Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Szerintem hiba mindent Kelly nyakába varrni. Nélküle itt sem lennénk, arról meg többek között pont nem ő tehet, hogy Huff meg Smith nem tudja eldönteni, ki hordjon vissza...

több mint 11 éve
r.baggio Buffalo Bills Indiana Hoosiers 64 654 — no es importante
A secondary sokkal nagyobb upgradere szorul mint az irányító poszt.Shawn84
Csak a játék kedvéért kérdezem: ha az összes draft pickkel most DB-t húzna a Philly, garantáltan jobb lenne rögtön a secondary?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Azt hiszem ez a meccs tökéletesen alátámasztotta azt amit korábban mondtam. A secondary sokkal nagyobb upgradere szorul mint az irányító poszt. Persze ott is voltak problémák, de jelenleg a secondary, a dekoncentráltság, és a szar play calling az ami a vereséget okozta. Sajnos Kelly sem tökéletes, és idén elsősorban a komolyabb csapatok ellen, rendszeresen gyengén hívja a játékokat. A 2. félidőben alig volt futás. Mikor az eredmény után kell futni akkor pedig előveszi. Persze biztosan simán megindokolja, hogy mit miért is tett, de egyelőre úgy érzem semmilyen szinten nem vagyunk egy erős PO csapat közelében. Jelenleg a Po is elúszóban van, és ez egy elég nagy figyelmeztetés lehet most számunkra. A következő két meccset meg fogjuk nyerni, ebben bízom, de sajnos nem a mi kezünkben van a sorosunk. Ha pedig be is jutunk, egy Packers vagy Lions ellen megint csak a secondary gyengesége az ami bajokat eredményezhet.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tőle nem kell tartanotok oldalak írogatásával kapcsolatban, azt gondolom én itt befejeztem idénre a csapat dolgait illetően (hányszor mondtam már ezt 😛) Teljesen nyilvánvaló mi a gond, az is, hogy nem tudtunk (akartunk?) mit kezdeni vele, minden más felesleges szócséplés és találgatás.
Még kétszer jelentkezem a meccsek előtt (ha kíváncsi még rá valaki 😀) aztán majd jövő szeptemberig megpróbálok egy időgépbe beülni hátha addig történik valami csoda változás. Köszönöm a 9 letöltött meccs élményeit (esetleg lesz még 1- vagy 2) sok csapat fényében ez is megsüvegelendő,

Béke veletek!
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
Sikerült szépen megverni magunkat!
Secondary = 0 oké tudtuk, de a nagy Kelly féle O-bol is csak annyi maradt hogy 20sec alatt indul a play. 20+yardos playek?? futójáték?? trükkös játék??Sproles??oké hogy ki/milyen a QB...de baz... Texans ellen első passznak dobatott vele egy 50-es TD passzt, akkor meg most minek limitálni ezeket, kockázat nélkül nincs győzelem...Feltett kézzel kár kimenni!sümegphillyfan
Nekem az elég fura volt, hogy amikor lendületben voltunk akkor mentek a screenek-futás...stb..aztán amikor meg menni kellett megint az eredmény után akkor csak a passzjátékot erőltetjük ...futás meg semmi. 😒

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 891
Igaza volt Hörinek.33 turnoverrel egy csapat egyszerűen nem való PO-ba.Főleg, hogy a legtöbből TD vagy pontszerzés van.Elég a baj hátul, de akkor még támadásban is ráteszünk egy lapáttal és ajándékba adjuk a pontok sokaságát.Megint egész meccsen nem láttam leütött passzt a védelemtől.Ha ember felé ment, akkor tuti az elkapóé volt a labda.Hihetetlen, hogy ezeknek az embereknek nem ordítják le a fejét... Bízom még a Colts-ban, de félek, nehogy a végén a Giants meglepjen bennünket...
több mint 11 éve
sümegphillyfan Philadelphia Eagles 96
Sikerült szépen megverni magunkat!
Secondary = 0 oké tudtuk, de a nagy Kelly féle O-bol is csak annyi maradt hogy 20sec alatt indul a play. 20+yardos playek?? futójáték?? trükkös játék??Sproles??oké hogy ki/milyen a QB...de baz... Texans ellen első passznak dobatott vele egy 50-es TD passzt, akkor meg most minek limitálni ezeket, kockázat nélkül nincs győzelem...Feltett kézzel kár kimenni!
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Gratulálok a csapatnak, sikerült elbaszni a szezon 2 legfontosabb meccsét. Egyéni hibák tömkelge, a kreativitás teljes hiánya. Secondarynk egyáltalán nincs, irányítónk nyilvánvalóan nincs. 0-21-gyel kezdeni nem a játékoskeret hibája, hanem felkészítésbeli gondok következménye. Ki fogunk esni 11 győzelemmel, és lehet koncentrálni az offseasonre. A Bucs és a TItans választ jelenleg az első 2 helyen, sok sikert egy irányító szerzéséhez is. Nagyon ideges és szomorú vagyok, mert ebben a keretben sokkal-sokkal több van, de a pályán ebből semmi nem látszik gyakran.

A Coltsnak nagy tétje nem lesz, simán fog nyerni a Cowboys.
több mint 11 éve
Na indulhat a több oldalas rinyálás. 😀
Hajrá Kóc és hajrá Sikágóóóó !

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
21-0nál beírtam hogy Kelly takarodj de aztán töröltem, de akkor is elmehet a jó búsba ez egész CochS együtt.
Mert az igenis az ő hibájuk, hogy az egészen nyilvánvalóan értelmesebb O-k ellen fogalmatlan embereket nem távolították el onnan hátulról időben vagy találtak olyan megoldást rendszert ahol ez nem kevéséb gond. Mert jé pl Chungnak egész jól megy a Patsban, hogy is van ez????????????????. S ez nem most derült ki hanem már tudni lehetett jóval korábban. hogy így lesz. Amíg ezt nem rakjuk rendbe semmi keresni valónk sehol és ne is álmodozzunk semmiről PO-ról stb, kár bármilyen QB-.ról is beszélni, mert nem a QB védekezik hátul. Ez 2-4 ember tönkre tesz nagyjából mindent az alkalmatlanságával.

Emiatt vagyok végtelenül szomorú és csalódott...................
több mint 11 éve
Kicsit aggódok. 😀 Nagyon szorítottam Gordonnak...mert a Heisman QB győztesek az elmúlt ~20 évben nem nagyon váltak be NFL szinten. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Höri
Megvan az új profilképem 😊 BIGLÁJK
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

több mint 11 éve
Elvi akadályát nem látom egy elit védelem építésének, gyakorlatit már annál inkább.
Legyünk reálisak, ki lehetne benne ebben az elit D-ben a jelenlegi keretből?
Barwin, Cox, Kendricks, Jenkins, meg legyünk optimisták: Logan.
Sok sikert 6 elit védő idehozásához... Még ha mázlink van a drafton és a következő 2 évben 2-2 elit embert tusunk draftolni, akkor is 2 komoly fizut kéne FA-n fizetni, szerintem ezt felejtsük el a közeljövőben.Hulkeinstein
Az Elit védelem nem azt jelenti, hogy minden tagja "ELIT" szinten tolja a játékot. 😊
A secondary felerősítésével és még egy "Elit" DL/LB játékossal top 5 védelmet lehetne összehozni.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Szerintem ebből a szempontból nem a kezdőkkel van a nagyobb baj, hanem a depthszel. Kb 40 percet van fent mindig a defense, és az elit kezdők mögé legalább jó depth kellene. (Ugye ők is emberek, elfáradnak...) Hogy fizeted ki a salary capből? Hogy lesz emellett ütős offense, ami a lényege lenne a csapat filozófiájának?

Azért baromság a Cardinalsos összehasonlítás, mert ők lowscore meccseket játszanak, lassítanak a futójátékkal, egy-egy FG-nak is sok jelentősége van, ilyesmi. Ezzel szemben mi rohanunk az uptempoval és van, amikor 1 perc után jön a ST és utána a defense. Az elit védőknek is kell pihennie 😊mustaine
+1, szerintem felejtsük is el ezt az elit D témát a közeljövőben. Hosszabb távon semmit nem zárhatunk ki, de Kelly az offense-t fogja építeni, nem fog lemodani a támadókról, hülyeség is lenne. Egy jó D-t kell építeni, ami kb 10. a ligában, és az erősségünket, az O-t a következő szintre emelni. Ez a csapat az O-ról szól mióta ott van Kelly, és ez így is fog maradni legalább még 2-3 évig.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Szerintem ebből a szempontból nem a kezdőkkel van a nagyobb baj, hanem a depthszel. Kb 40 percet van fent mindig a defense, és az elit kezdők mögé legalább jó depth kellene. (Ugye ők is emberek, elfáradnak...) Hogy fizeted ki a salary capből? Hogy lesz emellett ütős offense, ami a lényege lenne a csapat filozófiájának?

Azért baromság a Cardinalsos összehasonlítás, mert ők lowscore meccseket játszanak, lassítanak a futójátékkal, egy-egy FG-nak is sok jelentősége van, ilyesmi. Ezzel szemben mi rohanunk az uptempoval és van, amikor 1 perc után jön a ST és utána a defense. Az elit védőknek is kell pihennie 😊

több mint 11 éve
Elvi akadályát nem látom egy elit védelem építésének, gyakorlatit már annál inkább.
Legyünk reálisak, ki lehetne benne ebben az elit D-ben a jelenlegi keretből?
Barwin, Cox, Kendricks, Jenkins, meg legyünk optimisták: Logan.
Sok sikert 6 elit védő idehozásához... Még ha mázlink van a drafton és a következő 2 évben 2-2 elit embert tusunk draftolni, akkor is 2 komoly fizut kéne FA-n fizetni, szerintem ezt felejtsük el a közeljövőben.
több mint 11 éve
Az összehasonlítás abból a szempontból áll, hogy mindkettő jó O szakember, az egy másik kérdés, hogy másként. De attól, hogy valaki jó O szakember nem automatikusan zárja ki az elit védelem létét.Attól még, hogy mi eztet előfeltételeztetjük. Csak ennyit akartam volna mondani. Köszönöm 😉 😀
több mint 11 éve
Mert Kelly alatt miért ne lehetne elit védelem? Nyilván van egy képünk Kelly-vel kapcsolatban, hogy O guru meg satöbbi, de az meg éppen egy másik, hogyha kell tud alkalmazkodni a dolgokhoz. Szerintem, ha megtalálja megfelelő szakembert hozzá (lehet, hogy BD szép lassan azzá válik) akkor szerintem nem fogja meg akadáklyozni, hogy úgy történjen 😀 😛dande
pl arians is o szakember, mégis elég jó az a cards védelemWester
Az tök jó, de hogy építesz elit védelmet, ha 40 percet van meccsenként a D pályán?

Arianst Kellyvel összehasonlítani szerintem értelmetlen, más a filozófia. A körte meg az alma is gyümölcs, mégis teljesen más a kettő.

több mint 11 éve
Mert Kelly alatt miért ne lehetne elit védelem? Nyilván van egy képünk Kelly-vel kapcsolatban, hogy O guru meg satöbbi, de az meg éppen egy másik, hogyha kell tud alkalmazkodni a dolgokhoz. Szerintem, ha megtalálja megfelelő szakembert hozzá (lehet, hogy BD szép lassan azzá válik) akkor szerintem nem fogja meg akadáklyozni, hogy úgy történjen 😀 😛dande
pl arians is o szakember, mégis elég jó az a cards védelemWester
S irányítója neki sincs 😛 mégis mennek. Na ettől is jó szakember 😀
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 942 — Jó ötletnek tűnt!
pl arians is o szakember, mégis elég jó az a cards védelem

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Mert Kelly alatt miért ne lehetne elit védelem? Nyilván van egy képünk Kelly-vel kapcsolatban, hogy O guru meg satöbbi, de az meg éppen egy másik, hogyha kell tud alkalmazkodni a dolgokhoz. Szerintem, ha megtalálja megfelelő szakembert hozzá (lehet, hogy BD szép lassan azzá válik) akkor szerintem nem fogja meg akadáklyozni, hogy úgy történjen 😀 😛
több mint 11 éve
Amilyen irányító sérülések és hiányok vannak liga szerte szerintem ne is álmodjunk a Mariotáról. (RGIII-t meg léci felejtsük el, ha tudása(???) van is, emberileg nálam már nagyon nem az igazi) Inkább drukkoljunk, hogy vagy a meglévők megtáltosodnak és egészségesek maradnak, vagy imádkozzunk, hogy Kelly találjon valakit, akiben csak ő látja meg a zsenit, és be tudja húzni 😀

Egyébként meg ja, építsünk egy brutál D-t és akkor Kelly is nyugodtabb lehet az O tekintetében. Billsnek is lenne egy normálisabb támadó játéka a Pats mögött simán ott lennének.dande
Ne haragudj, de reálisabb, hogy Mariotát behúzzuk (pedig tudjátok erről mi a véleményem), minthogy ide akárki elit védelmet építsen, amíg Kelly a head coach.

RG3-nek új közegre van szüksége, ahol bizalmat kap és motiválni tudják. Teljesen szétesett fejben is, ezen Washingtonban aligha tudnak változtatni.

több mint 11 éve
Amilyen irányító sérülések és hiányok vannak liga szerte szerintem ne is álmodjunk a Mariotáról. (RGIII-t meg léci felejtsük el, ha tudása(???) van is, emberileg nálam már nagyon nem az igazi) Inkább drukkoljunk, hogy vagy a meglévők megtáltosodnak és egészségesek maradnak, vagy imádkozzunk, hogy Kelly találjon valakit, akiben csak ő látja meg a zsenit, és be tudja húzni 😀

Egyébként meg ja, építsünk egy brutál D-t és akkor Kelly is nyugodtabb lehet az O tekintetében. Billsnek is lenne egy normálisabb támadó játéka a Pats mögött simán ott lennének.
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Elnézve a Bills meccset lehet, hogy mégis inkább a D#-t kéne kicsit felturbózni 😀😀