Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Egészen jó draft lenne, ha nem vetne rá árnyékot a második nap.Hurts kihúzása olyan sok okból fájdalmas (😀), hogy nehéz felsorolni is:
- Rossz érték (nagyon): ha ő volt a kiszemelt, akkor is igen nagy eséllyel bent lett volna még a 3. kör végén is. Láthattuk mekkora qb run volt a 2. napon ... ja nem. Ha ott elhozzuk, akkor morogva, de elfogadtam volna. Az 53. húzással jóval nagyobb segítséget tudtunk volna hozni a csapathoz, akár pl. Mims-t, Fultont nézzük, de akár Logan Wilsonnak is jobban örültem volna.
- Nem illik a rendszerbe. Carsonnal ellentétben olyan rendszerekben játszott az egyetemen, ami eléggé különbözik a miénktől. Itt nagyon sok olvasási feladata a van a Qb-nek, akár a snap előtt, akár az után nézzük. Sok olyan játék lesz, ahol fontos, hogy gyorsan csinálja meg a (jó) olvasást és menjen ki a labda. Ez nem épp az erőssége. Amúgy nagyon szimpatikus játékos, aki képes vezetni a csapatot a pályán, de nagyon sokat kellene még tanulnia. Reálisan szerintem 3. qb lesz idén, ha lesz szezon. Mindezt az 53. pickkel.
- Teremteni fogunk egy Qb controversy-t, valószínűleg szükségtelenül. Persze majd minden elérhető mikrofonba folyamatosan elmondják az érintettek, hogy Hurts nem veszélyezteti Wentz pozícióját. Viszont ennek nem lesz sok hatása, mivel már most elkezdte a média a témát, mi lesz akkor később. Nem is tévednek sokat, mert lehet, hogy Hurts nem fog elérni Wentz szintjére, de ő nem azzal a céllal jelentkezett a draftra, hogy csere qb-ként töltse az idejét. Ha így lenne, az csak rontana ezen a húzáson.
Ezzel szemben inkább húzhattuk volna tegnap pl. Fromm-ot, aki jobban illene hozzánk cserének, és senki nem emlegetne azonnal controversy-t.
- Ebből a helyzetből nehezen tudunk majd jól kijönni. A húzás kb. akkor igazolódna, ha Wentz megsérül, Hurts átveszi a helyét és még jól is játszik. Ez már önmagában egy rossz helyzet lenne. Nyilván borítékolhatjuk, hogy miután magasan kihúztuk Hurts-t, Wentz egészséges fog maradni 😀
Ha pedig elcseréljük később, akkor mi értelme volt az egésznek? Ahelyett, hogy most hoztunk volna egy játékost, aki segíthette volna a csapatot, majd a jövőben lesz erre valamikor lehetőségünk.
Anno még Andy alatt is voltak hasonló lépéseink, amikor a vezetés azt hitte, hogy mindenki mást túl tud okoskodni, aztán a végén saját magukat cselezték ki. Szerintem ez is ebbe a sorba fog illeszkedni.
Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 5 éve
Olson konkrétan az év védője (Buch Buchanan Award) volt az FCS-ben az elmúlt szezonban. Ez önmagában még nem jelent semmit, mert 2 éve Darius Jackson pl. nálunk ugyanilyen ajánlólevéllel tűnt el a süllyesztőben. De a Montana LB-k, mint Olson általában 1-2 szezont minimum le szoktak húzni az NFL-ben is.UDFA lista, hátha van egy két gyémánt.Ez elég faszának néz ki szerintem! Arnold, Williams, Warren és Olson is esélyes egy kerettagságra.
mobile.twitter.com/Eagles/status/1254206809277116417
dande
Shawn84
több mint 5 éve
UDFA lista, hátha van egy két gyémánt.Ez elég faszának néz ki szerintem! Arnold, Williams, Warren és Olson is esélyes egy kerettagságra.
mobile.twitter.com/Eagles/status/1254206809277116417
dande
több mint 5 éve
UDFA lista, hátha van egy két gyémánt. mobile.twitter.com/Eagles/status/1254206809277116417
több mint 5 éve
Nekem nagyon bejön, hogy elhoztuk a 2 kezdő Auburn tackle-t, tökéletes pótlás Big V után. A szememben erre vannak a középső körök.RB fronton én simán visszahoznám Cory Clementet, a draft előtt nyilatkozott is ezzel kapcsolatban. TE3nak ott van Perkins, meg Ellis (aki ráadásul jól is blokkol, kár h tavaly ő is lesérült). LB necces, de ott valószínű Taylor és Gerry lesz a két embere Schwartznak, Edwards, Brown, Riley és Bradly közül valaki talán beválik (vagy összeszedünk majd a keretszűkítéskor valakit, mint anno Kamu-t). DE és CB kérdésben igazad van, ott lehetnek minőségi problémák.Mindenesetre Jött szinte minden ami nagy need volt. Van wr/lb/s/ol. Egyedül a Hurts pick fejvakarós, de nyilván trükközni akarunk majd vele.Depth fronton LB-t és talán RB-t leszámítva rendben vagyunk. Bár LB-ben a létszám megvan, de szerintem nagyon gyenge az összesített felhozatal, szóval depth issue-k is lehetnek.
Greengo
Összesen 4 db hatalmas lyukat látok:
- WR1 - X/alfa elkapó még mindig nincs, a sok hátsó WR húzással szerintem biztossá vált, hogy Jeffery nem lesz a keretben. JJAW bizonyíthat, remélem rám cáfol.
- LB1 - Fogalmam sincs itt mi lesz, marad a reménykedés
- DE2 (sorry Barnett) - hátha a 3 depth emberből valaki előrelép
- CB2 - Maddox lesz a kezdő, de a tavalyi szezonból kiindulva lehetnek gondok továbbra is
Kisebb lyukak:
RB3, TE3
A többi rendben van.
Hulkeinstein
azért durva hogy jelenwg 14 WR van a keretben 😊
Phily új hercegéről meg térdproblémákat írnak, de ha az ok, akkor tényleg nagy fogás lehetne.
zsojti
több mint 5 éve
RB fronton én simán visszahoznám Cory Clementet, a draft előtt nyilatkozott is ezzel kapcsolatban. TE3nak ott van Perkins, meg Ellis (aki ráadásul jól is blokkol, kár h tavaly ő is lesérült). LB necces, de ott valószínű Taylor és Gerry lesz a két embere Schwartznak, Edwards, Brown, Riley és Bradly közül valaki talán beválik (vagy összeszedünk majd a keretszűkítéskor valakit, mint anno Kamu-t). DE és CB kérdésben igazad van, ott lehetnek minőségi problémák.Mindenesetre Jött szinte minden ami nagy need volt. Van wr/lb/s/ol. Egyedül a Hurts pick fejvakarós, de nyilván trükközni akarunk majd vele.Depth fronton LB-t és talán RB-t leszámítva rendben vagyunk. Bár LB-ben a létszám megvan, de szerintem nagyon gyenge az összesített felhozatal, szóval depth issue-k is lehetnek.
Greengo
- WR1 - X/alfa elkapó még mindig nincs, a sok hátsó WR húzással szerintem biztossá vált, hogy Jeffery nem lesz a keretben. JJAW bizonyíthat, remélem rám cáfol.
- CB2 - Maddox lesz a kezdő, de a tavalyi szezonból kiindulva lehetnek gondok továbbra is
Kisebb lyukak:
RB3, TE3
A többi rendben van.
Hulkeinstein
azért durva hogy jelenwg 14 WR van a keretben 😊
Phily új hercegéről meg térdproblémákat írnak, de ha az ok, akkor tényleg nagy fogás lehetne.
több mint 5 éve
nagakue jönMindenesetre Jött szinte minden ami nagy need volt. Van wr/lb/s/ol. Egyedül a Hurts pick fejvakarós, de nyilván trükközni akarunk majd vele.Depth fronton LB-t és talán RB-t leszámítva rendben vagyunk. Bár LB-ben a létszám megvan, de szerintem nagyon gyenge az összesített felhozatal, szóval depth issue-k is lehetnek.
Greengo
Kisebb lyukak:
RB3, TE3
A többi rendben van.
Hulkeinstein
LB jött drafton
rb majd kukázunk
több mint 5 éve
Mindenesetre Jött szinte minden ami nagy need volt. Van wr/lb/s/ol. Egyedül a Hurts pick fejvakarós, de nyilván trükközni akarunk majd vele.Depth fronton LB-t és talán RB-t leszámítva rendben vagyunk. Bár LB-ben a létszám megvan, de szerintem nagyon gyenge az összesített felhozatal, szóval depth issue-k is lehetnek.
Greengo
Kisebb lyukak:
RB3, TE3
A többi rendben van.
több mint 5 éve
Mailata project akkor vszeg kuka? 😊Azt hiszem én elengedtem ezt a dolgot. Befolyásom nincs rá, felesleges mérgelődni rajta, lesz ami lesz. 😀 Még következő szezonra kitart a SB muníció 😛
Fly Eagles fly 😊
több mint 5 éve
Mindenesetre Jött szinte minden ami nagy need volt. Van wr/lb/s/ol. Egyedül a Hurts pick fejvakarós, de nyilván trükközni akarunk majd vele.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Big V helyére megérkezett Prince Tega Wanogho - méltó utód 😀Egyébként viccen kívül a konszenzus boardon magasan a legjobbra értékelt ember volt, 67. összesítésben. Biztos medical concernek voltak, de ha az rendben lesz, ez egy nagy steal lehet. És a tackle depth is orvosolva.
több mint 5 éve
Hogy szét lettem szedve tegnap, hogy rendben van a WR poszt, meg tavaly, ha azt mondtam, hogy nézhetetlen, unalmas és lassú az O.Nekem azért hiányérzetem van, jó lett volna egy AJ szerű WR is (nálam ő tuti továbbra is, és tudom ott van JJAW (ez volt a vicc)), érdekes lesz a WR helyzet: Jackson, Reagor, JJAW, Ward, Goodwin, plusz a két darftolt WR.
Ma 3!! speedster WR-t húztunk.
Hulkeinstein
több mint 5 éve
Bármelyik ma húzott WR lehet Shelton Gibson, vagy Tyreek Hill. A nagy számok törvénye alapján valamelyik csak beválik.
több mint 5 éve
Hogy szét lettem szedve tegnap, hogy rendben van a WR poszt, meg tavaly, ha azt mondtam, hogy nézhetetlen, unalmas és lassú az O.Nem lettél szétszedve(csak le lettél oltva a sok hülyeség miatt 😀 ), de akik ma jöttek tuti nem váltják meg a világot..és ezt én is írtam, hogy ma akár még jöhet vki vagy veterán is..jött mind2.
Hulkeinstein

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Hogy szét lettem szedve tegnap, hogy rendben van a WR poszt, meg tavaly, ha azt mondtam, hogy nézhetetlen, unalmas és lassú az O.Plusz jött Goodwin 😂
Hulkeinstein
több mint 5 éve
Hogy szét lettem szedve tegnap, hogy rendben van a WR poszt, meg tavaly, ha azt mondtam, hogy nézhetetlen, unalmas és lassú az O.Ma 3!! speedster WR-t húztunk.
több mint 5 éve
Tradeltünk Marquise Goodiwn WR-ért.20 hely a végén nem oszt nem xoz
Hulkeinstein
több mint 5 éve
Tartottam tőle 😊
több mint 5 éve
Tradeltünk Marquise Goodiwn WR-ért.
több mint 5 éve
Jól van örüljetek magatoknak 😉 😛Ja, lehet nem megy neki a 40 yard 5 alatt, de nem is ő futja majd a seamet. Az Lamb lesz. 😛146. Cowboys: C Tyler Biadasz, Wisconsinnem tudom, én úgy emlékeztem rá még mint kezdő szintű C, de persze esélyes, hogy nem így van 😊 akkor jó 😛az mindegymi volt a trade ?A második komp pickkel hátra mentünk az ő helyükre és kaptunk még egy jövő!!! évi 5. kört.
Janek
Ők meg köszönték szépen és behúzták Biadaszt..........
dande
biadasz mint a csiga
Janek
dande
Grade: A. Tremendous value pick for Cowboys, especially after Travis Frederick's retirement. Biadasz has rare movement skills for the center spot and works well in run game. Just often out of control and off-balance in pass pro. Must get stronger too. Starter ability.
krisz0621
gyeek
több mint 5 éve
Ja, lehet nem megy neki a 40 yard 5 alatt, de nem is ő futja majd a seamet. Az Lamb lesz. 😛146. Cowboys: C Tyler Biadasz, Wisconsinnem tudom, én úgy emlékeztem rá még mint kezdő szintű C, de persze esélyes, hogy nem így van 😊 akkor jó 😛az mindegymi volt a trade ?A második komp pickkel hátra mentünk az ő helyükre és kaptunk még egy jövő!!! évi 5. kört.
Janek
dande
biadasz mint a csiga
Janek
dande
Grade: A. Tremendous value pick for Cowboys, especially after Travis Frederick's retirement. Biadasz has rare movement skills for the center spot and works well in run game. Just often out of control and off-balance in pass pro. Must get stronger too. Starter ability.
krisz0621
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
146. Cowboys: C Tyler Biadasz, Wisconsinnem tudom, én úgy emlékeztem rá még mint kezdő szintű C, de persze esélyes, hogy nem így van 😊 akkor jó 😛az mindegymi volt a trade ?A második komp pickkel hátra mentünk az ő helyükre és kaptunk még egy jövő!!! évi 5. kört.
Janek
dande
biadasz mint a csiga
Janek
dande
több mint 5 éve
nem tudom, én úgy emlékeztem rá még mint kezdő szintű C, de persze esélyes, hogy nem így van 😊 akkor jó 😛az mindegymi volt a trade ?A második komp pickkel hátra mentünk az ő helyükre és kaptunk még egy jövő!!! évi 5. kört.
Janek
dande
biadasz mint a csiga
Janek