Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 8 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Már biztos, hogy Bradford kihagyja. A Depot szerint
polamalu
ezt hol?
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ
Már biztos, hogy Bradford kihagyja. A Depot szerint
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Kyle Sloter-t a Vikes felhozta a PS-ből, mert aggódnak Bradford állapotáért.
Klaci79
Ez erősen arra utal, hogy Bradford nem fog tudni játszani.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 981
Kyle Sloter-t a Vikes felhozta a PS-ből, mert aggódnak Bradford állapotáért.
több mint 8 éve
Vasárnap már láthatjuk a Dupree-Watt párost, bár nekem a Chickillo-Watt páros is nagyon tetszett...remélem azért Dupree még tud adni hozzá valami extrat.
A másik oldalon Sam Bradford, Xavier Rhodes és Anthony Barr játéka is kérdéses. SB szerintem játszani fog, annak ellenére, hogy 3. napja limitált a térde miatt, Barr kihagyta a szerda-csütörtöki edzést, pénteken limitált volt, szerintem őt nem látjuk. Rhodes csípője is megsérült a Saints ellen, ő már két napja csak limitáltan edz.

Ráadásul egy fontos hír:
Roger Goodell will be present at Heinz Field this weekend.

WR Cobi Hamilton pedig közben a Texans PS-be került.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ
Bengals OC mar lapáton is. ...
több mint 8 éve
Tuitt kérdéses vasárnap. Nagyon fog hiányozni, de szerintem csak akkor térjen vissza ha már 100%-os. Nagy szükség lesz rá még később.
Shazier hitje Kizeren 25.000-be fáj neki
És Wilcox fejese is 25-be fáj még, akárcsak William Gay esete. Amúgy nem 25.000 USD, hanem csak 24.309 fejenként....ez vajon hogy jön ki.
Amúgy Watt zászlójára nem adtak büntetést.

több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Tuitt, Wilcox és Hawkins mellett ezúttal McDonald sem edzett. Dupree továbbra is limitált és hozzá került Sean Davis is.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Úgy néz ki megvan a válasz erre a Fort kérdésre. Ő bekerült most a PS-be, ahonnan Galambost raktuk ki. És mivel S. Johnson nem rakható oda, ezért lehetett ez a pakolás. Micsoda future HOF kavarás van itt ILB poszton 😊
Klaci79
Sajnálom Galambos Matyit, bírtam és jó is volt nyáron, reméltem, hogy PS-ben megragad. Bár lehet SJ idén is megviccel minket, de addigra sztem Mátyás már máshol edz.
Spy
Kis túlzás persze, de Galambos szintű játékos rengeteg van a piacon. Első-másod éves egy regular season meccs tapasztalat nélkül. Egy ilyen játékos akkor lehet érték, ha adott csapat táborában volt a nyáron, ismeri a rendszert, de őt nem fogja senki elvinni PS-be egyetlen csapat sem. Fort az, akit más is elvinne azt gondolom, hiszen neki van már meccstapasztalata, de ő sem fér ugye be senki 53-as keretébe viszont. (mint láttuk semelyik csapat nem claimelte)
Klemó
Értem, és nyilván tudom is az okot. Nem is a játéka miatt sajnálom, -bár nem tűnt elveszett játékosnak- hanem a neve miatt. Én Fejedelem Kléjton-nak is örülök, hogy ott van a cicáknál és még dícsérik is néhányan. Ráadásul Mátyás még helyi kölyök is.
több mint 8 éve
Nem tudom, hogy az Alan Faneca, Hines Ward, Greg Lloyd, Joey Porter, Gary Anderson, Bill Cowher, Buddy Parker hetesből kinek lehet esélye idén...
Klaci79
Faneca hamar be fog jutni. Porter is egy kis idővel, hosszú idővel pedig Cowher és remélhetőleg Ward. Andersonnál nem sok esélyt látok és Greg Lloydnál sem, az is csoda, hogy erre a listára rákerült idén, utálja a média, mi meg imádjuk. 😊
Soldados
Porter mint HoF..... ??????

Mi van?????
Nézd meg a listát, aztán majd hogy milyen emberek mennek nyugdijba kov evekben (kezdve a Suggs/Harrison duoval)

Wardnak jóval nagyobb sansza van (és reálisan nézve ö is 50/50 v alatti, de a personality/blocking siman betolja ot..
Igor
Joey hamarabb fog bemenni, mint Harrison. Ez nem azt jelenti, hogy egyetértek vele, de így lesz.

több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 905
Úgy néz ki megvan a válasz erre a Fort kérdésre. Ő bekerült most a PS-be, ahonnan Galambost raktuk ki. És mivel S. Johnson nem rakható oda, ezért lehetett ez a pakolás. Micsoda future HOF kavarás van itt ILB poszton 😊
Klaci79
Sajnálom Galambos Matyit, bírtam és jó is volt nyáron, reméltem, hogy PS-ben megragad. Bár lehet SJ idén is megviccel minket, de addigra sztem Mátyás már máshol edz.
Spy
Kis túlzás persze, de Galambos szintű játékos rengeteg van a piacon. Első-másod éves egy regular season meccs tapasztalat nélkül. Egy ilyen játékos akkor lehet érték, ha adott csapat táborában volt a nyáron, ismeri a rendszert, de őt nem fogja senki elvinni PS-be egyetlen csapat sem. Fort az, akit más is elvinne azt gondolom, hiszen neki van már meccstapasztalata, de ő sem fér ugye be senki 53-as keretébe viszont. (mint láttuk semelyik csapat nem claimelte)
több mint 8 éve
Klaci79
több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Nem tudom, hogy az Alan Faneca, Hines Ward, Greg Lloyd, Joey Porter, Gary Anderson, Bill Cowher, Buddy Parker hetesből kinek lehet esélye idén...
Klaci79
Faneca hamar be fog jutni. Porter is egy kis idővel, hosszú idővel pedig Cowher és remélhetőleg Ward. Andersonnál nem sok esélyt látok és Greg Lloydnál sem, az is csoda, hogy erre a listára rákerült idén, utálja a média, mi meg imádjuk. 😊
Soldados
Porter mint HoF..... ??????

Mi van?????
Nézd meg a listát, aztán majd hogy milyen emberek mennek nyugdijba kov evekben (kezdve a Suggs/Harrison duoval)

Wardnak jóval nagyobb sansza van (és reálisan nézve ö is 50/50 v alatti, de a personality/blocking siman betolja ot..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tud ő valaha egyáltalán még járni amúgy?
Wyatt
Azt nem tudom, de táncolni igen. 😊

www.tmz.com/2017/08/29/teddy-bridgewater-knee-dance-party-vikings/
somoskovig
Na, jól van akkor 😊 Azért nála tartottam attól, hogy nem igen lesz már az a térd soha jó :/

több mint 8 éve
Bridgewaterhez mit szólnátok ha hozzánk kerülne, miután BB visszavonul? Egyáltalán illene ebbe a rendszerbe...
steelwolf
Nem örülnék.

több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 218 — Chiefs GM
Wyatt
Azt nem tudom, de táncolni igen. 😊

www.tmz.com/2017/08/29/teddy-bridgewater-knee-dance-party-vikings/

több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 661 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Bridgewaterhez mit szólnátok ha hozzánk kerülne, miután BB visszavonul? Egyáltalán illene ebbe a rendszerbe...
több mint 8 éve
Jerald Hawkins, Stephon Tuitt and J.J. Wilcox did not practice today. Dupree was limited
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Klaci79
Soldados
Ward-on agyon meglepődnék ha HoF lenne valaha.
Itt házon belül imádtuk, óriási játékos volt, de azért most is, és idővel előre haladva új nevekkel kiegészülve olyan lista lesz, akik elé nem fog bekerülni.

Mondom mindezt úgy, hogy Favre, és Ward minden idők legnagyobb kedvencei nálam.
laby
Van esélye, kb 10-15 év múlva.

több mint 8 éve
prérifarkas Pittsburgh Steelers 636
Klaci79
Soldados
Itt házon belül imádtuk, óriási játékos volt, de azért most is, és idővel előre haladva új nevekkel kiegészülve olyan lista lesz, akik elé nem fog bekerülni.

laby
A mosolygós gyilkos, juj de imádtam, kemény legény az már tuti, igazából nem is érdekel ő bekerül e.

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 8 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Klaci79
Soldados

több mint 8 éve
Klaci79

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 497 — Így remélem megfelelek nektek.....
A durva, hogy ennek kb 80% kapásból mehetne, ha, nem, mind. Lehet érdemes lenne lassan posztonkénti HOF-t csinálni, mondjuk minden évben minden posztról két vagy három játékos. Persze akkor az értéke is kisebb lenne.