Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 8 éve
Csak jelzem, hogy nagyon sokáig a himnuszok alatt bent voltak az öltözőben a csapatok. Vagyis itt nem az történik, hogy nem állnak fel a játékosok, hanem visszatérnek a régi "szokáshoz". Én azt is el tudom képzelni, hogy ott bent mindenki feláll majd és ezt is közvetítik.Steelers will not participate in today’s National Anthem, as @JamieErdahl reported. Steelers will remain in locker room during Anthem.Az azért kemény, nem örülök neki. Nem jó ha ilyenek miatt beszélnek rólunk.
tenorx
bcsarli
Azt gondolom, hogy itt ez nem csak rólunk szól. A londoni meccsen MINDENKI összefonta a kezét, jelezve az összetartozást, persze azzal, hogy a feketék térdeltek a himnusz alatt és nem ez lesz az utolsó egységes megnyilvánulás ma azt gondolom.
több mint 8 éve
Report: Dolphins LB Lawrence Timmons wanted to return to #Steelers.
több mint 8 éve
Steelers will not participate in today’s National Anthem, as @JamieErdahl reported. Steelers will remain in locker room during Anthem.Az azért kemény, nem örülök neki. Nem jó ha ilyenek miatt beszélnek rólunk.
tenorx
több mint 8 éve
Inaktívak: QB Joshua Dobbs, WR Justin Hunter, CB Brian Allen, OT Jerald Hawkins, OT Marcus Gilbert, LB T.J. Watt, DE Stephon Tuitt.Ergó senkivel nem kockáztatunk, mindenki pihen, így Tuitt is.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Trump nyilatkozatai. A csapat együttes döntese volt és nem.egy utasítás
több mint 8 éve
Mi az ok?
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Steelers will not participate in today’s National Anthem, as @JamieErdahl reported. Steelers will remain in locker room during Anthem.
több mint 8 éve
Folyamatosan cserélgetjük LJ Fortot és Steven Johnsont a rosteren, most éppen előbbi került be és utóbbi ki.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Low grade a sérülése, az 1-2 hetet jelent. Az én fordításomban Bears nem valószínű, Ravens 50-50, JAX valószínű.Egyetértek, Tuittot se játszatnám. Annak nem örülök, hogy Watt sérülése ezek szerint mindenképp komolyabb, mint vártam. Lehet persze már jövő héten lesz, de szerdán már limitált volt és bíztam benne, hogy hétvégére már teljes értékű. Jó lenne már egy rookie aki domborítani tud egész évben.Gilbert & Watt both out. Hawkins, Tuitt questionable for SundayNekem nincs bajom ezzel. A Bears meccset hozni kell, felesleges kockáztatni, utána jön a Ravens elleni derbi, ott legyen mindenki hadra fogható. szóval én Tuittot sem erőltetném.
Nem örülök 😕
Klaci79
Nézzétek a jó oldalát, talán látunk egy kis Deebót! 😊
Soldados
Klaci79
Én az előbb említett ok miatt egyáltalán nem bánom, hogy nem erőltetjük a korai visszatérést, OLB-poszton elég mélyek vagyunk, belefér a hiánya, inkább a Ravens ellen legyen ott fullosan, most meg lássuk Deebót egy kicsit legalább. 😊
Szerkesztette: Soldados

több mint 8 éve
Egyetértek, Tuittot se játszatnám. Annak nem örülök, hogy Watt sérülése ezek szerint mindenképp komolyabb, mint vártam. Lehet persze már jövő héten lesz, de szerdán már limitált volt és bíztam benne, hogy hétvégére már teljes értékű. Jó lenne már egy rookie aki domborítani tud egész évben.Gilbert & Watt both out. Hawkins, Tuitt questionable for SundayNekem nincs bajom ezzel. A Bears meccset hozni kell, felesleges kockáztatni, utána jön a Ravens elleni derbi, ott legyen mindenki hadra fogható. szóval én Tuittot sem erőltetném.
Nem örülök 😕
Klaci79
Soldados
több mint 8 éve
Gilbert & Watt both out. Hawkins, Tuitt questionable for SundayNekem nincs bajom ezzel. A Bears meccset hozni kell, felesleges kockáztatni, utána jön a Ravens elleni derbi, ott legyen mindenki hadra fogható. szóval én Tuittot sem erőltetném.
Nem örülök 😕
Klaci79

több mint 8 éve
Gilbert és Watt nem edzett és JJ volt limitált. Mindenki más edzésben
több mint 8 éve
Gilbert miatt jött Jake a keretbe óvatosságból.
több mint 8 éve
Steelers Sign OT Jake Rodgers, Release WR Justin Thomas
több mint 8 éve
Ju Ju-t Villanueva tanítja vezetni. Csak aztán nehigy rangers stílusban közlekedjen Pittsburghben.
több mint 8 éve
Simán el tudom képzelni, hogy Timmons is CTE-ben szenved és komoly panaszai vannak. Akár ezt is. De ez csak és kizárólag az én elmém szüleménye....
több mint 8 éve
Van, vagy volt egy mozgalom nálunk öltözőn kívül a marihónalja orvosi rehabilitációs célra történő használatáról. Ugye Franco Harris, Bam Morris, Jack Ham a fő zászlóvivők. Aztán Ryan Clark a NFLPA-ban ugye folyamatosan nyomatja, s ezek a furi esetek mint Woodley, Timmons - kívül a nyilvános Bell, Blount, Bryant nyilvános eltiltásokon. Potsburgh ügyekben még érintett lehet Ramon Foster. Szóval ezekről annyira nem esik szó, mert a Roo se akar belekeveredni, lásd a Holmes elpasszolást.
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Ezt írják róla a felfüggesztéséről szóló cikkben:Indications were something upset the linebacker and he felt he had to get to Pennsylvania to see his child. He is expected to see a doctor, though what the issue could be has not been disclosed.
Pennsylvania-ba utazott a gyereke miatt, de hogy miért ennyire hirtelen, szólt-e valakinek és nem engedték el, vagy csak elrohant...és orvoshoz miért kell mennie...Schefter tweet-je szerint "már jobban van, játszani akar". Ez is mit jelenthet...
több mint 8 éve
Olyan ez mint a preseason. Akkor még mindenki SB esélyes. Kedden is mindenkinek van esélye játszani aki day to day vagy week to week. Úgyis a 3 edzés dönt el mindent.Semmi hír. Csak a büntetés. Valami tutira történt. Egy csendes gyerek volt itt. Soha semmi negatív hír nom volt róla. Semmi kritika. Valami csak lehetett.
Timmonsról senki semmit nem olvasott? Nagy a csend mindenhol. Nem szép így lelépni, de a MIA is nagyon hallgat. Annyira karakter-idegen ez tőle.
Spy
több mint 8 éve
Olyan ez mint a preseason. Akkor még mindenki SB esélyes. Kedden is mindenkinek van esélye játszani aki day to day vagy week to week. Úgyis a 3 edzés dönt el mindent.Timmonsról senki semmit nem olvasott? Nagy a csend mindenhol. Nem szép így lelépni, de a MIA is nagyon hallgat. Annyira karakter-idegen ez tőle.
több mint 8 éve
Timmonsot eltiltotta a Dolphins, ez max 4 meccs lehet ha jól tudom. Érdekes ügy...Nem vitának szántam, csak pontosítottam, hogy ha vki innen tájékozódik, akkor jó infója legyen. 😊
Klaci79

több mint 8 éve
Ezt a f@sz vitát már megint...A játszhat és van esélye, hogy játsszon messze nem ugyanaz. 😉A játszhat is ezt jelenti...nálam 😊Gilbert limitált lesz a héten (hamstring)Tomlin egyikre se mondta, hogy játszani fog, csak azt, hogy mindegyiknél van erre esély. Mindegyiknél a heti edzésmunkától függ a dolog.
Jesse James is (ankle)
Tuitt akár játszhat hétvégén
V. McDonald (back) szintén játszhat
Watt sérülése is rendben lesz
Wilcox a protokoll végénél
Klaci79
Soldados
"all players who are currently injured have a shot at playing Sunday against the Bears"
de felesleges facsarni a szavakat 😉
Klaci79
Soldados
Timmonsot eltiltotta a Dolphins, ez max 4 meccs lehet ha jól tudom. Érdekes ügy...
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
A játszhat és van esélye, hogy játsszon messze nem ugyanaz. 😉A játszhat is ezt jelenti...nálam 😊Gilbert limitált lesz a héten (hamstring)Tomlin egyikre se mondta, hogy játszani fog, csak azt, hogy mindegyiknél van erre esély. Mindegyiknél a heti edzésmunkától függ a dolog.
Jesse James is (ankle)
Tuitt akár játszhat hétvégén
V. McDonald (back) szintén játszhat
Watt sérülése is rendben lesz
Wilcox a protokoll végénél
Klaci79
Soldados
"all players who are currently injured have a shot at playing Sunday against the Bears"
de felesleges facsarni a szavakat 😉
Klaci79