Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Elküldték Herremanst!

Én azért már nem annyira kedvelem ezt a Chip gyereket. ha Shadyt elcseréli vagy kiteszi én befejeztem amíg ő itt lesz.Shawn84
Nem örülök a move-nak, de így legalább Maclin marad és jön pár új FA. Jake Fisher ezzel előlépett valszeg 1. körös opciónak.Hulkeinstein
Nem mondanám. Fisher OT, nekünk meg OG kell.
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Elküldték Herremanst!

Én azért már nem annyira kedvelem ezt a Chip gyereket. ha Shadyt elcseréli vagy kiteszi én befejeztem amíg ő itt lesz.Shawn84
Nem örülök a move-nak, de így legalább Maclin marad és jön pár új FA. Jake Fisher ezzel előlépett valszeg 1. körös opciónak.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 356 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Elküldték Herremanst!

Mondogatják páran, hogy Shady lehet az egyik tétel a felcserleléskör Mariotáért cserébe...

Herremansnál jobban csak eaglesmcnabbet sajnálom. 😐 😐
több mint 10 éve
Elküldték Herremanst!

Én azért már nem annyira kedvelem ezt a Chip gyereket. ha Shadyt elcseréli vagy kiteszi én befejeztem amíg ő itt lesz.
több mint 10 éve
Gerix New York Giants 139
Jah.Azt hivjak pro style offensenek😀 Amugy meg nem tudom,melyik kemeny giants vedelemrol beszelsz,mert sajnos olyan mar regen volt nalunk.Az egylabu rb is megfutott volna minket...Nem szeretem az eaglest,d az edzojuk 10 es!
több mint 10 éve
r.baggio Buffalo Bills Indiana Hoosiers 64 658 — no es importante
Ilyen alapon Winston is system qb (JMR, Ponder, Manuel után...), csak ő nem olyan támadósorban játszott, amit le lehet degradálni "college offense"-nek. Egy Giants fantól mondjuk meg pláne eléggé "butthurt"-nek hangzik, amit írsz 😊 (a kemény NFL DEFENSE-etek mire is ment a zone read ellen?)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Gerix New York Giants 139
Igy ah irod.Rivers es Manning kozott nem volt nagy kulonbseg akkoriban,mint ah ma sincs.Illetve plus picket is kaptak,ami miatt sztem abszolut megerte a boltsnak a trade.Mariota tuti nem erne annyit,h feltradeljen erte az eagles.Winston jobb qb,akkor is ha vannak nala problemak a palyan kivul.Es egyik sem akkora tehetseg kozel sem mint Luck!!!Mariota abszolut nem pro ready qb,sot csak egy system qb.Abban a rendszerben amiben az eagles jatszik meg Sanchez is jonak tunt,pedig o aztan egy tenyleg borzaszto qb.Amugy meg ne gondoljatok,h nem lesz meg az ellenszer Chip ellen.Tavaly sem mukodott mar a rendszer teljesen,ezert volt Shady is gyenge.
több mint 10 éve
r.baggio Buffalo Bills Indiana Hoosiers 64 658 — no es importante
Személyiségre nagyon rég nem jött ki QB aki a játékban is felveszi a versenyt Mariotával.Hulkeinstein
Luck draftja azért nem volt annyira rég

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 769 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor ott volt Rivers akivel lehetett variálni. Erre akkor lenne esély, ha mi húznánk be Winstont, mert az kb egy kaliber. De ez nem fog így zajlani és valóban, Mariota nem tűnik annak az embernek aki ezt meghúzná. Egyébként én Petty-től sem fáznék nagyon, de Mariota persze más kategória s van rá esély ne hagyjuk ki.
több mint 10 éve
Arra lehet valamilyen opció, hogy Eli Manning módra, Mariota azt mondja hogy hiába draftoltok (Titans,Bucs,Browns) én nem nálatok hanem Kellynél akarok játszani(és akkor cserebere, mondjuk Folesra)? Vagy ez csak akkor játszik ha Archie Manning a faterod?😛Invincible

Mariotánál ez esélytelen. Ezért nagy kedvenc sokaknál, köztük nálam is, iszonyatosan tisztelettudó, és nagyon keményen dolgozik. Soha nem húzna meg egy ilyet.

Bárhová kerül Mariota, egy a biztos, hogy az első pillanattól kezdve mindent meg fog csinálni amit az edző mond, és arról is meg vagyok győződve, hogy hatalmas leader lesz a csapaton belül, elsőnek fog érkezni edzésre, utolsónak távozni, stb.

Személyiségre nagyon rég nem jött ki QB aki a játékban is felveszi a versenyt Mariotával.
több mint 10 éve
Invincible Philadelphia Eagles 870
Arra lehet valamilyen opció, hogy Eli Manning módra, Mariota azt mondja hogy hiába draftoltok (Titans,Bucs,Browns) én nem nálatok hanem Kellynél akarok játszani(és akkor cserebere, mondjuk Folesra)? Vagy ez csak akkor játszik ha Archie Manning a faterod?😛

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 769 — Így remélem megfelelek nektek.....
Erre pont gondoltam én is tegnap, csak nem 1/1-rt hanem 1/2-rt, hogy el lehetne még ezt intézni a draft előtt. Pláne ha piacról megoldjuk a többi posztot. Mert ugye ha Bucsnak tényleg Winston kell, akkor a Titans-l kell üzletelni. Csak erre nincs garancia, simán behúzhatják Mariotat, ha csak előre be nem jelentik, hogy Winston húzzák, de nem fogják bejelenteni..

www.bleedinggreennation.com/2015/2/25/8111273/nfl-draft-rumors-eagles-reporter-philadelphia-trade-up-pick-marcus-mariota

Csak Foles-nak nem akarnék rosszat, hogy a Bucsba kerüljön.
több mint 10 éve
Nem a legmenőbb játékosunk de azért na 😀

www.nemzetisport.hu/sportszelep/az-nfl-sztar-tizezer-megosztasert-valora-valtotta-a-lany-almat-2397187
több mint 10 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Szerintem az Eagles fel fog térdelni a 10-15. hely környékére. De Landon Collins vagy Trae Waynes lesz a célpont nem egy QB.Shawn84
Ha feltradelünk egy CB-ért, akkor a csapat iránti bizalmam jelentősen meg fog csappanni...Hulkeinstein
Én Mariotával vagyok így.Shawn84
Abszolút egyetértek Shawn-al. Nagyon drága lenne és rizikós. Meg értelmetlen beszélnünk róla, mivel a Brownsnak 2 első köre van, meg egy Manziel a rehabon, így ha valaki fel is megy majd Mariota-ért akkor ők lesznek. Mi is próbálkozhatunk, de ebben sajna erősebbek szvsz.
több mint 10 éve
Szerintem az Eagles fel fog térdelni a 10-15. hely környékére. De Landon Collins vagy Trae Waynes lesz a célpont nem egy QB.Shawn84
Ha feltradelünk egy CB-ért, akkor a csapat iránti bizalmam jelentősen meg fog csappanni...Hulkeinstein
Én Mariotával vagyok így.
több mint 10 éve
Ha feltradelünk egy CB-ért, akkor a csapat iránti bizalmam jelentősen meg fog csappanni...
több mint 10 éve
Szerintem az Eagles fel fog térdelni a 10-15. hely környékére. De Landon Collins vagy Trae Waynes lesz a célpont nem egy QB.
több mint 10 éve
Nem a Titansről van itt szó, hanem arról, hogy te kb. kijelentetted, hogy ha ők esetleg elengedik Mariotát, akkor az Eaglesé lesz, mert más ilyen-olyan okok miatt nem megy fel. Csak amiket mondtál, az nem igaz, mármint az indokok. Áltathatod magad, hogy Manziel meg Bradford akadályozó tényező lesz a csapatának, de igazából abszolút nem az egyik sem, főleg ha valaki beleszeret Mariotába az adott franchise-nál. Amit pedig ne felejts el, hogy az Eagles 1/20-ról akarna a topba mozogni, míg a többi csapatnak van vagy idén több első köre is, vagy jobb első köre van/és olyan csapata, amelynek a pickje csábítóbb lehet bárki számára, mint az állandó PO-szélén táncoló Eaglesé. Főleg akkor, ha még Mariota is megérkezne ide.Stez
NEM írtam ilyet. Én olyat írtam, hogy reálisan meg lehet majd szerezni, ha akarjuk. Ez se azt nem jelenti, hogy egyáltalán megpróbálju kmegszerezni, se azt, hogy ha meg is próbáljuk, a mienk lesz.
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 139 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem a Titansről van itt szó, hanem arról, hogy te kb. kijelentetted, hogy ha ők esetleg elengedik Mariotát, akkor az Eaglesé lesz, mert más ilyen-olyan okok miatt nem megy fel. Csak amiket mondtál, az nem igaz, mármint az indokok. Áltathatod magad, hogy Manziel meg Bradford akadályozó tényező lesz a csapatának, de igazából abszolút nem az egyik sem, főleg ha valaki beleszeret Mariotába az adott franchise-nál. Amit pedig ne felejts el, hogy az Eagles 1/20-ról akarna a topba mozogni, míg a többi csapatnak van vagy idén több első köre is, vagy jobb első köre van/és olyan csapata, amelynek a pickje csábítóbb lehet bárki számára, mint az állandó PO-szélén táncoló Eaglesé. Főleg akkor, ha még Mariota is megérkezne ide.

több mint 10 éve
Stez
Akkor tulajdonképpen miért is beszélgetünk a draftról? Úgyis bármi lehet...
Ha a Browns elviszi 2 idei első körért meg pár hátsóbbért, akkor meg is érdemlik, sikeresen elmondhatják magukról, hogy ellőttek egy rakat picket QB-re 2 év alatt.
A Rams-nél direkt kihangsúlyoztam hogy amíg ott van Bradford addig áll az a tézis, hogy feltrade-ben nem érdekeltek.
Vagy tudsz nekem olyan példát mondani, ahol egy olyan csapat, akinek volt olyan elsőszámú QB-ja, akiben még egyértelműen lehet potenciál, feltradelt TOP5-be egy QB-ért?Hulkeinstein
És itt kinek van első számú QB-ja?
Manziel minden, csak jelenleg nem az. és Bradford, mint olyan megoldás, akiben bízol, hogy na majd jó lesz, így 4-5 év után, amikor két éve a sérültlistát koptatja? Te most elmondtál néhány olyan franchise-t, ahol semmivel sincs jobb helyzet QB-fronton, mint az Eaglesnél most. Mert Foles sem rosszabb játékos ezeknél. Oké, Dzsoninál lehet rosszabb, csak éppenséggel egy olyasvalakit nem nevezek kezdő QB-nak, aki épp elvonón van, egyébként meg minden hete a balhéról szólt.
Ezzel az erővel a Jaxnek nem kell WR, mert ott lesz Blackmon. Csak ez nem így van azért.

Az Eagles mit akar? Egy középkategóriás QB-t lecserélni Mariotára. A Browns, a Jets, a Titans, a Rams mit akarhatna, ha majd úgy dönt? Ugyanígy egy középkategóriás QB-t lecserélni. Plusz te már bedőltél a Titansnél annak, hogy Whisenhunt bezzeg bízik Mettenbergerben, bedőltél Bowlesnek, aki azt mondta, nem akarnak QB-t vinni az 1/6-tal.

Amivel nincsen semmi gond, csak te ezt biztosnak kezeled, és úgy levezetted a dolgokat, hogy itt ez a négy kérdéses csapat bizony nem fog QB-t vinni, mert nincs értelme, vagy mert azt mondták.
Pedig de, mindegyiknél lenne értelme QB-t vinni már a topban. És igen, sok víz folyik még le a Dunán a draftig. Te sem most látsz először draftot, szóval jól tudhatod, hogy mennyire nem úgy alakulnak általában a dolgok, ahogyan te arra számítasz. Egyszerűen csak a levezetésed baromira erős volt. A csapatok, akiket te kizártál a topból, abszolút nem kizárhatóak igazából. Még akkor sem, ha Bradford marad a Ramsnél, mert ahogy te el tudod mondani, mellé miért nem vinnének QB-t, ugyanúgy van 5 indok, amire meg ráfoghatod, hogy azért vihetnek még oda mellé is valakit. És nem hibázna a Rams FO-ja. Mint ahogy a Brownsé sem. Utóbbi például akkor csak belátná, hogy tavaly hibázott.Stez
Olvass már vissza plz. Stez, hol írtam én olyat, hogy a Titans nem visz QB-t? Minden Mariota-trade-del foglalkozó posztomnál leírtam, hogy ott kezdődik a dal, ha a Titans nem viszi el 1/2-re, amiben én egyelőre nem hiszek. Sztem Winston-Mariota lesz az 1-2, minden leírt szavam arra vonatkozik HA nem lenne így.
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 139 — Whoops, looks like something went wrong.
Stez
Akkor tulajdonképpen miért is beszélgetünk a draftról? Úgyis bármi lehet...
Ha a Browns elviszi 2 idei első körért meg pár hátsóbbért, akkor meg is érdemlik, sikeresen elmondhatják magukról, hogy ellőttek egy rakat picket QB-re 2 év alatt.
A Rams-nél direkt kihangsúlyoztam hogy amíg ott van Bradford addig áll az a tézis, hogy feltrade-ben nem érdekeltek.
Vagy tudsz nekem olyan példát mondani, ahol egy olyan csapat, akinek volt olyan elsőszámú QB-ja, akiben még egyértelműen lehet potenciál, feltradelt TOP5-be egy QB-ért?Hulkeinstein
És itt kinek van első számú QB-ja?
Manziel minden, csak jelenleg nem az. és Bradford, mint olyan megoldás, akiben bízol, hogy na majd jó lesz, így 4-5 év után, amikor két éve a sérültlistát koptatja? Te most elmondtál néhány olyan franchise-t, ahol semmivel sincs jobb helyzet QB-fronton, mint az Eaglesnél most. Mert Foles sem rosszabb játékos ezeknél. Oké, Dzsoninál lehet rosszabb, csak éppenséggel egy olyasvalakit nem nevezek kezdő QB-nak, aki épp elvonón van, egyébként meg minden hete a balhéról szólt.
Ezzel az erővel a Jaxnek nem kell WR, mert ott lesz Blackmon. Csak ez nem így van azért.

Az Eagles mit akar? Egy középkategóriás QB-t lecserélni Mariotára. A Browns, a Jets, a Titans, a Rams mit akarhatna, ha majd úgy dönt? Ugyanígy egy középkategóriás QB-t lecserélni. Plusz te már bedőltél a Titansnél annak, hogy Whisenhunt bezzeg bízik Mettenbergerben, bedőltél Bowlesnek, aki azt mondta, nem akarnak QB-t vinni az 1/6-tal.

Amivel nincsen semmi gond, csak te ezt biztosnak kezeled, és úgy levezetted a dolgokat, hogy itt ez a négy kérdéses csapat bizony nem fog QB-t vinni, mert nincs értelme, vagy mert azt mondták.
Pedig de, mindegyiknél lenne értelme QB-t vinni már a topban. És igen, sok víz folyik még le a Dunán a draftig. Te sem most látsz először draftot, szóval jól tudhatod, hogy mennyire nem úgy alakulnak általában a dolgok, ahogyan te arra számítasz. Egyszerűen csak a levezetésed baromira erős volt. A csapatok, akiket te kizártál a topból, abszolút nem kizárhatóak igazából. Még akkor sem, ha Bradford marad a Ramsnél, mert ahogy te el tudod mondani, mellé miért nem vinnének QB-t, ugyanúgy van 5 indok, amire meg ráfoghatod, hogy azért vihetnek még oda mellé is valakit. És nem hibázna a Rams FO-ja. Mint ahogy a Brownsé sem. Utóbbi például akkor csak belátná, hogy tavaly hibázott.

több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
azt nem tagadtam hogy lehet még jó. De a jelenleg látottak alapján nudli húsz.

több mint 10 éve
"Akkor tulajdonképpen miért is beszélgetünk a draftról? Úgyis bármi lehet..."
Ott a pont. Minden évben megy a matek meg az okosság. Aztán a csapatok a drafton meg jól osszeszarják az egész okoskodást.

Ki a faszom gondolta volna hogy első korben marcus smith-t húzzuk be tavaly? Mert nem hogy itt nem gondolta senki, de szerintem ha le hallgatták a megbeszéléseket a tobbi csapat fo ja is kirohogte az egészet 😀ano92
Míg ki nem ment Clinton Dix szerintem az FO sem gondolta volna 😊Shawn84
azért még is előkelő helyen szerepelt a big boardon 😀

Vagy elfogyott az osszes első koros tehetség akit akartak és elővették a második korosoket? Hm akkor legyen ő. Igaz, hogy talán elérhető lesz nálunk 2. korben is de nem baj 😀ano92
Tavaly iszonyatosan be**optuk. Valahogy így nézhetett ki a boardunk:

Beckham, Cooks, Barr, Mosley, Shazier, Pryor, Clinton-Dix

Pont kiment mindegyik előttünk... Ott maradt a hátracsere, az jó volt a plusz pick miatt, jobb opció nem volt. Aztán kiment Ford, Dennard meg Verrett, akik valszeg a B opciók voltak.

Maradt Marcus Smith, Bucannon, Benjamin, Roby.

Valszeg senki nem akart feljönni, szóval maradt az, hogy akkor húzunk needre egy 2. köröst.
több mint 10 éve
Ott a pont. Minden évben megy a matek meg az okosság. Aztán a csapatok a drafton meg jól osszeszarják az egész okoskodást.

Ki a faszom gondolta volna hogy első korben marcus smith-t húzzuk be tavaly? Mert nem hogy itt nem gondolta senki, de szerintem ha le hallgatták a megbeszéléseket a tobbi csapat fo ja is kirohogte az egészet 😀ano92

Vagy elfogyott az osszes első koros tehetség akit akartak és elővették a második korosoket? Hm akkor legyen ő. Igaz, hogy talán elérhető lesz nálunk 2. korben is de nem baj 😀ano92
Kúrva nagy need volt az OLB. Vállalható reach volt. Még bejöhet 😊
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan

Vagy elfogyott az osszes első koros tehetség akit akartak és elővették a második korosoket? Hm akkor legyen ő. Igaz, hogy talán elérhető lesz nálunk 2. korben is de nem baj 😀