Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 8 éve
Mitchell sem kifejezetten ragyog passz ellen. Nem tud akkora területet bejátszani, amekkorát kell neki. Fájóan későn érkezik az elkapásokra. De legalább jó nagyokat ütközik és nagyon megünnepli. Burns pedig az egyik legtöbbet büntetett CB a ligában. (Norman után a 2.)
több mint 8 éve
Khm: "Főleg Burns oldalán, hogy ne DPI-zen, holdingoljon folyton."
több mint 8 éve
Kövezzetek meg, de nekem Mitchell nem hiányzott túlzottan. A passzokhoz ő sem szokott odaérni. Jelenleg csak söprögetőink vannak. Nagyon kellene egy valódi FS hátra.Főleg Burns oldalán, hogy ne DPI-zen, holdingoljon folyton.Nekem pedig nagyon hiányzott Mitchell, Wilcox kifejezetten gyenge volt.
Saci hatalmas playmaker, de szerelni nem tud. Nagy játékos, gallyra vágja a playt, de kell mögé egy jómunkásember aki megcsinálja a tekkölt is.
Conner és JuJu lesznek a Post-BB éra alappillérei. Még egy kemény tökű puha kezű TE kell és egy tökös QB osztjóvan.
Spy

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
A Rush D nem is szokott.Kövezzetek meg, de nekem Mitchell nem hiányzott túlzottan. A passzokhoz ő sem szokott odaérni. Jelenleg csak söprögetőink vannak. Nagyon kellene egy valódi FS hátra.Főleg Burns oldalán, hogy ne DPI-zen, holdingoljon folyton.Tegnap alig kapott a D zászlót, ha jól emlékszem
Saci hatalmas playmaker, de szerelni nem tud. Nagy játékos, gallyra vágja a playt, de kell mögé egy jómunkásember aki megcsinálja a tekkölt is.
Conner és JuJu lesznek a Post-BB éra alappillérei. Még egy kemény tökű puha kezű TE kell és egy tökös QB osztjóvan.
Spy
polamalu
több mint 8 éve
Kövezzetek meg, de nekem Mitchell nem hiányzott túlzottan. A passzokhoz ő sem szokott odaérni. Jelenleg csak söprögetőink vannak. Nagyon kellene egy valódi FS hátra.Főleg Burns oldalán, hogy ne DPI-zen, holdingoljon folyton.Tegnap alig kapott a D zászlót, ha jól emlékszem
Spy
több mint 8 éve
Kövezzetek meg, de nekem Mitchell nem hiányzott túlzottan. A passzokhoz ő sem szokott odaérni. Jelenleg csak söprögetőink vannak. Nagyon kellene egy valódi FS hátra.Főleg Burns oldalán, hogy ne DPI-zen, holdingoljon folyton.Saci hatalmas playmaker, de szerelni nem tud. Nagy játékos, gallyra vágja a playt, de kell mögé egy jómunkásember aki megcsinálja a tekkölt is.
több mint 8 éve
Nagyon távoli, de ha BB visszavonul év végén, akkor mindenképpen kellene egy veterán QB, aki mögött tanulgat a rookie, erre Alex Smith alkalmas lenne szerintem, iszonyatosan labdabiztos, és nekünk elég egy ilyen QB, úgyis a playmakereknek kell kis játékból nagyot varázsolni.De egyelőre ez nagyon távoli, beszélni se nagyon érdemes róla, sok víz lefolyik még a Dunán.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Én sem írtam mást 😉 A nem Ő lesz a vezér (pont mint PM), nem lesz világítótorony (nem neki kell a hátán vinnie a csapatot) 😉 Sztem ugyanarról beszélünk
több mint 8 éve
Ez a Ben még bőven képes végigvezetni az úton. Minden adott, jó D, és fantasztikus playmakerek az O-ban. De már nem Bennek kell hátán vinnie a csapatot, neki csak nem kell elrontania. Pont ahogy PM a Broncos-szal.Az én álomforgatókönyvem szerint köv drafton korán választunk QB-t, de Ben vállal még egy évet és utána adja át a stafétát.

több mint 8 éve
El kell fogadni, hogy az a visszaesés amit jósolunk pár éve már betette a lábát a küszöbön. Nyilván ennek sok összetevője, is, van. De elkerülhetetlen az utód választása. Az, hogy idén még képes lehet-e a csapat, csak a csapat együtt mindenestül, végigmenni az úton, sztem még a jövő homályába vész. Az viszont már erősen kezd kirajzolódni, hogy ezen az úton nem Ben lesz már a vezér és a világítótorony. Sajnos.Manningnek is összehozta a Broncos a második gyűrűt...
polamalu
több mint 8 éve
Lehet a korral a THA is romlik nem csak a THP? :o 😀Ben lehet nem a régi, azaz nem elit, de még mindig jó QB és labdabiztos, megvannak a playmakerek, akik kicsiből tudnak nagy játékot csinálni, szóval bőven elég ide a jelenlegi Ben is. Erre kell alapozni, úgy kell SB-t nyerni, ahogy PM-mel nyert a Denver. Annál gyengébb a D-nk, ellenben Ben jobb annál a PM-nél és az egész O is jobb, mint annak a Denvernek.Én úgy gondolom, hogy Ben nélkül nem vagyunk képesek nagy menetelésre. Annyira azért nem jó (még) a védelem. Persze Ben sem annyira rossz, de az Ő plussza nélkül messzire nem mehetünk. Ha jól emlékszem, zsinorban ez a 10. meccs (!) amikor 300 yard alatt zár. Baszki ne már, milyen emberek vannak körülötte?! Én értem, és tudom is hogy Haley egy hígkaki, de azért 10 meccsen keresztül ilyen játszó pajtásokkal...
Soldados
Kifejezetten zavarja a szemem, hogy az elkapók rendre üresen vannak a mély útvonalaknál, és folyamatosan túldobja, vagy épp aluldobja. Ebben régen egész jó volt, de idén ez katasztrofális szint, hogy egyszer sem sikerül megdobnia rendesen.
laby
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
El kell fogadni, hogy az a visszaesés amit jósolunk pár éve már betette a lábát a küszöbön. Nyilván ennek sok összetevője, is, van. De elkerülhetetlen az utód választása. Az, hogy idén még képes lehet-e a csapat, csak a csapat együtt mindenestül, végigmenni az úton, sztem még a jövő homályába vész. Az viszont már erősen kezd kirajzolódni, hogy ezen az úton nem Ben lesz már a vezér és a világítótorony. Sajnos.Ben lehet nem a régi, azaz nem elit, de még mindig jó QB és labdabiztos, megvannak a playmakerek, akik kicsiből tudnak nagy játékot csinálni, szóval bőven elég ide a jelenlegi Ben is. Erre kell alapozni, úgy kell SB-t nyerni, ahogy PM-mel nyert a Denver. Annál gyengébb a D-nk, ellenben Ben jobb annál a PM-nél és az egész O is jobb, mint annak a Denvernek.Én úgy gondolom, hogy Ben nélkül nem vagyunk képesek nagy menetelésre. Annyira azért nem jó (még) a védelem. Persze Ben sem annyira rossz, de az Ő plussza nélkül messzire nem mehetünk. Ha jól emlékszem, zsinorban ez a 10. meccs (!) amikor 300 yard alatt zár. Baszki ne már, milyen emberek vannak körülötte?! Én értem, és tudom is hogy Haley egy hígkaki, de azért 10 meccsen keresztül ilyen játszó pajtásokkal...
Soldados
Kifejezetten zavarja a szemem, hogy az elkapók rendre üresen vannak a mély útvonalaknál, és folyamatosan túldobja, vagy épp aluldobja. Ebben régen egész jó volt, de idén ez katasztrofális szint, hogy egyszer sem sikerül megdobnia rendesen.
laby
több mint 8 éve
Ben lehet nem a régi, azaz nem elit, de még mindig jó QB és labdabiztos, megvannak a playmakerek, akik kicsiből tudnak nagy játékot csinálni, szóval bőven elég ide a jelenlegi Ben is. Erre kell alapozni, úgy kell SB-t nyerni, ahogy PM-mel nyert a Denver. Annál gyengébb a D-nk, ellenben Ben jobb annál a PM-nél és az egész O is jobb, mint annak a Denvernek.Én úgy gondolom, hogy Ben nélkül nem vagyunk képesek nagy menetelésre. Annyira azért nem jó (még) a védelem. Persze Ben sem annyira rossz, de az Ő plussza nélkül messzire nem mehetünk. Ha jól emlékszem, zsinorban ez a 10. meccs (!) amikor 300 yard alatt zár. Baszki ne már, milyen emberek vannak körülötte?! Én értem, és tudom is hogy Haley egy hígkaki, de azért 10 meccsen keresztül ilyen játszó pajtásokkal...
Soldados
több mint 8 éve
Egy gyenge Ravens-t győztünk le, amelynek tulajdonképpen nincs is támadósora. Ennek ellenére nem szabad lebecsülni ezt a győzelmet, mert mégiscsak nagy riválist múltunk felül könnyedén, ráadásul idegenben. És ismerve vendégként miket szoktunk szenvedni, nem volt ez rossz. New Yorkban szerettek volna meccset csinálni ebből, de szerencsére egy rövid törést követően nem hagytuk, hogy veszélyeztessék a sikerünket.A D rendben volt, azt a nagy futást viszont sajnálom, ilyen ingyen yardokat, playeket nem szabad engedni. Ami nagyon biztató, hogy minden meccsen szereztünk labdát. Ha a futás elleni védekezést sikerülne teljesen stabilizálni, akkor ez egy kifejezetten jó D lesz, mert a front7 nyomásgyakorlásban kifejezetten erős, a sec pedig már korántsem annyira gyenge, a nyomásból fakadó hibákat pedig ki tudja használni. Egy pici plusszal a rush ellen, nagyon jók lehetünk.
Az O megint szenvedett, de a Ravens-ben annyira nem volt benne a pontszerzés, hogy belefért. Ma nagyon konzervatív taktikával mentünk pályára, minden áron a labdavesztés(eke)t akartuk elkerülni, de ezzel nincs semmi baj, tudtuk, hogy ennek is elégnek kell lennie, mert az ellenfél veszélytelen O oldalon. Jó elképzelés volt, jó megvalósítással, szóval jár a piros pont Haleynek. Bell kezd belelendülni, ez már csengettyű volt, de még mindig tud ő ennél többet is, most már jöhetnek az extrameccsek és nagy meglódulások. Ben lehet nem a régi, azaz nem elit, de még mindig jó QB és labdabiztos, megvannak a playmakerek, akik kicsiből tudnak nagy játékot csinálni, szóval bőven elég ide a jelenlegi Ben is. Erre kell alapozni, úgy kell SB-t nyerni, ahogy PM-mel nyert a Denver. Annál gyengébb a D-nk, ellenben Ben jobb annál a PM-nél és az egész O is jobb, mint annak a Denvernek. A mostani labdavesztés egyrészt peches volt, másrészt az nem zavar, ha a pályán tévednek a bírók, de azt nem szeretem, amikor videózás után f.szkalapok a New York-iak. Még annyit, hogy örülnék, ha leszoknánk az értelmetlen kétpontosokról.
Összességében jók vagyunk az első hónap után. Egyrészt a 3-1 alapból jó, másrészt 3 idegenbeli meccsünk volt, a konfban és a divben 2-0 a mérlegünk, és meccselőnnyel vezetjük a csoportot. És sérült fronton sem állunk rosszul, nincs komoly sérültünk, akinek hosszabb időt kellene kihagynia. Mi kell még? 😊 A divben nincs komoly ellenfelünk, a Browns 2-14-nél nem lesz jobb, de ez a Ravens is nehezen fogja elkerülni a negatív mérleget ilyen O-val. A Bengals kicsit magához tért az OC-váltás után, de azért a 0-3-as rajtot követően vérmes reményeik nem lehetnek. Még messze van, de simán lehet esélyünk az 1. kiemelésre is, mert nyugaton körbe fogják verni egymást a csapatok.
Szerkesztette: Soldados

több mint 8 éve
Grat a győzelemhez! Kicsit visszaengedtetek minket a meccsbe, de nem forgott veszélyben a győzelmetek!A csoport a tiétek, gondolom ezzel nagy újdonságot nem árultam el! 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Egy Ravens elleni győzelem az mindig érték, főleg idegenben. Persze ez egy nagyon gyenge Ravens volt, akit majdnem sikerült visszahoznunk a meccsbe, de akkor is. A D talán 1-2 playen kívül tökéleteset hozott le. Persze kieelemzendő az a hosszú futás, mert a Bears ellen is hasonló nagy playeket kaptunk, de ahogy onnan "visszajöttek", az nagyon masszív volt. Volt nyomás, megvoltak a labdaszerzések, és ha a CB-k is rendre odaérnek az külön dícséret. Lett egy Hiltonunk nickel CB poszton, őt midenképp kiemelném, mert régen dícsértünk nickel poziban embert nálunk.
Az O továbbra sem tetszik, és nekem Brown kirohanása Benre nagyon árulkodó volt. Lehet playhívásokat, meg Haileyt szidni, de no, ez a Ben nagyon messze van az elit szinttől. Pánikpasszok, rossz döntések sora, emellé jönnek a túldobott játékosok.
Bell viszont "visszatért". Igaz, hogy a végén már ez a D nem volt teljesen motivált, de ott már a régi Bellt láttam. Ez mindenképpen bíztató.
több mint 8 éve
Sajnos Mitchell és Gilbert sem tudta vállalni a játékot, továbbá Harrison is inaktív. Rogersszel pedig annyira elégedetlenek, hogy ő sem kapott ma sisakot. Rajtuk kívül Dobbs, Hawkins és McCullers nem játszik ma.

több mint 8 éve
A Ravensnél kihagyja :CB Jaylen Hill (Thigh)
DT Brandon Williams (Foot)
TE Maxx Williams (Ankle)
több mint 8 éve
AB lesz ismét a punt returner."It's Baltimore week," said Foster. 😀
Bryant, Dupree, Tuitt, Watt, BB, Bell, JJ mind full edzést toltak, így játszanak.
Harrison megbetegedett, így kérdéses... Akárcsak Foster, Gilbert, Davis és Mitchell. Foster full edzést tolt és saját bevallása szerint játszik, én Mitchellben sem kételkedem, viszont Gilbert és Davis necces lehet.
Soldados
több mint 8 éve
AB lesz ismét a punt returner.Bryant, Dupree, Tuitt, Watt, BB, Bell, JJ mind full edzést toltak, így játszanak.
Harrison megbetegedett, így kérdéses... Akárcsak Foster, Gilbert, Davis és Mitchell. Foster full edzést tolt és saját bevallása szerint játszik, én Mitchellben sem kételkedem, viszont Gilbert és Davis necces lehet.

több mint 8 éve
A TE poszt "erdektelen", legalábbis Williamshez kepest... o kellene igazan.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Bryant és Foster ma sem edzett. Itt lehet a válasz Hunterre.Bryant csak beteg, így sztem ő aktív lesz, csak lehet hogy limitáltabb snapszámmal. (és mondjuk ezt valóban átveheti Hunter).
Mitchell és Davis limitált volt ma és Gilbert is csak így edzett. Ez a tegnapi után nem örömteli. Dupree és James szintén limitáltak, tegnapihoz hasonlóan.
Klaci79
Foster sztem out, Mitchell játékában bízom, Davisnél és Gilbertnél a holnapi nap lesz a döntő, mert előbbi egyet előre lépett, de ez még kevés, utóbbi pedig rossz irányba mozdult.

több mint 8 éve
Bryant és Foster ma sem edzett. Itt lehet a válasz Hunterre.Mitchell és Davis limitált volt ma és Gilbert is csak így edzett. Ez a tegnapi után nem örömteli. Dupree és James szintén limitáltak, tegnapihoz hasonlóan.
több mint 8 éve
Galambost IR-re tettük PS-ből, helyére egy másik LB-t, Kelseyt hoztuk.Erre kíváncsi leszek...lehet Rogers kerül ki? A fumbli is meg elég keveset használtuk. Helyette Ju-ju-t. Ő, MB és AB mindenképp adott...DHB meg a spec miatt.
Állítólag az Offense szenvedése miatt lesznek személyi cserék és ennek nyomán Hunter most először aktív lesz.
Soldados