Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
11 órája
Nem vagyok benne biztos, hogy a tavalyi Jets 5-12 az csak AR miatt volt. Passzolt 3897 yardot, 28 TD-t és 11 INT-t... és ezek csak számok, de annak nem rosszak. Jó, tudom, a viselkedése nem mindenkinek tetszik, de lassan ott tartunk, hogy 1-2 tiszteletre méltó kivételtől eltekintve lassan minden NFL játékos hasonló stílusú.Itt kapargathatsz, hogy miér is retek szar
Reggio1914
www.pro-football-reference.com/players/R/RodgAa00.htm
ajánlott az - int%, td%, ay/a, na/a, any/a, qbr oszlopok - melyekben jócskán visszesett
udreview.com/opinion-disastrous-2024-season-shows-flaws-in-aaron-rodgers-and-the-new-york-jets/

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
11 órája
Mielőtt belecsavarodsz a Cyclones riszíverekbe, tekintsed át a Hakeem Butler professional karrier one snap - emlékműsortNem vagyok benne biztos, hogy a tavalyi Jets 5-12 az csak AR miatt volt. Passzolt 3897 yardot, 28 TD-t és 11 INT-t... és ezek csak számok, de annak nem rosszak. Jó, tudom, a viselkedése nem mindenkinek tetszik, de lassan ott tartunk, hogy 1-2 tiszteletre méltó kivételtől eltekintve lassan minden NFL játékos hasonló stílusú.Tőlem egy évre jöhet Rodgers átmeneti megoldásnak, mert úgysem kapja meg már a kontrollt, azt eljátszotta, meg nem is az a franchise vagyunk, ez látszik abból, hogy nem rohantunk elé kétségbeesve egy megaszerződéssel. Egy jól strukturált contract belefér, ha mondjuk nem hagy Broncos-féle Russ Wilsonos dead moneyt.
Reggio1914
Randall Cobb visszavonult, Davante Adams elkelt, maximum Allen Lazardot kérheti, akit kb gombokért lehetne mozdítani a Jetstől, a szerződése meg amúgy is whatever lesz cap szempontból, negyedik WR-nek meg el is fér, ha ki tudja szorítani bármelyik fiatalt egyáltalán.
Más. Meghallgattam Höri WR-es prospect ismertetőjét, majd megnéztem a két Iowa State elkapó tape-jét, szóval tőlem Jaylin Noel most jöhet akár Pickens kárára is.
www.youtube.com/watch?v=VfX3znm1s1U
Willie Parker

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
12 órája
Valamikor sokra tartották azért …vagyis többre na 😊Nem is nagyon voltak olyanok...Amúgy mennyire kurva szomorú a helyzet, hogy amíg meg nem láttam a számokat örültem neki, hogy legalább nem AR?Carr már messze nem tudna semmit, amitől itt blockbuster lehetne bármi is vele kapcsolatban. Egy jó 2-3. kör maximum. Elmúltak már a komolyabb idők…
tenorx
Klaci79
badsco
13 órája
Nem is nagyon voltak olyanok...Amúgy mennyire kurva szomorú a helyzet, hogy amíg meg nem láttam a számokat örültem neki, hogy legalább nem AR?Carr már messze nem tudna semmit, amitől itt blockbuster lehetne bármi is vele kapcsolatban. Egy jó 2-3. kör maximum. Elmúltak már a komolyabb idők…
tenorx
Klaci79
13 órája
Amúgy mennyire kurva szomorú a helyzet, hogy amíg meg nem láttam a számokat örültem neki, hogy legalább nem AR?Carr már messze nem tudna semmit, amitől itt blockbuster lehetne bármi is vele kapcsolatban. Egy jó 2-3. kör maximum. Elmúltak már a komolyabb idők…
tenorx
17 órája
Nem vagyok benne biztos, hogy a tavalyi Jets 5-12 az csak AR miatt volt. Passzolt 3897 yardot, 28 TD-t és 11 INT-t... és ezek csak számok, de annak nem rosszak. Jó, tudom, a viselkedése nem mindenkinek tetszik, de lassan ott tartunk, hogy 1-2 tiszteletre méltó kivételtől eltekintve lassan minden NFL játékos hasonló stílusú.Tőlem egy évre jöhet Rodgers átmeneti megoldásnak, mert úgysem kapja meg már a kontrollt, azt eljátszotta, meg nem is az a franchise vagyunk, ez látszik abból, hogy nem rohantunk elé kétségbeesve egy megaszerződéssel. Egy jól strukturált contract belefér, ha mondjuk nem hagy Broncos-féle Russ Wilsonos dead moneyt.
Reggio1914
Randall Cobb visszavonult, Davante Adams elkelt, maximum Allen Lazardot kérheti, akit kb gombokért lehetne mozdítani a Jetstől, a szerződése meg amúgy is whatever lesz cap szempontból, negyedik WR-nek meg el is fér, ha ki tudja szorítani bármelyik fiatalt egyáltalán.
Más. Meghallgattam Höri WR-es prospect ismertetőjét, majd megnéztem a két Iowa State elkapó tape-jét, szóval tőlem Jaylin Noel most jöhet akár Pickens kárára is.
www.youtube.com/watch?v=VfX3znm1s1U
17 órája
Nem vagyok benne biztos, hogy a tavalyi Jets 5-12 az csak AR miatt volt. Passzolt 3897 yardot, 28 TD-t és 11 INT-t... és ezek csak számok, de annak nem rosszak. Jó, tudom, a viselkedése nem mindenkinek tetszik, de lassan ott tartunk, hogy 1-2 tiszteletre méltó kivételtől eltekintve lassan minden NFL játékos hasonló stílusú.
17 órája
Amúgy mennyire kurva szomorú a helyzet, hogy amíg meg nem láttam a számokat örültem neki, hogy legalább nem AR?Nagyon, de nyugi. Lesz ez rosszabb is 😀 Így indulj neki. Ha meg jobb akkor örülünk 😀
tenorx
17 órája
Amúgy mennyire kurva szomorú a helyzet, hogy amíg meg nem láttam a számokat örültem neki, hogy legalább nem AR?
17 órája
Jó, de Ő benyalta 😀Hát de Kájzer ma posztolta ide 😀Érdekes április elsejei hoaxot kirakni másodikán 😀"Adrian Heart of Gaming
tenorx
Sorry Saints fans, April fools joke lol, how y’all feeling about this one?! 😂🤣 #AprilFools #NFL #Saints #Steelers"
Elsején tette ki a csávó
polamalu
tenorx
17 órája
Hát de Kájzer ma posztolta ide 😀Érdekes április elsejei hoaxot kirakni másodikán 😀"Adrian Heart of Gaming
tenorx
Sorry Saints fans, April fools joke lol, how y’all feeling about this one?! 😂🤣 #AprilFools #NFL #Saints #Steelers"
Elsején tette ki a csávó
polamalu
17 órája
Érdekes április elsejei hoaxot kirakni másodikán 😀"Adrian Heart of Gaming
tenorx
Elsején tette ki a csávó
18 órája
Érdekes április elsejei hoaxot kirakni másodikán 😀
19 órája
Sztem $26000M lesz az, de 1 évre 😀REAKING NEWS: The Pittsburgh Steelers have pulled off a shocking move, reaching an agreement with the New Orleans Saints on a blockbuster trade for QB Derek Carr. The deal includes a 4-year, $260M extension, with sources saying Mike Tomlin believes Carr is the "missing piece" for their Super Bowl run. 🤯🏈Április 1?
Story by Adrian Heart of Gaming
Kájzerszóze
bcsarli, Udvari Főkóstoló
19 órája
REAKING NEWS: The Pittsburgh Steelers have pulled off a shocking move, reaching an agreement with the New Orleans Saints on a blockbuster trade for QB Derek Carr. The deal includes a 4-year, $260M extension, with sources saying Mike Tomlin believes Carr is the "missing piece" for their Super Bowl run. 🤯🏈Április 1?
Story by Adrian Heart of Gaming
Kájzerszóze

19 órája
REAKING NEWS: The Pittsburgh Steelers have pulled off a shocking move, reaching an agreement with the New Orleans Saints on a blockbuster trade for QB Derek Carr. The deal includes a 4-year, $260M extension, with sources saying Mike Tomlin believes Carr is the "missing piece" for their Super Bowl run. 🤯🏈Story by Adrian Heart of Gaming

1 napja
Lehet már csak azon vitatkoznak, hogy hány haver elkapó jöhet vele együtt.BREAKING: Art Rooney II said he has a good feeling about Aaron Rodgers and the signs are “pointing in that direction” of him signing with Steelers.
— Gerry Dulac (@gerrydulac) April 1, 2025
Beki
1 napja
BREAKING: Art Rooney II said he has a good feeling about Aaron Rodgers and the signs are “pointing in that direction” of him signing with Steelers.
— Gerry Dulac (@gerrydulac) April 1, 2025
2 napja
Majd akkor hiszem, ha Frazier alá nyúl. 🙃AR Metcalf-nak dobált a hétvégén 😮Nagyon azt érzem nincs itt kérdés már igazán.
astroid
Klemó
2 napja
AR Metcalf-nak dobált a hétvégén 😮Nagyon azt érzem nincs itt kérdés már igazán.
astroid
2 napja
AR Metcalf-nak dobált a hétvégén 😮
2 napja
Book it!!! 😀 😀 😀 Steelers 2nd Round Pick in 2037 https://t.co/4KiDsebdku
— Chad Forbes (@NFLDraftBites) March 31, 2025
2 napja
Szerintem Jan csak viccelodott. Rudit sehol nem szamoljak, meg itt sem. Ez az uj fiu vagy kell vagy nem, de nem a csereQB ( stilusa ) fogja meghatarozni.Szerintem a nagyfőnök szava kb fing a szélben... teljesen elvesztette ezt az egészet már.Hát remélem Cowherd csak unatkozik és hülységeket beszél mert ez a Milroe pick annyira nem lenne vicces az első körben.Ahogy nézegetem a mockokat, Dart-ot van aki már első körben látja, de Milroet sehol nem várják 3. körnél előbb.
Razi
Nem hogy első körben nem lenne vicces, de még másodikban sem.
Meg hát megmondta a nagyfőnök, hogy nem szeretne két eltérő stílusú QB-t, és mivel Rudi adott, Milroe meg szerintem eléggé más, nem hinném hogy komolyan terveznének vele.
Jan
badsco
2 napja
Szerintem a nagyfőnök szava kb fing a szélben... teljesen elvesztette ezt az egészet már.Hát remélem Cowherd csak unatkozik és hülységeket beszél mert ez a Milroe pick annyira nem lenne vicces az első körben.Ahogy nézegetem a mockokat, Dart-ot van aki már első körben látja, de Milroet sehol nem várják 3. körnél előbb.
Razi
Nem hogy első körben nem lenne vicces, de még másodikban sem.
Meg hát megmondta a nagyfőnök, hogy nem szeretne két eltérő stílusú QB-t, és mivel Rudi adott, Milroe meg szerintem eléggé más, nem hinném hogy komolyan terveznének vele.
Jan
3 napja
Egyetértek. Elkezdeni építeni a jövőt és odaadni a jelent teljesen elfogadható számomra.Aki ezt kitalalta az vasas szurkolo es ugy van ertelme.With the current situation in Pittsburgh and Tennessee, Bleacher Report predicts the Steelers will offer star pass rusher TJ Watt and a few draft picks to the Titans in exchange for the No. 1 overall pick.Az ellenértéket hagyjuk, marha kevés, de mi értelme lenne a Titans részéről jelenlegi helyzetükben kitradelni eddig és egy 30 éves edge-t elhozni cserébe?
In the projected trade, the Titans would get the No. 21 overall pick, No. 83 overall pick, a 2026 second-round pick, a 2026 third-round pick and Watt.
In exchange, the Steelers would receive the No. 1 overall pick and No. 103 overall pick.
Ertelmet nem latom ennek.
xtaki
Beki
no
A Titans kapcsán akkor lenne értelmes a trade, ha nagyon nem elégedettek a Ward pickkel 1/1. Egy év átmenet, jövőre QB, addig pick tankolás és a következő évben rögtön contenderség. De inkább belemagyarázás. Az értelmes az, ha QB-t próbálnak idén és aztán meglátják, hogy éremes-e ráépíteni. Ha igen, akkor lenne értelme minden más jelenben teljesíteni képes játékos trade-jének.