Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 8 éve
Amikor láttam Wentz sérülését a bokámhoz kaptam. Mihamarabbi jobbulást!
több mint 8 éve
Azért csak próbáljunk erre is gondolni, még ha nem könnyű is 😊pbs.twimg.com/card_img/940026347329536001/PgUyPQtD?format=jpg&name=600x314
Szerkesztette: dande2
több mint 8 éve
Kurvára kivagyok attól, hogy Wentz-cet és az ACL-t egy mondatban emlegetik. De mindegy is ezen keseregni. Így viszont kéne hozni egy backup qb-t Foles mögé, van is egy jó ötletem, aki ráadásul még PO tapasztalattal is rendelkezik. 😀úristen.. hirtelen el is hittem
ninerfans.com/wp-content/uploads/2015/10/10.jpg
balintbaba
több mint 8 éve
Kurvára kivagyok attól, hogy Wentz-cet és az ACL-t egy mondatban emlegetik. De mindegy is ezen keseregni. Így viszont kéne hozni egy backup qb-t Foles mögé, van is egy jó ötletem, aki ráadásul még PO tapasztalattal is rendelkezik. 😀ninerfans.com/wp-content/uploads/2015/10/10.jpg
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Köszönjük ezt a szezont a csapatnak bármi is lesz a vége NFC EAST CHAMPUON 2017 EZ MÁR A MIÉNK!
Wentz pedig épüljön fel teljesen!
A Dnek s az itteni fanoknak mea culpa 😉 😀
több mint 8 éve
Megnyertük a meccset, megnyertük a csoportot, de kit érdekel ez most?Meglátjuk mire megyünk Nicky Checkdownnal, de a rájátszásban sok jóra nem számítok.
Ráadásul Wiz is lesérült, és nem is jött vissza. Ha Seumalo és Warmack fog játszani, akkor lehet, hogy Foles sem húzza ki a szezon végéig.

több mint 8 éve
Ja és legyünk pozitívak: Folesnak legalább van playoff tapasztalata 😀
több mint 8 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/940020375198498817Reméljük a legjobbakat... Foles végülis nem ok nélkül a legjobban fizetett csere QB, a futóknak azonban muszáj lesz előlépnie.
több mint 8 éve
hát nem cseszte el. Nagyon kell a győzelem!
több mint 8 éve
A Giants nem tudott segíteni, nekünk kell kikaparni a gesztenyét, hát akkor hajrá, nyerjük meg az NFC-Keleti csoportot nyugaton 😛Ez már csak sima matek, nincs jelentősége 😊 Ellenben a Panthers remélem már nem cseszi el, és akkor egy mai győzelem arany számba menne...
dande
több mint 8 éve
A Giants nem tudott segíteni, nekünk kell kikaparni a gesztenyét, hát akkor hajrá, nyerjük meg az NFC-Keleti csoportot nyugaton 😛
több mint 8 éve
nagyon érdekes meccs lesz.. egy vereség már akár pánikot is okozhat de egy akár magabiztos győzelemmel helyre kerülne minden !Nálatok az egyértelműen jobb deffense! most megmutathatja magát!
több mint 8 éve
Most kár h nem otthon játszunk a Ramssel jó kis havas meccs lehetne megint 😊Ertz pedig persze nagyon kell, de talán tudjuk pótolni.
Fly Eagles Fly!!! 😊
több mint 8 éve
Ertz minden bizonnyal kihagyja a ma esi meccset (doubtful).
több mint 8 éve
Jaa nem arra gondoltam hogy Te csináltad, hanem hogy Te kérted 😊 A Half man/half TD machine ötlet ugyanis nem saját, valamelyik old szkúl fórumlakónak csináltam a Celekes siget.Ki volt az eredeti ötletfelelőse? Talán @Bébé?Ááá én ilyeneket nem tudtam. 😀
Rataxes
Nagyon alapoknál leragadtam. Bár pár munkámra nagyon büszke voltam. 😀
(Még anno Fetomy mutatta meg, hogy kell a photoshoppot használni. 😀 )
Bébé
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 8 éve
Fiam 32-0ra nyert Maddenben a Rams ellen 😛Nyerünk már annak örülni fogok majd😊
több mint 8 éve
Szerencsére a TNF a szánk íze szerint alakult. Ha a hétvégén nyerünk, akkor mindenképp 2 meccs előnyünk lesz a bye weekre 3 fordulóval a vége előtt (és egy tiebreaker a Rams-szel szemben).Tehát akkor a hétvégén elsősorban Eagles, másodsorban Panthers szurkoló leszek.
Ez a felállás sokáig ment amúgy de Cam nagy arca miatt a SB-ban már nem nekik szurkoltam.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 8 éve
Azért ezzel a sokkal jobb a védelmünkkel óvatos lennék, és Gurley sem utolsó. De legyen igazatok s legyen meg a csoport győzelem! 😊
több mint 8 éve
Lehet egyedül vagyok vele, de én nem látom hogy olyan nagy baj lenne nálunk. A Seahawks stadionjában ki lehet kapni, és mi baromi közel voltunk hozzá, hogy behúzzuk a meccset, még akkor is, ha a 24-10 nem ezt mutatja. Az tény, hogy a fumble touchback nagy balfaszság volt, de ez 10-ből 9-szer nem történik meg. A challenge hiánya az előrepassznál kulcsmomentum volt, ráadásul 3. downon történt, és a drive végén TD lett. Nem helyes következtetés, ha ezek alapján számolunk, de ez legalább 14 pont, ami kis odafigyeléssel elkerülhető / megszerezhető lett volna, és akkor a végén 17-17-nél a győzelemért támadtunk volna, ahol elég lett volna a field goal és nem kellett volna indokolatlanul előrevágni a passzokat.Szóval szerintem megverjük a Ramset, már csak azért is, mert sokkal jobb a védelmünk mint az övék. Az, hogy idegenben játszunk ezúttal kb semmit nem fog számítani, az egész hetet Californiában tölti a csapat és a Rams a 9 győzelmük ellenére sem tudja megtölteni a stadiont.
több mint 8 éve
Mindenki nyugodjon meg! Nyerünk vasárnap, számomra nem is kérdés. Én a Hawks elleni meccstől tartottam jobban, az be is igazolódott. A Rams-et szerintem sinám elkapjuk. Ha már a mi esetünkben mindig az volt a duma, hogy 2 pozitív csapattal találkoztunk a Hawks meccsig, akkor kérdem én, a Rams hánnyal? Ha jól számolom, 4 -el. Ebből 2x ki is kapott. A Hawkstól pl otthon. Mi szerintem vernénk őket hazai pályán. Ezen kìvül kikaptak otthon a Skinstől, akit mi oda vissza vertünk. Igaz, az még szezon eleje volt, de akkor is! Tudom, ez nem egy reprezentatív összehasonlítás, nem lehet erre alapozni, de azért valamit csak számít.... Ráadásul nekik van egy "első éves" Goff-juk, nekünk pedig egy MVP szezont futó Wentz-ünk. Mi is akkor a kérdés? 😉Csak annyi......., hogy Helmutot idézzem a Hox topicból:
MrMiksa
Szerintem picit crack the code van, és bár nagyon csípem a Phillyt, de most jó eséllyel kezdődik a waiting for the punchline, ha csak nincs valami nagyon új, vagy B terv.Kérdés, hogy van e vmi új terv és ha igen már most előhúzzuk a kalapból vagy erőltetjük tovább a meglévőt ezen a meccsen és az alapszakasz végéig ?
Helmut Zimmer
Vmi új terv azért tényleg nem ártana mivel kezdenek kiismerni minket. Ezzel még el lehet lavírozni az alapszakaszban látva a hátralévő schedulet, de a PO-ban már kevés lehet.
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Mindenki nyugodjon meg! Nyerünk vasárnap, számomra nem is kérdés. Én a Hawks elleni meccstől tartottam jobban, az be is igazolódott. A Rams-et szerintem sinám elkapjuk. Ha már a mi esetünkben mindig az volt a duma, hogy 2 pozitív csapattal találkoztunk a Hawks meccsig, akkor kérdem én, a Rams hánnyal? Ha jól számolom, 4 -el. Ebből 2x ki is kapott. A Hawkstól pl otthon. Mi szerintem vernénk őket hazai pályán. Ezen kìvül kikaptak otthon a Skinstől, akit mi oda vissza vertünk. Igaz, az még szezon eleje volt, de akkor is! Tudom, ez nem egy reprezentatív összehasonlítás, nem lehet erre alapozni, de azért valamit csak számít.... Ráadásul nekik van egy "első éves" Goff-juk, nekünk pedig egy MVP szezont futó Wentz-ünk. Mi is akkor a kérdés? 😉
több mint 8 éve
Bencsics és Buday , Rams győzelmet tippeltek a hétvégére, így megnyugodtam, mert akkor a Phili fogja behúzni a mérkőzést! ( Múlt héten az Eagles győzelmét jósolták meg...) 😀