Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
Páran oltári viccesek vagytok 😀 Olyan jókat nevetek.

4-12-ből csinált azonnal PO-t érő csapatot Kelly, majd idén is végig minden esélyünk megvolt, jelenleg úgy állunk, hogy jobb mérlegünk is lehet, mint tavaly. Egyetlen reménytelen meccset kivéve végig harcban voltunk a győzelmekért. Eladtunk telibevert sok labdát, de tényleg. Tehetségtelen a sec teljes egésze. Mindezek után van pofátok Kellyt szidni? Hát gratulálok.

Továbbra is egyértelmű a megoldás. Kell egy jó védelem olvasó, és lábbal is veszélyes QB, valamint a sec megerősítése. Ennyi a gondunk, más fanchise meg teljes keretcserét is elbírna, itt meg a megy a rinya, meg a nagy halál. Relax srácok, relax!

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
A meccshez még annyit, hogy edzők, playcalling, meg secondary ide vagy oda, de ilyen mennyiségű eladott labdával nem lehet rájátszásba menni (csoda, hogy még van esélyünk). Plusz rendszeresen saját térfelünkön adogatjuk oda a labdát az ellenfeleknek. Bár a turnover sosem jön jól, de mi ráadásul lélektanilag a legrosszabb pillanatokban tesszük ezt. Már megvan a következő offseason egyik fő témája: ball security. Tavaly ezt tudatosan súlykolták, és nagyon kevés eladott labdánk volt, de idén szerintem más dolgok miatt kissé elsikkadhatott a felkészülésnél. Úgyhogy itt is ideje majd visszatérni az alapokhoz. Az oké, hogy több int-re lehetett számítani, viszont rengeteg a fumble is, mindkettőt limitálni kéne jövőre, mert ugyanitt fogunk tartani egy év múlva.BleedingGreen
Köszi, hogy ezt leírtad, ez már bennem is megfogalmazódott.

Tavaly a legnagyobb erősségünk volt a ball security, idén pedig ebben vagyunk a leggyengébbek.

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
21-0nál beírtam hogy Kelly takarodj de aztán töröltem, de akkor is elmehet a jó búsba ez egész CochS együtt. dande
Mégis mi a jó fenét kezdjen az edző, ha a játékos a fogalmatlan és nem pályára való (megfelelő alternatíva sincs jelenleg a helyükre, muszáj őket nyomatni) ? Meg Kelly takarodjon? Hol lennénk mi nélküle.........? Azért ennyire foshalmaz nem volt tavaly egyik corner sem, idén viszont valami gyalázat amit művelnek. Fletcher is felszab a játékával, de ezek a CW féle flagek, amivel konkrétan nagy D# játékokat tesz semmissé, valami kriminálisak. Nevetséges amit a secondary művel. Persze az is gyalázat, amit offense oldalon mutattunk az első negyedben, de ott legalább képesek voltunk javulni.Highlander
Az első negyed után tudtunk reagálni az ellenfélre és javítani a hibáinkat. Feljavult a támadójáték...szépen el lettek osztva a passzjátékok és a futás is...voltak screenek és a TE-k is használatba kerültek. Aztán a harmadik negyed végétől a Cowboys találta meg a jó választ amire mi megint szarul reagáltunk...jöttek a 3 passzos driveok outtal a végén...( a hajamat téptem ) . Többször is lehetett látni olyan playt ahol Száncsó már kiszabadul, de egyszerűen nem talált célpontot mert jól védekeztek rajtuk. Nem lehet folyamatosan passzjátékot hívni még akkor sem ha sietni kellene mert erre készülnek ellenünk. Komolyan mondom néha csak nézek ki a fejemből és nem értem Kelly mit művel le........
A védelemről annyit, hogy mindenki látja , hogy a secondaryban van a hiba, de ezen a meccsen is volt időszak amikor jól játszottak. (párhuzamosan amikor az O is haladt ) Mutatták is többször, hogy nagyon jól embereznek. Ilyenkor fogva volt még Bryant is. Aztán ugyanúgy mint az O megint leblokkoltak. Lehet ekézni a játékosokat mert igen lehetne találni nálunk jobbat is, de azért kicsit elővenném a DB coachot is .....mert nem igaz, hogy ezek a játékosok folyamatosan csak fél meccsre lennének jók (már második szezon óta). Tuti belenyúlunk a secondarybe az offseasonban , de abban már közel sem vagyok biztos, hogy 3 játékost is el fogunk küldeni...viszont lehet egy DB coach csere sem ártana .

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Az első körben nem hoznék cornert őszintén szólva. Elég silány az idei felhozatal szvsz, legalábbis ahhoz nem elég jó, hogy 1. kört dobjunk rá. A legtehetségesebb corner Marcus Peters, aki sajnos elég nagy gyökér, szóval ő jó eséllyel nem fog jönni. Ifo-t majd meglátjuk, mit alakít még, de ő is rontott valamicskét a megítélésén idén, van ahol már slot CB-ként számolnak vele inkább. Van még Trae Waynes, PJ Williams és a többiek. De inkább legkorábban a 2-3. körre halasztanám a CB váalsztást. A FA piacon sem lesz könnyű upgrade-et találni, max ilyen 1-2 éves megoldást, mint Wililamsék voltak.
A safetyk között már több van, aki tetszik. Cody Prewitt-et pl. eléggé kedveltem az Ole Missen, ilyen méretű és stílusú safety nincs a keretünkben.

A meccshez még annyit, hogy edzők, playcalling, meg secondary ide vagy oda, de ilyen mennyiségű eladott labdával nem lehet rájátszásba menni (csoda, hogy még van esélyünk). Plusz rendszeresen saját térfelünkön adogatjuk oda a labdát az ellenfeleknek. Bár a turnover sosem jön jól, de mi ráadásul lélektanilag a legrosszabb pillanatokban tesszük ezt. Már megvan a következő offseason egyik fő témája: ball security. Tavaly ezt tudatosan súlykolták, és nagyon kevés eladott labdánk volt, de idén szerintem más dolgok miatt kissé elsikkadhatott a felkészülésnél. Úgyhogy itt is ideje majd visszatérni az alapokhoz. Az oké, hogy több int-re lehetett számítani, viszont rengeteg a fumble is, mindkettőt limitálni kéne jövőre, mert ugyanitt fogunk tartani egy év múlva.BleedingGreen
Én mondjuk egy Landon Collins, Trae Waynes első 2 kört el tudnék képzelni.
több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 413 — Beware the Slim Reaper!
Az első körben nem hoznék cornert őszintén szólva. Elég silány az idei felhozatal szvsz, legalábbis ahhoz nem elég jó, hogy 1. kört dobjunk rá. A legtehetségesebb corner Marcus Peters, aki sajnos elég nagy gyökér, szóval ő jó eséllyel nem fog jönni. Ifo-t majd meglátjuk, mit alakít még, de ő is rontott valamicskét a megítélésén idén, van ahol már slot CB-ként számolnak vele inkább. Van még Trae Waynes, PJ Williams és a többiek. De inkább legkorábban a 2-3. körre halasztanám a CB váalsztást. A FA piacon sem lesz könnyű upgrade-et találni, max ilyen 1-2 éves megoldást, mint Wililamsék voltak.
A safetyk között már több van, aki tetszik. Cody Prewitt-et pl. eléggé kedveltem az Ole Missen, ilyen méretű és stílusú safety nincs a keretünkben.

A meccshez még annyit, hogy edzők, playcalling, meg secondary ide vagy oda, de ilyen mennyiségű eladott labdával nem lehet rájátszásba menni (csoda, hogy még van esélyünk). Plusz rendszeresen saját térfelünkön adogatjuk oda a labdát az ellenfeleknek. Bár a turnover sosem jön jól, de mi ráadásul lélektanilag a legrosszabb pillanatokban tesszük ezt. Már megvan a következő offseason egyik fő témája: ball security. Tavaly ezt tudatosan súlykolták, és nagyon kevés eladott labdánk volt, de idén szerintem más dolgok miatt kissé elsikkadhatott a felkészülésnél. Úgyhogy itt is ideje majd visszatérni az alapokhoz. Az oké, hogy több int-re lehetett számítani, viszont rengeteg a fumble is, mindkettőt limitálni kéne jövőre, mert ugyanitt fogunk tartani egy év múlva.

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
A secondary sokkal nagyobb upgradere szorul mint az irányító poszt.Shawn84
Csak a játék kedvéért kérdezem: ha az összes draft pickkel most DB-t húzna a Philly, garantáltan jobb lenne rögtön a secondary?baggio
Én konkrétan az első kettőt áldoznám rá maximum, ha elérhető oylan játékos. Egyébként FA és draft egyben az ideális szerintem. Egy Cb és egy Safety talán drafton is megszerezhető. Már ha marad egy jó safety számunkra. A lényeg hogy első körben nem szeretnék irányítót még, hanem védelembe inkább.Shawn84
Amíg nincs normális irányítónk, addig ne nagyon számíts arra, hogy 2 újonc kezdővel a secondaryben nagy dolgokra lehetünk képesek. Igen, kell 2CB, meg 1 S, de egyértelműen FA-n elsősorban, a cap space is megvan rá bőven. Egyébként arról sem szabad megfeledkezni, hogy Mariotával a cap s0ace helyzetünk is sínen lenne a következő 4 évre, és maradna pénz a védelemre. Ha Foles lehoz egy közepes szezont jövőre, az legalább 10 milliócap hit/év, ha hozzá ragaszkodunk. Ide vezér kell, az pedig nem egy újonc DB lesz.Hulkeinstein
Azt hiszem ebben a kérdésben soha nem fogunk egyet érteni. Majd az idő eldönti.Shawn84
Abban alapvetően egyetértünk, hogy a secondaryt kötelező 1 kivételével lecserélni, és az is igaz, hogy csak az idő mondhatja meg mi lesz. Viszont abba gondolj bele, hogy mondjuk hozunk 3 embert a secondaryba, akik tegyük fel be is válnak, tegyük fel, hogy már az első évben. Magabiztosan bejutunk a playoffba, mondjuk még a bye week is megvan. Ott mit csinálunk egy Seahawks ellen Sanchezzrl, vagy Foles-szal? Vagy a GB ellen, ahol tartani kell a lépést Rodgers-szel? Mert oké, hogy sokkal kevesebb yardot nyelünk, de azt te sem gondolhatod reálisnak, hogy Rodgers-et teljesen kikapcsoljuk, vagy hogy Wilson futásait majd az új CB-k akadályozzák meg.

Ez az év volt az, ahol a cél 1 győzelem lehetett a playoffban. Ha jövőre kiesnénk egy remek alapszakasz után konfelődöntőben, vagy konfdöntőben, az szerintem hatalmas csalódás lenne. Akkor tartunk ot, hogy a Peters-Mathis-Ryans trió kb utolsó éve jön, és ott állunk QB nélkül úgy, hogy mást nem tudsz változtatni lényegében a csapaton. Onnan nehezebb QB-t fogni, mint most. Az sem stratégia, hogy hátha belenyúlsz a tutiba a draft közepén. Az oké, ha Chip talál egy kincset, és kihúzzuk mndjuk Pettyt az első körben. De annak nem látom értelmét hogy úgy menjünk neki még egyszer az idénynek, hogy nincs megoldva a QB kérdés.
3 év múlva pedig kell egy kezdő T, egy kezdő LG, egy kezdő ILB, ha ott QB is need lesz még mindig, akkor ez a generáció lényegében kudarcot vallott, és elment 5-6 évünk.
több mint 11 éve
Csak a játék kedvéért kérdezem: ha az összes draft pickkel most DB-t húzna a Philly, garantáltan jobb lenne rögtön a secondary?baggio
Én konkrétan az első kettőt áldoznám rá maximum, ha elérhető oylan játékos. Egyébként FA és draft egyben az ideális szerintem. Egy Cb és egy Safety talán drafton is megszerezhető. Már ha marad egy jó safety számunkra. A lényeg hogy első körben nem szeretnék irányítót még, hanem védelembe inkább.Shawn84
Amíg nincs normális irányítónk, addig ne nagyon számíts arra, hogy 2 újonc kezdővel a secondaryben nagy dolgokra lehetünk képesek. Igen, kell 2CB, meg 1 S, de egyértelműen FA-n elsősorban, a cap space is megvan rá bőven. Egyébként arról sem szabad megfeledkezni, hogy Mariotával a cap s0ace helyzetünk is sínen lenne a következő 4 évre, és maradna pénz a védelemre. Ha Foles lehoz egy közepes szezont jövőre, az legalább 10 milliócap hit/év, ha hozzá ragaszkodunk. Ide vezér kell, az pedig nem egy újonc DB lesz.Hulkeinstein
Azt hiszem ebben a kérdésben soha nem fogunk egyet érteni. Majd az idő eldönti.
több mint 11 éve
Amíg nincs normális irányítónk, addig ne nagyon számíts arra, hogy 2 újonc kezdővel a secondaryben nagy dolgokra lehetünk képesek. Igen, kell 2CB, meg 1 S, de egyértelműen FA-n elsősorban, a cap space is megvan rá bőven. Egyébként arról sem szabad megfeledkezni, hogy Mariotával a cap s0ace helyzetünk is sínen lenne a következő 4 évre, és maradna pénz a védelemre. Ha Foles lehoz egy közepes szezont jövőre, az legalább 10 milliócap hit/év, ha hozzá ragaszkodunk. Ide vezér kell, az pedig nem egy újonc DB lesz.
több mint 11 éve
Én konkrétan az első kettőt áldoznám rá maximum, ha elérhető oylan játékos. Egyébként FA és draft egyben az ideális szerintem. Egy Cb és egy Safety talán drafton is megszerezhető. Már ha marad egy jó safety számunkra. A lényeg hogy első körben nem szeretnék irányítót még, hanem védelembe inkább.
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
21-0nál beírtam hogy Kelly takarodj de aztán töröltem, de akkor is elmehet a jó búsba ez egész CochS együtt. dande
Mégis mi a jó fenét kezdjen az edző, ha a játékos a fogalmatlan és nem pályára való (megfelelő alternatíva sincs jelenleg a helyükre, muszáj őket nyomatni) ? Meg Kelly takarodjon? Hol lennénk mi nélküle.........? Azért ennyire foshalmaz nem volt tavaly egyik corner sem, idén viszont valami gyalázat amit művelnek. Fletcher is felszab a játékával, de ezek a CW féle flagek, amivel konkrétan nagy D# játékokat tesz semmissé, valami kriminálisak. Nevetséges amit a secondary művel. Persze az is gyalázat, amit offense oldalon mutattunk az első negyedben, de ott legalább képesek voltunk javulni.

több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
Csak hozzászólok nem bírom ki :p

Az a vicc, hogyha mondjuk a Lions bukná mindkettőt (nem fogja...) és a Boys bukná a Colts ellenit, de nyerné a Skins ellenit, mi nyerjük mindkettőt, akkor a WC körben ugyan itt a Lincolnon találkozunk.dande
Nem a Coltsnak kell megverni a Boyst, hanem a Skinsnek..., hiszen dramaturgiailag az utolsó mérkőzésen szokott elmenni a szezonja a Dallasnak, már egy-pár éve....és Amerikában tisztelik a hagyományokat!:p
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
Még mindig az a 2x 1 yard az igazán dühítő, és akkor is meglenne a PO (Cards, 49rs). Mondjuk secondary akkor sincs, így valószínű később lenne újabb nagy szívás.
több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 819
Mondok még jobbat, és hogy mennyit is számít a matek:
Ha megvertük volna a Seahawkst, akkor a mai vereség ellenére ha mi, a Hawks és a GB is megnyerte volna az uccsó 2 meccset, ami elég reálisnak tűnik, akkor No1 seed lettünk volna 😊 Ehelyett kiesünk. Na ennyit számít a matek. 1 meccs, és az egész szezonodat jelenti. De persze felkészülni arra a meccsre sem sikerüt.Hulkeinstein
Igazából a múltkori meccs alapján arra készültünk, hogy puntolni fog ellenünk a Cowboys ezért a meccs eleji kickoff meglepetésként hatott 😀 😀

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Mondok még jobbat, és hogy mennyit is számít a matek:
Ha megvertük volna a Seahawkst, akkor a mai vereség ellenére ha mi, a Hawks és a GB is megnyerte volna az uccsó 2 meccset, ami elég reálisnak tűnik, akkor No1 seed lettünk volna 😊 Ehelyett kiesünk. Na ennyit számít a matek. 1 meccs, és az egész szezonodat jelenti. De persze felkészülni arra a meccsre sem sikerüt.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csak hozzászólok nem bírom ki :p

Az a vicc, hogyha mondjuk a Lions bukná mindkettőt (nem fogja...) és a Boys bukná a Colts ellenit, de nyerné a Skins ellenit, mi nyerjük mindkettőt, akkor a WC körben ugyan itt a Lincolnon találkozunk.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 035 — Cowboys fan
üdv.
érdekes meccs volt.
azt gondolom, hogy a két csapat viszonya valahol a 10-33 és a 38-27 között van, hozzáadom Free félmeccses hiányát, és akkor kijön egy 30-30, és győzzön a jobb formában lévő csapat átlagra.

így két meccs után azt mondom (üdv, mustaine! 😊) , hogy a védőfalatokból jöhetne ember, kevés csapat csinált ennyi nullás vagy mínuszos futást Murray-n, mint Ti. (persze én mondjuk pont rühellem azt a futástípust, amit a futások 60 százalékában hívunk, de elfogadom). linebacker nem kell, mert a 4-3-hoz megvannak az embereink (egyelőre), 3-4-be meg nem fogunk visszaállni, secondary meg hát... azért örülök Fletchernek, mert így Carr bebizonyíthatta, hogy nem ő a legrosszabb CB a ligában (maximum ár-érték arányban). más nem kell.

az még messzi, hogy mit hoz a következő pár meccs, de remélem, nem találkozunk már többet Veletek idén.

asszem ennyi lett volna.
több mint 11 éve
gyurczi New York Giants 2 570 — Giants fan
Ami a Dallas javára fogja billenteni a mérleg nyelvét, az Romo.gyurczi
Aki a mi oldalunkra fogja billenteni a mérleg nyelvét, az Kelly. Ilyeneket én is ide tudok bökni.mustaine
Ó, jaj!mustaine
Oooops!
No offence. Annak idején pont a secetek miatt is írtam, meg Füles formája, meg Szancsó képességei miatt.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
dawe092 Philadelphia Eagles 140 — Vikings GM
Azt, hogy mindkettő fr. qb, szvsz sansztalan, hogy őket elengedjék. Eltudom képzelni a fejeket a panthers hc interjún mikor bejön vki és azzal kezdi, hogy eltrédelné kemet... 😀😀peach
Pedig én nagyon szívesen látnám Cam-et sasként 😀 Bár erre nem igen van esély
több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 819
Sziasztok!
Ez az első hozzászólásom a fórumon, pedig már évek óta követem az oldalt és elég régóta Eagles fan vagyok.
Treza23
Isten hozott 😊 Én is évekig néma settenkedő voltam mire itt megszólaltam és elmés hozzászólásaimmal azóta is borzolom a kedélyeket és próbára teszem a szurkolótársak idegeit 😀

A meccsről: Már magában az is nagy szó, hogy 21-0 után fordítani tudtunk, de a vereséget egyértelműen most a védelem nyakába kell varrni (idén másodszor). Nem vártam volna az elmúlt hetek nagyszerű védőteljesítmények alapján. Vannak statisztikák, amelyek kissé árnyaltabban elemzik a teljesítményeket, nem csak yrds/game meg pts/game és ott rendszeresen a top10 védelmek közé sorolják a D-t. Ellenben az O az középmezőny. Most a játék nagy részében futottunk az eredmény után így sikerült 18 perc labdabirtoklással (!!!!!!!) 27 pontot felpakolni a táblára. Mindenki számára nyilvánvaló, hogy a meccs a Bryant-Romo vs Eagles secondary matchupon ment el de nagyon.

Valaminek nagyon jól kell működnie, mert toronymagasan a legtöbb labdát veszítjük el a ligában (34 elvesztett labdával sereghajtók vagyunk, -9-es TO mutatóval hátulról a negyedikek, a playoffba vágyó csapatok közül talán még a Colts ennyire alsóházi valamivel jobb eredménnyel), a sec egy katasztrófa.

A képlet egyszerű: A hátralévő meccseket nyerni kell aztán majd lesz valami. Wild Cardra csak akkor van esélyünk, ha a Detroit veszít kettőt (szerk.: vagy a Green Bay veszít kettőt /1 meccset egymás ellen játszanak, így a Detroitra van némi esély ha a Chicago hazai pályán meg tudná emberelni magát egy csoportmeccs erejéig/), csoportgyőzelemre akkor, ha a Boys egyet bukik (vagy ők 0-2 mi megy 1-1-et produkálunk). Kár, hogy a Bye Week óta 4-4 a mérlegünk, de kb. erre volt jó ez a csapat a gyér secondary-vel és a sok turnoverrel.

Ez sem Sanchezen múlt. Jól mozgott, nyomás alatt is elfogatható volt. A második labdaeladása teljesen az ő hibája (akkor már teljesen mindegy volt), az elsőnél csak annyira, hogy eléggé nehezen elkapható labdát dobott Ertz-nek, de az peches interception volt, Huff-ot egyszer még egy túl magas labdával találta meg, de nem történt akkor tragédia. Nem esnék kétségbe, ha a következő szezonnak vele megyünk neki kezdőként, vannak nála nagyobb gyengéi a csapatnak.

Megint sikerült belerondítani egy parádés játékba egy ostoba szabálytalansággal, ez esetben Cary Williams volt az elkövető, szintén egy sackkel kiharcolt 3&outot sikerült illegal contat-tal a kukába dobni, 2 play-jel később TD. Ha már ezekkel tudnánk kezdeni valamit jó lenne. A DPI-kkel nem foglalkozom, többször dobhatnának ránk mint ahányszor be is dobják a zászlót, a srácok ügyesen adják el a kis lökdösődést.

Szerintem a legégetőbb a jövőre nézve egy azonnal bevethető CB Fletcher helyére, Williams-t megtartanám, tetszik a játéka és annyira nem kaka ha tudja fegyelmezni magát, nem véletlenül 5-ből 4x Fletcher felé dobják ha mélyre mennek. Kell egy frankó ILB aki azonnal bevethető meg egy project OLB, Cole talán jövőre még bírja szusszal. Ha ez sikerülne már nagyon sokat előre tudnánk lépni és lehetne foglalkozn project QB-val, playmaker WR-rel. Az OL szerintem elég mély, ha a cserék tudnak fejlődni akkor nem lesz egy darabig gondunk, a DL-lel ahogy van elégedett vagyok. Ahogy mindenki én is Erzt-től vártam volna nagyobb előrelépést, de ez még bekövetkezhet.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
ez nem volt sz#r Griffintől

Passing CP/AT YDS TD INT
R. Griffin 18/27 236 1 0

+
 vine.co/v/O69TKnjzO09karmigran
Ezt Sanchez is bármikor megcsinálja!😀😀😀 😀😀😀sümegphillyfan
kár, hogy nem bármikor.. 😊
több mint 11 éve
sümegphillyfan Philadelphia Eagles 96

Passing CP/AT YDS TD INT
R. Griffin 18/27 236 1 0

+
 vine.co/v/O69TKnjzO09karmigran
Ezt Sanchez is bármikor megcsinálja!😀😀😀 😀😀😀
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 723 — a new hope (again)
Azt, hogy mindkettő fr. qb, szvsz sansztalan, hogy őket elengedjék. Eltudom képzelni a fejeket a panthers hc interjún mikor bejön vki és azzal kezdi, hogy eltrédelné kemet... 😀😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Treza23 Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 1 — zsolt.kincses23@gmail.com
Sziasztok!
Ez az első hozzászólásom a fórumon, pedig már évek óta követem az oldalt és elég régóta Eagles fan vagyok.

A szezon hátralevő része jelen pillanatban már kevésbé érdekel, mint az offseason. Igen mozgalmas időszaknak kellene lennie és véleményem szerint az is lesz, sok kérdőjellel.

Kell egy új secondary. 3 TD kapni egy játékosról, az szerintem kritikán aluli. Nem sok túlzottan érdekes szabadügynök lesz ezen a poszton. Legalábbis ez az én véleményem, de van egy játékos, aki még mindig képes magas szinten játszani, főleg emberezésben és ő nem más, mint „Revis Island”.
Jó áron, még pár évig megoldást jelenthet addig, pedig van idő utódot keresni.

Szükségünk van még legalább egy Safety-re. Itt már több érdekes név merülhet fel. Lehetséges elsődleges opció Devin McCouty.

Ha lenne lövési lehetőségünk Justin Houstonra akkor meg kell lépni

Elkapó: Riley Coopernek szerintem mennie kell. Sammie Coates lenyűgözőt alakított az Iron Bowl-on, ha úgy dönt, hogy jelentkezik a draftra és elérhető lesz a 2., 3. körben nem lenne rossz választás.

A legfontosabb. Szükségünk van egy futni tudó irányítóra. Én hiszek még a csodákban. Tehát Marcus Mariota az, aki kell nekünk, persze ha valamilyen csoda folytán kicsúszik a top10-ből. És miért is ne. Tavaly 3 irányítót vártak az első 10-be és mennyi lett kiválasztva, egy. Ő pedig nem a kettő agyon hype-oltak egyike volt. Ezért hiszem, hogy ez újra megtörténhet, bár kicsi az esély rá, de nem elképzelhetetlen. De van pár név még, akik megérhetnek egy misét. Ők pedig: Brett Hundley 2. körben, Bryce Pretty 2-3. kör, Dak Prescott 3 körtől és Cody Fajarado a hátsó körökben.

Továbbá azt sem kell elfelejteni, hogy két csapatnál is edzőváltás lesz. Az új edző, pedig nem biztos, hogy a jelenlegi irányítókban látja a jövőt. Értem én ezalatt a carolina-i Cam Newton-t és a san fransisco-i Colin Kaepernick-et.

Elnézéseteket kérem a hosszú posztért, de kíváncsi vagyok, hogy Ti mit gondoltok a dologról.

FLY EAGLES HIGH
több mint 11 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia

Passing CP/AT YDS TD INT
R. Griffin 18/27 236 1 0

+
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.
több mint 11 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
Tőle nem kell tartanotok oldalak írogatásával kapcsolatban, azt gondolom én itt befejeztem idénre a csapat dolgait illetően (hányszor mondtam már ezt 😛) Teljesen nyilvánvaló mi a gond, az is, hogy nem tudtunk (akartunk?) mit kezdeni vele, minden más felesleges szócséplés és találgatás.
Még kétszer jelentkezem a meccsek előtt (ha kíváncsi még rá valaki 😀) aztán majd jövő szeptemberig megpróbálok egy időgépbe beülni hátha addig történik valami csoda változás. Köszönöm a 9 letöltött meccs élményeit (esetleg lesz még 1- vagy 2) sok csapat fényében ez is megsüvegelendő,

Béke veletek!dande
hááát, nem tudom. ha csak a skins / ny duó egyikét kapjuk el a végén, ugyanazzal a mérleggel zárunk, mint tavaly. ha mindkettőt, felülmúljuk a tavalyi évet. idén volt egy combos dallas a csoportban, ez a különbség. nem hiszem, hogy akkora tragédia lenne, hogy időgépről, csodáról, megy ilyesmiről kéne beszélni, vagy ezekre várni. nincs kész a csapat, ez látszik, hosszú még az út. lehet, hogy jobb, ha idén kimarad a PO, muníciót ad az építkezésben, ha mégis kudarc-érzés vegyül a pozitív mérlegbe.

amikor papíron jobb, vagy hasonló képességű csapatoktól kaptunk ki, sokszor éreztük, hogy necces volt, egy kevés hiányzott csak. és volt az az érzése az embernek, hogy még van tartalék. hát, nem volt, mert ebben most ennyi volt, és ez sem volt kevés. ha egy csapat rendre veri a gyengébbet, és 1-2 kivétellel kis különbséggel alulmarad a jobbal szemben, nos, akkor van az, hogy nagyjából adja a tudását.

jó kis szezon ez, javítandó hibákkal.