Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 819
 tdmagazin.hu/hirek/egy-peldaerteku-nfl-jatekos

Egy cikk Barwinról, a videót szerintem már itt belinkelte valaki. Én már tavaly beleszerettem (no nem úgy 😊 ) idén ez csak tovább erősödött.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Cooltiszo Philadelphia Eagles 190
ez sem teljesen igaz, nézd meg pl. a róla készített 2012-es draft előtti videómat 😊 (az első két perc csak highlight)
 www.youtube.com/watch?v=8Sv2gv_oeHg

a karerősségét, és ezzel együtt a mély labdáit sokat kritizálták:
 www.cbssports.com/nfl/draft/story/17407281/enamored-scouts-stretch-for-concerns-about-luck-settle-on-arm-strength

ha nagyon szőrszálhasogatóak akarunk lenni, mindenbe bele lehet kötni, Mariota korszakos tehetségbaggio
Nem vagyok egy draft guru, és most úgy tűnik ráadásul mintha Mariota ellen beszélnék, pedig őszintén szólva két kezemet összetenném ha ide jönne értelmes deal keretében. Viszont draft előtt elkezdődik a hype gépezet, majd jönnek az ellenvélemények is rendszeresen.

"ESPN's Mel Kiper said he does not think there is a franchise QB in the 2015 NFL Draft.
Interesting. Kiper ranks Marcus Mariota as the No. 1 prospect on his board and Jameis Winston at No. 6. If those two, ranked so highly, are not franchise prospects at their positions then what does it say about the rest of the talent in this class in the eyes of Kiper? There really is no clear definition of "franchise quarterback," but if it is an Andrew Luck-type prospect, then don't expect one for quite some time"

Nem mondom hogy Kiper véleménye szent (sőt, szerintem baromság hogy Mariota és Winston nem franchise QB tehetségek), de mégiscsak egész évben a draftot tanulmányozza. Mariota szerintem is korszakos tehetség, de ha egyszerre jönni ki Luck-al, akkor továbbra is Luckot választanám 😊
több mint 11 éve
r.baggio Buffalo Bills Indiana Hoosiers 64 654 — no es importante
Hát szerintem nem Luck szintű procpect 😊 Luck a játék minden elemében toppon volt, aki igazi pocket presser nagyon jó mobilitással. )Cooltiszo
ez sem teljesen igaz, nézd meg pl. a róla készített 2012-es draft előtti videómat 😊 (az első két perc csak highlight)
 www.youtube.com/watch?v=8Sv2gv_oeHg

a karerősségét, és ezzel együtt a mély labdáit sokat kritizálták:
 www.cbssports.com/nfl/draft/story/17407281/enamored-scouts-stretch-for-concerns-about-luck-settle-on-arm-strength

ha nagyon szőrszálhasogatóak akarunk lenni, mindenbe bele lehet kötni, Mariota korszakos tehetség

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
viszont nem egy Luck szintű prospectről beszélünk, bárhogy is nézzük.Cooltiszo
ez az, ami butaság, és legalább a Philly topicban jó lenne ilyet nem olvasni :p simán Luck-szintű prospect, hogy beválik-e annyira, az már más kérdésbaggio
Hát szerintem nem Luck szintű procpect 😊 Luck a játék minden elemében toppon volt, aki igazi pocket presser nagyon jó mobilitással. Mariota pedig ettől szerintem kiforratlanabb, inkább RGIII szintű prospect, akinek nagy a ceiling-je, de jóval több benne a kockázat. Véleményem szerint Luck óta a legjobb prospect, de ettől még nem lesz az ő szintjén jelenlegi állapotában. Én el se gondolkoznék hogy Luck-t vagy Mariota-t húzzam be, ha mindkettő most jönne ki és nem ismernénk Luck NFL-es eredményeit. Ettől még természetesen húzzuk be és legyen istencsászár itt a srác 😊
több mint 11 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
ez az, ami butaság, és legalább a Philly topicban jó lenne ilyet nem olvasni :p simán Luck-szintű prospect, hogy beválik-e annyira, az már más kérdésbaggio
tuti, hogy beválik, feltéve, ha jó helyre kerül, nem pl a Bucs-ba vagy Titans-be (QB temetőbe), bár Whisenhunt jó edző.. ő is elveszne egy ilyen helyen, mint Griffin III, azt meg senki nem szeretné, főleg nem Chip.. nagyon érdekes lesz a draft előtti időszak
több mint 11 éve
ez az, ami butaság, és legalább a Philly topicban jó lenne ilyet nem olvasni :p simán Luck-szintű prospect, hogy beválik-e annyira, az már más kérdés

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Kelly mennyire van belezúgva Mariotába?

Képes lenne érte adni Folest+draftköröket?ThundersNFL
Nagyon bele van zúgva, de nem lenne képes sokat adni érte. Bármilyen jól hangzik a Kelly-Mariota reunion, pont az az edző adná fel teljesen csapatépítési stratégiáját, akinek elve, hogy a rendszer teszi igazán naggyá a QB-t és nem fordítva?baggio
Én most azt mondanám, hogy Mariota nem nálunk fog kikötni. Reálisnak tartom, hogy valamilyen szinten megpróbáljuk megszerezni, de nem hiszem hogy fogunk annyit ajánlani, amit el is fogadnak fent.

Alapvetően nekünk többet érne Mariota mint a legtöbb csapatnak, mert Kelly valószínűleg tudná megfelelően használni, viszont nem egy Luck szintű prospectről beszélünk, bárhogy is nézzük. Mariota-nak a legtöbb rendszerben 1-2 évre szüksége lesz, nálunk talán rövidebb lenne a learning curve. Amit reálisan adhatunk értem szerintem az idei első kör plusz Foles, és mellé vagy idei 2. vagy jövő évi 1.kör. Ez szerintem kevés lesz, többet meg nem fog feláldozni még érte se Chip. Sokkal reálisabbnak tartom, hogy idén akár kitradelünk 1. körből és valahogy behúzunk egy jövő évi újabb 1.t, így 16-ban 2 első körrel lenne muníciónk arra hogy felmenjünk egy QB-ért ha tetszik, Foles pedig pontot tehet az itteni karrierjére (simán lehet belőle még nagy QB). (Zárójelesen jegyzem meg, hogy idén is ezt kellett volna csinálni ha lett volna rá lehetőségük, hogy idénre betárazni 2 első kört, akkor most realitás lehetne Mariota, bár azért ezt jóval könnyebb leírni mint megvalósítani, mert kell egy másik fél is aki hajlandó lenne odaadni a következő 1. kört).

Remélem Foles visszatér már a Washinton ellen. Sanchezzel semmi komoly bajom nincs, de úgy gondolom hogy az ő hibái kevésbé korrigálhatóak mint Foles-é. Nem képes minden dobásra, amit ki is használna egy jó védelem majd a PO-ban (egyelőre jussunk be vasárnap...). Sanchezzel egyszerűen nem érzem hogy vesztes szituból fel tudná hozni a csapatot a kezével, Foles-al pedig nagyon is. Mindkét vereségünknél RZba vezette a csapatot a végén, volt lehetőségünk nyerni. Egyiknél az elkapó dropolta a TD-t, másiknál ő szambázott vissza az öltözőbe, de a lehetőség akkor is ott volt. Ezen kívül is többször bizonyította hogy képes meccset is megfordítani, mindig érzem benne a lehetőséget hogy összerakjon egy driveot amivel nyerhetünk.
több mint 11 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia

Remélem igen . 😀
Nem ismerem a teljes idei QB classt, de remélem húzunk vkit...mert ez így kevés.Greengo
De nem mindegy, hogy hol húzunk QB-t. Ha 3. kör vagy az alatt, akkor tuti nem fog kezdeni, vagyis ugyanott leszünk, mint most
több mint 11 éve

Nagyon bele van zúgva, de nem lenne képes sokat adni érte. Bármilyen jól hangzik a Kelly-Mariota reunion, pont az az edző adná fel teljesen csapatépítési stratégiáját, akinek elve, hogy a rendszer teszi igazán naggyá a QB-t és nem fordítva?

---
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
OFF

Szerintetek csúnya dolog a Giants-t 112-9-re megverni Maddenben 😛 😀 😉?

859 yard, 18/322 futott és 537 passzolt yard 14/14 2 pontos kísérleti arány

| mielőtt nagyon félre értené bárki ez nem a Giantsnek szól, csak pont ők voltak az ellenfél, és így jött ki 😀 |

ON
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Kelly-t kérdezték Mariotáról és a Heisman Trophy-ról 😊 😊
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2014/12/eagles_chip_kelly_on_marcus_mariota.html

"When he was a freshman," Kelly said, "I knew he was going to win the Heisman."

"He has a gift for playing football," Kelly said. "He is everything you could want. He can throw the ball, he can run. He is the most talented kid I coached in college."

"He is a special young man," Kelly said, "(and) he is a (heck) of a football player."

több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 565 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Remélem igen . 😀
Nem ismerem a teljes idei QB classt, de remélem húzunk vkit...mert ez így kevés.Greengo
Sanchez-Sanchez-Sanchez 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan

Remélem igen . 😀
Nem ismerem a teljes idei QB classt, de remélem húzunk vkit...mert ez így kevés.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 565 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Képes lenne érte adni Folest+draftköröket?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Érvek a Mariota biznisz ellen:
 bleacherreport.com/articles/2294574-should-the-eagles-go-all-in-for-heisman-favorite-marcus-mariota

több mint 11 éve
Tony Romo on Fletcher Cox: "He’s really come into his own this year. You really have to account for him. He deserves to go to the Pro Bowl." Milyen igaza van 😀

Más: Úgy látszik Kendricks öcsikéje is jó képességekkel van megáldva 😊 Mekkora lenne a két Kendricks egymás mellett 😀
 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/mychal-kendricks-little-brother-eric-kendricks-ucla-butkus-award

több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 413 — Beware the Slim Reaper!
Korábban kérdeztetek Rakeem Cato-ról. Nem láttam ugyan nagyon gyakran, de azért tudok róla mondani valamit.
Spread offense-ben játszik, nem meglepően a számai meggyőzőek. A pontosságát szokták kritizálni, mivel átlagban 60% alatt maradt az utóbbi években. A top Qb-k inkább a 70%-ot közelítik, de mindenképpen 60 felett vannak. Lehet mondani, hogy nem rendelkezik kiemelkedő célpontokkal, ugyanakkor a konkurencia sem a csúcsok-csúcsa a C-USA-ben. Spread offensehez képest viszont elég sok mélyebb passzt dobnak, és kevesebb a screen. Nem kifinomult a dobási technikája, de ez nem meglepő egy egyetemi irányítónál.
Igazi vezér a pályán és a pálya szélén. Az a fajta, aki folyamatosan pörög és tüzeli a társakat. Aki az ilyen Qb-ket szereti, annak ez biztosan tetszeni fog (hozzáteszem nem csak így lehet vezér valaki, néha a nyugodtság és higgadtság is kell).
Nem egy igazi dual-threat Qb, aki azt várja, hogy körbefutja a pályát az csalódni fog (fekete Qb =/= dual threat). Viszonylag mobil, a nyomást tudja kezelni mozgással, és időnként fut TD-t. Foles-nál persze jobban fut, kb. azt tudhatja futási sebességben, mint Sanchez.
A felépítése nem olyan, mint amit ideálisnak mondanak. Alacsony (6'0 körül) és kicsi a tömege (180-190 font körül). Ettől még lehet jó játékos, de nem minden alacsony irányítóból lesz Russell Wilson vagy Fran Tarkenton, valakiből Ty Detmer lesz vagy Troy Smith.
3. napos pick lehet, ott projectnek kiválaszthatják.
Nehéz gyerekkora volt, apját még csecsemő korában bebörtönözték. Úgy emlékszem Miami ugyanazon részéről származik, mint Teddy Bridgewater.
A Senior Bowlon majd érdemes lesz nézni, meg a Boca Raton Bowl-on játszik még idén a Marshall a Northern Illinois ellen, dec. 23-án.

több mint 11 éve
Mivel ésszerüen nézve nincs esély Marisra, ezért én abban gondolkodom, hogy Ropi III gyüjjön ha lehet, meg valami project 3. kör körül, hátha belenyúlunk egy Russel Wilsonba véletlen.Eazzy

www.cbssports.com/nfl/draft/nfl-draft-scout/24704041/meet-the-prospect-se-louisiana-qb-bryan-bennett

jut eszembe még rá érdemes figyelni:
 www.cbssports.com/nfl/draft/nfl-draft-scout/24860921/meet-the-prospect-south-alabama-qb-brandon-bridge
 www.youtube.com/watch?v=o46h5fJcKig

edit: muszáj beleszerkesztenem, hogy a végzős Bridge egy bowlt is játszik még csapatával, december 20-án szombaton a Philly-Skins után nem sokkal kezdődik majd a Camellia Bowl 😊

---
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
Mivel ésszerüen nézve nincs esély Marisra, ezért én abban gondolkodom, hogy Ropi III gyüjjön ha lehet, meg valami project 3. kör körül, hátha belenyúlunk egy Russel Wilsonba véletlen.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Ezt csak úgy (TD helyett Int):  vine.co/v/OrUnzrh7wXQGreengo
Ez most nem esett jól így éjszakára 😥 😥Highlander
Nem akartam elrontani a kedved.😊 Szeretem ezeket a kiragadott jeleneteket. Elég jól lehet belőle elemezni . QB kell ide ! Remélem Kelly is látja . 😊Greengo
Azért nem dőltem a kardomba 😀 Tényleg tanulságosak, csak rossz látni az ilyet. 😓
Amúgy igen, QB meg egy komplett secondary 😀 De előbbit én is fontosabbnak tartom.

Igazából a lehetőségeink megvoltak a szebb eredményre, de nem éltünk velük:

- Második félidőben mi kezdhettünk támadni, de Shady inkább elhagyta a labdát
- Sanchez INT-et dob rögtön labdaszerzés után, ahelyett, hogy TD passzt adna
- És még a Jenkins picksix is bejöhetett volna kis szerencsével

Azt rebesgetik, hogy Foles lehet visszatérhet az utolsó héten. Nem lennénk sokkal előrébb, de várom, hogy visszatérjen.Greengo
Nem tudom, én meg merem kockáztatni, hogy semmivel nem lennénk előrébb, főleg úgy, hogy a ritmusból is kieshetett Foles a sérülése miatt. Azért nem 1-2 meccset hagy ki. Ezek a "nemveszemészreazürescélpontot" hibák meg ugyanúgy megvannak nála is. Nagyon necces ez a szitu.

több mint 11 éve
Ez most nem esett jól így éjszakára 😥 😥Highlander
Nem akartam elrontani a kedved.😊 Szeretem ezeket a kiragadott jeleneteket. Elég jól lehet belőle elemezni . QB kell ide ! Remélem Kelly is látja . 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Ez most nem esett jól így éjszakára 😥 😥

több mint 11 éve
Ezt csak úgy (TD helyett Int):
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

Na még pár kép arról, hogy Száncsó is mennyire lát :

Azt rebesgetik, hogy Foles lehet visszatérhet az utolsó héten. Nem lennénk sokkal előrébb, de várom, hogy visszatérjen.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Egy részletesebb ismertető az új szerzeményről:
 www.forbes.com/sites/agoodman/2014/05/01/here-comes-the-next-nfl-superhero/

Főleg a méreteit és az atletikusságát emelik ki.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
Elvittétek Jerome Couplint a ps-ünkből.valakis
Jó lenne vele is belenyúlni a jóba, mint sikerül Parkey-val, de tartok tőle nem fogunk 😛 Azért egy kis kupit csinálhatna a Dallas O-ban ha egyáltalán pálya közelébe kerül 😀