Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 4 éve
Azért kicsit jobban örüljünk már 😛 back to back W a Saints ellen mégha mindkettő kezdő QB elleni is 😊Örülök a W-nek, de felcseszett a második félidő. Gyűlölöm, hogy simán leolvadunk a második félidőben ha nagyobb az előny. 60 perc . Ennyire kell odakoncentrálni. Utána ha siker mehet a pezsgőzés de addig illene figyelni.Miért kell megnehezíteni? Ok, hogy most szépen lezártuk...de azért felbasz.
dande
Amúgy örömmel látom, hogy megtalálták az edzők mi jó Hurtsnek és vele a csapatnak. Kezd összeállni a gépezet. Persze még mindig úgy érzem, hogy Hurtsöt és Siriannit is be lehet vinni az erdőbe.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Én annak örülök hogy valami régi szekrény mélyéről előkerült Jim Jonhson blitz sémás kis füzete. (kár hogy a félidőben bent felejtették az öltözőben) Kelce Isten, Mailata egyre jobb, Hurts és a coaching staff határozottan fejlődött.
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 4 éve
Csakhogy tisztában legyünk a siker titkával 😀FLOWER POWER pic.twitter.com/rokHF9g9gz
— Mujid Khan (@Mujid_K) November 21, 2021
több mint 4 éve
Azért kicsit jobban örüljünk már 😛 back to back W a Saints ellen mégha mindkettő kezdő QB elleni is 😊
több mint 4 éve
Ja és a Jefferson helyett Reagor projekt újabb hét az okos döntésre ez ügyben 😀
több mint 4 éve
Lehetett volna simább W 😛 😉 Sanders szernitem csak izgult Howard, mint rivális miatt, amint sérülés okán lekerült a képről, mindjárt jobban ment neki 😊A Jets kivételével jönnek a csoportmeccsek, sajna WC szempontból sem alakult jól a többi eredmény. De haladjunk meccsről meccsre 😊
több mint 4 éve
Hoppá Gainwell not make gain well 😉 inaktívMèg ugye Parton tapasztalata lehet előny Sirrianival szemben, de hátha ez most nem jön elő 🙂
több mint 4 éve
Most nézem, azért ha ez ellen a D ellen tudunk futni az kemény lesz. Csak ne adjuk fel túl hamar ha az elején nem megy vagy hàtrányba kerülünk.
több mint 4 éve
Kittle szvsz jobb, mint Kelce...Mi van mi van? 😀
empty taxi
Egyebkent egyertelmuen Kittle blokkolasban is ugyanolyan jo, Kelce pedig inkabb csak hasznalhato arra is, ha muszaj. Elkapasban pedig, van a Falconsban egy srac ...
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Kittle szvsz jobb, mint Kelce...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
While Dallas Goedert’s 4-yr extension may seem on par w/ recent deal Ravens’ Mark Andrews signed — $59M/$35.7M guar vs. $56M/$37.6M — there is a difference in new money in the guar years (per source):
— Jeff McLane (@Jeff_McLane) November 20, 2021
Goedert: $14.25M; $28.5M; $42.75M; $57M.
Andrews: $26.5M; $34M; $45M; $56M.
Ebben az összefüggésben èrdenes pl vizsgálni ezt. Simán jó szerződès ez, különösen ha tovább fejlődik.
Kelce az Kelce nincs mit tenni, tesójával együtt FHOF játèkosok a posztjukon, lehet sárkànytejet ittak csecsemő korukban 😛
Viszont Kittle szintjèt/hypeját elèrheti, el is èrte volna már szvsz ha nincs Ertz "árnyèka" meg az akadozó QB játèk. De nincs ezzel gond, legalább itt sikerül megtalálni a continuitást ha már mondjuk DB vagy LB sorban kevèsbè 😏😀
több mint 4 éve
Úgy jártunk el vele, mit Ertz-el is anno: még azelőtt hosszabbítottunk vele, mielőtt igazán nagy áttörést érne el.Igazán azt lehet csak sajnálni, hogy az olcsó éveit nem használtuk ki annyira elkapásokban, mint lehetett volna.
Amíg Ertz itt volt, addig ő dominálta a snapeket (még tavaly is, amikor már nem lett volna indokolt). Goedert sokat volt fent vele együtt, mi használtunk az egyik legtöbb 12 personnel felállást a ligában, amíg Pederson volt a HC. Azonban sokszor csak blokkolásra használtunk őt vagy eleve Ertz kapta a targeteket. Pl. 2019-ban 71%-os snap arány mellett kapott 87 targetet, Ertz 86% mellett 135-öt.
Szépen javultak a számai évről évre, idén szerintem simán ott van az említett top játékosokkal azonos szinten. Ne csak az elkapott yardokat nézzük, mert akkor azt is meg kell nézni ki dobálja a labdát. Hurts a pálya közepét nem annyira szereti megjátszani, pedig ott tud Goedert igazán garázdálkodni. Viszont a hatékonysági mutatói (yards per reception, YAC, catch %, stb.) azt mutatják, hogy igencsak jó játékosról van szó.
Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 4 éve
Szerintem azért ő messze nem az a szint. Sajna.Nem néztem szét de a 15m/év elég combos elsőre.3. legtöbb, Kelce ès Kittle után. Szerintem teljesen helyèn van. A mai NFLben kell az elit vagy nagyon potens TE játèk ès ő kèpes lehet rá. Persze mivel Eagles player a kellő hypeot majd úgysem kapja meg, de nem is kell. 😊 A pályán majd válaszol. 😊
Janek
dande
DE ha marad egy biztos célpont aki kiteszi a szívét a pályára akkor ér ennyit. Más TE is kap ennyit lassan....
több mint 4 éve
Nem néztem szét de a 15m/év elég combos elsőre.3. legtöbb, Kelce ès Kittle után. Szerintem teljesen helyèn van. A mai NFLben kell az elit vagy nagyon potens TE játèk ès ő kèpes lehet rá. Persze mivel Eagles player a kellő hypeot majd úgysem kapja meg, de nem is kell. 😊 A pályán majd válaszol. 😊
Janek
több mint 4 éve
Nem néztem szét de a 15m/év elég combos elsőre.
több mint 4 éve
Goedert jó TE . Ez jó üzlet számunkra is. Remélem a számai tovább javulnak és látunk tőle hasonlóan szépeket és fontosakat mint Ertztől. 😊LJ Smith óta követem a csapat TE játékosait és eddig még nem lőttünk mellé.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Chad Lewis, LJ Smith, Brent Celek, Zach Ertz, Dallas Goedert. Ebből első kettő a ligát/statokat tekintve kevésbé meghatározó, de számunkra fontos játékosok voltak.
több mint 4 éve
Nem sajnálom. Amúgy az a 18-s draft is betalált. Hárman már hosszabítottak Sweat, Mailata, Goedert, Maddox ha így fejlődik szintén erre az útra léphet, Darby se volt rossz választás azért, és szerintem 6. körbe Pryor sem olyan gáz. Még a Michael Benettért adott 5. kör is a heléyn volt végül 😛
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Compensation update: Eagles gave Dallas Goedert a four-year, $59 million extension that includes $35.7 million guaranteed, per source.
több mint 4 éve
Roster Move: Eagles and TE Dallas Goedert have agreed to terms on a four-year contract extension through 2025. pic.twitter.com/puAjtQYpft
— Philadelphia Eagles (@Eagles) November 19, 2021
A FR TE sorozatunk folytatódik 😀 abból sose árt 😛
több mint 4 éve
"That @#$% was WILD!"
— Philadelphia Eagles (@Eagles) November 18, 2021
Listen in to @TJEdwards8 on the latest Audible, presented by @DraftKings.#FlyEaglesFly pic.twitter.com/E1ykx8xUoT
De szurkolok neki, hogy esetleg a vèdelem vezère váljon belőle, már amikor udfakènt elhoztuk tetszett nagyon.
They may be very different quarterbacks but Hurts says Manning helps him with things on and off the field. https://t.co/5FL2aanibH
— Delaware Online (@delawareonline) November 18, 2021
A másik, pedig ha vmit nem lehet elvenni Hurtstől, hogy nagyon akar ès küzd, hogy fr QB váljon belőle. Már csak ezért is megèrdemli az esèlyt. Hajrá!!!!