Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A Jets érdeklődését megértem, Hackenberg személyében évekre megvan az olcsó frencsájz kúbé, így azt nem kell drágán szerezniük. A Patriots érdekes lehet. Ha annyit hajlandóak fizetni, amennyit mi adnánk és korábban mégse tudtak megegyezni? Állítólag masszív ajánlattal készültünk.
Klaci79
A Pats is azt csinálja, amit mi szoktunk, kiengedi a piacra, és meccselheti a legjobb ajánlatot.

Mi pedig túl masszív ajánlatot biztos nem tettünk.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 976
A Jets érdeklődését megértem, Hackenberg személyében évekre megvan az olcsó frencsájz kúbé, így azt nem kell drágán szerezniük. A Patriots érdekes lehet. Ha annyit hajlandóak fizetni, amennyit mi adnánk és korábban mégse tudtak megegyezni? Állítólag masszív ajánlattal készültünk.
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Az várható volt, hogy túlfizetni nem fogjuk. Sose tesszük FA-piacon.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Aditi Kinkhabwala @AKinkhabwala
No deal (yet) between #Steelers and Dont'a Hightower. Sounds like LB is buying time to talk to #Patriots.

Jason La Canfora‏ @JasonLaCanforatt
The Jets interest in Dont'a Hightower cannot be overstated. Steelers won't make a massive offer. Pats still keeping a close eye

Updatek Magastorony fronton, ti szempontotokból.
több mint 9 éve
JJ aláír a Cardinalshoz.
Soldados
jó helyre kerül sok sikert a sivatagban neki....feledhetetlen volt...
több mint 9 éve
JJ aláír a Cardinalshoz.

több mint 9 éve
Szösszenetek!

Timmonst kár volt elengedni! (ez lehet az az év mikor odaérhetünk a SB-ba, már Deboo vagy Big Ben sem lesz már fiatalabb) Persze ha jön, Tackleberry, akarom mondani Hightower, akkor más a tészta! Sok sikert neki! Találkozunk az AFC döntőben!

Peterson jöhetne backup-nak 😊

Boldinra nincs esély h leigazoljuk?

Patrick Mahomes-ra van esély h ledraftoljuk?

Egy kis off: Ware visszavonult, nagy álmom volt h egyszer összeálljon Harrisonnal!
steelwolf
Anquan Boldin? Mi a túrónak?
Ha megvan még Mahomes 1/30-nál akkor nem kizárt szerintem. De kérdés az is, hogy milyen need lesz még akkor. Jelen pillanatban nem tartom valószínűnek, de kizártnak sem.
több mint 9 éve
Connor Barwin után érdeklődünk állítólag...bár az a megállapítás, hogy vele pótolnánk Jarvis Jones-t, igazán mulatságos.
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Magastorony olyan 10-12 körülre saccolódik, saját maga szerint.
sutianap
S tizenhármat is el tud képzelni nulla erőfeszítéssel.

Sokat ugrál, BB itt hagyja rajtatok. 😀 Alehandreo meg jöhet mérgében a Rókalyukba, úgyis szereti a katonás hangulatot. 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487
Magastorony olyan 10-12 körülre saccolódik, saját maga szerint.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 658 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Szösszenetek!

Timmonst kár volt elengedni! (ez lehet az az év mikor odaérhetünk a SB-ba, már Deboo vagy Big Ben sem lesz már fiatalabb) Persze ha jön, Tackleberry, akarom mondani Hightower, akkor más a tészta! Sok sikert neki! Találkozunk az AFC döntőben!

Peterson jöhetne backup-nak 😊

Boldinra nincs esély h leigazoljuk?

Patrick Mahomes-ra van esély h ledraftoljuk?

Egy kis off: Ware visszavonult, nagy álmom volt h egyszer összeálljon Harrisonnal!
több mint 9 éve
 twitter.com/Steel_Curtain4/status/841725262115028994

Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
Magastorony 6 órája van az épületben, amit most Colbert viszont elhagyott...komoly tárgyalások lehetnek, ami engem meglep kissé
Klaci79
Miért lep meg? Amit Timmonsnak ajánlottunk, azt a pénzt el lehet költeni a pótlására.
Soldados
És gondolod az az 5 millió elég lehet Hightower-re? Őszintén szólva én nem nagyon támogatom a nagy fa beruházásokat. Persze ha komolyan gondoljuk a SB-t és remélem úgy gondoljuk, akkor talán pont ő kellene nekünk.
Klaci79
A kérdésre meg is adtad a választ. 😉 Van pénzünk akár többet is adni neki (mint Timmonsnak terveztük), elvégre fiatalabb is. És nem kell 90%-os garantáltat sem adni. 😊

Szerkesztette: Soldados

több mint 9 éve
Magastorony 6 órája van az épületben, amit most Colbert viszont elhagyott...komoly tárgyalások lehetnek, ami engem meglep kissé
Klaci79
Miért lep meg? Amit Timmonsnak ajánlottunk, azt a pénzt el lehet költeni a pótlására.
Soldados
És gondolod az az 5 millió elég lehet Hightower-re? Őszintén szólva én nem nagyon támogatom a nagy fa beruházásokat. Persze ha komolyan gondoljuk a SB-t és remélem úgy gondoljuk, akkor talán pont ő kellene nekünk.
több mint 9 éve
Klaci79

több mint 9 éve
több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Mert Burns-Cockrell-Gay által megvan a kezdő sor, a draft class pedig rohadt mély most a CB-knél. Negyediknek ráadásul ott van Golson is, szóval szerintem bőven elég egy CB a draftról a középső körökben.
Soldados
igen, de ebbol vegyuk ki golsont. es gay se volt onmaga tavaly. Szoval en is igy gondolom. Kozepso kor draft cb. De addig mig kitanul nem kene egy olcso vet min es cb gay posztra versenyezve, csak hogy legyen serules es gay/golson gyenge sege esetere, hogy ne ev kozben kelljen szerezni egyet?
gabistar
Nem volt szar Gay, csak nem volt olyan jó, mint egy évvel korábban.

Ha megvan az első 3 corner, akkor sztem tök felesleges negyediket FA-ről hozni, ilyenkor bőven elég draftról hozni, mert olcsóbb, ráadásul most elég mély ez a poszt. És bár Golsonnal nem számolnak egyesek, de ettől még simán versenyezni fog a kezdő posztért. 😉
Soldados
Igy legyen. Amen.
több mint 9 éve
Mert Burns-Cockrell-Gay által megvan a kezdő sor, a draft class pedig rohadt mély most a CB-knél. Negyediknek ráadásul ott van Golson is, szóval szerintem bőven elég egy CB a draftról a középső körökben.
Soldados
igen, de ebbol vegyuk ki golsont. es gay se volt onmaga tavaly. Szoval en is igy gondolom. Kozepso kor draft cb. De addig mig kitanul nem kene egy olcso vet min es cb gay posztra versenyezve, csak hogy legyen serules es gay/golson gyenge sege esetere, hogy ne ev kozben kelljen szerezni egyet?
gabistar
Nem volt szar Gay, csak nem volt olyan jó, mint egy évvel korábban.

Ha megvan az első 3 corner, akkor sztem tök felesleges negyediket FA-ről hozni, ilyenkor bőven elég draftról hozni, mert olcsóbb, ráadásul most elég mély ez a poszt. És bár Golsonnal nem számolnak egyesek, de ettől még simán versenyezni fog a kezdő posztért. 😉

több mint 9 éve
Soldados
igen, de ebbol vegyuk ki golsont. es gay se volt onmaga (talan uj poszt miatt) tavaly bar remelem visszater iden oda ahol volt elvegre o volt a kezdo. Szoval en is igy gondolom. Kozepso kor draft cb. De addig mig kitanul nem kene egy olcso vet min es cb gay posztra versenyezve, csak hogy legyen serules es gay/golson gyengesege esetere, hogy ne ev kozben kelljen szerezni egyet?

A vizitek is ezt mutatjak nem? Es cb wr bol manapsag sohasem eleg.

Szerkesztette: gabor25
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Állítólag a váróban volt nálunk, amikor csörgött a telefonja...
Klaci79
Hat neha jol jon akkor az utazas erre arra. Akkor nem is beszeltunk vele ugye? Csak mert akkor tok jo, ha nem kapsz szerzodest, elmesz nyaralni ide oda. Mint miami stb es vagy adnak szerzodest neked a csapatodtol, vagy legalabb utazol egy kicsit. Es kikapcsolodsz. Es meg lehet szerzodtetnek is az uj helyre ha mar ott vagy. 😊

Amugy egy cb kellene szerintem nekunk fa rol. De draftrol mindenkeppen. De az fa rol azert, hogy bevetheto legyen azonnal ha kell. Nem ertem soldi ezt miert nem szeretned. Persze most megint nem hatalmas szamokrol beszelve. De egy olcso 3. szamu ha gay megint gaz evet kezd. Vagy stb. Es ameddig kiderul, hogy az uj draftolt cb megint kuka e vagy sem. Ami az elmult evekben egyet leszamitva az volt. A masik meg nem az, de arrol nem mondhatunk velemenyt sajnos.

Hightowerre mennyi az esely? Es miert jonne ide? O is csak veri fel az arat? Mert gondolom nem lenne olcso. Es He’s never been able to play all 16 games in a season. Uj yellow/red flag nekem. Persze ez lenne a legkisebb gondom, ha megszereznenk. De a penzet nem hiszem hogy nalunk kapja meg. Ha meg megkapja amilyen szerencsenk van tuti leserul.

több mint 9 éve
Állítólag a váróban volt nálunk, amikor csörgött a telefonja...
több mint 9 éve
Nincs is veszély egyelőre....ha valaki eddig nálunk vizitát, az azonnal aláírt utána GB-be:
According to @TomSilverstein, CB Davon House has signed with the Green Bay Packers.
több mint 9 éve
Jay Elliott aláírt a GB-hez, miután volt nálunk viziten. Vajon mit ajánlottak neki, hogy azonnal visszarohant a korábbi munkaadójához? 😀
Klaci79
Csak a szokasosat, fele annyi penzt kezdetnek mint a minimalber magyarorszagon. Es meg azt hogy jatszani sem fogsz nalunk, mert a tc utan az ir ra teszunk egy altalunk random generalt kamu karriered veget jelento serulessel. 😊

több mint 9 éve
Hightower jöhet, CB hozatalának nem örülnék FA-ről.