Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
One week before free agency, Seahawks CB Byron Maxwell is making the unusual move of changing agents just before he hits the market. Maxwell informed his now former agent, Jason Chayut, that he planned to hire a new agent in the next week, league sources said
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Na ez nekem tetsző húzás vére.Shawn84
Na látod, jó lesz ez 😉Hulkeinstein
Azért a secből van 1 kezdőnk az elég szarul hangzik. Kik is vannak épp szabadlábon? Flowers, Maxwell, Tramon W. Kareem Jackson, Cromartie, Butler, Patrick Robinson

McCourty, Pollard, Landry, Searcy, Moore

A Safety felhozatal vékonyka de szerencsére csak 1 kell, mondjuk McCourty. CB-be Maxwell, Flowers, Robinson, Jackson legalább 1 de jobb ha 2.Shawn84
Én ráraknám a listára Culliver-t is.
több mint 11 éve
Na látod, jó lesz ez 😉Hulkeinstein
Azért a secből van 1 kezdőnk az elég szarul hangzik. Kik is vannak épp szabadlábon? Flowers, Maxwell, Tramon W. Kareem Jackson, Cromartie, Butler, Patrick Robinson

McCourty, Pollard, Landry, Searcy, Moore

A Safety felhozatal vékonyka de szerencsére csak 1 kell, mondjuk McCourty. CB-be Maxwell, Flowers, Robinson, Jackson legalább 1 de jobb ha 2.
több mint 11 éve
Na látod, jó lesz ez 😉
több mint 11 éve
Na ez nekem tetsző húzás végre.
több mint 11 éve
33 misi cap space, és még Cole+Ryans szerződésével való variálás hátravan. Legalább 2 kezdő DB-t várok az FA-ról.
Maxwell+DMC elég álomszerű lenne, mostmár pénz is van rájuk.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 502 — Így remélem megfelelek nektek.....
Winston pedig 3 napos viziten a Bucs nál talán ez is jelez valamit...
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 920 — Apu ökölbeszorított keze
C Williams kirakva

több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Remek hír, tapló volt, szar játékkal, nem fog hiányozni. 😀
Jöhet Maxwell! (Clemson rulez 😛 )

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 502 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hupsz kiraktuk Cary W-t. Na ez nem fáj annyira. Pláne h 6.5 milkót spóroltunk vele😀
több mint 11 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
ha nyílt titok lesz, hogy a bucs winstont akarja, akkor az 1/2 pont ugyanannyiba fog kerülni, mint az 1/1. szerintem jöjjön mari. tolhatunk még 4-5 pozitív mérlegű szezont, amikor elvérzünk a wc-ban, vagy épp lecsúszunk a PO-ról, csak nem tudom, hogy ez mire jó? no risk, no fun.
több mint 11 éve
Ahogy már jeleztem, én is az 1/2-rt való felmenetelnek látnám leginkább értelmét, annak talán barátibb ára is van, mint az 1/1-nek. Főleg ha esetleg egyre valószínűbb lesz, hogy a Bucs Winstont húzza. Persze erre a bejelentésig nincs garancia.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Brad Jones vajon mitől jobb, mint Casey Matthews, Najee Goode vagy Acho? Szerintem semmivel. Az ötvenhármas rosteren szvsz nem fog elférni, borzasztó gyenge játékos.

Manióka: Lehet tötymörögni egy helyben Folesszal meg Sanchezzel, de épp egy Mariota stílusú játékos adná meg a Kelly-féle támadófilozófia x-faktorát. Én személy szerint támogatom az ő megszerzését, új dimenzióba lépne vele az egyébként is a jobbak közé tartozó offense.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 956 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Én remélem, hogy az Eagles feljön vagy 1/2re vagy 1/3ra. Mi mindenképpen nyerünk vele. Ha 1/2re jöttök fel, az azt jelenti, hogy Leonard Williamsből jaguár lesz. Ha velünk bizniszetek, akkor meg kapunk egy pár extra magas draftcetlit tőletek és még esetleg Shadyt. Szóval csak hajrá Chip, jöjjön össze a nagy re-union! 😀
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 373 — #NoStress
Én Kelly helyében az 1/2-t szerezném meg, és ahhoz csapnék még valami kis finomságot, és így mennék az 1/1-ért. Így a Tampa se esik el Winstontól, és tutira zsebben lehetne Mariota.
Ha a Tampa valóban Winstont szeretné, akkor az 1/2, és egy jövő évi 1. kör és/vagy kezdő játékos korrekt ellenérték.
Egyébként meg a többek által leírtak miatt is annyira passzolna ide Mariota, hogy Kelly a világ hülyéje lenne, ha nem mozgatna meg érte minden követ. De ő nem az, így meg fog.
A fanyalgókhoz meg csak egy kérdés, érdemes eltöprengeni rajta: ha most be lehetne húzni a fiatal Manninget, Bradyt, BigBent, Rodgerst, Luckot, de akár Russel Wilsont, ki az a hülye, aki kihagyná, és Folessal folytatná?

több mint 11 éve
1. Iszonyatosan szimpatikus személyisége van. Alázatos, kötelességtudó, keményen dolgozik, és MINDENKIVEL jóban van.Hulkeinstein
ilyen játékosunk volt is, úgy hívták hogy...eaglesmcnabb
Cary Williams 😀
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 180 — je suis poloska
1. Iszonyatosan szimpatikus személyisége van. Alázatos, kötelességtudó, keményen dolgozik, és MINDENKIVEL jóban van.Hulkeinstein
ilyen játékosunk volt is, úgy hívták hogy...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
When asked if Chip Kelly should #DoTheDeal, Herreman's says, 'Make a splash and go for it'Hulkeinstein
Ezt a gugli nem tudja jól visszaadni..... magyarul?dande
Todd azt mondja menjünk neki, húzzuk meg a cserét, jöjjön Mariota.Hulkeinstein
Köszönöm, és ezt már azután, hogy kiraktuk vagy még előtte 😛?dande
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2015/03/todd_herremans_surprised_he_was_released_by_eagles.htmlbaggio
Nagyon köszönöm, és látjátok ezért nagy kár, hogy így elengedtük őt. De legalább ebből úgy tűnik korrekt módon sikerült elválni egymástól és ennek örülök!!!!
több mint 11 éve
eaglesfan1993 Philadelphia Eagles 233
 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagles-Sign-Linebacker-Brad-Jones/892abefc-1b89-4b5c-abee-055eed8572cb
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 960 — no es importante
When asked if Chip Kelly should #DoTheDeal, Herreman's says, 'Make a splash and go for it'Hulkeinstein
Köszönöm, és ezt már azután, hogy kiraktuk vagy még előtte 😛?dande
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2015/03/todd_herremans_surprised_he_was_released_by_eagles.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Köszönöm, és ezt már azután, hogy kiraktuk vagy még előtte 😛?
több mint 11 éve
Todd azt mondja menjünk neki, húzzuk meg a cserét, jöjjön Mariota.
több mint 11 éve
Ezt a gugli nem tudja jól visszaadni..... magyarul?
több mint 11 éve
When asked if Chip Kelly should #DoTheDeal, Herreman's says, 'Make a splash and go for it'
több mint 11 éve
S ahogy várható volt:

www.bleedinggreennation.com/2015/3/2/8134087/jeremy-maclin-franchise-tag-eagles-nfl-deadline-pass