Philadelphia Eagles
QB1 for tonight arrives
— John Clark (@JClarkNBCS) January 8, 2022
Gardner Minshew is expected to start
Most Eagles starters not expected to play tonight
Catch our live pregame show at 7PM on @NBCPhiladelphia pic.twitter.com/tSScDIgbil
If you’re heading to The Linc, you’ll be in for a last-minute honoring: https://t.co/Z8o0l092EW
— Mike Kaye (@mike_e_kaye) January 8, 2022
42 yard kell a rekordhoz(igaz mar 17 meccs a szezon)Igen bár 49-ben ha jól sejtem még kevesebb meccs is volt, és egészen más foci, ezért az kevésbé releváns, de az úgynevezett "modern éra" rekordja mondhatni megvan. Még azt érdemes megnézni, mennyi futásból, mert ugye idén vannak ez ügyben gyakorlatilag 0 meccsek, tehát lehet nyugodtan kb 15-16 meccsel számolni 😛 😀
Janek
The first 16 games of the Chip Kelly and Nick Sirianni eras had the same rushing yards totals. Bizarre. pic.twitter.com/nr66W9ylHY
— Mike Kaye (@mike_e_kaye) January 7, 2022
Illetve ismét egy nagyon jó elemzés:
www.bleedinggreennation.com/2022/1/5/22868901/eagles-all-22-film-review-observations-win-football-team-washington-nfl-jalen-hurts-gannon-defense
www.facebook.com/fuzovelkifele/photos/a.10150117968391431/10158023917406431/?type=3
Take an in-depth look at the Week 17 win over Washington in this edition of Play🔁Back, presented by @FirstrustBank.#FlyEaglesFly pic.twitter.com/2pK2Te2HND
— Philadelphia Eagles (@Eagles) January 5, 2022
Winning the Pop Warner Super Bowl comes with a lot of rewards. For the @YoungWhippets, that also included being on a Zoom call with @jordan_mailata and @HOOSDatDude, and a special invite to #DALvsPHI.@CampbellsChunky | #FlyEaglesFly pic.twitter.com/u4qDsP1XGU
— Philadelphia Eagles (@Eagles) January 4, 2022
Only one negative on the list. Will discuss who tonight. https://t.co/9jooTsL4cX
— Howard Eskin (@howardeskin) January 4, 2022
Valaki mást akartam írni 😂Az nehéz lesz mert saints-falcons van az utolsó fordulóbanÉn is úgy látom, 1 eset van amikor a Rams-hez mentek.Akármennyire is számolom az ESPN-en ha bejutunk a PO-ba akkor megyünk Tampába...Pedig még elég sok variáció van. Attól függ mennyire veszik komolyan az utolsó fordulót. De maradjunk az elejénél. Jussunk be. 😊
zsoeo
Greengo
Ha a Falcons, Saints és Eagles hármas kikap akkor mentek a Ramshez, a többi eset Tampa. 😀
KeyG
peach
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Az nehéz lesz mert saints-falcons van az utolsó fordulóbanÉn is úgy látom, 1 eset van amikor a Rams-hez mentek.Akármennyire is számolom az ESPN-en ha bejutunk a PO-ba akkor megyünk Tampába...Pedig még elég sok variáció van. Attól függ mennyire veszik komolyan az utolsó fordulót. De maradjunk az elejénél. Jussunk be. 😊
zsoeo
Greengo
Ha a Falcons, Saints és Eagles hármas kikap akkor mentek a Ramshez, a többi eset Tampa. 😀
KeyG
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Vegre egy fa cb aki tényleg megszolgálja a pénzt.Nelson is olcsón egész jól tolta.
Lassan meg kell talalni Meki utódját.(drafton Hamilton)
theeagleswire.usatoday.com/lists/eagles-2022-opponents-nfl-schedule-colts-ravens-packers/
www.thescore.com/nfl/news/2266664
Mèg a Covid parát is sikerül jól időzíteni....
Hupsz egy kicsit bővebb a lista 😛😛😛
Its official #Eagles have placed LB Genard Avery, DT Fletcher Cox, S Marcus Epps, TE Dallas Goedert, G Nate Herbig, RB Jordan Howard, C Jason Kelce, CB Avonte Maddox, S Rodney McLeod, RB Boston Scott, LB Alex Singleton, and TE Jack Stoll on the Reserve/COVID-19 list.
— Howard Eskin (@howardeskin) January 3, 2022
Szerkesztette: dande2
Nálam MVP az offense fal edző.Az edzői stáb nagy érdeme ez a csapategység...én is imádom. Az elején feltettem Siriannit, hogy felfalják elevenen az öltözőben , de bebizonyította, hogy egységgé tudja kovácsolni a csapatot . Ez nálam is hatalmas + az idei szezonban.
Hihetetlen hogy a kezdőből Brooks, aztán Seumalo és Dillard is kiesett plusz ugye LJ-nak is voltak problémái..
Ennek ellenére olyan szintű lyukakat csinálták a szezonban, hogy néha élmény nézni. Főleg run blokkban de szerintem passing time-ban is..
Nem néztem sack mutatót (tudom benne van hogy Hurts atletikus) de ez mindenképp nagy pozitívum.
Aminek a legjobban örülök (és ez tudom túl személyes) de az a csapat kultúra. Máshogy nem tudom megfogalmazni, lehet hülye szó, de a tegnapi AB hiszti utan jutott eszembe.
Nincs ilyen sittes, asszonyverő, gyilkos, gyerekverő, bipoláris és egyéb "problémás" ember hosszú ideje a csapatnál. (szerk: vagy csak nem tudunk róla)
Nálam ez többet ér minden nyert vagy vesztett (Hurts Fr QB vagy sem kérdésnél...) remélem érthető 😉
zsoeo
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
Hihetetlen hogy a kezdőből Brooks, aztán Seumalo és Dillard is kiesett plusz ugye LJ-nak is voltak problémái..
Ennek ellenére olyan szintű lyukakat csinálták a szezonban, hogy néha élmény nézni. Főleg run blokkban de szerintem passing time-ban is..
Nem néztem sack mutatót (tudom benne van hogy Hurts atletikus) de ez mindenképp nagy pozitívum.
Aminek a legjobban örülök (és ez tudom túl személyes) de az a csapat kultúra. Máshogy nem tudom megfogalmazni, lehet hülye szó, de a tegnapi AB hiszti utan jutott eszembe.
Nincs ilyen sittes, asszonyverő, gyilkos, gyerekverő, bipoláris és egyéb "problémás" ember hosszú ideje a csapatnál. (szerk: vagy csak nem tudunk róla)
Nálam ez többet ér minden nyert vagy vesztett (Hurts Fr QB vagy sem kérdésnél...) remélem érthető 😉
De várjál, idèn a kivirágzás a tèma, szerintem szerezzünk be locsolókannát 🎉😁🥳🥳😜🙏😛Azèrt lelkesebben srácok 😏😁😁Épp a kutyamaszkomat keresem. 😀
dande
Greengo
Azèrt lelkesebben srácok 😏😁😁Épp a kutyamaszkomat keresem. 😀
dande

E-A-G-L-E-S EAGLES !
A POba jutás hangjai 🥳
Relive yesterday's victory with the latest edition of Merrill Cam!@SportsRadioWIP | #FlyEaglesFly pic.twitter.com/7O3kBH0xK4
— Philadelphia Eagles (@Eagles) January 3, 2022
#Eagles vs. Cowboys, Saturday night, 8:15 p.m.
— Geoff Mosher (@GeoffMosherNFL) January 3, 2022
Go Birds. pic.twitter.com/6rh3zgfzbm
— Philadelphia Eagles (@Eagles) January 3, 2022
Legyen ünnep a következő kèt meccs, aztán meglátjuk ez mire elèg😁
De ha nyer a Panthers és a 49'ers akkor meg Arizónába. (szval még bármi lehet, de papírforma szerint Tampa...de még nyerjen a GB-ez az első)Én is úgy látom, 1 eset van amikor a Rams-hez mentek.Akármennyire is számolom az ESPN-en ha bejutunk a PO-ba akkor megyünk Tampába...Pedig még elég sok variáció van. Attól függ mennyire veszik komolyan az utolsó fordulót. De maradjunk az elejénél. Jussunk be. 😊
zsoeo
Greengo
KeyG

E-A-G-L-E-S EAGLES !
Én is úgy látom, 1 eset van amikor a Rams-hez mentek.Akármennyire is számolom az ESPN-en ha bejutunk a PO-ba akkor megyünk Tampába...Pedig még elég sok variáció van. Attól függ mennyire veszik komolyan az utolsó fordulót. De maradjunk az elejénél. Jussunk be. 😊
zsoeo
Greengo
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!