Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 980
Szerintem ez elsőre nem volt rossz, de bassza meg a ló, ha Tuitt rögtön az első meccsen season ending sérülést szenvedett.
Szokol
Hallod... nézzél már rá a mi IR listánkra 😀
malkav
Én kiváncsiságból megnéztem, de maximum mennyiségben lehet szar, de azt nem gondolhatod, hogy minőségben is. Ha mondjuk B. Williams lenne ott, akkor azt mondom na igen, de az ott lévő játékosok azért 1-1-ben pótolhatóak, nálunk viszont Tuitt kurvára nem. Jellemzi ezt az is, hogy szombaton milyen szerződést írt alá. A csapat egyik legjobbja, az IR-en lévő játékosaitok közül ez elmondható valakiről?
(Forrás:
 www.baltimoreravens.com/team/roster.html)
Klaci79
Nem, de elvesztettunk a TC alatt 2 kezdot, ezek elsoszamu cserejet es ugy altalaban a melyseget, ami majd kesobb a "next man up"-nal lehet vegzetes. De ez mar csak ilyen 😕
no
Mindig szar ha egy kezdőt veszít el a csapat, ez volt tavaly Heyward esetében is. De Tuitt olyan láncszem, olyan formában van, hogy lényegében szakadék van közte és Alualu között. Régen mondtam ilyet, de most komoly esély van arra, hogy folyamatosan nyomás alá helyezzük az ellenfél irányítóját és ugye ebben a csoportban ezt különösen szeretjük.
Van most néhány játékos: Ben, AB, (Bell), Heyward, Tuitt, Shazier akik közül ha elvesztesz valakit, az nagyon fáj...és nem egy sima next man up...
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 720
Szerintem ez elsőre nem volt rossz, de bassza meg a ló, ha Tuitt rögtön az első meccsen season ending sérülést szenvedett.
Szokol
malkav
Én kiváncsiságból megnéztem, de maximum mennyiségben lehet szar, de azt nem gondolhatod, hogy minőségben is. Ha mondjuk B. Williams lenne ott, akkor azt mondom na igen, de az ott lévő játékosok azért 1-1-ben pótolhatóak, nálunk viszont Tuitt kurvára nem. Jellemzi ezt az is, hogy szombaton milyen szerződést írt alá. A csapat egyik legjobbja, az IR-en lévő játékosaitok közül ez elmondható valakiről?
(Forrás:
Klaci79
Nem, de elvesztettunk a TC alatt 2 kezdot, ezek elsoszamu cserejet es ugy altalaban a melyseget, ami majd kesobb a "next man up"-nal lehet vegzetes. De ez mar csak ilyen 😕
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Rapoport szerint nincs szakadás. Hivatalos persze Tomlin keddi sajtótájékoztatóján derül ki, de úgy tűnik, hétről hétre vizsgálják majd a visszatérés lehetőségét. 😊
Soldados
Heyward meg twittelte, hogy fake news. Majd Tomlin holnap. Azért remélem kisebb a baj mint azt most gondoljuk
polamalu
Heyward azt valszeg Schefter szakadásos tweetjére írta, mivel ha megnézed, Rapoport tweetje későbbi, mint Heywardé. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Rapoport szerint nincs szakadás. Hivatalos persze Tomlin keddi sajtótájékoztatóján derül ki, de úgy tűnik, hétről hétre vizsgálják majd a visszatérés lehetőségét. 😊
Soldados
Heyward meg twittelte, hogy fake news. Majd Tomlin holnap. Azért remélem kisebb a baj mint azt most gondoljuk
polamalu
Ehhez képest már több helyen lehoztak, hogy nincs season ending sérülés. Néhány meccset is hiányozni fog, de ez így jobb, mint tegnap reméltem.
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ
Soldados
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Ben Roethlisberger now has more wins in Cleveland (11) than any Browns' QB has since the team returned to the NFL in 1999.
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487
Jövő héten Vikes...nyerni kell, mert a Ravens jó lesz....
Klaci79
Azért annyira ne fosd össze magad a Ravens-től, én figyeltem félszemmel azt is. Ugyanolyan szar az Offense náluk, mint tavaly.
Soldados
Bár a statisztika nem számít, de a 3B elit offense egy ponttal termelt többet mint a mi szedettvedett O-nk. 😀 Bár ha láttad a meccset akkor tényleg nem voltunk jók..
malkav
4B 😉 És szokás szerint alulteljesített az Offense-ünk, senki nem is volt elégedett vele. Nem azért voltam kritikus, mert nálunk aztán sokkal fényesebb lett volna a kép. Egyszerű ténymegállapítást tettem. A mi O-nkban legalább van potenciál. A Ravensében én nem látom. Ugyanaz a szenvedés ment, mint tavaly.
Soldados
Azt nem mondom, hogy szarja ossze magat a liga az Off-tol ( bar mar csak a bejelentestol megtennek-igaz a nevetestol ), de a nincs benne potencial sem teljesen igaz. De az biztos hogy nem ugyanolyan a szenvedes mint tavaly. Magyarazat nalunk is van. Fafejjel "jok" is lehetnenk, kar erte. persze bennetek nagyobb a potencial, akarki nezi.

Bell majd kb. a 3.meccstol jo lesz megint
no
Ha addig kihúzza. Tegnap azt dumáltuk, hogy néha olyan bünti szaga volt az O fal és Bell közti "összhangnak". Mintha picit meg akarták volna veretni helyenként, hogy hülyegyerek, nélküled is megy, és különben is nem vagy te annyira fontos mint hiszed magad. stb. Meglátjuk. Az tény, hogy ennek az O-nak ennél sokkal több kell
polamalu
Termeszetesen kellenek egymasnak a fantasztikus teljesitmenyhez, es a kolcson-kolcsonhatas minden teren jelen van.
Amugy en meglepodtem volna ha jo lett volna, hiaba kondizik otthon, az edzes az edzes.
De az elveretesben se hiszek, ezek a sracok azert magukert is jatszanak. Tegnapra azt mondjak, hogy a fal "pocsek" volt, Bell meg mindig mondhatja hogy a tegnapi fal mogott egy fel yard-al tobbet hozott mint mas. Persze nem fogja es amugy is megmondhatatlan. De a lenyeg mindenki a legjobbjat akarja hozni, SB a focel es ezert kuzdenek. Inkabb rozsdas volt egy kicsit a gepezet. De amig a W nincs kockara teve addig lehet gyakorolni mindenfelet. A screeeeeen jol mehetne mar, de ugy latszik csiszolni kell meg, szerintem a SB-t megnyero jateknak akarja H. 😊
no
édesjézus, még egy idealista

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Szokol
malkav
(Forrás:

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Szokol
több mint 8 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
Magabiztosan hoztuk a kötelezőt, nem kockáztattuk egy pillanatra sem BB egészségét (ez lehet a magyarázat a sok screen játékra és az oldalpasszokra). Az O alulteljesítésének amúgy szerintem pont az irányító volt a legfőbb oka, remélem csak a szezonkezdetet és nem az öregedés jeleit láttuk rajta...
Összességében tavalyhoz képest sok változást nem látok (ami alapvetően jó), SB-esélyes a csapat, meglátjuk idén a nüanszok nekünk kedveznek-e majd.
több mint 8 éve
Klaci79
Azért annyira ne fosd össze magad a Ravens-től, én figyeltem félszemmel azt is. Ugyanolyan szar az Offense náluk, mint tavaly.
Soldados
Bár a statisztika nem számít, de a 3B elit offense egy ponttal termelt többet mint a mi szedettvedett O-nk. 😀 Bár ha láttad a meccset akkor tényleg nem voltunk jók..
malkav
4B 😉 És szokás szerint alulteljesített az Offense-ünk, senki nem is volt elégedett vele. Nem azért voltam kritikus, mert nálunk aztán sokkal fényesebb lett volna a kép. Egyszerű ténymegállapítást tettem. A mi O-nkban legalább van potenciál. A Ravensében én nem látom. Ugyanaz a szenvedés ment, mint tavaly.
Soldados
Azt nem mondom, hogy szarja ossze magat a liga az Off-tol ( bar mar csak a bejelentestol megtennek-igaz a nevetestol ), de a nincs benne potencial sem teljesen igaz. De az biztos hogy nem ugyanolyan a szenvedes mint tavaly. Magyarazat nalunk is van. Fafejjel "jok" is lehetnenk, kar erte. persze bennetek nagyobb a potencial, akarki nezi.

no
Ha addig kihúzza. Tegnap azt dumáltuk, hogy néha olyan bünti szaga volt az O fal és Bell közti "összhangnak". Mintha picit meg akarták volna veretni helyenként, hogy hülyegyerek, nélküled is megy, és különben is nem vagy te annyira fontos mint hiszed magad. stb. Meglátjuk. Az tény, hogy ennek az O-nak ennél sokkal több kell
polamalu
Termeszetesen kellenek egymasnak a fantasztikus teljesitmenyhez, es a kolcson-kolcsonhatas minden teren jelen van.
Amugy en meglepodtem volna ha jo lett volna, hiaba kondizik otthon, az edzes az edzes.
De az elveretesben se hiszek, ezek a sracok azert magukert is jatszanak. Tegnapra azt mondjak, hogy a fal "pocsek" volt, Bell meg mindig mondhatja hogy a tegnapi fal mogott egy fel yard-al tobbet hozott mint mas. Persze nem fogja es amugy is megmondhatatlan. De a lenyeg mindenki a legjobbjat akarja hozni, SB a focel es ezert kuzdenek. Inkabb rozsdas volt egy kicsit a gepezet. De amig a W nincs kockara teve addig lehet gyakorolni mindenfelet. A screeeeeen jol mehetne mar, de ugy latszik csiszolni kell meg, szerintem a SB-t megnyero jateknak akarja H. 😊
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ
Klaci79
Soldados
malkav
Soldados

no
több mint 8 éve
Klaci79
Soldados
malkav
Soldados

több mint 8 éve
Állítólag bicepsz szakadás...de holnap MRI...kicsi a valószínűsége, hogy idén még látjuk a pályán Tuittot 😕😕😕
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 661 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 twitter.com/SInow/status/906964381602369536
Klaci79
Ott egy feles pálinka! 😊
több mint 8 éve
 twitter.com/SInow/status/906964381602369536
több mint 8 éve
Klaci79
Soldados
malkav

több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Klaci79
Soldados
több mint 8 éve
Klaci79

több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 905
úgy unblock ez a véleményem.
Klemó
Ezen azért kicsit kacagtam 😀
tenorx
😊))))))))))))))))))))

Én is......hat késő van no.... 😊))))))
több mint 8 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
úgy unblock ez a véleményem.
Klemó
Ezen azért kicsit kacagtam 😀
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 905
Egy-két héttel ezelőtt írtam, hogy van egy olyan érzésem, hogy az OL megmutatja Bellnek milyen az, amikor a futó előtt nincs az a megszakadás és úgy önmagában így mit ér a futó egy jó OL nélkül.

Bentől, az OL-től, Bellig nekem ez nagyon kevés volt. Nem volt elég a first O-nak ez a snap szám amit letoltak, úgy unblock ez a véleményem. Nagyjából 2 drive volt egész előszezonban, az is Bell nélkül. Ha tetszik ez volt egy előszezon meccs. AB viszont megmutatta zseniét. Nagyjából ő és a RZ-ban James az, aki ezt hozta nekünk.

A D-ben újra van egy mokány front7.....Tuitt elképesztően kezdett, döbbenet volt, de a többiek is nagyot alkottak azt gondolom. Az a remek, hogy szinte minden emberben ott van, hogy megverheti az emberét egy az egyben, vagyis nagyon nehéz lesz ellenünk védekezni.

Büntetéseket én is kiemelném....ez egy komolyabb csapat ellen végzetes.....

Idény eleji forma és Én is remélem, hogy Tuittnél nincs szakadás, mert az több hónap.....sőt.....
több mint 8 éve
Kezdjük az örök igazságokkal...egy első meccs idegenben sosem könnyű, egy fiatal, harapós csapat ellen különösen. Szerintem sokkal több van ebben a Browns-ban, mint amit ma láttunk és ez főképp a mi passrushunknak volt köszönhető. Vagyis hogy nem láttunk annyit. Azt kell megverni, aki szembejön és ez ma sikerült. A vártnál talán nehezebben, de most a fontos a W és formában majd december-januárban kell lenni.
A rossz hírek. Tuitt (aki szerintem az első két Cle driveban zseniális volt) bicepsz sérülést szenvedett. Majd hétfőn további vizsgáltok. Wilcox állítólag rendben. 13 bünti 144 yard...szörnyű. És lehet ebben volt néhány ajándék, de jelentős részben megérdemelt volt. Főleg az O holdingok fájnak, miután például Bell megcsinálja a FD-t.
Ben egyébként szerintem nem volt ma jó. Rövid passzokat is Bell felé szarul dobott meg. Lehet persze Bellt hibáztatni, hogy miért nem edzett többet, de sem az OL sem Ben nem voltak segítségére.
A D olyan szinten szarul zónázott megint, hogy ezt egy kicsit jobb QB már röhögve kihasználja. ÉS LeBeau óta próbálják ezt erőltetni, de kurvára nem megy...rájöhetne már a FO. De félek nem fog.
A hívások szörnyűek voltak az O részről. Amikor van egy AB-d, egy Bryant, egy Rogers, egy Bell, akkor erőltetni a faszságot és 4 screent hívni elsőre? Utána is persze volt bőven baj. Középső futásokat erőltettünk, pedig szélre ez mindig jobban megy, de nem. Az OL töketlensége persze ebben benne volt. Ők is rozsdásak még.
Ami viszont nagyon tetszett...ez a Browns OL nem áll rossz nevekből, de Chickillo és Watt rendesen odacsapott nekik. És a DL is, különösen Tuitt volt az elején elemében, borzalmas lenne hosszabb időre elveszíteni. Nem tudom, hogy egy ilyen izomsérülés meddig tart.
Watt parádé miatt nagyobb figyelmet kaphat, de nyilván számolni kell majd akkor Heywarddal is...nem egyszerű...szerencsére.
Jesse James szép elkapásokat mutatott be. Nagyon kell egy ilyen TE célpont.
több mint 8 éve
Kicsit idény eleji formában toltuk, de a szoros eredmény ellenére egy percig nem forgott veszélyben a W.

AB kiemelkedett, Watt fantasztikusan mutatkozott be, nekem még Gay tetszett úgy igazán, plusz az egész DL, a passrush jól működött.

A zónázás nem megy, Bell szörnyű volt, nagyon látszott a kihagyott TC, hiába van jó erőben, nincs meg a football shape és az összhang... Bryant is rozsdásnak tűnt nekem 1 év szünet után, Haley továbbra is szörnyű, az agyam eldobtam, amikor 2. és 14, majd 3. és 12-re is screent hívott, vagy 3. és 12-re egy 7 yardos passzt. A büntikre jobban oda kell figyelni, mert más ellen nem fog beleférni 100 yard ajándék.

Fejlődni kell, de nem is szeptemberben kell csúcson lenni. Tuitt sérülése reméljük, nem komoly.

Sajnos, bár a Steelers szempontjából szerencsére, úgy tűnik, hogy a Browns most sem találta meg a franchise QB-t. Persze ez csak egy meccs volt, de Kizer olyan szinten nem érzi a zsebet és a nyomást, hogy azt fájt nézni, így nem fogja végigbírni a szezont. És ami számukra baj, hogy ez nem tanulható 1-2 hét alatt.

Szerkesztette: Soldados