bizonyitotta.de ha rögtön hátrálnia kell és azonnal dobnia miközben ketten rontanak rá, akkor nem csoda, hogy nem tud pontos passzt adni.korodiati
-Def: Nem tudom nézted-e a pre meccseket, de a kezdő D-nk alig kapott pontot, TD-t is csak azt hiszem egyet (vs Chiefs, de ott is fel volt forgatva a sec, mert Samuel S-t játszott abban a drive-ban). Szóval szerintem a D nagyon jó lehet, főleg ha McDermott ésszel küldi a blitzeket (nem úgy mint tavaly). A secondary nem elég mély sztem, úgyhogy ott ne jöjjön sérülés.
-A preseason meccsek nem mérvadóak, nincs rendes gameplan, az edzők kísérleteznek, embereket próbálgatnak stb. Szóval ennek megfelelően érvényes a D-ről előbb írt kijelentésem is: jók lehetnek, de majd meglátjuk élesben.
-Amiben szerintem Kolbnak még fejlődnie kell az a döntéshozatal: többször nem vette észre a tök üresen álló receivert (pl egyszer Avantnak erőltette a passzt triple coverige-be, közben kb 5 méterrel odébb Cooper tök üresen integetett). Úgy éreztem, hogy néha túl gyorsan akar szabadulni a labdától, holott nem volt rajta nagy nyomás, máskor meg túl sokáig tartotta. Ezen szerencsére lehet javítani, ha több meccset játszik, higgadtabban, rutinosabban fog dönteni.
-GB-meccsről: különösen fontos lenne, hogy 4, max 5 man rushhal tudjunk nyomást gyakorolni Rodgers-re, mert ha blitzelik, akkor halálos az az ember. Azt hiszem neki van a legjobb Qb-ratingje, ha blitz alatt van (vmi 100 fölötti, elég durva).BleedingGreen
több mint 14 éve
A secondary miatt félek Hobbs,a rookie Allen.Ha nem tudunk nagyobb nyomást helyezni az irányitóra,jelen esetben Rogersre, mint a preseasonban,akkor a jobb irányítók szét fognak dobálni minket.Szinte minden preseason meccsen benyeltünk egy-két hosszú passzt.Szerintetek a preseason meccsek mennyire mérvadóak?Lehet, hogy Mcdermott tartogat meglepetéseket,remélem mert annak ellenére, hogy a D-line-t erősítettük és azt várjuk tőlük, hogy domináljanak a preseason meccseken ebből semmi nem látszott.A D-line nagyon mély ennek érvényre kellene jutni,hogy mindig friss embereket tudunk beküldeni és ha ott tudunk lenni Rogers arcában folyamatosan akkor a gyengébb secondary-t is ellensúlyozni tudjuk.-A sec szerintem rendben lesz, ha nem jönnek sérülések. Ha Hobbs úgy muzsikál mint a tc-ben és preseasonban, akkor nem lesz gond vele. Azt is várom, hogy az év folyamán Lindley egyre több lehetőséget kapjon cb-ként.
Én a defense-től tartok a legjobban annak ellenére,hogy új irányitóval kezdjük az idényt.Szerintem a preseason meccseken nem a jelenleg kezdő fallal álltunk fel,ezért nem kapott megfelelő védelmet Kolb ezért nem játszott jól de Jackson visszatérése mínőségi javulást fog hozni ,N.Cole pedig Rg-be az igazi.Ha pedig elég időt kap Kolg megtalálja az elkapókat,amely szerintem az egyik legjobb a ligában.A falunkon múlik minden, ezt higgyétek el.
Sokszor a Qb-t hibáztatják,de a falon múlik minden.Ha Kolb kap egy-két másodpercet jó lesz, ezt már bizonyitotta.de ha rögtön hátrálnia kell és azonnal dobnia miközben ketten rontanak rá, akkor nem csoda, hogy nem tud pontos passzt adni.korodiati
-Def: Nem tudom nézted-e a pre meccseket, de a kezdő D-nk alig kapott pontot, TD-t is csak azt hiszem egyet (vs Chiefs, de ott is fel volt forgatva a sec, mert Samuel S-t játszott abban a drive-ban). Szóval szerintem a D nagyon jó lehet, főleg ha McDermott ésszel küldi a blitzeket (nem úgy mint tavaly). A secondary nem elég mély sztem, úgyhogy ott ne jöjjön sérülés.
-A preseason meccsek nem mérvadóak, nincs rendes gameplan, az edzők kísérleteznek, embereket próbálgatnak stb. Szóval ennek megfelelően érvényes a D-ről előbb írt kijelentésem is: jók lehetnek, de majd meglátjuk élesben.
-Amiben szerintem Kolbnak még fejlődnie kell az a döntéshozatal: többször nem vette észre a tök üresen álló receivert (pl egyszer Avantnak erőltette a passzt triple coverige-be, közben kb 5 méterrel odébb Cooper tök üresen integetett). Úgy éreztem, hogy néha túl gyorsan akar szabadulni a labdától, holott nem volt rajta nagy nyomás, máskor meg túl sokáig tartotta. Ezen szerencsére lehet javítani, ha több meccset játszik, higgadtabban, rutinosabban fog dönteni.
-GB-meccsről: különösen fontos lenne, hogy 4, max 5 man rushhal tudjunk nyomást gyakorolni Rodgers-re, mert ha blitzelik, akkor halálos az az ember. Azt hiszem neki van a legjobb Qb-ratingje, ha blitz alatt van (vmi 100 fölötti, elég durva).
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
A secondary miatt félek Hobbs,a rookie Allen.Ha nem tudunk nagyobb nyomást helyezni az irányitóra,jelen esetben Rogersre, mint a preseasonban,akkor a jobb irányítók szét fognak dobálni minket.Szinte minden preseason meccsen benyeltünk egy-két hosszú passzt.Szerintetek a preseason meccsek mennyire mérvadóak?Lehet, hogy Mcdermott tartogat meglepetéseket,remélem mert annak ellenére, hogy a D-line-t erősítettük és azt várjuk tőlük, hogy domináljanak a preseason meccseken ebből semmi nem látszott.A D-line nagyon mély ennek érvényre kellene jutni,hogy mindig friss embereket tudunk beküldeni és ha ott tudunk lenni Rogers arcában folyamatosan akkor a gyengébb secondary-t is ellensúlyozni tudjuk."Én a defense-től tartok a legjobban"
Szerintem te az OL-re gondoltál.
D# az rendben lesz. Preseasont nem kell túl komolyan venni. Kaptunk ugyan hosszú passzból TD-t de ha jól emlékszem egyiket sem a kezdők ellen szerezték. A nyomás meglesz az irányítókon. A DL nagyon jó. Amikor a kezdő D# volt a pályán, sokkal jobban védekezett a csapat. Mint az aláírásomból is láthatod, én nagyon bízok bennük.
több mint 14 éve
Ja egyébként ez volt az első hsz-em.Amióta van nfl a sport1-en én eagles szurkoló vagyok!!!Már alig várom a vasárnapot!Go Eagles!!!!!