Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Talán én vagyok az egyetlen elcseszett utés,aki az eaglesnek drukkol?Gorazmnyugi Gorazm, én is félig lila, félig zöld vagyok 😊
(a zöld csak és kizárólag a Philly)
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Scott-tól szerintem mindenki sokkal többet várt. Igaz azt írtuk már többen is hogy ha nem is kerül be az 53-ba de PS-ba azért megtartanánk. Lehet hogy már ott se lesz neki .Ok..csak azért írtam be mert többen látták vna roster közelében,de most úgy néz ki PS-ba is kevés lehet.Scott-ról már egyre reménytelenebb hírek jönnek:Rosterre eléggé esélytelennek tűnik, kevés lehetőséget is kap, de még 2 meccs hátra van.
Beat writer Jeff McLane confirms that sixth-round rookie RB Charles Scott has not stood out at all during camp.
This confirms earlier predictions that Scott is unlikely to make the final roster. McLane even speculates that the Eagles may choose to keep CFL stud Martell Mallett on the practice squad over Scott.Greengo
Buckley ST-ben továbbra is jó, elkapásban sem rossz és a blitzeket is jól veszi fel, úgyhogy elég nehéz lesz elvenni tőle a 3. RB posztot.
D# elemzése a Bengals ellen:
http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/Man_Up_Allen_Sims_and_Graham.htmlBébé
Eldra nálam is simán 3.RB.Bell-re meg nagyon kíváncsi lennék pénteken...remélem addig már nem sérül le.(meg azután sem 😊 )Greengo
Ha belegondolok hogy helyette húzhattuk volna Blountot vagy Dixont. Vagy előző pickek valamelyikével akár Dwyert. De legalább Mallett meglepően jó eddig.
több mint 14 éve
tûzoltó
853
Martell Mallett szerintem csapattag lesz...
több mint 14 éve
Ok..csak azért írtam be mert többen látták vna roster közelében,de most úgy néz ki PS-ba is kevés lehet.Scott-ról már egyre reménytelenebb hírek jönnek:Rosterre eléggé esélytelennek tűnik, kevés lehetőséget is kap, de még 2 meccs hátra van.
Beat writer Jeff McLane confirms that sixth-round rookie RB Charles Scott has not stood out at all during camp.
This confirms earlier predictions that Scott is unlikely to make the final roster. McLane even speculates that the Eagles may choose to keep CFL stud Martell Mallett on the practice squad over Scott.Greengo
Buckley ST-ben továbbra is jó, elkapásban sem rossz és a blitzeket is jól veszi fel, úgyhogy elég nehéz lesz elvenni tőle a 3. RB posztot.
http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/Man_Up_Allen_Sims_and_Graham.htmlBébé
Eldra nálam is simán 3.RB.Bell-re meg nagyon kíváncsi lennék pénteken...remélem addig már nem sérül le.(meg azután sem 😊 )
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Scott-ról már egyre reménytelenebb hírek jönnek:Rosterre eléggé esélytelennek tűnik, kevés lehetőséget is kap, de még 2 meccs hátra van.
http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/Man_Up_Allen_Sims_and_Graham.html
több mint 14 éve
Scott-ról már egyre reménytelenebb hírek jönnek:Beat writer Jeff McLane confirms that sixth-round rookie RB Charles Scott has not stood out at all during camp.
This confirms earlier predictions that Scott is unlikely to make the final roster. McLane even speculates that the Eagles may choose to keep CFL stud Martell Mallett on the practice squad over Scott.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kiváncsi leszek erre a szezonra... 😀 Hajrá EAGLES! 😊
több mint 14 éve
Közben olvasgattam és látom hogy ez még nem lehetséges.Shawn84Rajta vagyunk a dolgon, így remélhetőleg hamarosan lehetséges lesz.
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Közben olvasgattam és látom hogy ez még nem lehetséges.
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Valaki segítsen. Hol tudom beállítani hogy az új hozzászólás legyen felül?
több mint 14 éve
fradika...haromtOFF: Amúgy ez engem nem zavar, pláne ha tovább alakul a játékunk Prukner keze alatt és hagyják dolgozni!
On
több mint 14 éve
Na akkor sziasztok!Fly Eagles itt is 😊
Még az előző fórum egyik hozzászólasáshoz: igen bocs vagy paly calling vagy játékhívás én meg szépen összekevertem (play hívás 😛 ) Remélem a csapat meg jól keveri ezeket a hívásokat, és messzire repülünk idén!
deee
több mint 14 éve
Herreman játszani fog a Chiefs ellen, Jamaal Jackson nem. De JJ nagyon pozitív a visszatérésével kapcsolatban, a szezonnyitót se tartja kizártnak.Bell is úgy néz ki játszani fog. 😊
Bébé
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Reid mai sajtótájékoztatójától a fontosabb hírek:http://www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/Reid_Herremans_full-go_Jackson_gettting_closer.html
Herreman játszani fog a Chiefs ellen, Jamaal Jackson nem. De JJ nagyon pozitív a visszatérésével kapcsolatban, a szezonnyitót se tartja kizártnak.
Maclin edzett már ma.
Nem edzett: Nick Cole, Abiamiri, Pender, Shipley
Nick Cole nem akart az újságírókkal beszélni. Remélem minél előbb rendbe jön, mert hasznát tudnánk venni.
több mint 14 éve
Az új era-hoz járt egy új fórum is. 😛Greengoa fórum jobb lett...és az era? 😀 😛
több mint 14 éve
Az új era-hoz járt egy új fórum is. 😛
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Akkor itt is Örökké EAGLES!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
-