Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 8 éve
Akkor kötekedjünkNagy kár, mert van benne ilyen is:ehune, főműsoridő"Pittscburgh"
444.hu/2017/10/04/a-kifent-acel-szaga-tolakodott-joe-flacco-orrlyukaba
sutianap
eddig olvastam 😊
xtaki
"Todd Haley támadókoordinátor fiai idén megtörhetetlenek."
True story.
laby
- milyen gyakori a perfect season?
- hányszor fordult elő?
- mennyit is számít a tabellán az NFC-s ellenfél?
- tényleg az az elvárás egy NFL csapattal szemben, hogy ha domináns, akkor sose kapjon ki?
- egy POra kascingató csapatnak a szezon elején kell eldurrogtatni a puskaporát?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Azért ez nem semmi...persze tudjuk milyen AB, de jó látni is, hogy mennyire elittöbb mint 8 éve
Heyward lett a hét legjobb védője az AFC-ben. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
igenNagy kár, mert van benne ilyen is:ehune, főműsoridő"Pittscburgh"
sutianap
eddig olvastam 😊
xtaki
True story.
laby
4-0-val vezetjuk a diviziot...oh, wait.
több mint 8 éve
Nagy kár, mert van benne ilyen is:ehune, főműsoridő"Pittscburgh"
sutianap
eddig olvastam 😊
xtaki
True story.
több mint 8 éve
az a Király volt..ehune, főműsoridő"Pittscburgh"
sutianap
eddig olvastam 😊
xtaki

több mint 8 éve
ehune, főműsoridő"Pittscburgh"
sutianap
eddig olvastam 😊
több mint 8 éve
ehune, főműsoridő444.hu/2017/10/04/a-kifent-acel-szaga-tolakodott-joe-flacco-orrlyukaba

több mint 8 éve
A két legtöbbet sackelő csapat, de most nem lesz könnyű egyiknek se...Ja az agyonszidott O-Falunk pass rush ellen eddig a szezon kellemes meglepetése a 4 meccsen 3 engedett sackkel(pl. a Texans(!) és a Ravens se tudta Bortlest levinni). A run block viszont már nem megy annyira nálunk idén (se), ami különösen problémás, mert ez egy elméletben run-first csapat...
pbs.twimg.com/media/DLPwmH1U8AAdOtQ.jpg:large
Klaci79
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
A vasárnap margójára, jobbak voltatok, grat.

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
A két legtöbbet sackelő csapat, de most nem lesz könnyű egyiknek se...több mint 8 éve
Ez a Brown hiszti nagyon pörög most. Megertem, de akkor amikor nem nyertünk, de csak ő volt keresve akkor nem hisztizett, hogy a többieket miert nem. Vihar a biliben. Frusztrált, mert erzi, hogy sokkal több lehetne ebben. Ez még jól is elsülhet......
több mint 8 éve
Szerintem kurvára nem kellene azzal foglalkozni, hogy mi lesz jövőre vagy azután Bell-el. 12 alapszakasz és remélhetőleg 4 PO meccs van hátra. Aztán majd kiderül mi lesz ha tetszik ha nem. Addig sem kell hülye cikkeket olvasni.Én inkább csak 3 PO-meccsben reménykedek. 😉 Bell pedig valszeg elintézte a sorsát már az értelmetlen holdouttal, nem hinném, hogy sok kérdés maradt a FO-ban.
És őszintén szólva leszarom, hogy érdekli vagy nem érdekli a csapat (ezt úgyis csak ő és a csapat tudja), csak nyerje meg a SB-t. Majd utána foglalkozom a lelki világával és a pénztárcájával.
A játéka egyszerűen lenyűgöző annak aki szereti a focit. És még tuti nincs csúcsformában, ahogyan az OL sem. Aztán jövőre úgyis lesz bőven kérdés, de szerencsére csak jövőre.
Klaci79
Annyiban viszont egyetértek, hogy szarok rá mekkora önző f.szkalap, nyerjük meg vele az SB-t és minden idők legboldogabb szakításának leszünk szemtanúi. Boldog lesz a csapat, mert bajnok, boldog lesz Bell a nagy dellával Clevelandben és boldogok leszünk mi is, mert bajnokcsapatunk van és nincs benne a Steelers-szemlélettel összeegyeztethetetlen játékos. 😊 Csak nyerjük már meg végre a hetediket!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Szerintem kurvára nem kellene azzal foglalkozni, hogy mi lesz jövőre vagy azután Bell-el. 12 alapszakasz és remélhetőleg 4 PO meccs van hátra. Aztán majd kiderül mi lesz ha tetszik ha nem. Addig sem kell hülye cikkeket olvasni.Soha nem egy rossz dolog nem csak a közeljövőbe nézni )
És őszintén szólva leszarom, hogy érdekli vagy nem érdekli a csapat (ezt úgyis csak ő és a csapat tudja), csak nyerje meg a SB-t. Majd utána foglalkozom a lelki világával és a pénztárcájával.
A játéka egyszerűen lenyűgöző annak aki szereti a focit. És még tuti nincs csúcsformában, ahogyan az OL sem. Aztán jövőre úgyis lesz bőven kérdés, de szerencsére csak jövőre.
Klaci79
több mint 8 éve
Szerintem kurvára nem kellene azzal foglalkozni, hogy mi lesz jövőre vagy azután Bell-el. 12 alapszakasz és remélhetőleg 4 PO meccs van hátra. Aztán majd kiderül mi lesz ha tetszik ha nem. Addig sem kell hülye cikkeket olvasni.És őszintén szólva leszarom, hogy érdekli vagy nem érdekli a csapat (ezt úgyis csak ő és a csapat tudja), csak nyerje meg a SB-t. Majd utána foglalkozom a lelki világával és a pénztárcájával.
több mint 8 éve
Nagyon felkúr, hogy Bellnek egy jó meccse volt, és máris jönnek ezek a cikkek:bleacherreport.com/articles/2735715-have-patience-leveon-bell-says-his-rb-revolution-is-still-coming?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-national
Persze nem csak rajta múlik, a média is csámcsog rajta, viszont nekem egyre jobban az az érzésem, hogy elfogjuk engedni.
Láttuk, hogy vannak rosszabb napjai, illetve hogy nem pótolhatatlan.
Sajnálom, de egyszerűen nem látom benne azt, hogy érdekelné a csapat, csakis önmaga.
több mint 8 éve
Alualuról mik az itteni benyomások 4 meccs után?Nagyon jó igazolás volt, mert mélységet adott a DL-nek. Tuitt és Heyard jobb nála, de cserének kitűnő. Nagyszerű igazolás volt Colberttől, hogy nyugodt szívvel pályára küldhető 3. DE-t szerzett Alualu személyében
iktriad

több mint 8 éve
pbs.twimg.com/media/DLNeoInUEAAThVv.jpgEzért lenne szép egy Ramsey vs Brown csata.
Klaci79
Alualuról mik az itteni benyomások 4 meccs után?
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Végignézve Bell futásait, hát azért a Csengettyű tudása mellett bezony DeCastro, Nix, McDonald, Pouncey és JuJu teljesítménye is kiemelendő volt. Ez nagyon biztató, mert most látszott, hogy ha nem töltik fel a boxot, akkor Bell "gyilkos" lesz. Ben kapcsán várjunk még pár meccset. Az volt a gameplan, hogy csak a biztosat, mert tudtuk, hogy a Ravens O önerőből nem fog sok pontot feltenni a pályára. Emésztette az egy héttel ezelőtti és erre jött ez a gameplan. Nem volt jó hatással rá ez tisztán látszott. Nem nézett szét a pályán az első célpont után általában jött a check down pasz.
Nem szoktuk ezt meg, mert Ben eddig mindig vezér volt, de most ebből kell táplálkozzon, ebből kell kijöjjön. Az, hogy Bell és a blokkok jönnek fel, őt is vissza fogja tolni a komfort zónába ebbe biztos vagyok és abban is, hogy fog még meccset nyerni.
A Mitchell versus Wilcox összehasonlítás kapcsán egyetértek Soldival. Mitchell nem egy ballhawk, később ér oda, de odaér. Miatta simán feldobják a labdát, viszont azt is tudja minden WR, hogy ha Mitchell ott van, akkor össze kell húznia magát, mert jönni fog. Egy safetynek pedig elsősorban ez a dolga egy védelemben és nem az, hogy labdát szerezzen. Ezért kritikus, hogy miként választ szöget és sebességet.
több mint 8 éve
Nézzünk együtt inkább csajokat, kezd melegedni a buli 😀 Azért pasikat ajánlgatni a másiknak 😀Ez már csak egy ilyen sportág. 22 pali egy pályán, kevés a nő. -néha azért akad, de egy snickers megoldja- Ha van is a pálya szélén, ritkán mutatják őket.😉
polamalu
több mint 8 éve
Nézzünk együtt inkább csajokat, kezd melegedni a buli 😀 Azért pasikat ajánlgatni a másiknak 😀
több mint 8 éve
Sztem Te nézd meg Wilcoxot alaposabban. 😉sztem nézd meg Mitchell-t alaposabbanMitchell sem kifejezetten ragyog passz ellen. Nem tud akkora területet bejátszani, amekkorát kell neki. Fájóan későn érkezik az elkapásokra. De legalább jó nagyokat ütközik és nagyon megünnepli. Burns pedig az egyik legtöbbet büntetett CB a ligában. (Norman után a 2.)De biztosan szerel, míg Wilcox nem, márpedig ez egy safetynél kiemelkedően fontos, mert ha ő nem csinálja meg, akkor abból nagy play lesz. És ezt épp Wilcox mutatta meg múlt héten és most is, "csak" 2 big play szárad a lelként, hogy rossz szöget választott. Nagyon észrevehető volt Mitchell hiánya.
Spy
Soldados
Spy

több mint 8 éve
sztem nézd meg Mitchell-t alaposabbanMitchell sem kifejezetten ragyog passz ellen. Nem tud akkora területet bejátszani, amekkorát kell neki. Fájóan későn érkezik az elkapásokra. De legalább jó nagyokat ütközik és nagyon megünnepli. Burns pedig az egyik legtöbbet büntetett CB a ligában. (Norman után a 2.)De biztosan szerel, míg Wilcox nem, márpedig ez egy safetynél kiemelkedően fontos, mert ha ő nem csinálja meg, akkor abból nagy play lesz. És ezt épp Wilcox mutatta meg múlt héten és most is, "csak" 2 big play szárad a lelként, hogy rossz szöget választott. Nagyon észrevehető volt Mitchell hiánya.
Spy
Soldados
több mint 8 éve
Mitchell sem kifejezetten ragyog passz ellen. Nem tud akkora területet bejátszani, amekkorát kell neki. Fájóan későn érkezik az elkapásokra. De legalább jó nagyokat ütközik és nagyon megünnepli. Burns pedig az egyik legtöbbet büntetett CB a ligában. (Norman után a 2.)De biztosan szerel, míg Wilcox nem, márpedig ez egy safetynél kiemelkedően fontos, mert ha ő nem csinálja meg, akkor abból nagy play lesz. És ezt épp Wilcox mutatta meg múlt héten és most is, "csak" 2 big play szárad a lelként, hogy rossz szöget választott. Nagyon észrevehető volt Mitchell hiánya.
Spy