Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem úgy tűnik mintha Hurts ne számíthatna arra hogy jövőre ő a QB aztán meglátjuk 🙂Ha így lesz akkor nekünk annyi.
dande

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Nem úgy tűnik mintha Hurts ne számíthatna arra hogy jövőre ő a QB aztán meglátjuk 🙂
több mint 4 éve
Nekünk a legrosszabb, de egyben a leginkább várható forgatókönyv valósult meg, sajnos. Az elején nem sikerült beindítani a futójátékot, korán hátrányba kerültünk és Hurts kezébe adtuk a meccset, innentől a végeredmény nem lehetett kérdéses.De azért azt a 2 pontost említsük meg...
Hibátlan meccset kellett volna játszanunk, hogy legyen esélyünk, de minden csapatrészben nagy hibákat követtünk el.
A meccs érdemi részében nem igazán volt válasza az offense-nek a Tampa védelmére. Persze nehéz olyan irányítóval, aki lassan dolgozza fel az eseményeket, emiatt késve dobja a labdát és rossz helyre, sokszor még mindig feleslegesen rohangál ki a zsebből, nem lát meg üres elkapókat, nem látja a zónázó védőket. Ezt mindet megmutatta ma Hurts. Volt ideje a zsebben, nem volt rajta elviselhetetlen nyomás, a támadófallal nem volt nagy probléma.
Sanders nem találta magát a sérülése után, jóval korábban kellett volna Scott-ot, Gainwell-t próbálni.
Megbocsáthatatlan, hogy az első félidő nagy részében a legjobb WR-ünk felé nem is megy labda.
Goedert-nek jók a számai, de sajnos volt egy labda, amit el kellett volna kapnia, amikor még meccs volt. A meccs jó részében rajta volt a bracket coverage, tőle tartottak a legjobban.
Watkins-t eddig általában alul dobta Hurts, most kétszer túldobta, pedig elég gyors elkapóról beszélünk.
A védelem gyengén kezdett, Gannon megpróbálta a zónázást, nem működött, utána többet embereztünk. Az is segített volna, ha az offense legalább valamennyi ideig lent tudja tartani Bradyt a padon.
17 kapott pont után kezdtek valamennyire magukhoz térni, segítettek a támadófal sérülések is, és sikerült többször nyomás alá tenni Bradyt.
Ha a meccs előtt azt mondják, hogy három negyed alatt 5-ször kényszerítjük puntra a Tampa támadóit, azt valószínűleg elfogadtam volna, reménykedve abban, hogy az offense is közben csinál valamit. A védelem egy erős offense ellen jelenleg egyszerűen ennyit tud, láttuk egész szezonban.
Reagor-t vajon mi tartja a pályán, azon kívül, hogy első körös pick volt? Más már repült volna mint a győzelmi zászló, nemhogy még megengedjék, hogy hozzányúljon a labdához. Végül is csak egész évben könyörögtünk, hogy vegyék le ha lehet a visszahordásokról. Természetesen egy fontos meccsen adja oda a labdát az ellenfélnek.
Siposs-nak remélem hoznak valamilyen ellenfelet az offseason-ban, mert december óta már meguntam a 20 yardos puntjait.
Hurts egy elfogadható meccsel biztosan megválthatta volna a jegyét a következő szezonban a kezdő posztra, de a maival ez kérdésessé válhat. Talán a vezetés is látja, hogy vannak olyan meccsek, amit a passzjátékkal kell megnyerni. Más kérdés, hogy milyen lehetőségeink lesznek egy esetleges váltásra.
Sirianni a meccs után sietett mindenkit emlékeztetni, hogy Hurts milyen sokat fejlődött a szezon folyamán, és ne ebből az egy meccsből ítéljék meg. Jó védelem ellen azért nem sokszor lehetett jó játékot és nagy fejlődést látni tőle, szerintem (lásd az évközi és a mostani Tampa meccs között nem láttam a Sirianni által említett komoly előrelépést), de erről még úgyis lesz idő beszélni.
BleedingGreen
több mint 4 éve
Nekünk a legrosszabb, de egyben a leginkább várható forgatókönyv valósult meg, sajnos. Az elején nem sikerült beindítani a futójátékot, korán hátrányba kerültünk és Hurts kezébe adtuk a meccset, innentől a végeredmény nem lehetett kérdéses.Hibátlan meccset kellett volna játszanunk, hogy legyen esélyünk, de minden csapatrészben nagy hibákat követtünk el.
A meccs érdemi részében nem igazán volt válasza az offense-nek a Tampa védelmére. Persze nehéz olyan irányítóval, aki lassan dolgozza fel az eseményeket, emiatt késve dobja a labdát és rossz helyre, sokszor még mindig feleslegesen rohangál ki a zsebből, nem lát meg üres elkapókat, nem látja a zónázó védőket. Ezt mindet megmutatta ma Hurts. Volt ideje a zsebben, nem volt rajta elviselhetetlen nyomás, a támadófallal nem volt nagy probléma.
Sanders nem találta magát a sérülése után, jóval korábban kellett volna Scott-ot, Gainwell-t próbálni.
Megbocsáthatatlan, hogy az első félidő nagy részében a legjobb WR-ünk felé nem is megy labda.
Goedert-nek jók a számai, de sajnos volt egy labda, amit el kellett volna kapnia, amikor még meccs volt. A meccs jó részében rajta volt a bracket coverage, tőle tartottak a legjobban.
Watkins-t eddig általában alul dobta Hurts, most kétszer túldobta, pedig elég gyors elkapóról beszélünk.
A védelem gyengén kezdett, Gannon megpróbálta a zónázást, nem működött, utána többet embereztünk. Az is segített volna, ha az offense legalább valamennyi ideig lent tudja tartani Bradyt a padon.
17 kapott pont után kezdtek valamennyire magukhoz térni, segítettek a támadófal sérülések is, és sikerült többször nyomás alá tenni Bradyt.
Ha a meccs előtt azt mondják, hogy három negyed alatt 5-ször kényszerítjük puntra a Tampa támadóit, azt valószínűleg elfogadtam volna, reménykedve abban, hogy az offense is közben csinál valamit. A védelem egy erős offense ellen jelenleg egyszerűen ennyit tud, láttuk egész szezonban.
Reagor-t vajon mi tartja a pályán, azon kívül, hogy első körös pick volt? Más már repült volna mint a győzelmi zászló, nemhogy még megengedjék, hogy hozzányúljon a labdához. Végül is csak egész évben könyörögtünk, hogy vegyék le ha lehet a visszahordásokról. Természetesen egy fontos meccsen adja oda a labdát az ellenfélnek.
Siposs-nak remélem hoznak valamilyen ellenfelet az offseason-ban, mert december óta már meguntam a 20 yardos puntjait.
Hurts egy elfogadható meccsel biztosan megválthatta volna a jegyét a következő szezonban a kezdő posztra, de a maival ez kérdésessé válhat. Talán a vezetés is látja, hogy vannak olyan meccsek, amit a passzjátékkal kell megnyerni. Más kérdés, hogy milyen lehetőségeink lesznek egy esetleges váltásra.
Sirianni a meccs után sietett mindenkit emlékeztetni, hogy Hurts milyen sokat fejlődött a szezon folyamán, és ne ebből az egy meccsből ítéljék meg. Jó védelem ellen azért nem sokszor lehetett jó játékot és nagy fejlődést látni tőle, szerintem (lásd az évközi és a mostani Tampa meccs között nem láttam a Sirianni által említett komoly előrelépést), de erről még úgyis lesz idő beszélni.

több mint 4 éve
Kerrigan most megmutathatja mièrt dekkolt itt egèsz idènyben.Rajta nem múlott...
dande
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 4 éve
Állítólag! Hurts Lurie találmánya volt elsősorban, de persze ez innen csak konteó... ugyanakkor persze tudjuk Lurie nem az a türelmes fajta mióta Reidet elengedte. Meglátjuk.Valóban kíváncsi vagyok arra, hogy mondjuk tulaj nyomásra Hurts kap-e mèg egy esèlyt, mondván pl Allen is mekkorát fejlődött, de ha nem, ötletem sincs ki jöjjön (most hagyjuk a Minshaw Wilson, Watson, stb ötleteket....)Tulaj nyomása? Ezt nem is értem. A tulaj győzelmeket akar főleg a PO-ban. Elnézve egy éve Hurtsöt szted fog fejlődni?
dande
"Bárki" a draftról. 3 pickünk van.
Greengo
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Valóban kíváncsi vagyok arra, hogy mondjuk tulaj nyomásra Hurts kap-e mèg egy esèlyt, mondván pl Allen is mekkorát fejlődött, de ha nem, ötletem sincs ki jöjjön (most hagyjuk a Minshaw Wilson, Watson, stb ötleteket....)Tulaj nyomása? Ezt nem is értem. A tulaj győzelmeket akar főleg a PO-ban. Elnézve egy éve Hurtsöt szted fog fejlődni?
dande
"Bárki" a draftról. 3 pickünk van.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Valóban kíváncsi vagyok arra, hogy mondjuk tulaj nyomásra Hurts kap-e mèg egy esèlyt, mondván pl Allen is mekkorát fejlődött, de ha nem, ötletem sincs ki jöjjön (most hagyjuk a Minshaw Wilson, Watson, stb ötleteket....)
több mint 4 éve
Rövid összefoglaló a meccsről:több mint 4 éve
Ha esetleg kellene egy rutinos, a csapatot jól ismerő csere QB, tudok valakit aki tökéletes lenne a szerepre.Csak kérjük vissza a pickjeinket.
több mint 4 éve
Na hajrá lassan!
több mint 4 éve
Kerrigan most megmutathatja mièrt dekkolt itt egèsz idènyben.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Az is durva, hogy a hivatalos kommunikáció szerint közel volt a mai játékhoz.Sweattel vmi nagyobb para volt a héten, állítólag életveszélyes állapotban vitték kórházba kedd éjjel. Remélhetőleg kövi szezonban vissza tud térni.Uhh az durva. 😕
mustaine
Greengo
több mint 4 éve
Sweattel vmi nagyobb para volt a héten, állítólag életveszélyes állapotban vitték kórházba kedd éjjel. Remélhetőleg kövi szezonban vissza tud térni.Uhh az durva. 😕
mustaine

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
www.si.com/nfl/eagles/news/josh-sweat-ruled-out-after-life-threatening-situationMondjuk ez durva, akkor èrte is játszunk... gyógyulást!!!
több mint 4 éve
Jóvan egy betűt elírtam 😉😜🙂Ez viszont nem jó (èdes) hír Sweat nem játszhat. Lehet előlèpni....ja várjál nincs kinek 😏Édes? 😀
dande
Greengo
több mint 4 éve
Herbig is inaktív, így Opeta fog kezdeni helyette.Sweat nagyon fog hiányozni. Kiesett a legjobb endünk, Barnett-en kívül nem maradt érdemleges ember ezen a poszton. Valószínűleg Cox és Williams fog besegíteni DE-ként.

több mint 4 éve
Ez viszont nem jó (èdes) hír Sweat nem játszhat. Lehet előlèpni....ja várjál nincs kinek 😏Édes? 😀
dande

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Ez viszont nem jó (èdes) hír Sweat nem játszhat. Lehet előlèpni....ja várjál nincs kinek 😏
több mint 4 éve
Istenem csak nyerjunk valahogy ma!Just not the Pats just not Tom Brady, az első fele megvan 😜😛
Janek
több mint 4 éve
Ha tovább csúszkálunk valahogy a következő körbe nekem úgy is jó 😛No matter the weather, it’s a beautiful day for playoff football.#PHIvsTB | #FlyEaglesFly pic.twitter.com/XWwErkRBNL
— Philadelphia Eagles (@Eagles) January 16, 2022