Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Egy kis off:

ano92 nem tudom mióta van ez az avatarod+aláírásban kép Palvinról,de nagy plusz az eaglesnek.
(Kár azért,hogy így is eléggé mínuszos 😛)Tehenész
Palvin for the win :d

több mint 11 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Visszatérve még egy szóra a draftra, ma meg lehet majd lesni a srácot, akinek a 2. körben (szerintem lejjebb nem csúszik) örülnék ha mi tudnánk kiválasztani: Ty Sambrailo (OT) illetve Cody Fajardo (QB) játéka is megtekinthető ma este
több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Egy kis off:

ano92 nem tudom mióta van ez az avatarod+aláírásban kép Palvinról,de nagy plusz az eaglesnek.
(Kár azért,hogy így is eléggé mínuszos 😛)
több mint 11 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
Készülhetünk így is (nem szép de legalább ízléstelen :p):

Meg persze így is (szép és ízléses)😛

Vagy így is (aranyos 😀):

A lényeg ugyan az:

GAMEDAY SZOMBAT!!!! 22.30dande
Választhattál volna egy olyan képet, ahol nem a mi cheerünk egy vaddisznó és nem a 'Skins-szé egy 9-es 😊
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 757 — Így remélem megfelelek nektek.....
Rajtam nem múlik, hogy tudjátok mi a helyzet 😛 de úgy látszik sok haszna nincs 😀
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
lel, nem szólsz, észre sem veszem

több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
Remélem tudja Ano, hogy ma este kell innia..., no meg holnap sem ártana!
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 757 — Így remélem megfelelek nektek.....
Készülhetünk így is (nem szép de legalább ízléstelen :p):

Meg persze így is (szép és ízléses)😛

Vagy így is (aranyos 😀):

A lényeg ugyan az:

GAMEDAY SZOMBAT!!!! 22.30
több mint 11 éve
r.baggio Buffalo Bills Indiana Hoosiers 64 654 — no es importante
Miert szombaton van meccs?Janek
Gondolom nézettségi okokból, és az utolsó héten már nincs TNF, ha jól sejtem részben ezt váltják ki ezzel. Én nem bánom főleg nyerünk 😀dande
az a Frisco-SD meccs, melyet képesek TNF - Saturday Edition címmel reklámozni a branding miatt 😊

az NFL Network akkor pedig már doubleheadert csinált belőle, hogy az ő csatornájukra is jusson egy mérkőzés

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Miert szombaton van meccs?Janek
Gondolom nézettségi okokból, és az utolsó héten már nincs TNF, ha jól sejtem részben ezt váltják ki ezzel. Én nem bánom főleg nyerünk 😀
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 805 — Apu ökölbeszorított keze
Miert szombaton van meccs?

több mint 11 éve
Mikulás is van, karácsony is van, hó is van, reméljük győzelem is lesz😀

www.philadelphiaeagles.com/videos/videos/Week-16-Washington-Cartoon/fecef63f-0c61-4093-821c-166cadf83376
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
Tippjáték - Week 16 :  philly.blog.hu/2014/12/19/tippjatek_week_258

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Ha volt bármi reményünk is arra, hogy a Bears veri a Lionst az végképp elveszett. Clausen kezd Cutler helyett.................................. rémálom ami ott megy mi tényleg ne szóljunk egy szót se.....dande
Nem úgy.volt.h te se szólsz egy szót.se egy ideig? 😉Eazzy
Viszont ha Cutler is kikerül a piacra, az nekünk még jobb. Minél több QB van a piacon, annál jobb. Lovie például le is csaphatna rá, , és akkor máris eladó az az 1/1-es cetli 😊 😊

Szerk.: Na és Cutler mint QB? 😛 Mobilisnak nem mobilis, ellenben tapasztalt, olcsó (elvileg 4. kör az ára), illetve megvan a karerősség is.Hulkeinstein
Én látok benne rációt, nem lenne ellenemre! Csak nem tudom mennyibe kerülne, ha él még a 100M szerződése, akkor azt bajos lenne átvállalni.Attis
Komolyan nem tudom felfogni... Sajnos Sport TV nagyszerű közreműködésével még mindig sok ember él tévhitben. Cutler szerződése 3+1+1+1 éves. Ha a Philly (vagy bárki) netán tradelne érte, akkor 15,5 milliót keresne 2015-ben, és 10 millió garantált lenne a 2016-os lóvéjából. Azaz a fennmaradó résszel együtt, ami 2016 tavaszán válik garantálttá Cutler 2016-os caphitje 16 millió. S utána egy cent garantált nincs.tüsi91
Oké Fater, én kérek elnézést, hogy nem vagyok képben általam nem különösebben kedvelt, illetve ismert csapatok irányítóinak pontos szerződési részleteivel 😊
több mint 11 éve
Ez mind szép és jó csak ne került volna nekünk első körbe......😀

www.bleedinggreennation.com/2014/12/18/7413757/danny-watkins-eagles-firefighter-nfl-player-draft-bust
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ha volt bármi reményünk is arra, hogy a Bears veri a Lionst az végképp elveszett. Clausen kezd Cutler helyett.................................. rémálom ami ott megy mi tényleg ne szóljunk egy szót se.....dande
Viszont ha Cutler is kikerül a piacra, az nekünk még jobb. Minél több QB van a piacon, annál jobb. Lovie például le is csaphatna rá, , és akkor máris eladó az az 1/1-es cetli 😊 😊

Szerk.: Na és Cutler mint QB? 😛 Mobilisnak nem mobilis, ellenben tapasztalt, olcsó (elvileg 4. kör az ára), illetve megvan a karerősség is.Hulkeinstein
Én látok benne rációt, nem lenne ellenemre! Csak nem tudom mennyibe kerülne, ha él még a 100M szerződése, akkor azt bajos lenne átvállalni.Attis
Komolyan nem tudom felfogni... Sajnos Sport TV nagyszerű közreműködésével még mindig sok ember él tévhitben. Cutler szerződése 3+1+1+1 éves. Ha a Philly (vagy bárki) netán tradelne érte, akkor 15,5 milliót keresne 2015-ben, és 10 millió garantált lenne a 2016-os lóvéjából. Azaz a fennmaradó résszel együtt, ami 2016 tavaszán válik garantálttá Cutler 2016-os caphitje 16 millió. S utána egy cent garantált nincs.
több mint 11 éve

Én látok benne rációt, nem lenne ellenemre! Csak nem tudom mennyibe kerülne, ha él még a 100M szerződése, akkor azt bajos lenne átvállalni.
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ha olyan faszit sikerül találni, aki megtalálja az üres receivert, én már boldog leszek. Ha Kellyék szerint ez Cutler, egye fene, jöjjön.mustaine
Hát ettől mondjuk Cutler elszokott idén. Mármint az üres elkapóktól.

Szerintem ide RG3 sokkal jobb fit lenne, mint Cutler.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Ha olyan faszit sikerül találni, aki megtalálja az üres receivert, én már boldog leszek. Ha Kellyék szerint ez Cutler, egye fene, jöjjön.

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Szerk.: Na és Cutler mint QB? 😛 Hulkeinstein

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan

Szerk.: Na és Cutler mint QB? 😛 Mobilisnak nem mobilis, ellenben tapasztalt, olcsó (elvileg 4. kör az ára), illetve megvan a karerősség is.
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
Nem úgy.volt.h te se szólsz egy szót.se egy ideig? 😉

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Ha volt bármi reményünk is arra, hogy a Bears veri a Lionst az végképp elveszett. Clausen kezd Cutler helyett.................................. rémálom ami ott megy mi tényleg ne szóljunk egy szót se.....
több mint 11 éve
Uhhh ez a kép nagyon beszédes . 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
A spotrac ezt írja:  www.spotrac.com/nfl/philadelphia-eagles/brandon-graham/

Itt is írnak neki 2015-re cap hit-et, de közben meg azt írják UFA is lesz. Mostmár érdekelne akkor, ha valakinek van tuti megoldása. Ha jövőre ennyivel meg tudjuk tartani ,akkor egyértelműen nem cutolnám Cole-t, hanem paycut.

Szerk:  www.spotrac.com/free-agents/nfl/philadelphia-eagles/

Itt is az van, hogy most lesz FA.

Szerk2: Rotoworld: 7/29/2010: Signed a five-year, $21.925 million contract. The deal contains $14 million guaranteed. 2014: $1,670,500, 2015: Free AgentHulkeinstein
A lényeg, hogy jó lenne ha maradnának mindketten . Cole és Graham is. Graham már nagyon jól elvan ebben a rendszerben, Cole meg alapember és sztem szükség van a rutinjára. Trent sztem belemegy a fizetéscsökkentésbe...a 11 M-t máshol sem kapna, Grahammel meg szintén ki lehetne egyezni kevesebb összegben is...későbbre tartogatva a nagyobb kifizetéseket amikorra fixen kezdő lehetne.
Ne generáljunk újabb needeket ha nem muszáj. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !