Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 8 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Azért Gilbert nagyon hiányzott, nem mintha nyomás lett volna, szóval Watt is, Foster sem segített, de remélem, előbbi kettő legalább tud játszani jövő héten. Azért én örültem volna Deebo-nak, lehet jobb lett volna futás ellen, mint Chick, aki egyszer futónak háttal próbált blokkról lejönni
több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 392 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Nyugi 😊...túl vagyunk az évi egy botrány meccsünkön. A lényeg első felvonása amúgy is jövő héten jön 😊. Ez a meccs baromira nem a D-n múlt. Persze nekik is meg voltak a hibáik ,de igazából szoptak egy short field TD-t, a második félidőben meg nulláztak. Az O meg elmehet e a retekbe...kivéve Brown.
Gergőke
...és JuJu

több mint 8 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 994 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Nyugi 😊...túl vagyunk az évi egy botrány meccsünkön. A lényeg első felvonása amúgy is jövő héten jön 😊. Ez a meccs baromira nem a D-n múlt. Persze nekik is meg voltak a hibáik ,de igazából szoptak egy short field TD-t, a második félidőben meg nulláztak. Az O meg elmehet e a retekbe...kivéve Brown.

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 981
Szar csapatok ellen, de főleg ha nem keleti parti idő szerint játszunk:
 pbs.twimg.com/media/DKhCGGGWsAE_lTH.jpg:large
Amúgy az O teljesítménye teljesen elfogadhatatlan. Mondjuk nálam a D-é is, de mint általában mindig, itt magasan az O viszi a felelősséget. Egy normális drive volt az egész meccsen, se előtte, se utána nem azt játszottuk, ami működött. Mély passzok tömege, totális pontatlanság...39/22 Ratyinál. Mi a szarért kell egyáltalán 39-et passzoltatni egy egál meccsen? Amikor persze kellett volna, akkor futásokkal operálunk....

5-13 a mérlegünk idegenben 0.500-nál gyengébb csapatok ellen...némi tendencia azért megfigyelhető.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Megérdemeltük ezt! Függetlenül attól, hogy bennem új fogalom alakult ki a holdingokat illetően. Ennyi mezfogást, mint amit láttam még soha. Az utolsó futás különösen nevetséges volt, ahogy a támadó szépen kontrolláltan a mezt fogva de kicsit tolva nyomta hátra a védőt, hogy még véletlenül se érhessen oda. De ez nem a D-n ment el. Sokszor szoktam a D-t szidni, de ez az O egy impotencia volt.

Az, hogy 50 msp van hátra a rendes játékidőben, de gyakorlatilag futunk az nekem felháborító kategória. Ott mondtam, hogy jobb, ha kikapunk, mert az edzőstül mindenestül fel kell ébredni, de mert elit O ide, vagy oda, eddig 3 meccsből úgy cirka átlag alatti a teljesítmény.
Klemó
Azért a 200+ futott yardot nem teszi ki a Def az ablakba..Leszerepelt itt minden egység. A csapatok közti különbségnek köszönhető, hogy nem dőlt el az első félidőben. Hisztorikusan lojálisak vagyunk a BAL-al szemben, ahol szintén nem mi leszünk a meccs esélyesei. A sérültekről nem beszélve
Spy
Azért a PO home field-et ilyen teljesítmények mellett felejtsük el.
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 368 — #NoStress
 kephost.com/images/2017/09/24/ps.png

több mint 8 éve
Megérdemeltük ezt! Függetlenül attól, hogy bennem új fogalom alakult ki a holdingokat illetően. Ennyi mezfogást, mint amit láttam még soha. Az utolsó futás különösen nevetséges volt, ahogy a támadó szépen kontrolláltan a mezt fogva de kicsit tolva nyomta hátra a védőt, hogy még véletlenül se érhessen oda. De ez nem a D-n ment el. Sokszor szoktam a D-t szidni, de ez az O egy impotencia volt.

Az, hogy 50 msp van hátra a rendes játékidőben, de gyakorlatilag futunk az nekem felháborító kategória. Ott mondtam, hogy jobb, ha kikapunk, mert az edzőstül mindenestül fel kell ébredni, de mert elit O ide, vagy oda, eddig 3 meccsből úgy cirka átlag alatti a teljesítmény.
Klemó
Azért a 200+ futott yardot nem teszi ki a Def az ablakba..Leszerepelt itt minden egység. A csapatok közti különbségnek köszönhető, hogy nem dőlt el az első félidőben. Hisztorikusan lojálisak vagyunk a BAL-al szemben, ahol szintén nem mi leszünk a meccs esélyesei. A sérültekről nem beszélve
több mint 8 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
😀 Hihetetlen, hogy szar csapatok ellen mennyire képtelen vagyunk játszani.
Jó volt ez, felszívják magukat, kellett ez a zakó.
több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 392 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
17 pontot hozott az O úgy, hogy ebből 10 pont short fielden volt az ellenfél 30 yardosán. Ez nonszensz!
Klemó
Azért a D-t se mentsük fel. Ilyen egysíkú játékkal átgyalogoltak rajtunk. Nevetséges.

több mint 8 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Évi 1 kötelező duplanulla teljesítmény ugye ezzel letudva?
Ha igen akkor örömésbódottá...
A meccsről kár bármit is mondani mert értékelhetetlen...
több mint 8 éve

Klemó
Így van, ha észhez térítő zakó volt akkor megérte.

több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 905
17 pontot hozott az O úgy, hogy ebből 10 pont short fielden volt az ellenfél 30 yardosán. Ez nonszensz!
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Hát ez megmagyarázhatatlan....tényleg elmennek a f@szba, hogy nem tudnak egy csapatot rendesen felkészíteni egy 0-2-es csapat ellen, amelyik 1000 sebből vérzik
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ
Ju Ju-t Villanueva tanítja vezetni. Csak aztán nehigy rangers stílusban közlekedjen Pittsburghben.
polamalu
.az mif€le?
kishaszi
A Ranger stílus? 60 alatt nem mesz. Mindent eltúrsz az útból. És csak a Humvee-t ismered mint autó 😎 De pancélozva azt is.
több mint 8 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 193 — Steelers fan
Ju Ju-t Villanueva tanítja vezetni. Csak aztán nehigy rangers stílusban közlekedjen Pittsburghben.
polamalu
.az mif€le?

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 193 — Steelers fan
Report: Dolphins LB Lawrence Timmons wanted to return to #Steelers.
Klaci79
Lolz
2 csomi szotyiért.. 😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
No és ezt nem hiszem el.....ezt a bakiparádét....

Egy muffed punt.....rakatnyi rontott szerelés a futókon egy drive-on.....és egy bravúr drive után egy rontott FG.....aztán MC szenzációs mentése után a holder bengázása.....

Röhej....a Bears szinte semmit nem csinál és 10 ponttal vezet a félidőben....és csak megköszönhetjük, hogy nem 14 ponttal.....no nézzük a második félidőt
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 951 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tisztelet Tomlinnak!
 twitter.com/NFLonCBS/status/911972264744124416
több mint 8 éve
Hú a Ravens....kemény
This loss matches the worst in Ravens franchise history (also lost by 37 points in 1997 to Steelers)
Klaci79
Az 5. héten Steelers-Jags lesz. Szerintem pihentessetek arra a meccsre inkább. 😊 😊 😊
Max tisztelet Tomlinék himnuszos akciójáért, ha az Agent Orange ellen irányul. 😊
iktriad
Eddig nem volt semmi nálunk...úgyhogy úgy tűnik igen.
Én utálom amikor ennyire esélyesek vagyunk, de ha W lesz, akkor a Ravens után baromi nagy meccs lesz. Több magyar Steelers fannal a Heinz Fielden 😀

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Hú a Ravens....kemény
This loss matches the worst in Ravens franchise history (also lost by 37 points in 1997 to Steelers)
Klaci79
Mindegy, ellenünk úgyis felszívják magukat.

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 951 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hú a Ravens....kemény
Klaci79
Az 5. héten Steelers-Jags lesz. Szerintem pihentessetek arra a meccsre inkább. 😊 😊 😊
Max tisztelet Tomlinék himnuszos akciójáért, ha az Agent Orange ellen irányul. 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Hú a Ravens....kemény
több mint 8 éve
Nem jó, hogy erről szól ez az egész. Nem volt jó akkor sem, amikor még elszigetelt esetek voltak, de ez a f@sz most elég sok olajat öntött a tűzre...most persze összezárnak a játékosok
több mint 8 éve
‪Steelers will not participate in today’s National Anthem, as @JamieErdahl reported. Steelers will remain in locker room during Anthem.‬
tenorx
Az azért kemény, nem örülök neki. Nem jó ha ilyenek miatt beszélnek rólunk.
bcsarli
Csak jelzem, hogy nagyon sokáig a himnuszok alatt bent voltak az öltözőben a csapatok. Vagyis itt nem az történik, hogy nem állnak fel a játékosok, hanem visszatérnek a régi "szokáshoz". Én azt is el tudom képzelni, hogy ott bent mindenki feláll majd és ezt is közvetítik.

Azt gondolom, hogy itt ez nem csak rólunk szól. A londoni meccsen MINDENKI összefonta a kezét, jelezve az összetartozást, persze azzal, hogy a feketék térdeltek a himnusz alatt és nem ez lesz az utolsó egységes megnyilvánulás ma azt gondolom.
Klemó
Köszi, ezt nem tudtam. Valóban lehetnek még máshol is hasonló megnyilvánulások.