Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Az hogy 20 méterrel alá folé dobálja az 5 yardos targetet is... Nem lehet az ilyennel mit kezdeni.Amúgy Barkley ekkora 0? Pedig ha egy évvel hamarabb jön a draftra, minimum első körös lett volna.dugo1993Mióta komolyabban követem a csapatot, semmilyen pozitív hír nem volt Barkley-ról. Ha Chip sem tud semmit kihozni belőle (márpedig gyanúsan ez a szitu), akkor szerintem kuka.Hulkeinstein
több mint 10 éve
bíztató a helyzet.114,5 ha osszeadod. Sima SB. no para.
jorge
több mint 10 éve
OFF: Luckot is ezert utaljak, pedig o se tesz semmi olyat sem a palyan, se a palyan kivul amiert utalni kellene. 😕Megnyugodtam, én Bradyt utálom 😊RataxesÉrthető, a legjobbat mindig sokan utáljákWyatt
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 10 éve
Bradford csak a draft-trade miatt fog kelleni, ugyanis mentek Mariotáért. Mariota lesz a kezdő, Tebow meg a backup, mert azért mégis csak Oregon láv faszomtuggyami.
több mint 10 éve
Megnyugodtam, én Bradyt utálom 😊RataxesÉrthető, a legjobbat mindig sokan utálják

több mint 10 éve
Mondjuk volt egy 33-10 az azért nem volt rossz meccsJanekValóban, meg tudom érteni egyesek miért tartják azt jó meccsnek. Még szerencse, hogy csoporton belül oda-vissza meccseket játszanak a csapatok... 😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Még pályára se lépett, és máris temetik sokan. Egyelőre pont annyit tett az Eagles-ért, mint Mariota 😉
több mint 10 éve
Tebow - szerintem - mindenidők legjobb NCAA játékosa, aki nem kompatibilis a profi focival. Drukkolok neki, de kinézem Kellyből, hogy 3. TE-t farag belőle.
több mint 10 éve
Megnyugodtam, én Bradyt utálom 😊RataxesHa Sobri a döntő faktor ebben a kérdésben akkor ugyan úgy bajban vagy 😀 | Hála Istennek nem 😀 |
több mint 10 éve
Volt, ezentúl a 13-asban fog feszíteni 😊Már árulják a #11-es Tebow mezeket Philadelpihában. Ha másra nem is, üzleti húzásnak kiváló igazolás 😀mustaineDe ez HUFF mezszáma !@#ŁĐä#˘! 😊Greengo
Jah, kb annyit is tud, mint a legutóbbi 13-asunk, Damaris Johnson 😀
több mint 10 éve
Megnyugodtam, én Bradyt utálom 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Aki Tebow-t utálja, jó ember nem lehet. Sőt, lehet, hogy IktriadEzennel tudatosodott bennem hogy rossz ember vagyok és a pokol kénköves tüzében fogok elégni 😀
Imádnám, ha tudnátok kezdeni vele valamit, még ha nincs is rá igazából sanszWyatt
több mint 10 éve
Aki Tebow-t utálja, jó ember nem lehet. Sőt, lehet, hogy Iktriad Imádnám, ha tudnátok kezdeni vele valamit, még ha nincs is rá igazából sansz

több mint 10 éve
Már árulják a #11-es Tebow mezeket Philadelpihában. Ha másra nem is, üzleti húzásnak kiváló igazolás 😀mustaineDe ez HUFF mezszáma !@#ŁĐä#˘! 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Már árulják a #11-es Tebow mezeket Philadelpihában. Ha másra nem is, üzleti húzásnak kiváló igazolás 😀mustaineRáadásul élelmesen nem a 8-ast kapta, hogy ne legyen olyan könnyű dolga a szurkolóknak DIY-módon Mariota-mezt csinálni belőlük a draft után 😀 😀
több mint 10 éve
Már árulják a #11-es Tebow mezeket Philadelpihában. Ha másra nem is, üzleti húzásnak kiváló igazolás 😀
több mint 10 éve
Amúgy Barkley ekkora 0? Pedig ha egy évvel hamarabb jön a draftra, minimum első körös lett volna.dugo1993dehogy lett volna az, soha nem volt valós első körös prospect
az csak mediahype volt
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Amúgy Barkley ekkora 0? Pedig ha egy évvel hamarabb jön a draftra, minimum első körös lett volna.dugo1993Mióta komolyabban követem a csapatot, semmilyen pozitív hír nem volt Barkley-ról. Ha Chip sem tud semmit kihozni belőle (márpedig gyanúsan ez a szitu), akkor szerintem kuka.
több mint 10 éve
Amúgy Barkley ekkora 0? Pedig ha egy évvel hamarabb jön a draftra, minimum első körös lett volna.dugo1993Mi a maximum? Nulladik kör?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Amúgy Barkley ekkora 0? Pedig ha egy évvel hamarabb jön a draftra, minimum első körös lett volna.
több mint 10 éve
www.foxsports.com/nfl/story/tim-tebow-philadelphia-eagles-tom-house-inside-quarterback-s-challenges-042015

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Én vagyok az egyetlen, akit hidegen hagy ez a Tebow-dolog? 😀Ha jön valami hátsó körös, vagy UDFA QB, akkor szerintem 2 hét múlva már nem lesz itt. Az egyetlen leszűrhető infó ebből nekem a közelgő Barkley-cut, semmi más.
Update: Kinne meg megy ST-ásznak 😀 😀. KR-ként is próbálgatjuk 😀
több mint 10 éve
Szerintem csodálatos,hogy végre megérkezett Tebow. Én kapásból kezdőbe tenném, csipáztam régen.😀😀😀 😕) 🏈 Tebow For President🏈
jorge