Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Invincible
801
Az nem lehet hogy Foles "fantasztikus" játéka a terv része?Mert hát elemző legyen a talpán, aki ebből kivideózza hogy mire kell készülni.Meg lehet hogy előre akartuk engedni a Vikes-ot, hogy a döntő előtt mi már játszhassunk egyet Minneapolisban.(Csak a D véletlenül hozta az egyik meccset) 😊
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 6 éve
Edzőkeringő fronton egyelőre jobb a helyzet a mi szempontunkból, mint vártam:Ha az Oaklandet levesszük Gruden miatt, akkor jelenleg 5 üresedés van:
- Giants
- Lions
- Bears
- Cardinals
- Colts
Egy meglepetés menesztést még várok azért, úgyhogy számoljunk 6-tal.
Azért az komoly lenne, ha a 6-ból 2 csapat is tőlünk választana, sok esélyt nem adok rá (bár amilyen mázlink van, ez lesz). Schwartz iránt egyelőre komolyabban csak a Giants érdeklődik, DeFilippo a népszerűbb. Jó lenne előléptetni OC-nak valami brutál fizuval, Reichnek meg kitalálni valami más role-t, vagy az sem baj ha elviszik, nem ő az agytröszt itt szvsz.
több mint 6 éve
Amennyiben Schwartz megy, vagy hoznám GW-t, ha kirakja a Browns. Igaz más a rendszere, de van olyan jó edző, hogy tudja a keretet jól használni.Illetve megpróbálnám, hogy mondjuk Undin elő lép. Nem végez rossz munkát a secben (még, ha vannak is "lukas" mérkőzések), hátha beválna.
több mint 6 éve
Pár nem várt sérülés idén is megvolt, csak nem nagyon sírtak az Eagles fanok (Lee khhm), mert így úgy, de ment a szekér ligaelit játékosok ( Hicks, Peters, Sproles (mint returner)) nélkül is, szóval ezt kivenném a listádból. Ezzel szemben pár playa nagyon bevált, akire nem nagyon számítottunk. Robinson az egyik legjobb cb idén, Wisniewski is nagyon jó szezont tol, ha egészséges, Jernigan is várakozáson felüli.Nem mondtam, hogy nem ti nyeritek a csoportot, mert Wentz nélkül is elég erősek vagytok hozzá. Még az álmoskönyv ellenére is, mi szerint most a Giants következne. Nálatok is jöhet a törvényszerű visszaesés, pár nem várt sérülés, Wentz malaca elszalad.... mert azért kicsit sok volt a csodálatos menekülése. Idén sokszor volt szerencséje, ami elfogyott az átkozott sérülésekor, nagyon nagyon rosszkor. Wentz-el SB esélyes csapat voltatok, és igen erős esélyes. Nem nagyon láttam ellenfelet. A Pats-et sem. De Foles-al egy meccset látok csak, bár ne legyen igazam, egy erős NFC EAST mindig öröm. A Boys erős marad, ha Prescott visszakapja az O-falat maga elé, és egy jó Eliot-ot maga mellé, mert a védelmük még mindig kurva jó, még Lee nélkül is. A Giants-nél gyanítom beválik az új seprű effektus, szóval szerintem elég kemény lesz a csoport az új idényben. Magunkat kivenném ebből a kvartettből, és marad a trió, mert megint Bruce Allen a főnök, és azt sem látom biztosítottnak, hogy ezt a csapatot egyben tartja, nemhogy erősítene is, így évekig maradunk a posványban megint, mint az előző regnálása idején. Így Cousins megy vagy marad, teljesen mindegy. A legjobb teljesítmény amiben reménykedhetünk az maximum 50%.Szerintem sem lesz jövőre olyan jó idénye a csapatnak mint most, viszont a csoport bőven nyerhetőnek tűnik. Nem nagyon hiszek a Giants hirtelen feltámadásában, Boysnál franchise irányító nélkül nehéz lesz, nálatok meg Cousins szerződtetése kérdéses.(...)jövőre tarolni fogunk.(...)Csak óvatosan azzal a tarolással... Dallasban is ezt hitték
Hulkeinstein
apeszos
Amúgy én még mindig bízok benne, hogy Pederson ki tud találni egy olyan game plant a rájátszásra, hogy az offense még a Folesszal is működni fog ( valamennyire).
balintbaba
apeszos
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Nem akart ez esélylatolgatás lenni, hiszen még az idény sem ért véget nektek, csak egy kis várakozással teli előretekintés. Gyanítom minden csapatnak az EAST-ben elsődleges feladata a jelenlegi keret javának egyben tartása, kivéve talán a Giants-t, ott már most elkezdődött a nagytakarítás. Ami minket illet, sajnos tévedsz, nálunk nagyobb bajok vannak annál, minthogy Cousins marad-e vagy elmegy. És ez ezen az idényen is elég jól látszott.Nehéz még ilyenkor esélylatolgatásokba menni, még se draft se free agency nem volt, nem tudni se a kereteket se a végső edzői stábokat, de ha a jelenlegi helyzetet nézem:Nem mondtam, hogy nem ti nyeritek a csoportot, mert Wentz nélkül is elég erősek vagytok hozzá. Még az álmoskönyv ellenére is, mi szerint most a Giants következne. Nálatok is jöhet a törvényszerű visszaesés, pár nem várt sérülés, Wentz malaca elszalad.... mert azért kicsit sok volt a csodálatos menekülése. Idén sokszor volt szerencséje, ami elfogyott az átkozott sérülésekor, nagyon nagyon rosszkor. Wentz-el SB esélyes csapat voltatok, és igen erős esélyes. Nem nagyon láttam ellenfelet. A Pats-et sem. De Foles-al egy meccset látok csak, bár ne legyen igazam, egy erős NFC EAST mindig öröm. A Boys erős marad, ha Prescott visszakapja az O-falat maga elé, és egy jó Eliot-ot maga mellé, mert a védelmük még mindig kurva jó, még Lee nélkül is. A Giants-nél gyanítom beválik az új seprű effektus, szóval szerintem elég kemény lesz a csoport az új idényben. Magunkat kivenném ebből a kvartettből, és marad a trió, mert megint Bruce Allen a főnök, és azt sem látom biztosítottnak, hogy ezt a csapatot egyben tartja, nemhogy erősítene is, így évekig maradunk a posványban megint, mint az előző regnálása idején. Így Cousins megy vagy marad, teljesen mindegy. A legjobb teljesítmény amiben reménykedhetünk az maximum 50%.Szerintem sem lesz jövőre olyan jó idénye a csapatnak mint most, viszont a csoport bőven nyerhetőnek tűnik. Nem nagyon hiszek a Giants hirtelen feltámadásában, Boysnál franchise irányító nélkül nehéz lesz, nálatok meg Cousins szerződtetése kérdéses.(...)jövőre tarolni fogunk.(...)Csak óvatosan azzal a tarolással... Dallasban is ezt hitték
Hulkeinstein
apeszos
Amúgy én még mindig bízok benne, hogy Pederson ki tud találni egy olyan game plant a rájátszásra, hogy az offense még a Folesszal is működni fog ( valamennyire).
balintbaba
apeszos
Giants: a keret jó lehet, nagy kérdés a QB poszt, de ha visszatér az elkapósor és javítanak az O-line-on, akkor sztem borderline PO csapat lehet akár, feltéve hogy az öltöző még menthető, mert a hírek alapján azért ott komoly gondok vannak.
Cowboys: szintén borderline PO csapatnak várom őket, de itt azért van pár hiányosság: védelem szerintem közel se kiemelkedő, sőt, plusz az elkapó sor lassú, és Dak-ben nem látom hogy difference maker tud lenni. A futás jó lesz, meg kiegyensúlyozott csapat lehet, de nem várok nagy fejlődést egyelőre tőlük.
Skins: Cousins a nagy kérdés. Ha ő marad, akkor sztem ők lehetnek a fő ellenfeleink a csoportgyőzelemért jövőre. Az alapok jók, felépült O-line-al idén is többre lehettek volna képesek.
Eagles: Wentz egészségétől függ. Ha felépül rendesen, akkor realitás lehet a 10+ W jövőre is. A sorsolás kemény lesz, de a mostani csapat marad jövőre is pár erősítéssel (Sidney Jones, Peters, Hicks).
Cooltiszo
több mint 6 éve
Cooltiszo
190
Nehéz még ilyenkor esélylatolgatásokba menni, még se draft se free agency nem volt, nem tudni se a kereteket se a végső edzői stábokat, de ha a jelenlegi helyzetet nézem:Nem mondtam, hogy nem ti nyeritek a csoportot, mert Wentz nélkül is elég erősek vagytok hozzá. Még az álmoskönyv ellenére is, mi szerint most a Giants következne. Nálatok is jöhet a törvényszerű visszaesés, pár nem várt sérülés, Wentz malaca elszalad.... mert azért kicsit sok volt a csodálatos menekülése. Idén sokszor volt szerencséje, ami elfogyott az átkozott sérülésekor, nagyon nagyon rosszkor. Wentz-el SB esélyes csapat voltatok, és igen erős esélyes. Nem nagyon láttam ellenfelet. A Pats-et sem. De Foles-al egy meccset látok csak, bár ne legyen igazam, egy erős NFC EAST mindig öröm. A Boys erős marad, ha Prescott visszakapja az O-falat maga elé, és egy jó Eliot-ot maga mellé, mert a védelmük még mindig kurva jó, még Lee nélkül is. A Giants-nél gyanítom beválik az új seprű effektus, szóval szerintem elég kemény lesz a csoport az új idényben. Magunkat kivenném ebből a kvartettből, és marad a trió, mert megint Bruce Allen a főnök, és azt sem látom biztosítottnak, hogy ezt a csapatot egyben tartja, nemhogy erősítene is, így évekig maradunk a posványban megint, mint az előző regnálása idején. Így Cousins megy vagy marad, teljesen mindegy. A legjobb teljesítmény amiben reménykedhetünk az maximum 50%.Szerintem sem lesz jövőre olyan jó idénye a csapatnak mint most, viszont a csoport bőven nyerhetőnek tűnik. Nem nagyon hiszek a Giants hirtelen feltámadásában, Boysnál franchise irányító nélkül nehéz lesz, nálatok meg Cousins szerződtetése kérdéses.(...)jövőre tarolni fogunk.(...)Csak óvatosan azzal a tarolással... Dallasban is ezt hitték
Hulkeinstein
apeszos
balintbaba
apeszos
Giants: a keret jó lehet, nagy kérdés a QB poszt, de ha visszatér az elkapósor és javítanak az O-line-on, akkor sztem borderline PO csapat lehet akár, feltéve hogy az öltöző még menthető, mert a hírek alapján azért ott komoly gondok vannak.
Cowboys: szintén borderline PO csapatnak várom őket, de itt azért van pár hiányosság: védelem szerintem közel se kiemelkedő, sőt, plusz az elkapó sor lassú, és Dak-ben nem látom hogy difference maker tud lenni. A futás jó lesz, meg kiegyensúlyozott csapat lehet, de nem várok nagy fejlődést egyelőre tőlük.
Skins: Cousins a nagy kérdés. Ha ő marad, akkor sztem ők lehetnek a fő ellenfeleink a csoportgyőzelemért jövőre. Az alapok jók, felépült O-line-al idén is többre lehettek volna képesek.
Eagles: Wentz egészségétől függ. Ha felépül rendesen, akkor realitás lehet a 10+ W jövőre is. A sorsolás kemény lesz, de a mostani csapat marad jövőre is pár erősítéssel (Sidney Jones, Peters, Hicks).
több mint 6 éve
Nem mondtam, hogy nem ti nyeritek a csoportot, mert Wentz nélkül is elég erősek vagytok hozzá. Még az álmoskönyv ellenére is, mi szerint most a Giants következne. Nálatok is jöhet a törvényszerű visszaesés, pár nem várt sérülés, Wentz malaca elszalad.... mert azért kicsit sok volt a csodálatos menekülése. Idén sokszor volt szerencséje, ami elfogyott az átkozott sérülésekor, nagyon nagyon rosszkor. Wentz-el SB esélyes csapat voltatok, és igen erős esélyes. Nem nagyon láttam ellenfelet. A Pats-et sem. De Foles-al egy meccset látok csak, bár ne legyen igazam, egy erős NFC EAST mindig öröm. A Boys erős marad, ha Prescott visszakapja az O-falat maga elé, és egy jó Eliot-ot maga mellé, mert a védelmük még mindig kurva jó, még Lee nélkül is. A Giants-nél gyanítom beválik az új seprű effektus, szóval szerintem elég kemény lesz a csoport az új idényben. Magunkat kivenném ebből a kvartettből, és marad a trió, mert megint Bruce Allen a főnök, és azt sem látom biztosítottnak, hogy ezt a csapatot egyben tartja, nemhogy erősítene is, így évekig maradunk a posványban megint, mint az előző regnálása idején. Így Cousins megy vagy marad, teljesen mindegy. A legjobb teljesítmény amiben reménykedhetünk az maximum 50%.Szerintem sem lesz jövőre olyan jó idénye a csapatnak mint most, viszont a csoport bőven nyerhetőnek tűnik. Nem nagyon hiszek a Giants hirtelen feltámadásában, Boysnál franchise irányító nélkül nehéz lesz, nálatok meg Cousins szerződtetése kérdéses.(...)jövőre tarolni fogunk.(...)Csak óvatosan azzal a tarolással... Dallasban is ezt hitték
Hulkeinstein
apeszos
balintbaba
több mint 6 éve
Szerintem sem lesz jövőre olyan jó idénye a csapatnak mint most, viszont a csoport bőven nyerhetőnek tűnik. Nem nagyon hiszek a Giants hirtelen feltámadásában, Boysnál franchise irányító nélkül nehéz lesz, nálatok meg Cousins szerződtetése kérdéses.(...)jövőre tarolni fogunk.(...)Csak óvatosan azzal a tarolással... Dallasban is ezt hitték
Hulkeinstein
apeszos
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Kíváncsi lennék arra is, hogy mennyire tudja pótolni az elmenő edzőket Doug. (Bár azért jobban örülnék, ha nem derülne még ki ez a képessége. 😀 )99-es coaching staff nagyon durva:
OC: R. Dowhower
QB: B. Childress
RB: Ted Williams
WR: D. Culley (Idén "vitte magával" McDermott és PO lett 😀 )
TE: Shurmur
OL: Castillo (Idéntől Billsben és PO 😀 ha még DC-nek vitte volna oda...😀 )
DC: JJ
DL: Brasher
LB: Rivera
DB: Frazier (Bills DC PO 😀 )
Assistant: Spagnuolo
ST: Harbaugh
Scouting administrative coordinator: McDermott ... csak, hogy Ő is itt legyen 😀
Akik HC-k lettek Reid alatt mind itt voltak már 99ben. Doug QB-ként. 😀
(Bowles nem kimondottan Reid tanítvány.)
Később Castillo kinevezése tökös volt 😀 Barátság mindenek felett. 😀
Első playe DC-ként 😀
www.youtube.com/watch?v=lyposGyOUtE
Nagyon remélem, h Schwartz marad a seggén.
több mint 6 éve
Esélyes h szétszedik a stábot, Schwartz s Filipo is léphet (vajon miért pont ők)....ezért is lenne jó valami csoda folytán legalább egy meccset nyerni. Csak abnan bízhatunk Wentz pl nem coach függő... Schwartz utódját már nehezebb lesz megtalálniMinden évben felmerül, hogy lépnek a coachok...pedig most kéne egyben tartani a stábot. Schwartz remélem marad.. jó lenne ha nála is az lenne a képlet, hogy qrva jó DC, de HC-nak nem való (W.Phillips...etc) és akkor lehet rá hosszabb távon építeni.
dande
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Esélyes h szétszedik a stábot, Schwartz s Filipo is léphet (vajon miért pont ők)....ezért is lenne jó valami csoda folytán legalább egy meccset nyerni. Csak abnan bízhatunk Wentz pl nem coach függő... Schwartz utódját már nehezebb lesz megtalálni
több mint 6 éve
Ahogy írtátok, Foles úgy látszik eléggé visszafejlődött a távol töltött időben. Senki nem várta, hogy Wentz-et pótolja, de üresen ÁLLÓ elkapókat nem talált el az elmúlt két meccsen, ami azért nem volt jellemző rá régebben. Inkább, hogy nem vette részre az üres elkapókat (lásd Saints elleni playoff meccs), amit most is csinál, de ezt most kiegészítette a világtalan passzokkal. Sose volt egy vakmerő játékos, de most úgy látszik mintha fokozottan be lenne tojva. A karizmája és lelkesedése, kb. annyi mint egy hintalónak. Ezek sem elhanyagolhatóak egy irányítónál, hogy a többiek higgyenek abban, hogy sikerülhetnek vele a dolgok. Azért a huddleben és a playek után a testbeszéd is sokat elárul. Wentz ebben is más szint, amíg ő ott volt, lehetett érezni, hogy nincs lehetetlen.A Reichre vagy DiFilippóra áhítozó csapatoknak azért nem árt ránézni az utóbbi meccsekre, mert Wentz-et nem fogják magukkal vinni az új helyükre 😀
A védelem viszont szépen összekapta magát a Giants után. Tegnap a Cowboys a csere védelmünk ellen szenvedett erősen.
több mint 6 éve
(...)jövőre tarolni fogunk.(...)Csak óvatosan azzal a tarolással... Dallasban is ezt hitték
Hulkeinstein
több mint 6 éve
twitter.com/RLiuNFL/status/947661510343626752
több mint 6 éve
Teljesen egyértelmű volt, hogy Foles-szal ez fog történni. Nem tudom honnan jött a hirtelen optimizmus (na jó, de, nyilván alapvető szurkolói pszichológia), de Foles sosem volt QB1 material és ez nem fog megváltozni soha. A playoffban jobb lesz ennél, 20-25 pontot felrakunk, de a Saints ellen kevés lesz.
Mindenesetre brutál alapszakasz volt, mienk az igazi MVP, jövőre tarolni fogunk. A D nagyon jó volt az utóbbi 2 meccsen btw.
Franchise QB nélkül nem lehet. Fact.
Szerkesztette: Hulkeinstein
több mint 6 éve
zsojti
4 063
Hat nem.lattam.sokat a mai meccsbol, Foles rendkivul kreten int-jet azonban igen...hat nagyon csalodott vagyok, mert az a gyerek meg annal is kevesebb, mint amilyen 4 eve volt
több mint 6 éve
Hát, ha maga Foles sem hiszi el, akkor annál nincs rosszabb, akkor neki kell menni Sudfelddel szerintem... Ha hit nincs, akkor édesmindegy.Volt rá már 2 meccse . Elsőn elhittük most már ő sem hiszi el.....Aha, köszi, erről lemaradtam. 😀Megnézték milyen ma Foles, látta Pederson, hogy kurvaszar, ezért cserélt, hogy inkább ne sérüljön meg?Ez tervezett csere volt Foles óvása érdekében. Már hét elején lehetett tudni...., de ettől függetlenül ne fogadj ránk nagyobb összegben.😊
2 hét alatt össze lehet Folest kaparni, hogy érdemit nyújtson? Mert akárki megy majd Phillybe, esélyesebb lesz. Csak jó lenne, ha szoros összecsapás lenne.
Bocs, a károgásért, nem is értek hozzá, de írjátok le. 😀
Vrij6
Greengo
Azt értem is, hogy Foles nehogy megsérüljön a -10 fokban. De ugyanakkor meg kellett volna járatni őt, hogy minél inkább "meccsben legyen".
Vrij6
Amúgy Pederson most van igazán nehéz helyzetben. Maradjon konzervatív és álljunk ki Folessal vagy nekimegyünk Sudfelddel a PO-nak mint év közben minden negyediknek?
Greengo
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Volt rá már 2 meccse . Elsőn elhittük most már ő sem hiszi el.....Aha, köszi, erről lemaradtam. 😀Megnézték milyen ma Foles, látta Pederson, hogy kurvaszar, ezért cserélt, hogy inkább ne sérüljön meg?Ez tervezett csere volt Foles óvása érdekében. Már hét elején lehetett tudni...., de ettől függetlenül ne fogadj ránk nagyobb összegben.😊
2 hét alatt össze lehet Folest kaparni, hogy érdemit nyújtson? Mert akárki megy majd Phillybe, esélyesebb lesz. Csak jó lenne, ha szoros összecsapás lenne.
Vrij6
Greengo
Azt értem is, hogy Foles nehogy megsérüljön a -10 fokban. De ugyanakkor meg kellett volna járatni őt, hogy minél inkább "meccsben legyen".
Vrij6
Amúgy Pederson most van igazán nehéz helyzetben. Maradjon konzervatív és álljunk ki Folessal vagy nekimegyünk Sudfelddel a PO-nak mint év közben minden negyediknek?
Szerkesztette: Greengo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Aha, köszi, erről lemaradtam. 😀Megnézték milyen ma Foles, látta Pederson, hogy kurvaszar, ezért cserélt, hogy inkább ne sérüljön meg?Ez tervezett csere volt Foles óvása érdekében. Már hét elején lehetett tudni...., de ettől függetlenül ne fogadj ránk nagyobb összegben.😊
Vrij6
Greengo
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Megnézték milyen ma Foles, látta Pederson, hogy kurvaszar, ezért cserélt, hogy inkább ne sérüljön meg?Hátha hoz egy egyszeri Flaccot 😉 a védelem meg csodát művel, más reményünk nincs. Azért szép idény volt 😛
Vrij6
több mint 6 éve
Megnézték milyen ma Foles, látta Pederson, hogy kurvaszar, ezért cserélt, hogy inkább ne sérüljön meg?Ez tervezett csere volt Foles óvása érdekében. Már hét elején lehetett tudni...., de ettől függetlenül ne fogadj ránk nagyobb összegben.😊
Vrij6
Amúgy Wentz mankókkal is többet összehozott vna...........
Szerkesztette: Greengo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Megnézték milyen ma Foles, látta Pederson, hogy kurvaszar, ezért cserélt, hogy inkább ne sérüljön meg?2 hét alatt össze lehet Folest kaparni, hogy érdemit nyújtson? Mert akárki megy majd Phillybe, esélyesebb lesz. Csak jó lenne, ha szoros összecsapás lenne.
több mint 6 éve
En arra szamitottam Foles gyakorol a wr-ekkel a vedelem az B esetleg C csapat lesz es kikapunk olyan 21 ponttal Dak szerez vegre passzolt td-t is.
több mint 6 éve
Sok játékost pihentetünk ma, Graham, Mills, McLeod, Ajayi, Jernigan, Barnett, Bradham inaktív. Adam Caplan szerint Foles 3-4 driveot kaphat, teljesítménytől függően ez lehet több vagy kevesebb is. És Sidney Jones bemutatkozik ma, a defenseben Mills helyén komoly szerepe lehet, és a ST-ben is pályán lesz.A 2010-es szezon végén volt egy hasonló meccsünk a Cowboys ellen, körülbelül ugyanarra számítok, de az sem lepne meg ha 2-3 labdabirtoklás lenne a végén a különbség a Dallas javára. Ne sérüljön meg senki.
több mint 6 éve
Eagels győzelmekben gazdag, áldott új évet! Reméljük ebben az idényben ez lesz az utolsó előtti előtti előtti meccsünk 😊 😀
Fly Eagles!