Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 4 éve
Pont erre gondoltam èn is a kèpet látva, aztán lehet gyorsan helyünkre kerülünk 😛😏heavy.com/sports/philadelphia-eagles/jalen-hurts-super-bowl/
több mint 4 éve
Reméljük Brady nem rajtunk áll bosszút a Bills Pats alázásáért 😛
több mint 4 éve
Egy igazi sikertörténet.Mailata meg egy igazi szörny NFL szinten is. Kedvenc játékosom a mostani rosteren. : D
www.youtube.com/watch?v=RCbarLIlY1s
(A linkre kattintva megnézhető! )
Greengo
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Csevegőbe már beraktam, gondolva nemcsak Eagles fanoknak lehet érdekes 😉
több mint 4 éve
Egy igazi sikertörténet. www.youtube.com/watch?v=RCbarLIlY1s
(A linkre kattintva megnézhető! )
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Rúgjon be mèg kb 20 FGt a POban, legyen SB MVP ès fityiszt nekik 😜😛😁Egyébként meg Kelce first all pro, Slay LJ second..... Elliott sehol 😏Utóbbit nem is értem. 😀 Vicc.
dande
Greengo
több mint 4 éve
Egyébként meg Kelce first all pro, Slay LJ second..... Elliott sehol 😏Utóbbit nem is értem. 😀 Vicc.
dande

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Hupsz, èn kèrek bocsánatot😉😌🤫🥴www.phillyvoice.com/carson-wentz-latest-reminder-not-trade-eagles-quarterback/
több mint 4 éve
Én egy hosszabb távút tolnék azonnal elé de sajnos nem lesz rá keret pedig akkor pár évre meg lenne a CB trió és csak mélyíteni kellene, és hátsó körből felépíteni fiatalokat, ami részben Mcpherson személyében meg is van.www.bleedinggreennation.com/2022/1/13/22881822/eagles-give-steven-nelson-bonus-to-make-up-for-missed-incentive-salary-cap-howie-roseman-bgn
több mint 4 éve
Akkor hangolódjunk tovább:.@JalenHurts recently sat down with @kurt13warner to discusses the 2021 season, the road ahead in the playoffs, and more.#FlyEaglesFly pic.twitter.com/AYrlUa4mGd
— Philadelphia Eagles (@Eagles) January 12, 2022
A hètvègi meccs jelmondata, amit kitalàltak:
JUST BEAT BRADY 🎉🎉🥳🥳🥳🥳!!!!
több mint 4 éve
A "virág" tèma nagyon bejött 😛😜Eagles’ PR staff blooming with flower puns in this week’s notes. pic.twitter.com/WMcmgtQtjG
— Martin Frank (@Mfranknfl) January 11, 2022
S mèg egy mèltatlanul figyelmen kívűl hagyott dolog:
Lane Johnsonról 0 azaz 0 sacket csináltak. Egyedül neki jött össze ez a bravúr!!! Mèg akkor is ha 3 meccs kimaradt.
több mint 4 éve
Ha már ma draftot említettem 🥳🎉Smitty is just getting started.@DeVontaSmith_6 | #FlyEaglesFly pic.twitter.com/9EozhSGQWC
— Philadelphia Eagles (@Eagles) January 11, 2022
több mint 4 éve
Valaki legyen olyan kedves és árulja el, hogy Gannon miért potens HC jelölt (ha az egyáltalán)? Már hetekkel ezelőtt is olvastam valahol, hogy elvihetik de igazából nem nagyon értem. Ha még a védelem hasítana...Eddig Denverbe hívták, ahol a GM-mel még a minnesotai időkből spanok.
picksix

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Valaki legyen olyan kedves és árulja el, hogy Gannon miért potens HC jelölt (ha az egyáltalán)? Már hetekkel ezelőtt is olvastam valahol, hogy elvihetik de igazából nem nagyon értem. Ha még a védelem hasítana...
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 4 éve
Közben megnéztem, 2016-tól 45 játékost draftoltunk, abból stabilan a rosteren ha jól számoltam 22-23-n lesznek maradnak tán jövőre is, 3-4 billegő van. Hét kezdő vagy erős csere más csapatnál. A többit lehet kukának mondani. Ez elég jó találati arány, és ebben van minőség is, nemcsak létszám.Ugye a 2012-s drafton volt még több jó találat, de a 2010-s 2011-s és a 2013-15-ig lett gyenge, egy két kivételtől eltekintve. Összességében vállalható és ha Hurts valóban beválik és az elmúlt két három drafthoz hasonlóan tudunk gazdálkodni a pickekke idénl, akkor jó edzői munkával hosszabb távon is eljuthatunk oda, ahol most a Boys van, vagy tán még messzebb. Önerőből és nem piacról.
Gyakorlatilag LJ, Cox és Graham utódjait kell megtalálni (Grahamét talán kevésbé, ha Sweat tovább fejlődik és Barnett is észhez tér) és akkor elég jók vagyunk (esetleg Slay/Nelson és Mcleod utánpótlását)
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Sajnos a bucs pass O ellen pont az kell ami nincs,igazan jó LB duo . TB nem sack magnes szepen eldobalja majd a Dline mögötti zónákba….A recept egyszerű, tartani kell vele a lépést, és a megfelelő pillanatban egyszer elég elő lépni. Már valahol vmikor láttunk ilyet, hátha még egyszer működhet 😛 😉
Janek
több mint 4 éve
Sajnos a bucs pass O ellen pont az kell ami nincs,igazan jó LB duo . TB nem sack magnes szepen eldobalja majd a Dline mögötti zónákba….
több mint 4 éve
Igen, erről beszélgettünk, az egyetlen potens QB aki ellen alkotni tudott a D az Ryan volt, de ő sem abban top formában volt, amiben egyébként korábban:Visual of the Eagles' defense being good against bad QBs, but bad against good ones. pic.twitter.com/gpPI5KtitY
— Jimmy Kempski (@JimmyKempski) January 11, 2022
Muszáj lesz Brady ellen megemberlni magukat ha akarunk vmit
több mint 4 éve
A helyzet az, hogy elit runDk ellen tudtunk nagyon dominálni lásd NO. Így ettől kevèsbè tartok, inkább attól bogy feladjuk, ha az elején kevèsbè megy vagy nagy hátrányba kerülnènk illetve elszerencsètlenkedjük, fumblizzuk. Ha ilyen módon vigyázunk a labdára, ès tudunk kitartóan darálni, akkor ezzel nem lehet gond.
több mint 4 éve
Ezt inkább ide mint a Colts topicba, nem kárörvendèsből, nem szèp de... Gugli fordító segít èrteni Colts fanok annyira ne erőlködjenek vele:Wentz fan voltam az első két éve miatt és sajnáltam hogy elment mert sokkal többet látok/láttam benne mint a futkorászósban. Szimpatikus szorgalmas gyereknek tűnt, nem olyan locker room cancernek (mint ahogy szivárogtatták) de innen nem látjuk.. Hogy leader-e arra a tavalyi és az idei év adta/adja meg a választ. Egyszerűen jobban küzd, hajt a brigád a QB-ért a sikerért, mint Wentz-cel, Wentz-ért
www.phillyvoice.com/eagles-news-rumors-colts-carson-wentz-trade-collapse-jags-salary-cap-hit-frank-reich-nfl-playoffs/
dande
Ahogy elment Coltsnál is ugyanazok a bajok jöttek, mint nálunk... Szar a fal, nincsenek elkapók, sok a fumble stb...
Kezdem azt érezni hogy Wentz nem önző, hanem igazi lúzer, amolyan klasszikus értelemben.
Mindig történik vele "valami". Lesérül, kigyógyul de mégsem, kifejelik a meccsből, kezdi érezni a szezont, erre megint gyermeteg hibát tol amire rágörcsöl, aztán megint hoz egy közepes teljesítményt majd megint egy égés.
Inkább sajnálom mert csórinak a fejével lehet gond... De ez már nem a mi bajunk.
Hurts inkább az ellentetje, "a laza feka" akinek nagy az önbizalma csak kérdés mekkora a plafonja és hogy megtanul-e passzolni, védelmet olvasni, playt áthívni, képességein javítani (sztem sajnos nem)
Azért hajrá, az esélytelenek nyugalmával, a liga talán legjobb futás elleni védekezésével nem tudom mit tudunk kezdeni...
Ha a futás menne akkor lehet kevés esélyünk, amúgy semmi.
Nagyon fontos lesz az eleje (amit el szoktunk baszni) mert ha egyből hátrány lesz akkor hamar véget ér a meccs, (futásnak vége) nem hiszem hogy Brady Hurts shootoutban van 1% esélyünk.
Lehet(ne) még alapozni a nagyképűségre, vagy arra hogy AB botrány miatt nem ide figyelnek, hanem a következő körre... Nem tudom nagyon nehéz lesz, de miért ne...
FLY
Szerkesztette: zsoeo
több mint 4 éve
Ezt inkább ide mint a Colts topicba, nem kárörvendèsből, nem szèp de... Gugli fordító segít èrteni Colts fanok annyira ne erőlködjenek vele:Azt hiszem nem kell magyarázni a bizonyítványt. Pár hete itt még páran lamentáltak, hogy Wentz milyen jól nyomja a Coltsban, főleg Hurtshöz képest. Na ja.
www.phillyvoice.com/eagles-news-rumors-colts-carson-wentz-trade-collapse-jags-salary-cap-hit-frank-reich-nfl-playoffs/
dande
Ha már a menedzsment volt olyan barom, hogy idő előtt hosszabított Wenz-cel, legalább szépen javítottak. Én Minshew-ban jobban hiszek, mint a vörösben.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
No akkor nézzük meg , hogy is történt ez a franchise rekord.2,715 rushing yards
25 rushing touchdowns
The best rushing team in franchise history
fb.watch/asoSXnTeKX/

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Ezt inkább ide mint a Colts topicba, nem kárörvendèsből, nem szèp de... Gugli fordító segít èrteni Colts fanok annyira ne erőlködjenek vele:www.phillyvoice.com/eagles-news-rumors-colts-carson-wentz-trade-collapse-jags-salary-cap-hit-frank-reich-nfl-playoffs/
több mint 4 éve
Az biztos, hogy Sirianniék már javában elemzik a Bucs Saints elleni meccsét. 😀Ha a Giants 2x rövid időn belül keresztbe tudott tenni Bradynek hátha nekünk is sikerül 😛😜🎉🥳
Tényleg az lenne a legjobb ha lent tudnánk tartani a pálya szélén Bradyéket. Bele lehet menni egy adok-kapok ba is, de félek ez még egyszer nem jön már be illetve nincs nálunk Big Dick Nick. 😀
Greengo