Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 849 — je suis poloska
"Nagy volt mindig is a hype"... leülhetsz fiam, EGGGGGGGGGGYES...
Rajtam kívül ki hypolta? Emellett az egyik legalulértékeltebb játékosunk volt (ezért is volt a hype, eyébként minden sportban az alulértékelt játékosok közül választok kedvencet, de ez itt OFF) , a világ szégyene hogy nem került sohasem PB-ba, és ezt nem az elfogultság mondja belőlem.

Harmadosztályból eljött NFLbe, első évében rögtön kezdő volt, az elmúlt 9 évben amióta követem az NFL-t a Fal és a futó poszt volt egyedül kiegyensúlyozottan erős mindvégig. Gondolom a kettő valamelyest összefügg...

RT, LT, LG és RG poszton is kezdett, sokszor hétről-hétre más posztokon. Megbízható és univerzális játékos. Van 2 TD-je, egyik pont a Dallas ellen mi kell még? Ehhez képest amit spóroltunk rajta lófasz. Pláne ha Trent marad.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 413 — Beware the Slim Reaper!
Farewell Toddfather ...
Sajnos reálisan nézve a dolgokat az ő elengedése már benne volt a pakliban, legkésőbb jövőre, amikor még több lett volna a cap hitje, de fele ennyi dead moneyval járt volna az elküldése. Tavaly talán már ő tette hozzá a legkevesebbet a kezdők közül, bár ebben része lehetett a sérüléseinek is, aminek a legvége a bicepsz szakadás lett. Még ugye félkarúként is játszott 1 vagy 2 meccset, de ott már érthető módon nagyon nem ment neki. A tavaly sorban lesérült/hiányzó OL emberek közül (Johnson, Kelce, Mathis, Herremans) az ő hiánya látszott már legkevésbé. Valószínűleg az öltözőből már jobban fog hiányozni, mint a pályáról, esetleg a sokoldalúsága miatt hiányozhat leginkább sérülések esetén. Én is nagyon kedvelem, az egyik legjobb arc (volt) a csapatban, nem lehet elfelejteni, ahogy a center kivételével szinte minden OL poszton remekül játszott az évek során, vagy a Dallas elleni TD elkapását ( www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d81cdc528/Vick-throws-O-Lineman-a-TD ). De én nem vizionálnék világvégét, mert el kellett mennie a karrierjének ebben a szakaszában. Engem legjobban Dawk vissza-nem-igazolása viselt meg leginkább anno, de az meg sem fordult a fejemben, hogy emiatt ne szurkoljak továbbra is a csapatnak. Ennél rosszabb már nekem nem jöhet ezen a téren.
Les Bowen szerint nem szerette volna elfogadni a fizetéscsökkentést, ami érthető a részéről, még talán játszhat pár évet máshol megfelelő összegért, ha nem szólnak közbe a sérülések.

Az OL-t már tavaly akartuk frissíteni a drafton, akkor az végül nem így alakult. Most viszont már bele kellene vágni a dologba, akár guard poszton, akár az OT-knél (ezt akkor is nagyon ajánlatos lett volna lépni

több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Cole tízmillió caphittel aligha marad 😕mustaine
ha egy elite ol man-t 2 millios hittel elküldtek akkor ja, cole is megy.ano92
Értem én , hogy mindenki szerette , meg nagy volt mindig is a hype , de azért az elite szót eléggé erősnek érzem vele kapcsolatban .

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 139 — Whoops, looks like something went wrong.
Reszvetem Mocsesz! 😕

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 849 — je suis poloska

viszlát öreg! Felkészül Trent, és egyedül Dorenbos marad hirnöknek azokból, akik miatt megszerettem ezt a csapatot! 😕 Remélem visszavonulsz, vagy mész KCba!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 370
Elküldték Herremanst!

Én azért már nem annyira kedvelem ezt a Chip gyereket. ha Shadyt elcseréli vagy kiteszi én befejeztem amíg ő itt lesz.Shawn84
Mondogatják páran, hogy Shady lehet az egyik tétel a felcserleléskör Mariotáért cserébe...

Herremansnál jobban csak eaglesmcnabbet sajnálom. 😐 😐iktriad
öröm nézni, ahogy Kelly barmolja szét a csapatot Phillyben.
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Cole tízmillió caphittel aligha marad 😕mustaine
ha egy elite ol man-t 2 millios hittel elküldtek akkor ja, cole is megy.

több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
Oh man, tavaly DeSean, most Todd father 😕 Még Shady-t elküldik, és ki a töcsnek fogunk szorítani?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 769 — Így remélem megfelelek nektek.....
erre gondolva írtam, de lehet én értettem vmit félre:

www.bleedinggreennation.com/2015/2/26/8115927/trent-cole-eagles-contract-restructure-brandon-graham-linebacker

S még egy-két dolog:

www.bleedinggreennation.com/2015/2/26/8115287/todd-herremans-cut-eagles-locker-room-athlete-classy
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Cole tízmillió caphittel aligha marad 😕

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 769 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na Cole talán marad. Ezt a cutot még hosszú ideig emésztenem kell.....
több mint 10 éve
r.baggio Buffalo Bills Indiana Hoosiers 64 658 — no es importante
Exploding 5 myths about Marcus Mariota and the Eagles
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2015/02/5_myths_about_marcus_mariota_and_the_eagles.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM

Ezért rhtdul mérges vagyok nem igaz, hogy ennyiért nem lehetett megtartani, innentől tuti, hogy Cole is megy utána.... a fene az NFL-nek abba a szívtelen üzleti világába
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Mocsesz, élsz még?Stez
tán csak nem vágta el az ereit dühében 😀

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 139 — Whoops, looks like something went wrong.
Mocsesz, élsz még?

több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Nem értem én ezt bakker, nem elég, hogy kiraktuk, még 2,4 milka dead money is maradt utána... Érthetetlen számomra...somebody08
Azt leszámolva spóroltak 2,8 milliót.
több mint 10 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Nem értem én ezt bakker, nem elég, hogy kiraktuk, még 2,4 milka dead money is maradt utána... Érthetetlen számomra...
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
😥 egy könnycseppet elmorzsoltam Herremansért

több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Hát nem vagyok boldog hogy átgondoltam a kilátásainkat. Lassan több hiányposztunk van, mint betöltött.

Nincs biztos kezdő QB, WR1, WR3, OG, ILB, CB, SS, OLB.

Ezen kívül a depth sok helyen nulla.

Ha belegondolok, 3-4 év múlva kb 5 játékosunknak lehet komoly szerepe a kezdőnkben, a többiek mind visszavonulnak, vagy már most sincs emberünk.

Van egy Cox, Kendricks, Lane, Kelce, Logan meg Matthews. És úgy kifújt.

Kezdek lemondani teljesen a SB reményekről a kövi 4-5 évbe, ez a csapat így teljesen kilátástalan. És akkor még nem is említettem az FA problémákat 😕Hulkeinstein
Mindig jönnek új alapemberek...nem kell aggódni ...ahogy jött Cox,Kendricks,Johnson...stb stb.

Illetve nem értem miért kell lemondanod itt a SB esélyekről. A hox már 2x volt egymás után SB-on. 😛Greengo
Minden évben az SB a cél az egyértelmű 😀
Mondjuk így még inkább mennék Mariotáért, inkább építsünk egy fiatal O-t.
több mint 10 éve
Elküldték Herremanst!

Én azért már nem annyira kedvelem ezt a Chip gyereket. ha Shadyt elcseréli vagy kiteszi én befejeztem amíg ő itt lesz.Shawn84
Nem örülök a move-nak, de így legalább Maclin marad és jön pár új FA. Jake Fisher ezzel előlépett valszeg 1. körös opciónak.Hulkeinstein
Na ez igen csak szar hír. Nem hinném, hogy a fizetése lett vna magas...inkább a sérüléséből jöhet olyan, hogy nem tudja már 100%-on folytatni. ( ilyen multifunkcionális embert nem küldenénk csak úgy el)
Hulk: drafton felesleges lenne ezt most elsődleges needre tenni. Egész jól pótoltuk házon belül is. A pótlására elég lenne most házon belül is vki + hátsókörös drafton mélységbe húzni (vagy FA ).Greengo
Mondjuk Tobin, Dennis Kelly, Gardner nem egy életbiztosítás azért. Én mindenképpen hoznék a posztra. Most nem igazán tudom mi az FA kínálat, de azt igen, hoyg drafton azért akad pl egy Cameron Erving aki hasonlóan univerzális lehet mint Todd, vagy Laken Tomlinson aki szintén elég jó képességű. Mondjuk ők azért 2. körben már valószínű kimennek. De 3-4. körökben szerintem jöhet megfelelő játékos még. 2,8 milliót spórolt most ezzel a húzással a csapat, úgy hogy még fogják emelni is a salary capet jócskán. Ha csak nem valami roster bónuszt kellet volna kifizetni most (ami 1,2 millió lenen neki idén) akkor én nem értem miért kellett kivágni ma. Ráért volna később is. Ha meg sérülés, akkor szerintem ő maga jelentette volna be a visszavonulását.Shawn84
Szerintem ez több dologból állt össze.

1. pénz - lehet ez kellett Maclinhez, akit mindenképp meg akarnak tartani
2. kor - Peters és Mathis sem fiatal, nem akartunk 2-3 újoncot egyszerre berakni a falba
3. Chip - Én imádom , de ez most unszimpatikus lett, látszik hogy ő a góré és gondolom nem annyira jött be neki a teljesítmény/cap arány így sérülés után, így elküldtük.
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Elküldték Herremanst!

Nem örülök a move-nak, de így legalább Maclin marad és jön pár új FA. Jake Fisher ezzel előlépett valszeg 1. körös opciónak.Hulkeinstein
Na ez igen csak szar hír. Nem hinném, hogy a fizetése lett vna magas...inkább a sérüléséből jöhet olyan, hogy nem tudja már 100%-on folytatni. ( ilyen multifunkcionális embert nem küldenénk csak úgy el)
Hulk: drafton felesleges lenne ezt most elsődleges needre tenni. Egész jól pótoltuk házon belül is. A pótlására elég lenne most házon belül is vki + hátsókörös drafton mélységbe húzni (vagy FA ).Greengo
Mondjuk Tobin, Dennis Kelly, Gardner nem egy életbiztosítás azért. Én mindenképpen hoznék a posztra. Most nem igazán tudom mi az FA kínálat, de azt igen, hoyg drafton azért akad pl egy Cameron Erving aki hasonlóan univerzális lehet mint Todd, vagy Laken Tomlinson aki szintén elég jó képességű. Mondjuk ők azért 2. körben már valószínű kimennek. De 3-4. körökben szerintem jöhet megfelelő játékos még. 2,8 milliót spórolt most ezzel a húzással a csapat, úgy hogy még fogják emelni is a salary capet jócskán. Ha csak nem valami roster bónuszt kellet volna kifizetni most (ami 1,2 millió lenen neki idén) akkor én nem értem miért kellett kivágni ma. Ráért volna később is. Ha meg sérülés, akkor szerintem ő maga jelentette volna be a visszavonulását.
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
Hát nem vagyok boldog hogy átgondoltam a kilátásainkat. Lassan több hiányposztunk van, mint betöltött.

Ha belegondolok, 3-4 év múlva kb 5 játékosunknak lehet komoly szerepe a kezdőnkben, a többiek mind visszavonulnak, vagy már most sincs emberünk.

Kezdek lemondani teljesen a SB reményekről a kövi 4-5 évbe, ez a csapat így teljesen kilátástalan. És akkor még nem is említettem az FA problémákat 😕Hulkeinstein
Mindig jönnek új alapemberek...nem kell aggódni ...ahogy jött Cox,Kendricks,Johnson...stb stb.

Illetve nem értem miért kell lemondanod itt a SB esélyekről. A hox már 2x volt egymás után SB-ban. 😛

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve

Kezdek lemondani teljesen a SB reményekről a kövi 4-5 évbe, ez a csapat így teljesen kilátástalan. És akkor még nem is említettem az FO problémákat 😕
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
Elküldték Herremanst!

Hulk: drafton felesleges lenne ezt most elsődleges needre tenni. Egész jól pótoltuk házon belül is. A pótlására elég lenne most házon belül is vki + hátsókörös drafton mélységbe húzni (vagy FA ).

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Elküldték Herremanst!

Nem mondanám. Fisher OT, nekünk meg OG kell.Shawn84
Tudom hogy ki milyen poszton játszik...
Továbbgondoltam a történetet a fiatalításra utalva. Hamarosan Peters is visszavonul, kell az utánpótlás, és Fisher atletikus, Kelly remdszerén nevelkedett, és nem utolsósorban oregoni, a topikus Chip tackle.