Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 8 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
jó de az fk legalább csinál másik cikket is. Amiben meg az eaglest szeretik : D

fuzovelkifele.com/2018/01/van-eselye-az-eaglesnek-ugye/
ano92
Mert azt eagles szurkoló írta.
több mint 8 éve
picksix Philadelphia Eagles 820
Sziasztok!
Valaki tervezi hogy kimegy a londoni meccsre?
The Answer#3
En biztos kimegyek
picksix
Detto
Shawn84
Én is mennék.
skizofita
Már elszantuk bnommel h akkor par napra ott maradunk korulnezni, DE az nagy lenne h akik kint vagyunk elotte egy pubban bemelegitenenk

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 8 éve
shivo Philadelphia Eagles 65

ano92
Ez igaz a gond csak az hogy mig a sasok cikke korekt hangnemben volt megirva addig ez nem De sebaj ugyis mindenkit megfogunk verni es csakazert is nyerni fogunk 😊
több mint 8 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
Úgy is az dönt, hogyan iszik Ano...
több mint 8 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan

több mint 8 éve
shivo Philadelphia Eagles 65
Ez se sokkal jobb  fuzovelkifele.com/2018/01/legalabb-lehet-majd-wentz-serulesevel-takarozni/
több mint 8 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
Sziasztok!
The Answer#3
En biztos kimegyek
picksix
Detto
Shawn84
Én is mennék.

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 8 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
aki egy no9rmális cikkben ilyenekt ír, mint pl. "uccsó" az nálam nem valami komoly szagértő 😀

több mint 8 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 891
Ekkora arrogáns fos cikket még nem olvastam...
Már csak ezért is oda kéne ma baszni az asztalra!

sporthub.hu/cikkek/1029/mi-vrhat-a-szombati-meccseken

Bocs, n@em tudom, jól linkeltem-e...
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 821 — Apu ökölbeszorított keze
Jöhetne egy születésnapi ajándék a csapattól nekem!
Ha már sikerült tegnap elhagynom a telefonom...

több mint 8 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Itt a mai hype videó, remekül sikerült szvsz:
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/24551737_1628928507144916_1054729206371450880_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=LoNi6cn29oEQ7kNvwErnCR_&_nc_oc=AdkH14Rnd0BWqreBmB_yV-0MpdTUaI4I0NoB02yxDcAGJl5qy4Hi3SJKlVufO3ahOgQ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=Zl9O8sP4_7EKHy0OpQ6lIQ&oh=00_AfoAl0YehDTQ_0kW3gwR0Hx8Ai8EUinlshKiXXcHMx2T6g&oe=697DA056
2,6 Mio. Aufrufe · 50.437 Reaktionen | Make it happen. #FlyEaglesFly | Philadelphia Eagles
Make it happen. #FlyEaglesFly

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 919 — Így remélem megfelelek nektek.....
A hőmérséklet a mérkőzés idején már mínusz 2-4 fok körül lesz, és 28 km/órás szél is várható! A mérkőzés alatt nem valószínű a csapadék, de előtte valószínűleg esni fog!
Ideális körülmények, egy jó kis találkozóhoz...
tûzoltó
Eshetne előtte vagy 20 centi, hátha nem készült hótaposókkal a Falcons😛

S igen GAMEDAAAAAAY 😊
több mint 8 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 707 — no es importante
Nem mindegy az a kb 4500km különbség.
MrMiksa
pont ezt próbáltuk elmagyarázni, hogy ma már szinte mindegy, 6 órával kell többet ülnöd a repülőn, nagyjából ez az összes különbség

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Sziasztok!
The Answer#3
En biztos kimegyek
picksix
Detto
több mint 8 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
A hőmérséklet a mérkőzés idején már mínusz 2-4 fok körül lesz, és 28 km/órás szél is várható! A mérkőzés alatt nem valószínű a csapadék, de előtte valószínűleg esni fog!
Ideális körülmények, egy jó kis találkozóhoz...
több mint 8 éve
Sziasztok!
The Answer#3
En biztos kimegyek

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 8 éve
The Answer#3 Philadelphia Eagles 68
Sziasztok!
több mint 8 éve
Pont, hogy legalább végig izgulsz, szurkolsz egy meccset végre...😀 Mi a jó abban, ha beülsz Bostonban és nyugiban végigülsz egy meccset 😀
Chargers LT
Gyorsan erre még válaszolok, és utána tényleg nem offolok tovább.
Csak jelzem, ez az Eagles elleni meccs, ez volt:
 www.youtube.com/watch?v=QxPqxXQDV1g

14–0, 14–35, 28–35 és támadás a végén. Brady-elkapás(!), Brady-futott TD, sikeres és sikertelen onside kick, blokkolt punt utáni, punt utáni és interception utáni TD az Eaglestől, a végén labdaszerzés egy perccel a vége előtt – mellettem két nem szomjas philadelphiaival 😀

Ez kérlek minden volt, csak nem nyugiban ülés egy sima győzelemmel 😀
Wyatt
Ez egy nagyon vicces meccs volt, emlékszem 😀 igy meg még viccesebb. Kelly éra csúcspontja, ekkora bemákolt gyózelmet...

Ja... Gamedaaaay

Szerkesztette: picksix

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 919 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként jegyértékesíténél már úgy van h az okt. 28 a mi meccsünk.... Annak nagyon nem örülnék, mert arra esélyem sincs kijutni más elfoglaltság miatt...
több mint 8 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
Bocs, hogy beleszólok a vegyes csapatfórumba, de engem érdekelne, hogy szerintetek van esély egyáltalán elcsípni egy jegyet a meccsre? Nem kapkodják el pillanatok alatt? Egyébként nem értem az ezzel kapcsolatos negatív hsz-eket... Minden csapat drukkerei örülnének, ha elhoznák a kedvenc csapatukat Európába, rohadtul nem kéne picsogni, hogy nem Lincoln meg stb. Persze, hogy nem, de az egész nem is arról szól, hogy a Linc-et hozzák át, hanem a csapatot hozzák elérhetőbb közelségbe. Nem mindegy az a kb 4500km különbség. Ha esetleg úgy alakul, én szívesen mennék, akár úgy is, ha valakikhez csatlakoznék..
MrMiksa
Ráadásul ez Jags hazai lesz.😀
A jegyeket nem kapkodják el annyira...még itt a fórumon is szokott lenni olyan, hogy vki utolsó pillanatban túladna rajta.Amúgy még a meccs kezdete előtt is szoktak árulni a stadion előtt jegyeket. (jegyüzérek)

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
14–0, 14–35, 28–35 és támadás a végén. Brady-elkapás(!), Brady-futott TD, sikeres és sikertelen onside kick, blokkolt punt utáni, punt utáni és interception utáni TD az Eaglestől, a végén labdaszerzés egy perccel a vége előtt – mellettem két nem szomjas philadelphiaival 😀

Wyatt
Sima Eagles win mint mindig. 😛 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 891
Bocs, hogy beleszólok a vegyes csapatfórumba, de engem érdekelne, hogy szerintetek van esély egyáltalán elcsípni egy jegyet a meccsre? Nem kapkodják el pillanatok alatt? Egyébként nem értem az ezzel kapcsolatos negatív hsz-eket... Minden csapat drukkerei örülnének, ha elhoznák a kedvenc csapatukat Európába, rohadtul nem kéne picsogni, hogy nem Lincoln meg stb. Persze, hogy nem, de az egész nem is arról szól, hogy a Linc-et hozzák át, hanem a csapatot hozzák elérhetőbb közelségbe. Nem mindegy az a kb 4500km különbség. Ha esetleg úgy alakul, én szívesen mennék, akár úgy is, ha valakikhez csatlakoznék..
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Pont, hogy legalább végig izgulsz, szurkolsz egy meccset végre...😀 Mi a jó abban, ha beülsz Bostonban és nyugiban végigülsz egy meccset 😀
Chargers LT
Gyorsan erre még válaszolok, és utána tényleg nem offolok tovább.
Csak jelzem, ez az Eagles elleni meccs, ez volt:
 www.youtube.com/watch?v=QxPqxXQDV1g

több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 591 — Jedi Master
Tavalyi szezonba 10 meccsen is kint voltam,több stadionba,hetfo esti rangadon,csütörtök esti meccsen,de egyszer volt dragabb a jegy 60$ a philly-giantsre az is 83$.Uh az a 49000 kicsit tulzo vagy jol belehuztal😊
Rob85
Az Eagles elleni kiemelt meccs volt, ott a legfelsőbb sorba középre 150 dolcsi volt a jegy (akkor a dolcsi is kb 300-on állt, jött még a szervízdíj, a biztosítási díj, meg minden szirszar, hogy ne legyen tuti gond, mondjuk vicces volt így is a jegyvásárlás, de az már más kérdés 😀 ). Patsfalván drágáért mérik 😊
Wyatt
Én azt hittem h Phillybe draga😊))
Miamiba pl 38$ volt felul kozepen😊)
Rob85
Na, akkor Miamibe kell menni meccset nézni 😀 Csak kár, hogy ott úgyis kikapunk 😀
Wyatt

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
Tavalyi szezonba 10 meccsen is kint voltam,több stadionba,hetfo esti rangadon,csütörtök esti meccsen,de egyszer volt dragabb a jegy 60$ a philly-giantsre az is 83$.Uh az a 49000 kicsit tulzo vagy jol belehuztal😊
Rob85
Az Eagles elleni kiemelt meccs volt, ott a legfelsőbb sorba középre 150 dolcsi volt a jegy (akkor a dolcsi is kb 300-on állt, jött még a szervízdíj, a biztosítási díj, meg minden szirszar, hogy ne legyen tuti gond, mondjuk vicces volt így is a jegyvásárlás, de az már más kérdés 😀 ). Patsfalván drágáért mérik 😊
Wyatt
Én azt hittem h Phillybe draga😊))
Miamiba pl 38$ volt felul kozepen😊)
Rob85
én a MetLifeban voltam kétszer, 30$-nál egyszer sem fizettem többet.
shawnka
Zsír, de ott is szarok vagyunk mindig :d
Wyatt
mondjuk ha legközelebb mész szólj, segítek jegyet intézni 😀