Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 8 éve
Nekem akkor tetszene egy Mahomes pick, ha ki trade-elnénk az első körből a második elejére és ott húznánk be. Nekem valahogy fájna az első körben egy nem "pro ready" player, mert valljuk be, hogy a srácban ugyan rengeteg az upside, de rengeteget kell tanulnia is ugyanakkor. Ha viszont a letrade-del nyernénk egy negyedik kör elejét mondjuk azzal már megbékélnék, hiszen lenne Mahomes után még 4 minőségi pickre lehetőségünk.Lacinál még a DL picket nem értem. A Tuitt-Hagrave-Heyward trió mellett most ott van Alualu, Walton és a Culáger. Nekem ez mélységre is teljesen rendben van, főleg úgy, hogy Alualuval végre van 4 ember, aki a passz siettetésben is otthon van, vagyis a nickel felállásban párban hatékony tud lenni. Persze Culáger eleddig felejthető, de sokkal inkább hátulról hoznék és kifejezetten prospectet versus harmadik körből.
több mint 8 éve
Kicsit mókoltunk este:Szerintem teljesen rendben van (a safety igenis need, egy sérülésre vagyunk jelenleg az idegösszeomlástól), de itt 3/2-re inkább egy ILB-t húztam volna, DE-ben így hogy jött Alualu, megvagyunk.
3* 105 Pittsburgh Steelers Tanoh Kpassagnon, DE Villanova
Klaci79
több mint 8 éve
1: mohának nagyon örülnék, mert akkor BB évi kötelező 1-2 meccses sérülésén már játszhatna is, és még sokat tanulhatna 1-2 év alatt bb-tőlA 2. körben S. Jones lett volna a célpontom. Nagyon megnézném nálunk a washingtoni gereket, aki sérülése előtt top CB lett volna ebben a classban, de pár húzással előttem kivitték.
2: és akkor davis meg többet mehetne slotba
3: nem tartom valószínűnek, hogy rivers lecsússzon a 3. körig, de ha mégis... 😀
3: inkább egy cb-t húztam volna, mert de-ben hargrave is játszhat néham hogy pihenjenek a többiek
4: egy jó te sosem rossz
5: mann bácsi majd őt is megtanítja arra amire használnánk,
6: projekt
7:projekt
szerintem ez minimum egy B lenne, talán egy cb-nyire van egy A+ tól
zzz888
Aztán a 3. körben nem akartam kockáztatni, mert Rivers olyan OLB aki sokat segíthet majd, így a CB-t fagyasztottam a 4. körig. Ráadásul nem is volt itt olyan CB, akit igazán értékén hozhattam volna.
DE-re azért gondoltam, mert láttuk mi volt tavaly...Tuitt-Hargrave-Heyward addig játszott, amíg levegőt kapott. CH kiválása után, már nem volt semmi rotáció, semmi mélység. Culáger talán fejlődik, talán nem, erre nehéz alapozni egy PO runnál.
J. Lewis jött volna utána CB, de a Dallas kiválasztotta. Nem akartam be-reachelni egyet, inkább a jó TE. Aztán már csak Howard Wilson volt akire még 5. kört szántam, de ő is kiment.
A Burns-Cockrell-Gay-Golson-Sensabaugh CB sor elegendő lesz, ha jó lesz a front7.
Én irl se várok korai CB draftot.
több mint 8 éve
Ha megnyerjük az SB-t, akkor sztem megpróbálja leutánozni példaképét, Elwayt, aki ugye két SB-címmel búcsúzott az NFL-től. 😊1 30 Pittsburgh Steelers Patrick Mahomes, QB, Texas TechKonkrétan a kedvenc QB az idei classból. Nem lennék szomorú ha őt rántanánk be 1. kör végén. Amennyiben meg lenne a 3. gyűrű biztos, hogy befejezi Ben, de szerintem elég nagy a valószinűsége, hogy ez az utolsó szezonja.
Klaci79
Gergőke

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
1 30 Pittsburgh Steelers Patrick Mahomes, QB, Texas TechKonkrétan a kedvenc QB az idei classból. Nem lennék szomorú ha őt rántanánk be 1. kör végén. Amennyiben meg lenne a 3. gyűrű biztos, hogy befejezi Ben, de szerintem elég nagy a valószinűsége, hogy ez az utolsó szezonja.
Klaci79
több mint 8 éve
1: mohának nagyon örülnék, mert akkor BB évi kötelező 1-2 meccses sérülésén már játszhatna is, és még sokat tanulhatna 1-2 év alatt bb-től2: és akkor davis meg többet mehetne slotba
3: nem tartom valószínűnek, hogy rivers lecsússzon a 3. körig, de ha mégis... 😀
3: inkább egy cb-t húztam volna, mert de-ben hargrave is játszhat néham hogy pihenjenek a többiek
4: egy jó te sosem rossz
5: mann bácsi majd őt is megtanítja arra amire használnánk,
6: projekt
7:projekt
szerintem ez minimum egy B lenne, talán egy cb-nyire van egy A+ tól
több mint 8 éve
Kicsit mókoltunk este:1 30 Pittsburgh Steelers Patrick Mahomes, QB, Texas Tech
A QB need-es csapatok szakértői inkább más irányba indultak. Nem tudom mi a tervük normális irányító nélkül, de mivel Mahomes az egyik legjobb az idei szerény felhozatalból hát berántottam. Volt is nálunk workout-on (kicsit ködösíteni) és egy-két év tanulás után ki tudja nem e ő lesz az új Garoppolo.
2 62 Pittsburgh Steelers Josh Jones S North Carolina State
Na ezen a választáson sokat gondolkodtam (lehet nem eleget), de azt néztem ki jöhet szóba nálunk a 2. kör végén és szerintem Jones elég tehetséges srác ahho, hogy ne hagyjam tovább csúszni. A S poszt nem need, de hatalmas a szakadék a kezdők és a cserék között, így ide mindenképp kell majd valaki. Neki még sok lesz az NFL, de Davis se úgy indult, hogy azonnal kezdő lehet és tessék.
3 94 Pittsburgh Steelers Derek Rivers, LB Youngstown State
Ő volt aki miatt ráértem a Harrison pótlással. Nekem nagyon tetszik a srác, érdeklődtünk is felőle, úgyhogy ő rendben lenne.
3* 105 Pittsburgh Steelers Tanoh Kpassagnon, DE Villanova
Egy körrel később még jobb lett volna, de már itt sem találtam nála jobb játékost. Szerintem kicsit elhanyagoljuk a DL-t. Olyan szempontból, hogy mekkora szakadék van a kezdők és a cserék között. Igaz a két DE elit, de azért a hátsó körös és UDFA DE-knél lehet többet kellene beruházni, hogy többet tudjon pihenni a Heyward-Tuitt duó.
4 135 Pittsburgh Steelers George Kittle TE Iowa
Idén én nem gondolom, hogy nagyon próbálkoznánk TE-el, de mivel ez csak játék és az idei class egészen kiemelkedő, én nem bánnám Kittle érkézését sem. A Green-James-Grimble hármas csak akkor megfelelő ha Green egészséges, így a 4. körben ide beruházni szerintem nem hülyeség.
5 173 Pittsburgh Steelers Kenny Golladay, WR, Northern Illinois
Golladay iránt van érdeklődés. Nem need a WR poszt, de az elérhető játékosok közül, nekem tetszett a srác. Elég erős nálunk a WR felhozatal, de tudjuk, hogy egy-két probléma és máris lehet keresni megint a no2 WR-t.
6 213 Pittsburgh Steelers Javancy Jones, OLB, Jacksonville State
Kisebb programok kiemelkedő játékosai nekem mindig tetszenek. Jones is ilyen és lehet épp az ő személyében találjuk meg JH utódját. Peches volt mert sérülések hátráltatták, de mivel kéztörésről volt szó, így nem láttam nagy kockázatot benne.
7 248 Pittsburgh Steelers Eric Wilson, ILB, Cincinnati
Azért gondoltam jöjjön valaki ILB posztra is. Akik itt elérhetőek voltak, mind olyan posztra érkeztek volna ahova korábban már draftoltam (WR, S)
több mint 8 éve
Igy igaz, csak ritkan van az embernek ilyen kvalitasu a tobbi qb kozul is "kiemelkedo", de minimum top 3 kozott levo embere az egyik legfontosabb poszton. Nehez lesz ot potolni, csak ugy mint a 2005 es 2008 as elso szamu de minimum top 3 defensunket is nehez potolni es meg lesz is. : ( .Ez az élet rendje, előbb-utóbb visszavonul, mint mindenki. Én annak örülök, hogy még játszik. De a korai QB is benne van pakliban, nincs azzal semmi baj.Big Ben hivatalosan bejelentette, hogy vállalja a 14. szezonját! Na nem mintha nem ezt vártuk volna.De sajnos jelentheti azt, hogy ez az utolso. : ( Es mar ez is gaz hogy be kell jelentenie, hogy jatszik e vagy sem. Mert igy mar boven felmerult az, hogy nem. De veled orolok annak, hogy jatszik. Ha lesz korai qb, akkor viszont mar nem fogok annyira.
"Informed the team I am looking forward to my 14th season. Steeler Nation will get my absolute best!"
Soldados
gabistar
Soldados
List of Pittsburgh Steelers starting quarterbacks
Ben Roethlisberger (2004–present)
Landry Jones (2015–2016)
Charlie Batch (2005–2007, 2010–2012)
Tommy Maddox (2002–2004)
Terry Bradshaw (1970–1983)
Itt latszik hogy nem konnyu jo qbt talalni. en.wikipedia.org/wiki/List_of_Pittsburgh_Steelers_starting_quarterbacks
Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Ez az élet rendje, előbb-utóbb visszavonul, mint mindenki. Én annak örülök, hogy még játszik. De a korai QB is benne van pakliban, nincs azzal semmi baj.Big Ben hivatalosan bejelentette, hogy vállalja a 14. szezonját! Na nem mintha nem ezt vártuk volna.De sajnos jelentheti azt, hogy ez az utolso. : ( Es mar ez is gaz hogy be kell jelentenie, hogy jatszik e vagy sem. Mert igy mar boven felmerult az, hogy nem. De veled orolok annak, hogy jatszik. Ha lesz korai qb, akkor viszont mar nem fogok annyira.
"Informed the team I am looking forward to my 14th season. Steeler Nation will get my absolute best!"
Soldados
gabistar

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Big Ben hivatalosan bejelentette, hogy vállalja a 14. szezonját! Na nem mintha nem ezt vártuk volna.De sajnos jelentheti azt, hogy ez az utolso. : ( Es mar ez is gaz hogy be kell jelentenie, hogy jatszik e vagy sem. Mert igy mar boven felmerult az, hogy nem. De veled orolok annak, hogy jatszik. Ha lesz korai qb, akkor viszont mar nem fogok annyira.
Soldados
több mint 8 éve
Big Ben hivatalosan bejelentette, hogy vállalja a 14. szezonját! Na nem mintha nem ezt vártuk volna."Informed the team I am looking forward to my 14th season. Steeler Nation will get my absolute best!"

több mint 8 éve
Elképesztően jó cikk! Kicsit Pittsburgh-ről, kicsit a Pens-ről, Jagrről és még megannyi dologról.www.theplayerstribune.com/mike-lange-penguins-broadcaster-jaromir-jagr/

több mint 8 éve
Ne rossz ez se 😀Nagy szerencséje, hogy már új szezon van, úgyhogy addig akár ez is lehet 😀
Készül a srác:
twitter.com/AntonioBrown/status/847188126242156544
Klaci79

több mint 8 éve
Hubbard aláírta az RFA-tenderét.

több mint 8 éve
Ne rossz ez se 😀Készül a srác:
twitter.com/AntonioBrown/status/847188126242156544
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
AB84 vs Ochocinco!scontent.cdninstagram.com/t50.2886-16/17795352_245005699305547_7156346028390612992_n.mp4
több mint 8 éve
Akkor a hockey es az NBA az megy nalad? Es hogy jott a ravens szeretete? Ha tul privat kuld el privatban. Koszonom. ps Crosby rol mi a velemenyed? Nekem a steelers konnyu kerdes volt. Imadtam a vedelmuket es itt vannak a kozelben. Es nagyon eros csapat is volt. Es kemeny szeretheto focit jatszva. pl 13-1 win lose merleg 2000 kornyeken es szezon stb. Nem mintha ez szamitana, de jo erzes volt kovetni oket.Nem tudom mikor voltal, de en meg sohasem lattam koszosnak. Persze ez is csak nezopont kerdese, meg hogy hova mesz. Chinatown New York az koszos az biztos pl szoval ha keres az ember biztos lehet olyat is talalni, de mar a hataron aterve lehet latni hogy szep zold a fu es jol apolt altalaban a canada mint orszag, meg usahoz kepest is.Ketszer is voltam, kb 10-15 eve.. a gond valszeg az lesz, hogy mas szebb kanadai varosokban eltem tobb evet, es ahhoz kepest zavart az osszkep. Ettol fuggetlenul szerintem a downtown resz kifejezetten szurke es unalmas, es igazabol a ketto egyutt zavart.. mert valoban jartam mar koszosabb downtownban, de ott meg volt jellege az epuleteknek es sok mas erdekesseget lattam.
gabistar
Persze a CN Tower latvanyos, a Hockey Hall of Fame alap, meg el lehet 1-2 napot a kornyeken siman ilyen-olyan dolgokkal, de nem igazan latvanyos varos szvsz. Uzleti/logisztikai kozpont, ugyhogy reszben ertheto.. de ha mondjuk 5 millio folotti varosok downtownjait kell sorolni, akkor is elegge alacsonyan lenne a listamon.
Mindegy, izlesen nem veszunk ossze. Ha masnak tetszett akkor orulok, csak gondoltam javasoltam az Ottawa-Quebec tripet (Montreal amugy talan meg koszosabb, de szamomra erdekesebb varos volt.. idealis esetben nem minusz 30-ban, bar Ottawa telen az igazi a befagyott csatornaval)
Igor
több mint 8 éve
Ez meg Niagara Falls: drive.google.com/open?id=0B6D3xgEarO_1dlo3eFBrenFXZnMÉn ezért csalódtam, mert inkább mutatványos hely. A vízesés lejjebb van ettől a sétáló utcától. De ez inkább bazár. Ezért tetszett jobban amit Gabi mutatott erdei kis vízesés.
több mint 8 éve
Az a helyzet, hogy nem a downtownban laktunk, de nem is nagyon a város szélén. Voltunk sok helyen, bejártuk a város belső részeit nejemmel, de a vendéglátók is vittek, a külső kerületekbe is, a koreai negyedbe is, keresztül az ottani "getto" részen ahol ugyan nem a bűnözői réteg lakik, inkább a szegényebbek. Nem volt messze tőlük az a rész ahol a gazdagok laknak, úgyhogy annak a résznek a aszélén is jártunk. Azért egészen jól bejártuk, igaz sokszor csak autókázva a várost 😀 Nekem akkor is tetszik. Most rengeteg építkezés folyik. Sok új apartmanház épül. évente 10-20 amit átadnak és ezek mind közel a belvároshoz, viszonylag. Nagyon sokan költöznek be folyamatosan a városba. Hatalmas a felszívó erő.drive.google.com/open?id=0B6D3xgEarO_1NUQ2OG80ZjZXOG8
Ez volt a házuk mögötti rész
Szerkesztette: polamalu
több mint 8 éve
Akkor a hockey es az NBA az megy nalad? Es hogy jott a ravens szeretete? Ha tul privat kuld el privatban. Koszonom. ps Crosby rol mi a velemenyed?Akkor az lesz az. A jot szepet mindig konnyebb megszokni es ahhoz kepest a kevesbe szep jo is mashogy hathat. En 98 ban voltam eloszor. Most surubben 6 eve. Es van egy par dolog, ha megnezed a keszitett kepeim lehet mas most. Vannak zoldnek tervezett teraszos sok emeletes lepcsos hazak a parton a belvarosban, tiszta zoldek novenyekkel. Kiepitettek homokos to/tengerparti piheno ovezetet. Meg jo par mas dolgot. De az biztos hogy a tobbi varoshoz kepes mas es mint mashol is valaki imadja new yorkot valaki meg nem annyira. Szoval ezekhez kepest a zold teruletekhez kepest tenyleg betondzsungelesebb.Nem tudom mikor voltal, de en meg sohasem lattam koszosnak. Persze ez is csak nezopont kerdese, meg hogy hova mesz. Chinatown New York az koszos az biztos pl szoval ha keres az ember biztos lehet olyat is talalni, de mar a hataron aterve lehet latni hogy szep zold a fu es jol apolt altalaban a canada mint orszag, meg usahoz kepest is.Ketszer is voltam, kb 10-15 eve.. a gond valszeg az lesz, hogy mas szebb kanadai varosokban eltem tobb evet, es ahhoz kepest zavart az osszkep. Ettol fuggetlenul szerintem a downtown resz kifejezetten szurke es unalmas, es igazabol a ketto egyutt zavart.. mert valoban jartam mar koszosabb downtownban, de ott meg volt jellege az epuleteknek es sok mas erdekesseget lattam.
gabistar
Persze a CN Tower latvanyos, a Hockey Hall of Fame alap, meg el lehet 1-2 napot a kornyeken siman ilyen-olyan dolgokkal, de nem igazan latvanyos varos szvsz. Uzleti/logisztikai kozpont, ugyhogy reszben ertheto.. de ha mondjuk 5 millio folotti varosok downtownjait kell sorolni, akkor is elegge alacsonyan lenne a listamon.
Mindegy, izlesen nem veszunk ossze. Ha masnak tetszett akkor orulok, csak gondoltam javasoltam az Ottawa-Quebec tripet (Montreal amugy talan meg koszosabb, de szamomra erdekesebb varos volt.. idealis esetben nem minusz 30-ban, bar Ottawa telen az igazi a befagyott csatornaval)
Igor
gabistar
több mint 8 éve
Akkor az lesz az. A jot szepet mindig konnyebb megszokni es ahhoz kepest a kevesbe szep jo is mashogy hathat. en 98 ban voltam eloszor. Most surubben 6 eve. Es van egy par dolog, ha megnezed a keszitett kepeim lehet mas most. Vannak zoldnek tervezett teraszos sok emeletes lepcsos hazak a parton a belvarosban, tiszta zoldek novenyekkel.Kiepitettek homokos to/tengerparti piheno ovezetet. Meg jo par mas dolog. De az biztos hogy a tobbi varoshoz kepes mas es mint mashol is valaki imadja new yorkot valaki meg nem annyira. Szoval ezekhez kepest a zold teruletekhez kepest tenyleg betondzsungelesebb.Nem tudom mikor voltal, de en meg sohasem lattam koszosnak. Persze ez is csak nezopont kerdese, meg hogy hova mesz. Chinatown New York az koszos az biztos pl szoval ha keres az ember biztos lehet olyat is talalni, de mar a hataron aterve lehet latni hogy szep zold a fu es jol apolt altalaban a canada mint orszag, meg usahoz kepest is.Ketszer is voltam, kb 10-15 eve.. a gond valszeg az lesz, hogy mas szebb kanadai varosokban eltem tobb evet, es ahhoz kepest zavart az osszkep. Ettol fuggetlenul szerintem a downtown resz kifejezetten szurke es unalmas, es igazabol a ketto egyutt zavart.. mert valoban jartam mar koszosabb downtownban, de ott meg volt jellege az epuleteknek es sok mas erdekesseget lattam.
gabistar
Igor
több mint 8 éve
Nem tudom mikor voltal, de en meg sohasem lattam koszosnak. Persze ez is csak nezopont kerdese, meg hogy hova mesz. Chinatown New York az koszos az biztos pl szoval ha keres az ember biztos lehet olyat is talalni, de mar a hataron aterve lehet latni hogy szep zold a fu es jol apolt altalaban a canada mint orszag, meg usahoz kepest is.Ketszer is voltam, kb 10-15 eve.. a gond valszeg az lesz, hogy mas szebb kanadai varosokban eltem tobb evet, es ahhoz kepest zavart az osszkep. Ettol fuggetlenul szerintem a downtown resz kifejezetten szurke es unalmas, es igazabol a ketto egyutt zavart.. mert valoban jartam mar koszosabb downtownban, de ott meg volt jellege az epuleteknek es sok mas erdekesseget lattam.
gabistar
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Toronto downtown is a to partjan van majdnem, max 3 utca, csak ugy mint toronto nagy resze a nagy to mellett. A lake Ontario mellett, ami tenger is lehetne, ha nem edesvizu lenne.Torontó és a CN Tower is megvolt, gyönyörű város, nagyon élhető. Egy hétig laktunk egy barátomnál egészen közel a tóparthoz.Total off, de szerintem csak szep helyen voltal/laktal 😕 (a topart alapjan tippelve vmi kulso, szebbfele suburban resz lehetett)
polamalu
Toronto a leggazabb/legkoszosabb kanadai varos, meg ugy en bloc a legszurkebb szerintem (Montreal bohemabb, karakteresebb, Ottawa sokkal zoldebb/elhetobb, Quebec egy ekszerdoboz.. ha tudsz valamikor arra jarni, egy korutat csapni erre a 3 varosra, az is megerne)
Igor
Szoval lakhatott a belvarosban es a to mellett is szep helyen. Csak hogy pontosak legyunk. De persze lakhatott kulvarosi gyonyoru reszen is, ami van boven. De ez nem hiszem, hogy szamit. Nem koszosabb mint pl barmely mas varos itt usa vagy otthon az biztos. 😊 Vagy, mint New York. De toronto canadaban az egyik legfontosabb hely, mint uzleti, mint mas szempontokbol is. Es ehhez kepes a kozpontban biztos hogy gyonyoru.
Persze Ottawa az meg olyan, mint kb Washington. Szoval nem lehet Torontoval igazan osszehasonlitani, meg hat a nagy to/tenger mellett lakni lenni ad egy kis erzest.
Nem tudom mikor voltal, de en meg sohasem lattam koszosnak. Persze ez is csak nezopont kerdese, meg hogy hova mesz. Chinatown New York az koszos az biztos pl szoval ha keres az ember biztos lehet olyat is talalni, de mar a hataron aterve lehet latni hogy szep zold a fu es jol apolt altalaban a canada mint orszag, meg usahoz kepest is.
Persze izlesek es pofonok. Kinek a pap, kinek a papne. 😊
Elni en is a kulvarosi, kertes, zold teruletet valasztanam. Vagy altalaban kirandulni is. Stb. De ha a bejaras miatti 1-2 orat megsporolod csak oda, 2-4 et meg oda vissza, azt is meg tudom erteni. Igy ha valaki a belvarosban talal jo helyet az is tokeletes lehet toronton belul. Vagy barhol mashol. Ez igy van itt is usaban. Meg hat otthon is jobb, ha nem kell kulon meg utazni sokat munka elott, meg utan. Valamit valamiert.
több mint 8 éve
Three guarantees in life: Death, taxes and the Steelers playing the Panthers in the preseason finale.Ez hagyomány, amióta létezik a Panthers, azóta így van.
Ezek szerint egy Carolina meccs lesz az előszezonban...
Klaci79

több mint 8 éve
Torontó és a CN Tower is megvolt, gyönyörű város, nagyon élhető. Egy hétig laktunk egy barátomnál egészen közel a tóparthoz.Total off, de szerintem csak szep helyen voltal/laktal 😕 (a topart alapjan tippelve vmi kulso, szebbfele suburban resz lehetett)
polamalu
Toronto a leggazabb/legkoszosabb kanadai varos, meg ugy en bloc a legszurkebb szerintem (Montreal bohemabb, karakteresebb, Ottawa sokkal zoldebb/elhetobb, Quebec egy ekszerdoboz.. ha tudsz valamikor arra jarni, egy korutat csapni erre a 3 varosra, az is megerne)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)