Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
branding is all about?de mi abban a ráció, hogy tradelni akarsz egy QB-t, mondván, hogy jobb kell, és azt fogadja el a másik az 1/1-ért?Amadeus91Őt nem azért árulják mert "jobb kell" hanem mert "rendszeridegen".
Így kell árusítani.Höri
több mint 11 éve
Signed for 6 years, $18,363,000 after being drafted in the 1st round of the 2010 draft. The deal included a 1.37M roster bonus in 2010, an 8,600,500 bonus in 2011 that was prorated over 5 years, and a one-time bonus of 2,482,500 between 2011-2014. Because of his injury, I am going to predict that he does not earn the one-time bonus until 2012. There are escalators of 1.025M in 2013 and 4.1M in 2014, and the 2015 will likely be voided. When it is voided, the 2015 proration will accelerate into the year in which the void was reached.
több mint 11 éve
A spotrac ezt írja: www.spotrac.com/nfl/philadelphia-eagles/brandon-graham/pedig nem,. több szerződésekkel foglalkozó oldal is 2015re ír még neki 3,2 milliótShawn84Ezt nem értem, a cikk meg azt írja, hogy 2014 után lesz az: www.bleedinggreennation.com/2014/12/17/7408247/eagles-sign-brandon-graham-contract-extension-reportHulkeinsteineaglescap.com/next.htmlGreengoőőőő, itt valami félreértés lesz, Graham a szezon után szabadügynökHulkeinstein3,2 millió a jövő évi fizuja. Ha csak el nem küldjük, jövőre ennyit kap. 2016ban meg majd kiderül.Shawn84Ketten együtt 15 milliót vinnének el. Na most ha Cole cut az 3,2 milliós dead money. Viszont a + 5 millió amit jövőre kapna az beleférhet a keretbe, és akkor 2016ban filléres bünti mellett lehetne cutolni vagy visszavonultatni. A poszt egyébként is need szóval simán beleférhet. Emellett nem szabad elfelejteni, hogy a klub legendájáról van szó. Már nem a Heckert féle FO van. Gyanítom, hogy Cole és a csapat is azt szeretné ha innen vonulna vissza. Mindkét félből kinézem, hogy hajlandó engedni.Shawn84Én nem tudom elképzelni, hogy Grahamet ennyiért meg tudnánk tartani. 4-3-ban, és 3-4-ben is van tapasztalata mostmár, a hibrid rendszerekbe hatalmas fogás, emellett csereként is produktív, és most lép a legjobb korba. Biztos vagyok benne, hogy átlag kb. 5 millióért nem fog aláírni 4 évre, hülye lenne nem tesztelni a piacot, ha ezt ajánljuk neki.Hulkeinstein
Itt is írnak neki 2015-re cap hit-et, de közben meg azt írják UFA is lesz. Mostmár érdekelne akkor, ha valakinek van tuti megoldása. Ha jövőre ennyivel meg tudjuk tartani ,akkor egyértelműen nem cutolnám Cole-t, hanem paycut.
Szerk: www.spotrac.com/free-agents/nfl/philadelphia-eagles/
Itt is az van, hogy most lesz FA.
Szerk2: Rotoworld: 7/29/2010: Signed a five-year, $21.925 million contract. The deal contains $14 million guaranteed. 2014: $1,670,500, 2015: Free Agent
több mint 11 éve
pedig nem,. több szerződésekkel foglalkozó oldal is 2015re ír még neki 3,2 milliótEzt nem értem, a cikk meg azt írja, hogy 2014 után lesz az: www.bleedinggreennation.com/2014/12/17/7408247/eagles-sign-brandon-graham-contract-extension-reportHulkeinsteineaglescap.com/next.htmlGreengoőőőő, itt valami félreértés lesz, Graham a szezon után szabadügynökHulkeinstein3,2 millió a jövő évi fizuja. Ha csak el nem küldjük, jövőre ennyit kap. 2016ban meg majd kiderül.Shawn84Ketten együtt 15 milliót vinnének el. Na most ha Cole cut az 3,2 milliós dead money. Viszont a + 5 millió amit jövőre kapna az beleférhet a keretbe, és akkor 2016ban filléres bünti mellett lehetne cutolni vagy visszavonultatni. A poszt egyébként is need szóval simán beleférhet. Emellett nem szabad elfelejteni, hogy a klub legendájáról van szó. Már nem a Heckert féle FO van. Gyanítom, hogy Cole és a csapat is azt szeretné ha innen vonulna vissza. Mindkét félből kinézem, hogy hajlandó engedni.Shawn84Én nem tudom elképzelni, hogy Grahamet ennyiért meg tudnánk tartani. 4-3-ban, és 3-4-ben is van tapasztalata mostmár, a hibrid rendszerekbe hatalmas fogás, emellett csereként is produktív, és most lép a legjobb korba. Biztos vagyok benne, hogy átlag kb. 5 millióért nem fog aláírni 4 évre, hülye lenne nem tesztelni a piacot, ha ezt ajánljuk neki.Hulkeinstein
több mint 11 éve
Ezt nem értem, a cikk meg azt írja, hogy 2014 után lesz az: www.bleedinggreennation.com/2014/12/17/7408247/eagles-sign-brandon-graham-contract-extension-reporteaglescap.com/next.htmlGreengoőőőő, itt valami félreértés lesz, Graham a szezon után szabadügynökHulkeinstein3,2 millió a jövő évi fizuja. Ha csak el nem küldjük, jövőre ennyit kap. 2016ban meg majd kiderül.Shawn84Ketten együtt 15 milliót vinnének el. Na most ha Cole cut az 3,2 milliós dead money. Viszont a + 5 millió amit jövőre kapna az beleférhet a keretbe, és akkor 2016ban filléres bünti mellett lehetne cutolni vagy visszavonultatni. A poszt egyébként is need szóval simán beleférhet. Emellett nem szabad elfelejteni, hogy a klub legendájáról van szó. Már nem a Heckert féle FO van. Gyanítom, hogy Cole és a csapat is azt szeretné ha innen vonulna vissza. Mindkét félből kinézem, hogy hajlandó engedni.Shawn84Én nem tudom elképzelni, hogy Grahamet ennyiért meg tudnánk tartani. 4-3-ban, és 3-4-ben is van tapasztalata mostmár, a hibrid rendszerekbe hatalmas fogás, emellett csereként is produktív, és most lép a legjobb korba. Biztos vagyok benne, hogy átlag kb. 5 millióért nem fog aláírni 4 évre, hülye lenne nem tesztelni a piacot, ha ezt ajánljuk neki.Hulkeinstein
több mint 11 éve
de mi abban a ráció, hogy tradelni akarsz egy QB-t, mondván, hogy jobb kell, és azt fogadja el a másik az 1/1-ért?Amadeus91Őt nem azért árulják mert "jobb kell" hanem mert "rendszeridegen".
Így kell árusítani.
több mint 11 éve
és nem. 😀 Roto rosszul írja . eaglescap.com/next.htmlőőőő, itt valami félreértés lesz, Graham a szezon után szabadügynökHulkeinstein3,2 millió a jövő évi fizuja. Ha csak el nem küldjük, jövőre ennyit kap. 2016ban meg majd kiderül.Shawn84Ketten együtt 15 milliót vinnének el. Na most ha Cole cut az 3,2 milliós dead money. Viszont a + 5 millió amit jövőre kapna az beleférhet a keretbe, és akkor 2016ban filléres bünti mellett lehetne cutolni vagy visszavonultatni. A poszt egyébként is need szóval simán beleférhet. Emellett nem szabad elfelejteni, hogy a klub legendájáról van szó. Már nem a Heckert féle FO van. Gyanítom, hogy Cole és a csapat is azt szeretné ha innen vonulna vissza. Mindkét félből kinézem, hogy hajlandó engedni.Shawn84Én nem tudom elképzelni, hogy Grahamet ennyiért meg tudnánk tartani. 4-3-ban, és 3-4-ben is van tapasztalata mostmár, a hibrid rendszerekbe hatalmas fogás, emellett csereként is produktív, és most lép a legjobb korba. Biztos vagyok benne, hogy átlag kb. 5 millióért nem fog aláírni 4 évre, hülye lenne nem tesztelni a piacot, ha ezt ajánljuk neki.Hulkeinstein

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
őőőő, itt valami félreértés lesz, Graham a szezon után szabadügynök3,2 millió a jövő évi fizuja. Ha csak el nem küldjük, jövőre ennyit kap. 2016ban meg majd kiderül.Shawn84Ketten együtt 15 milliót vinnének el. Na most ha Cole cut az 3,2 milliós dead money. Viszont a + 5 millió amit jövőre kapna az beleférhet a keretbe, és akkor 2016ban filléres bünti mellett lehetne cutolni vagy visszavonultatni. A poszt egyébként is need szóval simán beleférhet. Emellett nem szabad elfelejteni, hogy a klub legendájáról van szó. Már nem a Heckert féle FO van. Gyanítom, hogy Cole és a csapat is azt szeretné ha innen vonulna vissza. Mindkét félből kinézem, hogy hajlandó engedni.Shawn84Én nem tudom elképzelni, hogy Grahamet ennyiért meg tudnánk tartani. 4-3-ban, és 3-4-ben is van tapasztalata mostmár, a hibrid rendszerekbe hatalmas fogás, emellett csereként is produktív, és most lép a legjobb korba. Biztos vagyok benne, hogy átlag kb. 5 millióért nem fog aláírni 4 évre, hülye lenne nem tesztelni a piacot, ha ezt ajánljuk neki.Hulkeinstein
több mint 11 éve
Foles stílusú QB-val képzelik el? Kell nekik a sok jó pick, mert más gondjuk is van még? Noha szerintem sem reális ár, főleg a 20. hely környékéről.de mi abban a ráció, hogy tradelni akarsz egy QB-t, mondván, hogy jobb kell, és azt fogadja el a másik az 1/1-ért?Amadeus91Hát ha Foles-t komolytalannak vesszük, akkor igen. De ha valaki átveszi, akkor az komolynak hiszi.Ez nagyon komolytalan az 1/1-ért, ne viccelj már.Amadeus91és mitek van, ami nincs a szintén qb needes Tampának vagy a Titansnek, és 1/1-t ér?Amadeus91Foles + 1/20 + 2016/1. körHöri
Nyilván az aprót nem pakoltam hozzá. Pár 3-4-5. kör meg ilyesmi.Höri
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
de mi abban a ráció, hogy tradelni akarsz egy QB-t, mondván, hogy jobb kell, és azt fogadja el a másik az 1/1-ért?Hát ha Foles-t komolytalannak vesszük, akkor igen. De ha valaki átveszi, akkor az komolynak hiszi.Ez nagyon komolytalan az 1/1-ért, ne viccelj már.Amadeus91és mitek van, ami nincs a szintén qb needes Tampának vagy a Titansnek, és 1/1-t ér?Amadeus91Foles + 1/20 + 2016/1. körHöri
Nyilván az aprót nem pakoltam hozzá. Pár 3-4-5. kör meg ilyesmi.Höri
több mint 11 éve
3,2 millió a jövő évi fizuja. Ha csak el nem küldjük, jövőre ennyit kap. 2016ban meg majd kiderül.Ketten együtt 15 milliót vinnének el. Na most ha Cole cut az 3,2 milliós dead money. Viszont a + 5 millió amit jövőre kapna az beleférhet a keretbe, és akkor 2016ban filléres bünti mellett lehetne cutolni vagy visszavonultatni. A poszt egyébként is need szóval simán beleférhet. Emellett nem szabad elfelejteni, hogy a klub legendájáról van szó. Már nem a Heckert féle FO van. Gyanítom, hogy Cole és a csapat is azt szeretné ha innen vonulna vissza. Mindkét félből kinézem, hogy hajlandó engedni.Shawn84Én nem tudom elképzelni, hogy Grahamet ennyiért meg tudnánk tartani. 4-3-ban, és 3-4-ben is van tapasztalata mostmár, a hibrid rendszerekbe hatalmas fogás, emellett csereként is produktív, és most lép a legjobb korba. Biztos vagyok benne, hogy átlag kb. 5 millióért nem fog aláírni 4 évre, hülye lenne nem tesztelni a piacot, ha ezt ajánljuk neki.Hulkeinstein
több mint 11 éve
Hát ha Foles-t komolytalannak vesszük, akkor igen. De ha valaki átveszi, akkor az komolynak hiszi.Ez nagyon komolytalan az 1/1-ért, ne viccelj már.Amadeus91és mitek van, ami nincs a szintén qb needes Tampának vagy a Titansnek, és 1/1-t ér?Amadeus91Foles + 1/20 + 2016/1. körHöri
Nyilván az aprót nem pakoltam hozzá. Pár 3-4-5. kör meg ilyesmi.
több mint 11 éve
Van egy kis különbség. QB needes csapattól vennétek 1/1-t, hogy kihúzzátok a class legjobb QB-ját. Ahhoz ez kevés. A Rams akkor - legalább is szerintük - nem volt qb needes csapat. Annyi hasonlóság van, hogy RG3 akkor több csapatnak kellett, ahogy most Mariota is, ez tovább fogja növelni az árat. Ez nevetségesen kicsi ajánlat lenne.Az, hogy skins egyszer odaadott mindent az nem azt jelenti, hogy innentől mindenkinek hülyének kell lennie. 😉GreengoEz nagyon komolytalan az 1/1-ért, ne viccelj már.Amadeus91és mitek van, ami nincs a szintén qb needes Tampának vagy a Titansnek, és 1/1-t ér?Amadeus91Foles + 1/20 + 2016/1. körHöri
több mint 11 éve
Ketten együtt 15 milliót vinnének el. Na most ha Cole cut az 3,2 milliós dead money. Viszont a + 5 millió amit jövőre kapna az beleférhet a keretbe, és akkor 2016ban filléres bünti mellett lehetne cutolni vagy visszavonultatni. A poszt egyébként is need szóval simán beleférhet. Emellett nem szabad elfelejteni, hogy a klub legendájáról van szó. Már nem a Heckert féle FO van. Gyanítom, hogy Cole és a csapat is azt szeretné ha innen vonulna vissza. Mindkét félből kinézem, hogy hajlandó engedni.Shawn84Én nem tudom elképzelni, hogy Grahamet ennyiért meg tudnánk tartani. 4-3-ban, és 3-4-ben is van tapasztalata mostmár, a hibrid rendszerekbe hatalmas fogás, emellett csereként is produktív, és most lép a legjobb korba. Biztos vagyok benne, hogy átlag kb. 5 millióért nem fog aláírni 4 évre, hülye lenne nem tesztelni a piacot, ha ezt ajánljuk neki.
több mint 11 éve
Az, hogy skins egyszer odaadott mindent az nem azt jelenti, hogy innentől mindenkinek hülyének kell lennie. 😉Ez nagyon komolytalan az 1/1-ért, ne viccelj már.Amadeus91és mitek van, ami nincs a szintén qb needes Tampának vagy a Titansnek, és 1/1-t ér?Amadeus91Foles + 1/20 + 2016/1. körHöri

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Ez nagyon komolytalan az 1/1-ért, ne viccelj már.és mitek van, ami nincs a szintén qb needes Tampának vagy a Titansnek, és 1/1-t ér?Amadeus91Foles + 1/20 + 2016/1. körHöri
több mint 11 éve
Ketten együtt 15 milliót vinnének el. Na most ha Cole cut az 3,2 milliós dead money. Viszont a + 5 millió amit jövőre kapna az beleférhet a keretbe, és akkor 2016ban filléres bünti mellett lehetne cutolni vagy visszavonultatni. A poszt egyébként is need szóval simán beleférhet. Emellett nem szabad elfelejteni, hogy a klub legendájáról van szó. Már nem a Heckert féle FO van. Gyanítom, hogy Cole és a csapat is azt szeretné ha innen vonulna vissza. Mindkét félből kinézem, hogy hajlandó engedni.
több mint 11 éve
Nem értem amit írsz. 😀 Továbbra is ott a paycut lehetősége és Grahamet sem kell kitömni. Hivatalosan még nem kezdő...simán lehet neki kisebb fizetést ajánlani.Hát mindkettőt nem fogjuk tudni megtartani, az fix, akkor ketten együtt vinnének kb. 18-20M-et a cap space-ből, Barwinnal együtt az horribilis egy posztra. Ha pedig Graham és Cole között kell választanom, akkor egyértelműen Graham (nagyobb potenciál, jövőre kisebb fizetés, mint amit Cole-nak kéne adni, és már jelenleg is jobban játszik). Cole max. 1-2 év múlva visszavonul.HulkeinsteinWUT ?! Ez a Cole cut kicsit fáj . 😀 Paycut ? Sajnálnám Colet. Nagyon bírom, igen hasznos játékos...csak a fizuja lenne túl sok jövőre. (arról már nem is beszélve,hogy cutnál mennyi lenne a dead money) Graham meg olcsóbban is kihozható lenne...nem dobálóznék úgy a fizetésekkel.GreengoNekünk azért jó lenne ha maradna 😊 Amúgy az lenne a legegyszerűbb, ha odaadnánk neki Cole fizuját (talán kicsit kevesebbet), Cole-t pedig cutolnánk. Graham nagyon bíztató, én simán neki mernék menni a Graham-Barwin kezdő párossal a jövő évnek.HulkeinsteinKár érte, reméltem nem fog itt megrohadni OLB-ként.mustaineInkább érdekes lenne azon gondolkodni mi lesz az FA-k sorsa illetve hogy alakul a cap a következő szezonra....www.bleedinggreennation.com/2014/12/17/7408247/eagles-sign-brandon-graham-contract-extension-reportHulkeinstein
De ez is ráérhet még remélem 6-7 hetetJanek

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Hát mindkettőt nem fogjuk tudni megtartani, az fix, akkor ketten együtt vinnének kb. 18-20M-et a cap space-ből, Barwinnal együtt az horribilis egy posztra. Ha pedig Graham és Cole között kell választanom, akkor egyértelműen Graham (nagyobb potenciál, jövőre kisebb fizetés, mint amit Cole-nak kéne adni, és már jelenleg is jobban játszik). Cole max. 1-2 év múlva visszavonul.WUT ?! Ez a Cole cut kicsit fáj . 😀 Paycut ? Sajnálnám Colet. Nagyon bírom, igen hasznos játékos...csak a fizuja lenne túl sok jövőre. (arról már nem is beszélve,hogy cutnál mennyi lenne a dead money) Graham meg olcsóbban is kihozható lenne...nem dobálóznék úgy a fizetésekkel.GreengoNekünk azért jó lenne ha maradna 😊 Amúgy az lenne a legegyszerűbb, ha odaadnánk neki Cole fizuját (talán kicsit kevesebbet), Cole-t pedig cutolnánk. Graham nagyon bíztató, én simán neki mernék menni a Graham-Barwin kezdő párossal a jövő évnek.HulkeinsteinKár érte, reméltem nem fog itt megrohadni OLB-ként.mustaineInkább érdekes lenne azon gondolkodni mi lesz az FA-k sorsa illetve hogy alakul a cap a következő szezonra....www.bleedinggreennation.com/2014/12/17/7408247/eagles-sign-brandon-graham-contract-extension-reportHulkeinstein
több mint 11 éve
WUT ?! Ez a Cole cut kicsit fáj . 😀 Paycut ? Sajnálnám Colet. Nagyon bírom, igen hasznos játékos...csak a fizuja lenne túl sok jövőre. (arról már nem is beszélve,hogy cutnál mennyi lenne a dead money) Graham meg olcsóbban is kihozható lenne...nem dobálóznék úgy a fizetésekkel.Nekünk azért jó lenne ha maradna 😊 Amúgy az lenne a legegyszerűbb, ha odaadnánk neki Cole fizuját (talán kicsit kevesebbet), Cole-t pedig cutolnánk. Graham nagyon bíztató, én simán neki mernék menni a Graham-Barwin kezdő párossal a jövő évnek.HulkeinsteinKár érte, reméltem nem fog itt megrohadni OLB-ként.mustaineInkább érdekes lenne azon gondolkodni mi lesz az FA-k sorsa illetve hogy alakul a cap a következő szezonra....www.bleedinggreennation.com/2014/12/17/7408247/eagles-sign-brandon-graham-contract-extension-reportHulkeinstein

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Kiindulva abból, hogy hány első körösünk nélkülözhetetlen, és a franchise arca jelenleg az elmúlt évtizedből, azonnal aláírnám ezt a variációt.Remélem nem...lehet, hogy egyedül vagyok vele, de ennyire azért nem kell Mariota...MirrMurrés mitek van, ami nincs a szintén qb needes Tampának vagy a Titansnek, és 1/1-t ér?Amadeus91Foles + 1/20 + 2016/1. körHöri
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Nekünk azért jó lenne ha maradna 😊 Amúgy az lenne a legegyszerűbb, ha odaadnánk neki Cole fizuját (talán kicsit kevesebbet), Cole-t pedig cutolnánk. Graham nagyon bíztató, én simán neki mernék menni a Graham-Barwin kezdő párossal a jövő évnek.Kár érte, reméltem nem fog itt megrohadni OLB-ként.mustaineInkább érdekes lenne azon gondolkodni mi lesz az FA-k sorsa illetve hogy alakul a cap a következő szezonra....www.bleedinggreennation.com/2014/12/17/7408247/eagles-sign-brandon-graham-contract-extension-reportHulkeinstein
több mint 11 éve
Kár érte, reméltem nem fog itt megrohadni OLB-ként.Inkább érdekes lenne azon gondolkodni mi lesz az FA-k sorsa illetve hogy alakul a cap a következő szezonra....www.bleedinggreennation.com/2014/12/17/7408247/eagles-sign-brandon-graham-contract-extension-reportHulkeinstein
több mint 11 éve
Inkább érdekes lenne azon gondolkodni mi lesz az FA-k sorsa illetve hogy alakul a cap a következő szezonra....www.bleedinggreennation.com/2014/12/17/7408247/eagles-sign-brandon-graham-contract-extension-report
több mint 11 éve
Miért kéne egy Foles egy QB needes csapatnak?Mi a garancia arra,hogy az 1/1 nem lesz ordas bust?
stb
stb
stb
jöhetne vagy 4 elmélet ki mikor miért mit csinál.....
még vége sincs a szezonnak és a draft előtt is van sok befolyásoló tényező kár ezen rugózni sokat.
Inkább érdekes lenne azon gondolkodni mi lesz az FA-k sorsa illetve hogy alakul a cap a következő szezonra....
De ez is ráérhet még remélem 6-7 hetet