Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
WTF?! kellett valaki, aki dobálni fog az UDFA elkapóknak?
több mint 10 éve
Azért kevés csapat mondhatja el hogy 3 első körös qb van a keretben.Sancho majd megtanítja Timmyt csajozni 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Welcome Sobreagles 😀ParadSECHát igen... Szegények nem elég,hogy megkapják Tebowt,de kapcsolt áruként vele jár még Sobri is. Sztem biztos lesz egy pár Eagles fan ,aki most pár napig hanyagolja a fórumot.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Welcome Sobreagles 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Annyira jó egy ilyen hírrel zárni a napot! XD
több mint 10 éve
3. QB nak tökeletes.Barkley kuka ezek szerint
több mint 10 éve

hát ezt nagyon nem vágom, miért kellett.. backup-nak is gyenge, + trade alapnak se jó.. ha kellene valakinek, már rég vitték volna
remélem, hogy csak gyóntatni jön
több mint 10 éve
Schefter szerint Barkley-t el akarta cserélni Chip, de nem kellett a kutyának se 😊Már gyártják az összeesküvés elméleteket a neten, hogy Tebow azért kellett, hogy könnyebben felcserélhessenek 1/3ra Mariotáért. 😀😀 😀😀 😀😀
Amondó vagyok, most már jönnie kell Manzielnek és Mariotának is!baggio
több mint 10 éve
FBnek jött, nem? 😀Meg is van az új kezdő.Amadeus91Azt hittem Celek személyében megvan az Eagles TE poszton. 😀iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Meg is van az új kezdő.Amadeus91Azt hittem Celek személyében megvan az Eagles TE poszton. 😀
több mint 10 éve
Meg is van az új kezdő.
több mint 10 éve
Schefter szerint Barkley-t el akarta cserélni Chip, de nem kellett a kutyának se 😊Amondó vagyok, most már jönnie kell Manzielnek és Mariotának is!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
BESZAROOOOOOOK !!!!!!!!!!! XDDDDDDD
több mint 10 éve
Chip Kelly tényleg egy famewhore! 😀
több mint 10 éve
K.J WrightBal legalul ki az a képen? 😊McFumbles
Cary már az új csapatával bulizik 😊mustaine
több mint 10 éve
Bal legalul ki az a képen? 😊
több mint 10 éve
hihetetlen hogy ennek az irvinnek miylen okos képe van minden képen
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
A képről már csak a "Brazzers" logó hiányzik. 😀A surda mindent visz. A jugoszláv sorozatok piaca határtalan.Höri
több mint 10 éve
A surda mindent visz. A jugoszláv sorozatok piaca határtalan.
több mint 10 éve
vagy pont, hogy már felfogta 😀
több mint 10 éve
Látom a csaj a háttérben még nem fogta fel, hogy így kezdődik egy gangbang xD

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.