Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
a falunk jovőre:

ano92
Azért nem ilyen vészes a helyzet. 😊 Meg amúgy is, van nekünk egy strapabíró fizikális QB-nk..................................... 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
a falunk jovőre:

több mint 10 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
Na most Wolff helyben, nagyon belehúznék..., mert Ő lehet a következő
több mint 10 éve
Nem állt be a sorba, így veszélyes lett a csapategységre! Az játszik, aki az edzéseken is keményen dolgozik!
Ráadásul kiderült, hogy afroamerikai... 😀
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 850 — je suis poloska
évek óta erre várok!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 577 — LIGHTS OUT!
Na ennek tényleg nincs semmi értelme...

Egyébként kb 2 millió a DM.mustaine
Lehet Ano leitatta Kellyt, és részegen, közösen hozták ezt a döntést.

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Na ennek tényleg nincs semmi értelme...

Egyébként kb 2 millió a DM.

több mint 10 éve
"Eagles released Evan Mathis, per source. - Adam Schefter"

??balazs799
Ez is azt az irányt mutatja, hogy senkit sem fognak túlfizetni. Mathis 6,5M-t vitt vna és emellett azért már ő sem fiatal. Remélem azért még összejön neki a nagy pénz máshol. Nálunk meg jöhetnek a fiatalok....remélhetőleg hasonló teljesítménnyel. (érdekelne mennyi a DM)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 804 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
"Eagles released Evan Mathis, per source. - Adam Schefter"

??

Liverpool Fc
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 797 — Így remélem megfelelek nektek.....
Must, félre értettél: Senkit. nagyon nyilván nem lett volna választás. A megjegyzés az irónia része lett volna részemről, ha már mindenképp hibáztatni akarja valaki Kellyéket (én még véletlenül sem).
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Cary Williams barátunk még mindig nem pihente ki magát.Highlander
Gondolom én vagyok kisebbségben, de szerintem pl a Seahawks (vagy a Packers) ellen épp Kelly gameplanje miatt nem volt esélyünk már az első perctől kezdve. De ezzel nincs baj, második szezonja volt az NFL-ben, nyilván ő is fejlődik és idén már többre számíthatunk tőle és az egész stábtól.mustaine
Én nem vitatom, Kellynek is volt része bizonyos meccsek negatív kimenetelében, meg azzal sincs bajom, hogy te szimpatizálsz Williams-szel. Csak számomra az a visszataszító, hogy kb minimális önkritikája nincs az emberünknek, és még mindig azon lovagol, hogy ő azért volt olyan amilyen, mert fáradt volt, és persze erről is Kelly tehet, ráadásul úgy, hogy már másik csapatnál van és ő is csak folytatja az utólag jól odamondok edzőbának című történetet. Mindezt azért, mert sérti az egóját, hogy nem illett a csapatba és ki lett rakva. Csórinak most csak egy zsinórban kétszeresen döntőző csapat jutott. Ráadásul érdekes módon mástól ezeket nem hallani. Ettől függetlenül persze még szúrhatta más szemét is a kemény edzéstempó, de legalább a többieknek profibb a mentalitása, és számomra ez lényeges.Highlander
Hát igen, az nyilvánvaló, hogy egy hisztis | picsa | díva az emberünk, ettől függetlenül szerintem lehet igazságtartalma annak, amit mond. Más kérdés, hogy az ilyen megnyilvánulások mennyire úriemberhez méltóak. Szerintem gyakran jobban tenné, ha befogná a száját.

Dande: Williams mellett nem olyan sokszor mentek el, inkább a büntetésekkel volt problémája. Kíváncsi lennék, hogy Te, mint hozzáértő kit "raktál" volna fel a pályára Williams helyett a tavalyi rosterből 😊

Továbbra is tartom, hogy a Seahawks jobban járt vele, mint mi Maxwellel, de erre egy év múlva térjünk vissza 😊

több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Gondolom én vagyok kisebbségben, de szerintem pl a Seahawks (vagy a Packers) ellen épp Kelly gameplanje miatt nem volt esélyünk már az első perctől kezdve. De ezzel nincs baj, második szezonja volt az NFL-ben, nyilván ő is fejlődik és idén már többre számíthatunk tőle és az egész stábtól.mustaine
Én nem vitatom, Kellynek is volt része bizonyos meccsek negatív kimenetelében, meg azzal sincs bajom, hogy te szimpatizálsz Williams-szel. Csak számomra az a visszataszító, hogy kb minimális önkritikája nincs az emberünknek, és még mindig azon lovagol, hogy ő azért volt olyan amilyen, mert fáradt volt, és persze erről is Kelly tehet, ráadásul úgy, hogy már másik csapatnál van és ő is csak folytatja az utólag jól odamondok edzőbának című történetet. Mindezt azért, mert sérti az egóját, hogy nem illett a csapatba és ki lett rakva. Csórinak most csak egy zsinórban kétszeresen döntőző csapat jutott. Ráadásul érdekes módon mástól ezeket nem hallani. Ettől függetlenül persze még szúrhatta más szemét is a kemény edzéstempó, de legalább a többieknek profibb a mentalitása, és számomra ez lényeges.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 797 — Így remélem megfelelek nektek.....
Igen az biztos benne volt Kelly és BD gameplanjében, hogy CW jártatja a száját és közben állandóan lemarad az ellenfél elkapóiról. Tuti ő tehet róla 😛 😀 Mondjuk fel se kellet volna már akkor rakni a pályára, igen, abban tényleg hibásak lehetnek 😀
több mint 10 éve
A tegnapi edzésről néhány morzsa:

-Marcus Smith (ágyék), Earl Wolff (térd), DeMeco Ryans (achilles), limitáltan, Julian Vandervelde és Kenjon Barner egyáltalán nem edzett.
-A csapat tulajdonosa, Jeffrey Lurie is megjelent az edzésen.
-Thurmond egész jól mozog safetyként, egy labdát például Jordan Matthews elől ütött le.
-Bradford egyik passzát Miles Austin ejtette el, akin az UDFA defensive back, Denzel Rice védekezett. Egy másik Bradford passzt Quron Pratt húzott le, egyébként elég szűken fogták a WR-t ennél a játéknál.
-Ahogy tavaly Sancheznek Jordan Matthews volt a kedvenc célpontja, idén Barkley imád Seyi Ajirotutu felé dobálni. Nem playmaker, de egész jó depth játékosnak tűnik a San Diegoból érkező WR.
-Bradford rövid passza után Matthews és Kendricks ütközött, de nem történt semmi komoly.
-Malcolm Jenkins szerzett egy felpattanó labdából interceptiont. Az egyik ILB nyúlt bele a passzba.
-Rendkívül "indokolt" 60 milliós cornerünket szintén "indokolt" 20 milliós WR-ünk verte meg egy mély útvonalon (Maxwellről és Cooperről van szó).
-TEBOW TIME: újdonsült QB-nk egy futott és egy passzolt TD-vel mutatkozott, utóbbit Rasheed Bailey kapta el.
-Ezúttal Andrew Gardner volt a jobb oldali guard, DeMeco Ryans és Mychal Kendricks pedig a belső linebackerek. Gondolom próbálgatják a rotációt, hogy lenne optimális.
-Eric Rowe egy Ajirotutu felé menő passzt ütött le, de a következő játékban megverte a WR egy mély útvonalon.
-Frank Mays (DE) majdnem sackelte Tebowt, amit védőfelszerelés és kontakt nélküli edzéseken kifejezetten tiltanak. Ezután az egyik edző nyomatékosan kérte a DE-t, maradjon távol a quarterbacktől.
-Nelson Agholor egy screen passz után nagyon jól mozgott az üres területeken. Nyilván szerelni nem lehetett, de a fürgesége megmutatkozott.

több mint 10 éve
Gondolom én vagyok kisebbségben, de szerintem pl a Seahawks (vagy a Packers) ellen épp Kelly gameplanje miatt nem volt esélyünk már az első perctől kezdve. De ezzel nincs baj, második szezonja volt az NFL-ben, nyilván ő is fejlődik és idén már többre számíthatunk tőle és az egész stábtól.

több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Cary Williams barátunk még mindig nem pihente ki magát.

És egy infó is napvilágot látott Mathis fizuemelésével kapcsolatban, miszerint 2014-ben kapott egy évenkénti 1 millás emelési ajánlatot 2016-ig, viszont ő nem fogadta el rögtön, hanem csak 2015-ben élt volna vele, viszont az ajánlatot még Roseman tette GM-ként, de mivel már nem ő a GM, így megmondták Mathisnek, hogy nem áll az ajánlat. 😀 Jeff McLane állítása szerint a Draft előtt voltak csapatok, akiket érdekelt volna Mathis.

Ami talán furcsaság lehet, hogy miért nem fogadta el rögtön a legelején az emelési ajánlatot?

Mindenesetre a csapattársak nem aggódnak, legalábbis Ertz és Peters szerint pótolható veszteség lenne, és Kelly is bízik Barbre játékában.

Szerintem nem látjuk már Mathist Eagles mezben.

több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
Ide is kirakom mert menő :
Az NFC EAST királyai (2002-2013) ha nem lenne egyértelmű. 😀
Greengo
Aztán, majd jönnek azok a csoport ábrák, amin a SB győzelmek számát mutatják majd...:-/tûzoltó
Nem beszélve arról h all time mindegyiktol szopunk

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Néhány fontosabb info a mai edzésről:

-Marcus Smith részben a védőfallal (!), részben nem edzett, mert agyéksérülése van. Jövőhétre, vagy szerdára már jobban lesz állítólag.
-Brandon Graham állítása szerint karrierje mélypontja Washburn keze alatt volt. Nagyon izgatott, hogy először profi karrierje során kezdőként számolnak vele már az offseasonben.
-Bradford a 7 on 7 drillek során edzett, a 11 on 11 gyakorlatokban azonban Sanchez gyakorolt az első csapattal.
-Barkley és Tebow is egész jó napon van túl, bár Tebow egyik passzát Eric Rowe húzta le. Nem meglepetés, hogy Tebowval gyakoroltatják a read option játékokat, nyilván ő a legjobban futó QB-nk. Kiosztott egy TD passzt is egyébként, méghozzá Nelson Agholornak.
-Nincs kizárva, hogy GJ Kinne hamarosan edzőként folytatja a karrierjét. Ma egyébként a running backekkel edzett.
-A vörös zónában Jordan Matthewst kívül használtuk, a pálya egyéb területein Huff és Cooper voltak a szélső elkapók, J-Matt pedig a slotban állt fel.
-Bradford összes passza sikeres volt, egyet kivéve, amikor Seji Ajirotutu ejtette el a labdáját.
-Earl Wolff állítólag még mindig a térdével bajlódik (sok jót nem sejtek...)
-Mark Sanchez nagyon sokat javult tavaly óta, szembetűnően jobban osztogatja a labdákat.
-Darren Sproles és Fletcher Cox nem jelent meg a mai edzésen.
-Az első csapat safetyje Malcolm Jenkins mellett ismét Walter Thurmond volt.
-Andrew Gardner és Matt Tobin után ma Dennis Kelly volt a másik guard Barbre túloldalán.

több mint 10 éve
Greengo
Aztán, majd jönnek azok a csoport ábrák, amin a SB győzelmek számát mutatják majd...:-/
több mint 10 éve

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 820
Valamiben utolsók vagyunk (vagy elsők?). Mi utazunk a legkevesebbet a következő szezonban az összes csapat közül.

nflhu.blog.hu/2015/06/04/mennyit_utaznak_a_csapatok_a_kovetkezo_szezonban

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Kaepernick 😀

több mint 10 éve

Már megérte Tebowt leigazolni 😀BleedingGreen
De milyen jó lett volna Mariotat megszerezni 😛 (bocsánat ez most nagyon adta magát 😀)
több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 414 — Beware the Slim Reaper!

Már megérte Tebowt leigazolni 😀

több mint 10 éve
Már csak úgy kíváncsiságból megkérdezem, melyik évre van betervezve a gyűrű...! ^ ^tûzoltó
Ami azt illeti, nekem idén tíz éve már megvan 😛