Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 4 éve
Van azert jo lbToday at his end of season news conference #Eagles HC Nick Sirianni made what appeared to be clear “Jalen Hurts is our QB next season”.@SportsRadioWIP
— Howard Eskin (@howardeskin) January 19, 2022
Őszintén szólva örölük neki. Ha nem fejlődik eléggé és emiatt gyengék leszünk, akkor egy várhatóan jobb classból tudunk QB-t húzni. Az idei pickekkekből meg lehet csapatot építeni. Kár, hogy most nincs egy Parsons.... ha meg még be is válna Hurts akkor pláne nyertünk.
dande
több mint 4 éve
Today at his end of season news conference #Eagles HC Nick Sirianni made what appeared to be clear “Jalen Hurts is our QB next season”.@SportsRadioWIP
— Howard Eskin (@howardeskin) January 19, 2022
Őszintén szólva örölük neki. Ha nem fejlődik eléggé és emiatt gyengék leszünk, akkor egy várhatóan jobb classból tudunk QB-t húzni. Az idei pickekkekből meg lehet csapatot építeni. Kár, hogy most nincs egy Parsons.... ha meg még be is válna Hurts akkor pláne nyertünk.
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Ugyanakkor ő valóban remèlem (hátha) marad!!!!!Thank you God for another healthy season Philly you guys were awesome all year I love the city and passion for the game. The LINC was always electric. I made some good friends with a great group of men year 8 otw wow time flies my best football is ahead of me thank you!
— Steve Nelson (@Nelson_Island) January 18, 2022
több mint 4 éve
Mèg az fogalmazódott meg bennem, ha valóban Hurtsben gondolkodunk mèg jövőre, ès ez nagyon így tűnik így ban, akkor megkeresnèm Joe Bradyt segítsen a fejlesztèsèben. Persze ez nem fog megtörténni ès nem is biztos, hogy segítene rajta (nem mindenki Burrow alapanyag), csak úgy eszembe jutott 😁😏😏 a Panthersnèl nem feltétlenül gondolnàm, hogy ő (volt) a hunyó.
több mint 4 éve
Beszédes kép(és nem egy ilyen volt tegnap is):Sokak szerint továbbra is az elkapó a legnagyobb gond, és azt kell húzni az első körben. Kérdem én. Minek? Kb minden playnél üvöltöttem hogy ott az üres elkapó. Sokszor 2-3 ember is elérhető volt. Az az érzésem, hogy Minshewal ezen a meccsen komoly harcra késztethettük volna a Tampát.
Persze akkor kell passzolni amikor már jön a védő. 😀 Tényleg nem szeretném azt nézni ahogy ilyen D.Smith féle tehetségek Hurts alatt sínylődnek. Komolyan kár ilyen elkapót draftolni ha Hurts a QB-d. 😀
Greengo
több mint 4 éve
Beszédes kép(és nem egy ilyen volt tegnap is):
Persze akkor kell passzolni amikor már jön a védő. 😀 Tényleg nem szeretném azt nézni ahogy ilyen D.Smith féle tehetségek Hurts alatt sínylődnek. Komolyan kár ilyen elkapót draftolni ha Hurts a QB-d. 😀
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Első számút.De hisz Minsú in dö háusz. 😉Amúgy a 15,16 és 19 helyen draftolhatunk az első körben.QB-t szeretnék. 😊
Shawn84
Greengo
Reggio1914

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
De hisz Minsú in dö háusz. 😉Amúgy a 15,16 és 19 helyen draftolhatunk az első körben.QB-t szeretnék. 😊
Shawn84
Greengo
több mint 4 éve
Amúgy a 15,16 és 19 helyen draftolhatunk az első körben.QB-t szeretnék. 😊
Shawn84

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Amúgy a 15,16 és 19 helyen draftolhatunk az első körben.
több mint 4 éve
Persze, ha Gannon megint hamarabb kapcsol a védekezés átállításával....de azért érződött, amikor nagyon kellett rákapcsoltak, valójában egy percnyi esélyünk nem volt. Esetleg ha Reagor nem fumblizik és abból pontot csinálunk.
De nincs ha....bízzunk a fejlődésben 😊
több mint 4 éve
Wow ez a tegnapi meccsek utáni stat. 😀Hurts legalább olcsón tudta ugyanazt 😁 oké a szezonban Prescott sokkal jobb volt, de az eredmény ugyanaz.
-
Greengo
több mint 4 éve
Wow ez a tegnapi meccsek utáni stat. 😀
-

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Sirianni jó lehet hosszabb távon. Elég látványos volt a fejlődés a szezon elejéhez képest. Egyelőre jó munkát végez. Hagyni kell, hogy "kivirágozzon" . 😀 Kell neki egy használható QB és jó lesz ez.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Ja jó, erre már nem emlékeztem, hogy őt hívtuk így, rá meg pláne nem, bármennyire is csíptem játékosként...még legyen csak egy évet mondjuk DC és bizonyítson, utána lehet róla szó. Persze ha a SF most nagyot alkot, akkor elvihetik.DeMeco Ryansre gondoltam 😀Amúgy elcserélnétek Siriannit Mufasára? Én szerintem igen.Mármint Floresre? Nem nem és nem...hagyni kell dolgozni még legalább egy évig. Nem egy átlagos pali, de láthatóan jó öltözői kultúrát tudott kialakítani és szakmailag is képes fejlődni, változni. Igazítani ha kell. Ő az egyetlen újonc HC, aki POba ment. Persze az idény második felében jöttek gyengébb ellenfelek, de azt is meg kellett csinálni.
Pontosítok: lecserélnétek?
picksix
dande
picksix
több mint 4 éve
DeMeco Ryansre gondoltam 😀Amúgy elcserélnétek Siriannit Mufasára? Én szerintem igen.Mármint Floresre? Nem nem és nem...hagyni kell dolgozni még legalább egy évig. Nem egy átlagos pali, de láthatóan jó öltözői kultúrát tudott kialakítani és szakmailag is képes fejlődni, változni. Igazítani ha kell. Ő az egyetlen újonc HC, aki POba ment. Persze az idény második felében jöttek gyengébb ellenfelek, de azt is meg kellett csinálni.
picksix
dande
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 4 éve
Amúgy elcserélnétek Siriannit Mufasára? Én szerintem igen.Mármint Floresre? Nem nem és nem...hagyni kell dolgozni még legalább egy évig. Nem egy átlagos pali, de láthatóan jó öltözői kultúrát tudott kialakítani és szakmailag is képes fejlődni, változni. Igazítani ha kell. Ő az egyetlen újonc HC, aki POba ment. Persze az idény második felében jöttek gyengébb ellenfelek, de azt is meg kellett csinálni.
picksix
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Amúgy elcserélnétek Siriannit Mufasára? Én szerintem igen.Nem. Megnézném, mit alkot értelmes QB-val. Ilyen támadófallal (Kelce maradj!) messzebbre is lehet jutni.
picksix
több mint 4 éve
Jogos. Dt-nek olvastam.Az nálam a DLbe van benne 😛A legégetőbbet kihagytad. EDGEMeglátcsuk:Ezek után az lenne a szakmai stáb, és Roseman legnagyobb hibája az elmúlt évekből. Most van lehetőség, hogy hozzunk is a classból top QB-t. Ja, sokan mondják ez nem az a QB class, Hát nézzük meg visszamenőleg, hogy melyikből mi lett. A valaha volt legerősebb classnak kikiáltott 2018-ból Josh Allen és Lamar Jackson mondható beváltnak. De ők is elképesztő inkonzisztensek néha, Baker Mayfield egyértelműen nem fejlődik tovább, a Darnold, Rose, Rudolph meg ugye erősen kapufa. Szóval szerintem az idei évben is simán lehet jó QB. Én pl. látok olyat aki Pro Bowl szintig fejlődhet egy jó edző mellett.Nem úgy tűnik mintha Hurts ne számíthatna arra hogy jövőre ő a QB aztán meglátjuk 🙂Ha így lesz akkor nekünk annyi.
dande
Greengo
Shawn84
www.si.com/nfl/eagles/news/howie-roseman-should-back-jalen-hurts-as-his-qb-in-2022
csoda lenne, ha tudna annyit fejlődni, mint Allen, az adottságai (amin nem lehet változtatni) sincsenek meg igazán hozzá.....
Egyébként ha nem QB a drafton, akkor kell OT DL LB illetve CB vagy S (Nelsont mindenképp megtartanám és akkor a kezdő 3-s 2-3 évre megvan, akkor lehetne S-t húzni ha van elérhető impact kezdő a drafton).
dande
Shawn84
dande
több mint 4 éve
Az nálam a DLbe van benne 😛A legégetőbbet kihagytad. EDGEMeglátcsuk:Ezek után az lenne a szakmai stáb, és Roseman legnagyobb hibája az elmúlt évekből. Most van lehetőség, hogy hozzunk is a classból top QB-t. Ja, sokan mondják ez nem az a QB class, Hát nézzük meg visszamenőleg, hogy melyikből mi lett. A valaha volt legerősebb classnak kikiáltott 2018-ból Josh Allen és Lamar Jackson mondható beváltnak. De ők is elképesztő inkonzisztensek néha, Baker Mayfield egyértelműen nem fejlődik tovább, a Darnold, Rose, Rudolph meg ugye erősen kapufa. Szóval szerintem az idei évben is simán lehet jó QB. Én pl. látok olyat aki Pro Bowl szintig fejlődhet egy jó edző mellett.Nem úgy tűnik mintha Hurts ne számíthatna arra hogy jövőre ő a QB aztán meglátjuk 🙂Ha így lesz akkor nekünk annyi.
dande
Greengo
Shawn84
www.si.com/nfl/eagles/news/howie-roseman-should-back-jalen-hurts-as-his-qb-in-2022
csoda lenne, ha tudna annyit fejlődni, mint Allen, az adottságai (amin nem lehet változtatni) sincsenek meg igazán hozzá.....
Egyébként ha nem QB a drafton, akkor kell OT DL LB illetve CB vagy S (Nelsont mindenképp megtartanám és akkor a kezdő 3-s 2-3 évre megvan, akkor lehetne S-t húzni ha van elérhető impact kezdő a drafton).
dande
Shawn84
több mint 4 éve
A legégetőbbet kihagytad. EDGEMeglátcsuk:Ezek után az lenne a szakmai stáb, és Roseman legnagyobb hibája az elmúlt évekből. Most van lehetőség, hogy hozzunk is a classból top QB-t. Ja, sokan mondják ez nem az a QB class, Hát nézzük meg visszamenőleg, hogy melyikből mi lett. A valaha volt legerősebb classnak kikiáltott 2018-ból Josh Allen és Lamar Jackson mondható beváltnak. De ők is elképesztő inkonzisztensek néha, Baker Mayfield egyértelműen nem fejlődik tovább, a Darnold, Rose, Rudolph meg ugye erősen kapufa. Szóval szerintem az idei évben is simán lehet jó QB. Én pl. látok olyat aki Pro Bowl szintig fejlődhet egy jó edző mellett.Nem úgy tűnik mintha Hurts ne számíthatna arra hogy jövőre ő a QB aztán meglátjuk 🙂Ha így lesz akkor nekünk annyi.
dande
Greengo
Shawn84
dande
több mint 4 éve
Meglátcsuk:Ezek után az lenne a szakmai stáb, és Roseman legnagyobb hibája az elmúlt évekből. Most van lehetőség, hogy hozzunk is a classból top QB-t. Ja, sokan mondják ez nem az a QB class, Hát nézzük meg visszamenőleg, hogy melyikből mi lett. A valaha volt legerősebb classnak kikiáltott 2018-ból Josh Allen és Lamar Jackson mondható beváltnak. De ők is elképesztő inkonzisztensek néha, Baker Mayfield egyértelműen nem fejlődik tovább, a Darnold, Rose, Rudolph meg ugye erősen kapufa. Szóval szerintem az idei évben is simán lehet jó QB. Én pl. látok olyat aki Pro Bowl szintig fejlődhet egy jó edző mellett.Nem úgy tűnik mintha Hurts ne számíthatna arra hogy jövőre ő a QB aztán meglátjuk 🙂Ha így lesz akkor nekünk annyi.
dande
Greengo
Shawn84
több mint 4 éve
Ezek után az lenne a szakmai stáb, és Roseman legnagyobb hibája az elmúlt évekből. Most van lehetőség, hogy hozzunk is a classból top QB-t. Ja, sokan mondják ez nem az a QB class, Hát nézzük meg visszamenőleg, hogy melyikből mi lett. A valaha volt legerősebb classnak kikiáltott 2018-ból Josh Allen és Lamar Jackson mondható beváltnak. De ők is elképesztő inkonzisztensek néha, Baker Mayfield egyértelműen nem fejlődik tovább, a Darnold, Rose, Rudolph meg ugye erősen kapufa. Szóval szerintem az idei évben is simán lehet jó QB. Én pl. látok olyat aki Pro Bowl szintig fejlődhet egy jó edző mellett.Nem úgy tűnik mintha Hurts ne számíthatna arra hogy jövőre ő a QB aztán meglátjuk 🙂Ha így lesz akkor nekünk annyi.
dande
Greengo
több mint 4 éve
Boys fannak se könnyű lenni, elvileg minden együtt kellene, hogy legyen nekik a SBhoz mègse jön össze...nekünk meg ahhoz kèpest szedett vedett csapattal sikerült...írom ezt minden bántó, kárörvendő szándék nèlkül....Na mindegy. Sokszor elhatároztam (aztán vhogy sose sikerül 😛😜😌) megpróbálok kevèsbè rápörögni a dologra csak èlvezni a játèkot ès örülni minden apró yardnak.
Jó PO nèzèst ès Offseasont srácok!!!!
🎉🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳