Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

11 órája
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 488 — capitaine du château de Vienne 1487
Nem vagyok benne biztos, hogy a tavalyi Jets 5-12 az csak AR miatt volt. Passzolt 3897 yardot, 28 TD-t és 11 INT-t... és ezek csak számok, de annak nem rosszak. Jó, tudom, a viselkedése nem mindenkinek tetszik, de lassan ott tartunk, hogy 1-2 tiszteletre méltó kivételtől eltekintve lassan minden NFL játékos hasonló stílusú.
Reggio1914
Itt kapargathatsz, hogy miér is retek szar
 www.pro-football-reference.com/players/R/RodgAa00.htm
ajánlott az - int%, td%, ay/a, na/a, any/a, qbr oszlopok - melyekben jócskán visszesett

udreview.com/opinion-disastrous-2024-season-shows-flaws-in-aaron-rodgers-and-the-new-york-jets/

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
11 órája
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 488 — capitaine du château de Vienne 1487
Nem vagyok benne biztos, hogy a tavalyi Jets 5-12 az csak AR miatt volt. Passzolt 3897 yardot, 28 TD-t és 11 INT-t... és ezek csak számok, de annak nem rosszak. Jó, tudom, a viselkedése nem mindenkinek tetszik, de lassan ott tartunk, hogy 1-2 tiszteletre méltó kivételtől eltekintve lassan minden NFL játékos hasonló stílusú.
Reggio1914
Tőlem egy évre jöhet Rodgers átmeneti megoldásnak, mert úgysem kapja meg már a kontrollt, azt eljátszotta, meg nem is az a franchise vagyunk, ez látszik abból, hogy nem rohantunk elé kétségbeesve egy megaszerződéssel. Egy jól strukturált contract belefér, ha mondjuk nem hagy Broncos-féle Russ Wilsonos dead moneyt.
Randall Cobb visszavonult, Davante Adams elkelt, maximum Allen Lazardot kérheti, akit kb gombokért lehetne mozdítani a Jetstől, a szerződése meg amúgy is whatever lesz cap szempontból, negyedik WR-nek meg el is fér, ha ki tudja szorítani bármelyik fiatalt egyáltalán.

Más. Meghallgattam Höri WR-es prospect ismertetőjét, majd megnéztem a két Iowa State elkapó tape-jét, szóval tőlem Jaylin Noel most jöhet akár Pickens kárára is.

www.youtube.com/watch?v=VfX3znm1s1U
Willie Parker
Mielőtt belecsavarodsz a Cyclones riszíverekbe, tekintsed át a Hakeem Butler professional karrier one snap - emlékműsort

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
12 órája
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 775
Amúgy mennyire kurva szomorú a helyzet, hogy amíg meg nem láttam a számokat örültem neki, hogy legalább nem AR?
tenorx
Carr már messze nem tudna semmit, amitől itt blockbuster lehetne bármi is vele kapcsolatban. Egy jó 2-3. kör maximum. Elmúltak már a komolyabb idők…
Klaci79
Nem is nagyon voltak olyanok...
badsco
Valamikor sokra tartották azért …vagyis többre na 😊
13 órája
badsco Pittsburgh Steelers 387
Amúgy mennyire kurva szomorú a helyzet, hogy amíg meg nem láttam a számokat örültem neki, hogy legalább nem AR?
tenorx
Carr már messze nem tudna semmit, amitől itt blockbuster lehetne bármi is vele kapcsolatban. Egy jó 2-3. kör maximum. Elmúltak már a komolyabb idők…
Klaci79
Nem is nagyon voltak olyanok...
13 órája
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 775
tenorx
17 órája
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 018
Reggio1914
Tőlem egy évre jöhet Rodgers átmeneti megoldásnak, mert úgysem kapja meg már a kontrollt, azt eljátszotta, meg nem is az a franchise vagyunk, ez látszik abból, hogy nem rohantunk elé kétségbeesve egy megaszerződéssel. Egy jól strukturált contract belefér, ha mondjuk nem hagy Broncos-féle Russ Wilsonos dead moneyt.
Randall Cobb visszavonult, Davante Adams elkelt, maximum Allen Lazardot kérheti, akit kb gombokért lehetne mozdítani a Jetstől, a szerződése meg amúgy is whatever lesz cap szempontból, negyedik WR-nek meg el is fér, ha ki tudja szorítani bármelyik fiatalt egyáltalán.

Más. Meghallgattam Höri WR-es prospect ismertetőjét, majd megnéztem a két Iowa State elkapó tape-jét, szóval tőlem Jaylin Noel most jöhet akár Pickens kárára is.

www.youtube.com/watch?v=VfX3znm1s1U
17 órája
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 423
17 órája
polamalu Pittsburgh Steelers 4 800 — 毎日何かを学ぶ
tenorx
Nagyon, de nyugi. Lesz ez rosszabb is 😀 Így indulj neki. Ha meg jobb akkor örülünk 😀
17 órája
tenorx Pittsburgh Steelers 13 449 — Wrath of Khan
17 órája
Érdekes április elsejei hoaxot kirakni másodikán 😀
tenorx
"Adrian Heart of Gaming
Sorry Saints fans, April fools joke lol, how y’all feeling about this one?! 😂🤣 #AprilFools #NFL #Saints #Steelers"
Elsején tette ki a csávó
polamalu
Hát de Kájzer ma posztolta ide 😀
tenorx
Jó, de Ő benyalta 😀
17 órája
tenorx
"Adrian Heart of Gaming
Sorry Saints fans, April fools joke lol, how y’all feeling about this one?! 😂🤣 #AprilFools #NFL #Saints #Steelers"
Elsején tette ki a csávó
polamalu
Hát de Kájzer ma posztolta ide 😀
17 órája
tenorx
"Adrian Heart of Gaming
Elsején tette ki a csávó
18 órája
19 órája
REAKING NEWS: The Pittsburgh Steelers have pulled off a shocking move, reaching an agreement with the New Orleans Saints on a blockbuster trade for QB Derek Carr. The deal includes a 4-year, $260M extension, with sources saying Mike Tomlin believes Carr is the "missing piece" for their Super Bowl run. 🤯🏈
Story by Adrian Heart of Gaming
Kájzerszóze
Április 1?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Sztem $26000M lesz az, de 1 évre 😀
19 órája
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 888 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
REAKING NEWS: The Pittsburgh Steelers have pulled off a shocking move, reaching an agreement with the New Orleans Saints on a blockbuster trade for QB Derek Carr. The deal includes a 4-year, $260M extension, with sources saying Mike Tomlin believes Carr is the "missing piece" for their Super Bowl run. 🤯🏈
Kájzerszóze
Április 1?

19 órája
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 566 — playoffs???

1 napja
ozibozi New York Giants 18 312

Beki
Lehet már csak azon vitatkoznak, hogy hány haver elkapó jöhet vele együtt.
1 napja
Beki New York Jets 1 379
2 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 717 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
AR Metcalf-nak dobált a hétvégén 😮
astroid
Nagyon azt érzem nincs itt kérdés már igazán.
Klemó
Majd akkor hiszem, ha Frazier alá nyúl. 🙃
2 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 5 956
astroid
Nagyon azt érzem nincs itt kérdés már igazán.
2 napja
astroid Pittsburgh Steelers 611
2 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 81 140 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Book it!!! 😀 😀 😀
2 napja
no Baltimore Ravens 7 684
Hát remélem Cowherd csak unatkozik és hülységeket beszél mert ez a Milroe pick annyira nem lenne vicces az első körben.
Razi
Ahogy nézegetem a mockokat, Dart-ot van aki már első körben látja, de Milroet sehol nem várják 3. körnél előbb.

Nem hogy első körben nem lenne vicces, de még másodikban sem.

Meg hát megmondta a nagyfőnök, hogy nem szeretne két eltérő stílusú QB-t, és mivel Rudi adott, Milroe meg szerintem eléggé más, nem hinném hogy komolyan terveznének vele.
Jan
Szerintem a nagyfőnök szava kb fing a szélben... teljesen elvesztette ezt az egészet már.
badsco
Szerintem Jan csak viccelodott. Rudit sehol nem szamoljak, meg itt sem. Ez az uj fiu vagy kell vagy nem, de nem a csereQB ( stilusa ) fogja meghatarozni.
2 napja
badsco Pittsburgh Steelers 387
Hát remélem Cowherd csak unatkozik és hülységeket beszél mert ez a Milroe pick annyira nem lenne vicces az első körben.
Razi
Ahogy nézegetem a mockokat, Dart-ot van aki már első körben látja, de Milroet sehol nem várják 3. körnél előbb.

Nem hogy első körben nem lenne vicces, de még másodikban sem.

Meg hát megmondta a nagyfőnök, hogy nem szeretne két eltérő stílusú QB-t, és mivel Rudi adott, Milroe meg szerintem eléggé más, nem hinném hogy komolyan terveznének vele.
Jan
Szerintem a nagyfőnök szava kb fing a szélben... teljesen elvesztette ezt az egészet már.
3 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 5 956
With the current situation in Pittsburgh and Tennessee, Bleacher Report predicts the Steelers will offer star pass rusher TJ Watt and a few draft picks to the Titans in exchange for the No. 1 overall pick.

In the projected trade, the Titans would get the No. 21 overall pick, No. 83 overall pick, a 2026 second-round pick, a 2026 third-round pick and Watt.

In exchange, the Steelers would receive the No. 1 overall pick and No. 103 overall pick.

Ertelmet nem latom ennek.
xtaki
Az ellenértéket hagyjuk, marha kevés, de mi értelme lenne a Titans részéről jelenlegi helyzetükben kitradelni eddig és egy 30 éves edge-t elhozni cserébe?
Beki
Aki ezt kitalalta az vasas szurkolo es ugy van ertelme.
no
Egyetértek. Elkezdeni építeni a jövőt és odaadni a jelent teljesen elfogadható számomra.

A Titans kapcsán akkor lenne értelmes a trade, ha nagyon nem elégedettek a Ward pickkel 1/1. Egy év átmenet, jövőre QB, addig pick tankolás és a következő évben rögtön contenderség. De inkább belemagyarázás. Az értelmes az, ha QB-t próbálnak idén és aztán meglátják, hogy éremes-e ráépíteni. Ha igen, akkor lenne értelme minden más jelenben teljesíteni képes játékos trade-jének.