Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 5 éve
mi volt a trade ?A második komp pickkel hátra mentünk az ő helyükre és kaptunk még egy jövő!!! évi 5. kört.
Janek
Ők meg köszönték szépen és behúzták Biadaszt..........
több mint 5 éve
S még adtunk is egy kezdő kaliber C-t a Dallasnak, aki lehetett volna Kelce utóda........zseniáls. Amúgy Driscoll jött ő se rossz
több mint 5 éve
twitter.com/Tim_McManus/status/1254104750393561088
több mint 5 éve
EGész tűrhető húzásnak tűnik s ne gyertek azzal, hogy később is bent lett volna mert olyan DB run van, hogy tuti kiviszik ráadásul nagy programból jön 😊itt már tehetséget húznak ... Stone jobb lett volna
dande
több mint 5 éve
EGész tűrhető húzásnak tűnik s ne gyertek azzal, hogy később is bent lett volna mert olyan DB run van, hogy tuti kiviszik ráadásul nagy programból jön 😊
több mint 5 éve
twitter.com/Eagles/status/1254041254754766849
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Számomra egyetlen értelmes magyarázata van a második körünknek. Az, hogy ezt a srácot is Jalennek hívják. 😂 Más magyarázat erre nincs....illetve ez a karantén odabaszott már Rózsinak és idén korábban kezdett el vedelni. 😊Domestost.
Greengo
több mint 5 éve
Számomra egyetlen értelmes magyarázata van a második körünknek. Az, hogy ezt a srácot is Jalennek hívják. 😂 Más magyarázat erre nincs....illetve ez a karantén odabaszott már Rózsinak és idén korábban kezdett el vedelni. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Ennyire nem lehet nagy mester Rózsaember 😀
Add uram, hogy igaz legyen!
Shawn84
több mint 5 éve
Akkor passz 😀 más nincs, mit hogy a SB győzelem fényében átmentek trollmódba 😛Ok, csak a másik kérdés NFL qb matéria-e? Bár ez edzői kérdés is, lásd Lamar 😊Nézd meg a meccseit. Egyértelműen nem. Lincoln Riley egy zseni, aki írt rá egy komplett Playbookot. Oké Muraryét butította le mert Hurts szarabbul passzol sokkal.
dande
Shawn84
több mint 5 éve
Ok, csak a másik kérdés NFL qb matéria-e? Bár ez edzői kérdés is, lásd Lamar 😊Nézd meg a meccseit. Egyértelműen nem. Lincoln Riley egy zseni, aki írt rá egy komplett Playbookot. Oké Muraryét butította le mert Hurts szarabbul passzol sokkal.
dande
több mint 5 éve
Akkor végképp átmentünk Maddenbe. 😀 Kérdés ehhez Jalen mit szól 😛
több mint 5 éve
Ok, csak a másik kérdés NFL qb matéria-e? Bár ez edzői kérdés is, lásd Lamar 😊
több mint 5 éve
D. Ha a fr qb szokas szerint nem tud lejátszani egy teljes szezont egeszsegesen akkor legyen valaki a padon aki átveheti a stafétát.Szerintem a FO tudja, hogy Wentz vissza akar vonulni csak nem ők akarják az orrunkra kötni, vagy el akarjuk passzolni mégis inkább vhová első körért (eljátszva még egy Bradfordot 😛).....Wentz még fiatal és miért tömtük tele a zsebét tavaly ha nincs vele hosszú távú terv?
Csak próbálom keresni az értelmesnek tűnő magyarázatokat....kösz ha segítetek az értelmezésben 😉
Itt egy videjó:
www.youtube.com/watch?v=xIive7eeZvA&list=TLPQMjUwNDIwMjDvTRDY9iXN0g&index=2
dande
Én 3 verziót látok de nem értek hozzá
A: Wentz-ben Sudfeldben nincs meg a bizalom és ez üzenet nekik hogy új éra jön
B: Tavaly is rengeteg irányító sérült le az összes csapatnál és beleszerettek Hill féle multifunkciós emberekbe, lehet hogy most ez a divat...
C: Ha jön egy QB needes csapat lehet vele tárgyalni
Egyiket sem tudom megérteni, talán a B lehet az igaz most még megítélni se lehet, de nekem CW a franchise QB akire vagy 8 évet vagy még többet vártunk és felé a tiszteletet nem érzem... Mármint tavaly célpont nincs olt6ozoi pletykák stb.. most kap egy olyan embert aki kimondta kezdő akar lenni...
Akárhogy is próbálom nem sikerül megértenem, ez a gyerek nem maradt volna 3.kör végére? S, CB, O-line, LB, Rb posztokkal mi lesz?
zsoeo
több mint 5 éve
Oké, ezt benéztem, mint Howie a draftot... 😅😂Az a B 😂Vagy D: úgy akarják majd használni, mint Tysom HilltSzerintem a FO tudja, hogy Wentz vissza akar vonulni csak nem ők akarják az orrunkra kötni, vagy el akarjuk passzolni mégis inkább vhová első körért (eljátszva még egy Bradfordot 😛).....Wentz még fiatal és miért tömtük tele a zsebét tavaly ha nincs vele hosszú távú terv?
Csak próbálom keresni az értelmesnek tűnő magyarázatokat....kösz ha segítetek az értelmezésben 😉
Itt egy videjó:
dande
B: Tavaly is rengeteg irányító sérült le az összes csapatnál és beleszerettek Hill féle multifunkciós emberekbe, lehet hogy most ez a divat...
Egyiket sem tudom megérteni, talán a B lehet az igaz most még megítélni se lehet, de nekem CW a franchise QB akire vagy 8 évet vagy még többet vártunk és felé a tiszteletet nem érzem... Mármint tavaly célpont nincs olt6ozoi pletykák stb.. most kap egy olyan embert aki kimondta kezdő akar lenni...
Akárhogy is próbálom nem sikerül megértenem, ez a gyerek nem maradt volna 3.kör végére? S, CB, O-line, LB, Rb posztokkal mi lesz?
zsoeo
hden
zsoeo
több mint 5 éve
Az a B 😂Vagy D: úgy akarják majd használni, mint Tysom HilltSzerintem a FO tudja, hogy Wentz vissza akar vonulni csak nem ők akarják az orrunkra kötni, vagy el akarjuk passzolni mégis inkább vhová első körért (eljátszva még egy Bradfordot 😛).....Wentz még fiatal és miért tömtük tele a zsebét tavaly ha nincs vele hosszú távú terv?
Itt egy videjó:
dande
zsoeo
hden
több mint 5 éve
Vagy D: úgy akarják majd használni, mint Tysom HilltSzerintem a FO tudja, hogy Wentz vissza akar vonulni csak nem ők akarják az orrunkra kötni, vagy el akarjuk passzolni mégis inkább vhová első körért (eljátszva még egy Bradfordot 😛).....Wentz még fiatal és miért tömtük tele a zsebét tavaly ha nincs vele hosszú távú terv?
Itt egy videjó:
dande
zsoeo
több mint 5 éve
Szerintem a FO tudja, hogy Wentz vissza akar vonulni csak nem ők akarják az orrunkra kötni, vagy el akarjuk passzolni mégis inkább vhová első körért (eljátszva még egy Bradfordot 😛).....Wentz még fiatal és miért tömtük tele a zsebét tavaly ha nincs vele hosszú távú terv?
Itt egy videjó:
dande
több mint 5 éve
Szerintem a FO tudja, hogy Wentz vissza akar vonulni csak nem ők akarják az orrunkra kötni, vagy el akarjuk passzolni mégis inkább vhová első körért (eljátszva még egy Bradfordot 😛).....Csak próbálom keresni az értelmesnek tűnő magyarázatokat....kösz ha segítetek az értelmezésben 😉
Itt egy videjó: