Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Bell-el kapcsolatban csak annyit és nyugodtan vissza lehet keresni: veletek és sokakkal ellentétben én örültem amikor draftoltuk, szerencsére ezt szóvá is tettem. Én most is kitartok a véleményem mellett. Lehet butaságot csinált, de itt a helye köztünk. Ez a játék arra tökéletes, hogy elég legyen neki évi 12 milla...majd amikor kell akkor csengetni fog 😊
Bárkinek szíve-joga nem egyetérteni vele, de örülnék ha legalább addig nem sértegetnétek, amíg a Steelers játékosa. Kicsit sem lóg ki lefelé a csapatból, sőt.
Klaci79
Én nem bántom, de sztem neki a tehetsége alapján húzóembernek kellene lenni, nem átlagosnak. Remélem, h visszatér a régi énje és formája, de tegyük a kezünket a szívünkre. Már a tavalyi PO- ban se volt szimpi a sérüléses sunnyogása. Roo családnál meg egy holdoutolás sosem pirospont, ezt biztos feljegyzik😃
Fast Willie
Engem nem zavar, ha más szidja pl BA-t, de ne kelljen már azért ajnározni vkit, mert nálunk van. számomra kifejezetten unszimpatikus lett és alig várom, hogy elmenjen.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Épp most olvasom Tomlin nyilatkozatát, aki pár perce még külön meg is dicsérte őt és McDonaldot ezért
Klaci79
Pont az ilyenek miatt nem tudunk koncentrált csapat lenni a kiélezett pillanatokban. Rohadt nagy lebaszás járna érte, nem dicséret. ez az egyik tett, amin elment a meccsünk.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Ha megfogja touchback, de egy holdernél ez ne legyen már kötelező! Nagy dolog, h egyáltalán visszaért. A lélekjelenlétéből meg a TD megakadályozásáre telt, amire tizedmp volt.
Fast Willie
Na ne bolondozzunk már! Az a vizesfiútól is elvárható, hogy ismerje a szabályokat. Simán rávetődhetett volna, s akkor nyerjük a meccset hosszabbítás helyett. Ostoba volt, amiért qrva nagy leb.szás jár. A dicséret egyedül McDonaldnak jár.

több mint 8 éve
Szörnyű meccs volt - minden téren.

O: lement 3 meccs, ebből 2 botrány szar volt támadó szempontból. Ezúttal 17 kib.szott pontot tettünk a táblára, ezt is úgy, hogy kétszer short fieldről jöttünk turnover után. Ergó értékelhetetlen és elfogadhatatlan volt az O teljesítménye. Bell még mindig nem az igazi. Haley meg takarodjon. Ilyen kerettel 21 pontot teszünk fel a táblára átlagosan, pedig eddig elég könnyű schedule volt... Megmagyarázhatatlan.

D: ha 200 futott yardot engedsz, nem érdemelsz győzelmet. Ez ennyire egyszerű. Ez a mistackle parádé volt a legmeglepőbb. Idén eddig ez nem volt jellemző. Nem tudom, mi történt, de vagy 20 volt a meccsen, ami elfogadhatatlan. Az eredményét látjuk: 200 yard a földön...

Spec team: blokkolt FG, Boswell ostoba szabálytalansága McDonald óriási mentése után, fumble punt visszahordásnál.

De mindezen bénaságok ellenére nem is az összkép bántott igazán. Lehet szarul játszani, ha megcsinálod a playeket, amikor üt az óra. Az O 4 perccel a vége előtt támadhatott, ott lezárhatta volna a meccset. A problémák ellenére egy szót nem szóltam volna, ha megcsinálják a drive-ot, lepörgetik az órát és az utolsó másodpercben berúgunk egy közeli FG-t. De asszem egy 1st downig sem jutottunk. Ez a baj. A D-nél ugyanez a bajom. Nem érdekel, hogy szarok voltunk a futás ellen, ha a hosszabbításban megfogták volna a Bears-t, ahogy azt a 4. negyedben tették. De amikor "game is on the line" 3 futással átgyalogoltak rajtunk és vége volt a meccsnek.

A pozitívum AB mellett McDonald elképesztő mentése volt.

De jön az első igazán fontos meccs. Ha nyerünk, elégedettek lehetünk a szezon első negyedével, mert egymeccses előnyünk lehetne a csoportban, ahol ráadásul úgy állnánk 2-0-val, hogy 2 idegenbeli meccsen vagyunk túl. Szóval kulcsmeccs jön: vagy meglesz a driver seat, vagy üldöző szerepkörbe kényszerülünk.

Pár apróság:
- a turnover mutató 2-2 volt, nem 2-1.
- a Ravens ellen is mi leszünk az esélyesek. Erre persze nem osztanak W-t, de nem indulatból kell nézni a dolgokat. Objektiven a Ravens O mint olyan nem si létezik, ráadásul ha volt rosszabb teljesítmény a mienknél ma, az a Ravensé volt.

ui.: Amúgy valóban jó a párhuzam a tavalyi 3. héttel, ugyanis Philly mellett Chicagóba is sz.pni járunk - függetlenül a csapatok erősségétől. Kb fix zakó. Ettől még érthetetlen, hogy miért, de így van évtizedek óta. Lassan ahhoz is hozzászokunk, hogy szar csapatok ellen idegenben fix a zakó... Ez mondjuk biztos, hogy Tomlin felelőssége. Ahogy az is, hogy még mindig ez a retardált Haley az OC. 😊
Soldados

Soldi, itt milyen ostoba szabálytalanságról beszélsz? Hogy nem vetődött rá a labdára és lett ezért TD? Mert ezt nem értettem múltkor, csak már a sok egyéb dolog miatt nem tudtam rákérdezni.
Klaci79
Bevallom, nem tudom a pontos szabályt, de ha rávetődik, akkor asszem touchback, de legrosszabb esetben is csak safety. Mindegyik jobb, minthogy így 1 yd-ról jöhettek, ami vagy biztos 3 pont, vagy akár TD-t is nyalhattunk volna belőle. De olyat is el tudtam volna képzelni, hogy nem ilyen látványosan kiüti (ami szabálytalan), hanem rávetődve kisodorja és akkor tuti touchback.

Szerkesztette: Soldados

több mint 8 éve
Emlékeim szerint a legutóbbi kihagyott meccsét egy ráesés miatti sérülés okozta.

Azért nézd végig előtte mi volt. Low sack miatti MCL sprain, lábtörés, pofánvágás miatti arc és orrtörés, amik azért összefüggenek azzal, h ütötték vágták. De nézd meg a Cards irányìtóit. Palmert, Stantont és Barkleyt is tönkreverték többször. EZ BA mániája és felelőssége.
Fast Willie
Tök mindegy hol ütik meg, az nem tesz jót. És ez nem változott a kevesebb ütéssel, ugyanúgy kidőlt meccsekre, mint korábban.

Ettől még azt nem vitattam, hogy BA rendszere QB-hitekkel jár, de az nem igaz, hogy azóta BB-nek kevesebb baja lenne, ugyanúgy meccsekre kidőlt. Ráadásul most már PO-ban is (Bengals, bár visszajött hőssé válni. 😊 )

Szerkesztette: Soldados

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 981

O: lement 3 meccs, ebből 2 botrány szar volt támadó szempontból. Ezúttal 17 kib.szott pontot tettünk a táblára, ezt is úgy, hogy kétszer short fieldről jöttünk turnover után. Ergó értékelhetetlen és elfogadhatatlan volt az O teljesítménye. Bell még mindig nem az igazi. Haley meg takarodjon. Ilyen kerettel 21 pontot teszünk fel a táblára átlagosan, pedig eddig elég könnyű schedule volt... Megmagyarázhatatlan.

D: ha 200 futott yardot engedsz, nem érdemelsz győzelmet. Ez ennyire egyszerű. Ez a mistackle parádé volt a legmeglepőbb. Idén eddig ez nem volt jellemző. Nem tudom, mi történt, de vagy 20 volt a meccsen, ami elfogadhatatlan. Az eredményét látjuk: 200 yard a földön...

Spec team: blokkolt FG, Boswell ostoba szabálytalansága McDonald óriási mentése után, fumble punt visszahordásnál.

De mindezen bénaságok ellenére nem is az összkép bántott igazán. Lehet szarul játszani, ha megcsinálod a playeket, amikor üt az óra. Az O 4 perccel a vége előtt támadhatott, ott lezárhatta volna a meccset. A problémák ellenére egy szót nem szóltam volna, ha megcsinálják a drive-ot, lepörgetik az órát és az utolsó másodpercben berúgunk egy közeli FG-t. De asszem egy 1st downig sem jutottunk. Ez a baj. A D-nél ugyanez a bajom. Nem érdekel, hogy szarok voltunk a futás ellen, ha a hosszabbításban megfogták volna a Bears-t, ahogy azt a 4. negyedben tették. De amikor "game is on the line" 3 futással átgyalogoltak rajtunk és vége volt a meccsnek.

De jön az első igazán fontos meccs. Ha nyerünk, elégedettek lehetünk a szezon első negyedével, mert egymeccses előnyünk lehetne a csoportban, ahol ráadásul úgy állnánk 2-0-val, hogy 2 idegenbeli meccsen vagyunk túl. Szóval kulcsmeccs jön: vagy meglesz a driver seat, vagy üldöző szerepkörbe kényszerülünk.

Pár apróság:
- a Ravens ellen is mi leszünk az esélyesek. Erre persze nem osztanak W-t, de nem indulatból kell nézni a dolgokat. Objektiven a Ravens O mint olyan nem si létezik, ráadásul ha volt rosszabb teljesítmény a mienknél ma, az a Ravensé volt.

ui.: Amúgy valóban jó a párhuzam a tavalyi 3. héttel, ugyanis Philly mellett Chicagóba is sz.pni járunk - függetlenül a csapatok erősségétől. Kb fix zakó. Ettől még érthetetlen, hogy miért, de így van évtizedek óta. Lassan ahhoz is hozzászokunk, hogy szar csapatok ellen idegenben fix a zakó... Ez mondjuk biztos, hogy Tomlin felelőssége. Ahogy az is, hogy még mindig ez a retardált Haley az OC. 😊
Soldados

Soldi, itt milyen ostoba szabálytalanságról beszélsz? Hogy nem vetődött rá a labdára és lett ezért TD? Mert ezt nem értettem múltkor, csak már a sok egyéb dolog miatt nem tudtam rákérdezni.
Klaci79
Amúgy Berry volt a tettes, de én sem értem, h mi Soldi gondolata. Ha megfogja touchback, de egy holdernél ez ne legyen már kötelező! Nagy dolog, h egyáltalán visszaért. A lélekjelenlétéből meg a TD megakadályozásáre telt, amire tizedmp volt.
Fast Willie
Épp most olvasom Tomlin nyilatkozatát, aki pár perce még külön meg is dicsérte őt és McDonaldot ezért
több mint 8 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 205
Bell-el kapcsolatban csak annyit és nyugodtan vissza lehet keresni: veletek és sokakkal ellentétben én örültem amikor draftoltuk, szerencsére ezt szóvá is tettem. Én most is kitartok a véleményem mellett. Lehet butaságot csinált, de itt a helye köztünk. Ez a játék arra tökéletes, hogy elég legyen neki évi 12 milla...majd amikor kell akkor csengetni fog 😊
Bárkinek szíve-joga nem egyetérteni vele, de örülnék ha legalább addig nem sértegetnétek, amíg a Steelers játékosa. Kicsit sem lóg ki lefelé a csapatból, sőt.
Klaci79
Én nem bántom, de sztem neki a tehetsége alapján húzóembernek kellene lenni, nem átlagosnak. Remélem, h visszatér a régi énje és formája, de tegyük a kezünket a szívünkre. Már a tavalyi PO- ban se volt szimpi a sérüléses sunnyogása. Roo családnál meg egy holdoutolás sosem pirospont, ezt biztos feljegyzik😃
több mint 8 éve

Pár apróság:

Soldados

Klaci79
Amúgy Berry volt a tettes, de én sem értem, h mi Soldi gondolata. Ha megfogja touchback, de egy holdernél ez ne legyen már kötelező! Nagy dolog, h egyáltalán visszaért. A lélekjelenlétéből meg a TD megakadályozásáre telt, amire tizedmp volt.
több mint 8 éve
több mint 8 éve

Pár apróság:

Soldados

több mint 8 éve
Emlékeim szerint a legutóbbi kihagyott meccsét egy ráesés miatti sérülés okozta.

Azért nézd végig előtte mi volt. Low sack miatti MCL sprain, lábtörés, pofánvágás miatti arc és orrtörés, amik azért összefüggenek azzal, h ütötték vágták. De nézd meg a Cards irányìtóit. Palmert, Stantont és Barkleyt is tönkreverték többször. EZ BA mániája és felelőssége.
több mint 8 éve
(Légyszi ne hozd fel, hogy kontakt nélkül is sérülnek irányítók, mert láthatóan nem mindegy, hogy hányszor ütnek meg kőkeményen. Ben-nél is látványosan javult - feleződött, harmadolódott - a sack szám, és sokkal tartósabb is lett.)
Fast Willie
Ez konkrétan nem igaz, ugyanúgy kidőlt meccsekre a TH-éra idényeinek többségében. És nem is csak egyre, hanem rendre 2-3-4-re...

De ahogy mondtam BA-rendszere, valóban magában hordozza az ütéseket és sackeket, de a jelenlegi falunkkal ez azért a kezelhető 25-30-as szinten lehetne. Viszont cserébe működik a big time big play.
Soldados

sportsinjurypredictor.com/player/ben-roethlisberger/2639
több mint 8 éve
No azért a túlzásokat hagyjuk. Első playben mindenki futást vár, erre hosszú játék, Bryant 2 m szeparáció. Ha pontosabb a laszti 2cm-mel, vagy Bryant jobban figyel catch és TD. Ezután nyerjük simán a meccset és mindenki az OC-t élteti. Szóval na ne, hogy Arians kreatívabb lenne, azt hagyjuk. Hailey-vel pont az a bajom, hogy feleslegesen gondolkozza túl a játékokat, folyton meglepetést keres és nem tud tutira játszani. Pont ez volt Arians erőssége pont. Kihozta azt az O-ból, ami benne volt és néha néha ebből volt nagy játék.
Klemó
Micsoda? ezt Te sem gondolhatod komolyan... TH, mint kreatív. Idejét nem tudom, mikor hívott kreatív playt. Totálisan kiszámítható, milyen csomagból válogat playeket.

több mint 8 éve
(Légyszi ne hozd fel, hogy kontakt nélkül is sérülnek irányítók, mert láthatóan nem mindegy, hogy hányszor ütnek meg kőkeményen. Ben-nél is látványosan javult - feleződött, harmadolódott - a sack szám, és sokkal tartósabb is lett.)
Fast Willie
Ez konkrétan nem igaz, ugyanúgy kidőlt meccsekre a TH-éra idényeinek többségében. És nem is csak egyre, hanem rendre 2-3-4-re...

De ahogy mondtam BA-rendszere, valóban magában hordozza az ütéseket és sackeket, de a jelenlegi falunkkal ez azért a kezelhető 25-30-as szinten lehetne. Viszont cserébe működik a big time big play.

több mint 8 éve
Ugyanez adott szokott lenni a Bengals és a Ravens elleni csoport- és PO meccseken is.

Haley nem (v. ritkán) tud alkalmazkodni, vagy - nem tudom - a pályára átvinni az elképzelését. Ha vmi nem a tervek szerint alakul, az elsődleges gameplan besül, akkor teljesen esetlegessé és egydimenzióssá válunk. (Még most a CHI ellen is beszűkültünk Brown-ra, pl. Rogers-t elfelejtve.)

Véleményem szerint ezért van az, hogy az O rendszerint 20 pont alatt marad, hiszen az alapszakaszban működő mintáinkat - furcsa mód - hozzáértőbb stábok kielemzik a playoffra, mi meg nem tudunk váltani. (Persze kevés ilyen stáb van, de az esetek többségében legyőzendő Patriotsé ilyen.)

Haley javára írom viszont pl. a Broncos elleni PO meccset, amikor bizonyította, hogy megtizedelt állománnyal is össze tudott rakni normális és használható hívásokat az egy szem MB-nek. Szóval a talentje/felkészültsége elméletben adott, de a megrögzöttségétől a gyakorlatban valahogy nem tud szabadulni (tendencia-szinten: screen, hosszú passzok erőltetése, stb.).
több mint 8 éve
No azért a túlzásokat hagyjuk. Első playben mindenki futást vár, erre hosszú játék, Bryant 2 m szeparáció. Ha pontosabb a laszti 2cm-mel, vagy Bryant jobban figyel catch és TD. Ezután nyerjük simán a meccset és mindenki az OC-t élteti. Szóval na ne, hogy Arians kreatívabb lenne, azt hagyjuk. Hailey-vel pont az a bajom, hogy feleslegesen gondolkozza túl a játékokat, folyton meglepetést keres és nem tud tutira játszani. Pont ez volt Arians erőssége pont. Kihozta azt az O-ból, ami benne volt és néha néha ebből volt nagy játék.
Klemó
Nyilván van példa-ellenpélda. Én tendenciákról és a fontos (PO) meccsekről beszélek, nem kiragadott esetekről. Például a tavalyi PO-ban hogyan készültünk fel a Bell kiesése/limitálása esetén játszandó játékra (holott volt potens RB2-nk) vagy arra, hogy AB-t kettőzni fogják?

Sztem erre tervünk sem volt, és itt nem arról van szó, hogy váratlanul kiesett a kezdő irányító, hanem arról, hogy pl. Belichik esetében számítani lehetett előre arra, hogy a legnagyobb playmekereinket próbálja limitálni - ahogy mindig is, kivétel nélkül szokta. Csodamód a pályán is visszatükröződött ez, és mi meg teljesen - edzői és játékosszinten - lefagytunk.

Ilyen Arians-nél, Coughlinnál vagy Andy Reidnél nem eshet meg, például ezért játszottunk csak egyetlen AFC döntőt az elmúlt években. Ez HC és OC felelősség, ha már egy ennyire csili-vili O-t raktunk össze.
több mint 8 éve
Ütés szempontjából valóban nem QB-barát BA, de minden másban igen. Nem véletlen, hogy az összes QB-ja imádja Arians-t. Ő erősen épít a mélyütésszerű big play bevitelére. Bent viszont nemcsak BA sémája verték agyba főbe, hanem a szar miatt jórészt.

Amúgy vki árulja már el a szar time management alatt mit ért, mert személyes benyomásom szerint sokkal rosszabb jelenleg. Ezernyi példát tudnék felhozni, amikor ég a ház, de mi középső rövid passzokkal akarunk haladni, amivel képtelenség megállítani az órát. BA éppen játékstratégiailag jó playeket hívott, az más kérdés, hogy nem mindig jöttek be. Ez inkább RZ-hatékonyságban jött ki, a time management alapvetően nem volt rossz. (Nyilván volt 1-2 hiba, de bőven tűrés határon belül.)
Soldados
Arians rendszere QB szempontból sérülésveszélyes. Luck 40+ sack a rookie évében, Ben az Arians érában 45-50 közötti sack/szezononként, tavaly Palmer 40 sacket kapott, idén három meccsen 11-et.

Pedig - pl. Cards-nál - még fordítanak is az Ol-re pénzt, két jól megfizetett falemberük is van, csapaton belül top5 körül. Nem tudom, hogy miért, de Arians nem foglalkozik a QB elhasználódásával, lehet a folyamatos big play/missmatch keresése miatt, amit nyilván a pályán időigényes kivitelezni (WR-eknek el kell szakadni, a megfelelő zónahatárra érni, QB-nak végigpásztázni a routok kialakulását és a célpont sorrendet, stb.) De a világon nincs ilyen OL fal, ami ezt az időt tartja, még egyszer sem tudta bizonyítani, hogy működőképes.

Onnantól meg mindegy, hogy rokkant QB-val egyébként sok szempontból kedvező a rendszer.

több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 905
több mint 8 éve
Ütés szempontjából valóban nem QB-barát BA, de minden másban igen. Nem véletlen, hogy az összes QB-ja imádja Arians-t. Ő erősen épít a mélyütésszerű big play bevitelére. Bent viszont nemcsak BA sémája verték agyba főbe, hanem a szar miatt jórészt.

Amúgy vki árulja már el a szar time management alatt mit ért, mert személyes benyomásom szerint sokkal rosszabb jelenleg. Ezernyi példát tudnék felhozni, amikor ég a ház, de mi középső rövid passzokkal akarunk haladni, amivel képtelenség megállítani az órát. BA éppen játékstratégiailag jó playeket hívott, az más kérdés, hogy nem mindig jöttek be. Ez inkább RZ-hatékonyságban jött ki, a time management alapvetően nem volt rossz. (Nyilván volt 1-2 hiba, de bőven tűrés határon belül.)

több mint 8 éve
1.) Bell témában AlterEgo-val és Soldival értek egyet. Nekem ilyen karakterű játékos nem kell, csak bomlaszt, bár a játékát kifejezetten szeretem és élvezem, de lépjünk tovább.

Egyértelmű számomra, hogy a kihagyott offseason és az OL-lel, Bennel való gyakorlás hiánya döntő faktor az O szenvedésében. Gyakorlatilag ott tartunk, mint a tavalyi PO-ban, hogy Tóni az egyetlen komoly, reális fegyverünk és fenyegetésünk, mert a többiek (Bell-el az élen) csak átlagosak. Annyi plusz van talán, h visszajött WR2-nek Bryant, akivel Ben kémiája egyre javul és megosztja a fly routok miatt a D figyelmét. Ezért nem annyira egysíkú és beszűkült idén a játékunk, mint a tavalyi PO-ban, ahonnan őrülten hiányzott egy deep threat (lásd Pats box töltése és AB kettőzése) + James-Rogers páros nagyon hasznos.

Megjegyzem, hogy ha nem lenne nálunk champ window záródás idén-jövőre, sztem Roo-ék elengedték volna már Bell-t a mostani offseasonben, csak úgy voltak vele, hogy ha lehetőség van rá, akkor miért ne tartsunk meg egy playmakert és miért engedjük piacra pl. egy potenciális riválishoz.

2.) Az OC témában vegyesek az érzéseim. Valahogy úgy érzem, hogy Arians-t és Haley-t összegyúrva lehetne egy Ben számára ideális OC-nk.

Soldinak annyiban adok igazat, hogy Arians sokkal kreatívabb és tökösebb playhívó volt (cserébe szar time managmenttel), közepes emberekből tudott clutch játékokat kicsikarni. Haley offense - mint írtam - sokkal egysíkúbb (kevés trükkel és meglepetéssel, unalomig hívott és felesleges screennel), talán a 2015-ös év kivételével. (Tavaly nagyon hiányzott Bryant a képletből).

Haley egy talentben gazdagabb állománnyal egyértelműen alulteljesít, különösen kulcsmeccseken és PO-ban, néha nem is elit védelmek ellen. Plusz nála komolyan latba esik Munchak munkája, mint Arians-nek soha nem volt ilyen fala Ben előtt.

Viszont Arians menesztése szűkségszerű volt, mert az ő rendszere nem QB barát (lásd Palmer folyamatos ütés-verése a Cards-nál, de egyébként is fogytak ott szépen az irányítók). Nyilván nem hagyhattuk, hogy pár év alatt leamortizáljon egy frQB-t. Amit félig-meddig megtett és az öregedés mellett ez is kihat(ott) Ben jövőjére és teljesítményére. Sztem soha annyi ütést egy korlátozottan mobilis frQB nem szedett be, mint annak idején BigBen. (Talán Luck? Russell Wilson sem, pedig neki igazán szar a fala, csak hát ő villámgyors).

Szóval most áldott helyzetben lehetnénk ezzel a kiváló emberanyaggal, jó edzői és háttérszakemberrel, ha lenne egy tökösebb, jobban videózó (khmm halftime adjustment vagy orbitálisan hülye gameplanek), meccselni képes (idióta hosszú passzok folyamatos és felesleges behívása) OC-nk. Én év végén kirúgnám Haley-t, sőt már tavaly kellett volna. (Kieg,.: Arians-t nem hoznám vissza, mert rajta meg azt látom, hogy nem tud megújulni már, ink menjen nyugdíjba.)

A mostani edzőkeringőben voltak potens OC jelöltek (Reich, Cooter, Carmichael, Sullivan) v. QB coachok (pl. Musgrave, Ken Dorsey, Bajakian). Pl. Carmichael-t simán el tudtuk volna hozni a Saints-től, mert úgyis Payton hívja a játékokat, neki nem is tudom mi a szerepe v. u.ez Sullivan a Giants-nél, ahol McAdoo a mindenható. Azt nem tudom, hogy az ő rendszerük Bennek mennyire feküdne, de VÁLTOZÁS KELL, mert a jelenlegi felfogás sehová (nemhogy SB win-hez) nem vezet.

Amúgy Ben-ből kinézem, hogy hajlandó feláldozni magát és tanulni egy új rendszert, cserébe az eredményességért.

3.) A mostani Bears meccs után azért Butler-t is elővenném, hogy mi a fasz volt ez a D-től, mert egyáltalán nem töltöttük a boxot egy Howard ellen. Mentünk hátra zónázni (cover2 volt sokszor), mintha attól kellett volna tartani, hogy Glennon meg tudja dobni a mély passzokat, holott erre még csak szándék sem volt az ellenféltől. Amúgy idén Saci botrányosan súlytalan, és a rushD sem jó.

Meghát a Bears előzetes futójátékának túlsúlyára - egy korlátolt zsiráffal - lehetett számítani. (38 futás vs. 22 passz)
több mint 8 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Gondoltam, hogy meggyűlik szegény BigAl-nek a baja ezzel a himnusz dologgal.
Jó lenne most már lezárni ezt a témát és kiverni a fejekből, elég volt egy meccset ellálázni. A következő már nem fér bele. Még ha BAL elleni is idegenben. És érdeklődve várjuk a sérültlistát.

www.nfl.com/news/story/0ap3000000851344/article/villanueva-regrets-how-anthem-decision-played-out
Spy
Engem speciel csak az zavar ebben, hogy BigBen baromira puhapöcsnek tűnik. Most egyszer beleállunk, egyszer nem, el kellene dönteni. Legyenek akkor kemények, álljanak végig a himnusz alatt az oldalvonalnál, csak ne szóljon már minden sajtótájékoztató erről. Nyilván sokaknak nem tetszik, mint ahogy sokan csodálkoztak volna azon is, ha a Steelers maradt volna szinte az egyetlen csapat, aki nem tiltakozik valamilyen módon. Ben meg inkább foglalkozzon azzal, hogy mi a szarért nem tudja eldobni egy labdát 40 yardra, az elkapó kezéhez. Vagy ő is kihagyta volna a TC-t, mint Bell?
Klaci79
TC-ben nem volt tantervben a unity karöltés-ez megzavarta a fejeket az első félidőben 😊
Spy
Ezt megértem...és kevés kivétellel a Vikes ellen? 😀
Klaci79
öööö...Galambos Matyi visszatért PS-be, inkább örvendezzünk (Hozzáteszem ezt az ILB keringőt nem értem igazán)
több mint 8 éve
Jó lenne most már lezárni ezt a témát és kiverni a fejekből, elég volt egy meccset ellálázni. A következő már nem fér bele. Még ha BAL elleni is idegenben. És érdeklődve várjuk a sérültlistát.

www.nfl.com/news/story/0ap3000000851344/article/villanueva-regrets-how-anthem-decision-played-out
Spy
Engem speciel csak az zavar ebben, hogy BigBen baromira puhapöcsnek tűnik. Most egyszer beleállunk, egyszer nem, el kellene dönteni. Legyenek akkor kemények, álljanak végig a himnusz alatt az oldalvonalnál, csak ne szóljon már minden sajtótájékoztató erről. Nyilván sokaknak nem tetszik, mint ahogy sokan csodálkoztak volna azon is, ha a Steelers maradt volna szinte az egyetlen csapat, aki nem tiltakozik valamilyen módon. Ben meg inkább foglalkozzon azzal, hogy mi a szarért nem tudja eldobni egy labdát 40 yardra, az elkapó kezéhez. Vagy ő is kihagyta volna a TC-t, mint Bell?
Klaci79
TC-ben nem volt tantervben a unity karöltés-ez megzavarta a fejeket az első félidőben 😊
Spy
Ezt megértem...és kevés kivétellel a Vikes ellen? 😀
több mint 8 éve

Spy
Klaci79
több mint 8 éve

Spy
több mint 8 éve
Te Soldi, az emlékeink kicsit mások, az Áriansz éra szólt az openfieldről meg yardfosásról, s rendben töketlenkedésről az endzoneban. Az egyre hanyatló futásról, meg arról, hogy nem tudjuk kontrollálni az órát. Jelenleg a kibaszott Bell miatt szenvedünk, mert valószínűleg olyaan speciális a neki fekvő blokkolási séma, hogy még súlyos hetek mennek rá mire összeáll rendesen afutasunk, utána ez az O nem fog szenvedni.
sutianap
Van blokkolási sémánk? Szerintem az O töketlensége Big Ben pontatlanságának és az OL gyengeségének köszönhető. Szerencsére mindkettő javítható.
Klaci79
Hogynelenne
 www.steelersdepot.com/2017/05/leveon-bells-style-forces-offensive-line-block-differently/
sutianap
Halkan kérdem.

Kell nekünk jövőre ennyi pénzért (vagy vmivel olcsóbban, de tíz millás átlag körül) egy sérülésre hajlamos, amúgy a franchise-tól karakteridegen RB, akinek eltérő blokkolási sémát kell alkalmaznunk, ami jelenleg - tendenciózusan - nem is működik? Ami annyira egyértelműsíti az OL blokksémáit, hogy simán videózható, s úgy látszik a keményebb frontok megoldják? Amit egy másik (csere) rb-re (pl.: tavalyi Pats meccsen DeWill-re, vagy idén Conner-re) nem v. korlátozottan tudunk átváltani, vagy abba a falemberek belezavarodnak? Tényleg kifizessünk ennyi pénzt egy egyre elértéktelenődőbb, vagy kiválthatóbb posztra, ahol gyorsan elhasználódnak a játékosok (lásd Willie Parker)?

Nem lenne helyesebb elengedni ezt a témát és a hagyományos - kétfejű szörnyre hajazó - RB tandemet alkalmazni? Jövőre azért drafton jönnek jó futók.
Fast Willie
Szerintem az ajánlat után elengedtük. De azért idén még jó lenne kihozni valamit belőle. Az a 15MM meg mehet Def-be jövőre, mert hamarosan szükség lesz rá, nagy szükség, ha megjön az új OC az új QB-val. De idén még megéri.