Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 9 éve
Azt hiszem a 6 milliós Jets dm miatt ha az ajánlat nem éri el a 6 milliót, akkor nem kap semmit. Vagyis 8 millás szerződés esetén lenne a fizetése 2 millió, mert a hatot mindenképp megkapja....Revis a Steelers-ben akar játszani. Most jött ki a bíróságról, minden vádat ejtettek ellene.Fasza. 1-2 milláért jöhet. Meg egy CB a 3-4. körben és jók is vagyunk a poszton.
Darrelle Revis makes pitch to his hometown Steelers. Says playing for them "would be a dream come true."
Klaci79
Soldados
több mint 9 éve
"This is where I’m from, I’m proud to be from here, proud to be a citizen of Pittsburgh.”-Revis
több mint 9 éve
Revis a Steelers-ben akar játszani. Most jött ki a bíróságról, minden vádat ejtettek ellene.Azt el is hiszem! 8 milláért. (Btw ennek a csávónak 2-3 évente válik valóra élete álma.)
Darrelle Revis makes pitch to his hometown Steelers. Says playing for them "would be a dream come true."
Klaci79
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Revis a Steelers-ben akar játszani. Most jött ki a bíróságról, minden vádat ejtettek ellene.Fasza. 1-2 milláért jöhet. Meg egy CB a 3-4. körben és jók is vagyunk a poszton.
Klaci79

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Revis a Steelers-ben akar játszani. Most jött ki a bíróságról, minden vádat ejtettek ellene. Darrelle Revis makes pitch to his hometown Steelers. Says playing for them "would be a dream come true."
több mint 9 éve
Ja viszont a pénz nagyrészét át tudod könyvelni jövőre, totál frencsibarát pozíció volt. Mindegy Kolbert úgysetéved, de jánlom mindenki számára a 2018 steelers contract című haikut, me tényleg kurvarövid, azabaj...De nem egy évre írt volna alá, hanem 2-re és úgy nem mindegy, mert ha úgy alakul csak rohadt nagy dead moneyval tudod kivágni és ezt egy 30 feletti játékosnál nem kockáztatja meg egy (normális) csapat.Már akartam kérdezni.De. Hightower egy legjobb korban lévő LB, ő most kapja a nagy dellát. A 90%-os garantált az vállalhatatlan.Hightower viszont nem jön....nekem mondjuk nem is hiányzik. 4 évre 43,5 milliót kap és 19 garantált.Es ennek a fenyeben timmons kerese nem is lett volna olyan rossz nem?
Fontosabb, hogy inkább már Tuitt szerződésére tartalékoljunk, mert a hosszíbbításra állítólag már idén sor kerülhet.
Klaci79
Multiple reports citing Hightower’s agents peg his deal with the Patriots as a four-year pact worth up to $43.5 million with $19 million guaranteed. Collins got $50 million and $26 million guaranteed over the same term while Jones’ five-year deal with the Cardinals came in at $82.5 million with $53 million guaranteed.
gabistar
Soldados
Nem mindegy mennyi garantáltat adsz valakinek (egy évre) aki úgyis nálad van egész szezonban ergo nem vágod ki úgyse?
Mivel más a csapatnak egy 11M 1M garival mint egy 11M 9M garival? Ugyanannyit visz el a capből.
Főleg olyan esetben mint Timmonsé aki egy ikon itt.
Bazzani
Soldados

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Ja a két év kimaradt nálam.De nem egy évre írt volna alá, hanem 2-re és úgy nem mindegy, mert ha úgy alakul csak rohadt nagy dead moneyval tudod kivágni és ezt egy 30 feletti játékosnál nem kockáztatja meg egy (normális) csapat.Már akartam kérdezni.De. Hightower egy legjobb korban lévő LB, ő most kapja a nagy dellát. A 90%-os garantált az vállalhatatlan.Hightower viszont nem jön....nekem mondjuk nem is hiányzik. 4 évre 43,5 milliót kap és 19 garantált.Es ennek a fenyeben timmons kerese nem is lett volna olyan rossz nem?
Fontosabb, hogy inkább már Tuitt szerződésére tartalékoljunk, mert a hosszíbbításra állítólag már idén sor kerülhet.
Klaci79
Multiple reports citing Hightower’s agents peg his deal with the Patriots as a four-year pact worth up to $43.5 million with $19 million guaranteed. Collins got $50 million and $26 million guaranteed over the same term while Jones’ five-year deal with the Cardinals came in at $82.5 million with $53 million guaranteed.
gabistar
Soldados
Nem mindegy mennyi garantáltat adsz valakinek (egy évre) aki úgyis nálad van egész szezonban ergo nem vágod ki úgyse?
Mivel más a csapatnak egy 11M 1M garival mint egy 11M 9M garival? Ugyanannyit visz el a capből.
Bazzani
Soldados
több mint 9 éve
De nem egy évre írt volna alá, hanem 2-re és úgy nem mindegy, mert ha úgy alakul csak rohadt nagy dead moneyval tudod kivágni és ezt egy 30 feletti játékosnál nem kockáztatja meg egy (normális) csapat.Már akartam kérdezni.De. Hightower egy legjobb korban lévő LB, ő most kapja a nagy dellát. A 90%-os garantált az vállalhatatlan.Hightower viszont nem jön....nekem mondjuk nem is hiányzik. 4 évre 43,5 milliót kap és 19 garantált.Es ennek a fenyeben timmons kerese nem is lett volna olyan rossz nem?
Klaci79
gabistar
Soldados
Bazzani

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Már akartam kérdezni.De. Hightower egy legjobb korban lévő LB, ő most kapja a nagy dellát. A 90%-os garantált az vállalhatatlan.Hightower viszont nem jön....nekem mondjuk nem is hiányzik. 4 évre 43,5 milliót kap és 19 garantált.Es ennek a fenyeben timmons kerese nem is lett volna olyan rossz nem?
Klaci79
gabistar
Soldados
több mint 9 éve
Ez a vonat már elment. Felesleges vele foglalkozni. Majd meglátjuk hogy sikerül a draftról építkezni. Nagy hiányposzt nincs. Timmons vagy Ht nélkül is nyugodtan várhatjuk a draftotHightower viszont nem jön....nekem mondjuk nem is hiányzik. 4 évre 43,5 milliót kap és 19 garantált.Es ennek a fenyeben timmons kerese nem is lett volna olyan rossz nem?
Klaci79
gabistar
több mint 9 éve
De. Hightower egy legjobb korban lévő LB, ő most kapja a nagy dellát. A 90%-os garantált az vállalhatatlan.Hightower viszont nem jön....nekem mondjuk nem is hiányzik. 4 évre 43,5 milliót kap és 19 garantált.Es ennek a fenyeben timmons kerese nem is lett volna olyan rossz nem?
Klaci79
gabistar

több mint 9 éve
Hightower viszont nem jön....nekem mondjuk nem is hiányzik. 4 évre 43,5 milliót kap és 19 garantált.Es ennek a fenyeben timmons kerese nem is lett volna olyan rossz nem?
Klaci79
Szerkesztette: gabor25
több mint 9 éve
Hightower viszont nem jön....nekem mondjuk nem is hiányzik. 4 évre 43,5 milliót kap és 19 garantált.Fontosabb, hogy inkább már Tuitt szerződésére tartalékoljunk, mert a hosszíbbításra állítólag már idén sor kerülhet.
több mint 9 éve
Közben lett egy Justin Hunter ünk ha nem jönne be a Bryant projekt.
több mint 9 éve
Nekem úgy tűnik az első körben inkább az EDGE rushereket nézzük. Arra számítok, hogy onnan érkezik valaki, esetleg Obi Melifonwu S akinek nagyon udvaroltunk. T.J. Watt, Haason Reddick, Takkarist McKinley vagy Tim Williams is elképzelhető az első körben. Bár Reddick, ahogy Klemó írta, nem éppen egy prototípus 3-4 OLB.Ki maradhat bent nekunk ilyen kesei pick ig az elso korben OLB ha azt hozunk, aki jo lenne? Vagy ki lenne a legjobb 3 olb, aki nekunk fekudne elso korben? Ezt kerdem akkor mindenkitol. Ki kit szeretne OLB poszton latni nalunk 1 korben, ha azt hozunk? Mennyi ra az esely... En nem nezek ncaat sajnos, most mas ugybol kifolyolag meg nem is tudtam utananezni ki hogy teljesitett ki milyen stb. Szoval mit gondoltok?
Klaci79
több mint 9 éve
Igen en is ezt akartam kihozni, amikor azt irtam hianyzik ott a sebesseg az o posztjan. Mert minden masban jeles. Es jol is helytallt. De a zonaink lekovetesehez, kereszt te wr mozgasoknal stb nel szerintem hianyzik majd a sebesseg, ha o kezd. Es ezt nem szeretnem latni. Mert a regi idokben tokeletes lenne o, de a mostani rendszerunkbe kell a fizikalitas mellett a gyorsasag is. Saci melle kell a fizikalitas az biztos. De ezert volt ott timmons. De vince meg timmonsnal is lassabb. Es ez visszalepes lenne szerintem.Saci mellé pont nem gyors ILB kell, ahogy Timmons sem volt az. Nálam továbbra is a passrusher áll az 1. számú need pozícióban, aztán a 2nd WR.Egyetértek.....és nem is gondolom, hogy a futás ellen gyengülnénk. A passz védekezésben viszont Williams nem az igazi, de ott - és ez a fontos - sokkal inkább egy playmaker slot CB a hiányzó láncszem, mint Timmons, akit simán lefutottak már a TE-k is.
Én nem dőlök a kardomba, ha Vince kezd Saci mellett. Teljesen jó futás ellen.
Soldados
Azt azért hozzáteszem, hogy Reddick nekem pont azért lenne jó pick, mert ha kell, akkor visszalépve játszik, ha pedig kell megy blitzre...ebben a két TE-s világban futni is tudni kell....különben szétszednek.
Klemó
több mint 9 éve
Nekem úgy tűnik az első körben inkább az EDGE rushereket nézzük. Arra számítok, hogy onnan érkezik valaki, esetleg Obi Melifonwu S akinek nagyon udvaroltunk. T.J. Watt, Haason Reddick, Takkarist McKinley vagy Tim Williams is elképzelhető az első körben. Bár Reddick, ahogy Klemó írta, nem éppen egy prototípus 3-4 OLB.
több mint 9 éve
Saci mellé pont nem gyors ILB kell, ahogy Timmons sem volt az. Nálam továbbra is a passrusher áll az 1. számú need pozícióban, aztán a 2nd WR.Egyetértek.....és nem is gondolom, hogy a futás ellen gyengülnénk. A passz védekezésben viszont Williams nem az igazi, de ott - és ez a fontos - sokkal inkább egy playmaker slot CB a hiányzó láncszem, mint Timmons, akit simán lefutottak már a TE-k is.
Én nem dőlök a kardomba, ha Vince kezd Saci mellett. Teljesen jó futás ellen.
Soldados
Azt azért hozzáteszem, hogy Reddick nekem pont azért lenne jó pick, mert ha kell, akkor visszalépve játszik, ha pedig kell megy blitzre...ebben a két TE-s világban futni is tudni kell....különben szétszednek.
több mint 9 éve
Én a mostani kezdő OLB és ILB párossal rendben vagyok, vagyis, ha nem jön első körben egyik sem az nekem nem dráma. Ettől még OLB és ILB picket 1-3. körben mindenképpen elvárnék, mert kell mind a két posztra prospect. Ahol nem vagyunk rendben az a slot corner pozíció, ahogy nekem a slot WR pozi is problémás. A TE class annyira mély és jó, hogy akár a negyedikben is találhatunk szép reménységet.Egy szó, mint száz nekem OLB-ILB-CB-WR az 1-2-3-3 pickeken attól függően, hogy ki van bent és érdemes-e azzal, hogy WR szinte bizonyosan nem az első körben. Aztán pedig jöhet egy TE a 4 picken. Végül pedig 5-7. pick már bónusz ott BPA húzás lesz.
több mint 9 éve
Saci mellé pont nem gyors ILB kell, ahogy Timmons sem volt az. Nálam továbbra is a passrusher áll az 1. számú need pozícióban, aztán a 2nd WR.Én nem dőlök a kardomba, ha Vince kezd Saci mellett. Teljesen jó futás ellen.

több mint 9 éve
Igen, most szerintetek mi lesz az olb poszttal? Huzunk oda elsonek, vagy ilb nek? Mert hat harrison vs vince kozul meg vince nem kezdo kaliber de csak azert mert a mi rendszerunkben gyors lb kell oda, de saci helyen jol kezdett amikor kellett. Es jol helyettesitette, de akkor persze timmons volt a tarsa. Szoval ne ertsetek felre birom vincet. Es jo jatekos is, csak kar hogy nem gyorsabb, mert egy rendkivul biztos tackle gep es futas ellen is nagyon jo. De ma ebben a passz happy gyors wr te felallasokban parszor biztos megegetnek.You missed the part where an 11-5 team lost a starter, a part time starter, and a solid receiver but gained nothing.Valóban nem erősödtünk, de nálam csak Timmons jelent gyengülést. Wheaton és Jarvis Jones távozása semmiféle űrt nem hagy maga mögött. Timmons pedig annyi garantáltért nekem se kellett volna, hiába szeretem. Viszont még hátravan a draft, nálunk úgyis mindig az a fő csapásirány, az a ritka, amikor aktívak vagyunk FA-piacon. Szerencsére - teszem hozzá.
So yes we have gotten worse. if you don’t want to admit that, you can admit that we haven’t gotten any better. While teams like baltimore and new england are making moves to improve, we sit back scared and broke with thumbs up butts. Bocsi az idezetert, de paran ezt gondoljak a mi huzasainkrol. Csak hogy ha mar unnepelunk van e okunk ra. 😊 De legalabb tokosen csinaljuk mindezt.
gabistar
Szóval semmi tragikus nem történt.
Soldados
De harrison meg azert 38. Szoval akkor most ha nem hozunk valakit kezdonek ilb t fa rol, (amit megprobaltunk de nem jott ossze, de azert mutatta hogy szeretnenk igazolni ide kezdot), akkor kiket gondoltok draft neednek most. Csak erdeklodes keppen. Meg mert amugy sincs sok hir, meg nem is valoszinu hogy lesz. ILB vs OLB fontosabb? Kik lennenek jok nekunk ilb es olb poszton, ki kit szeretne ott latni....
Szoval ki mit gondol kit huznank vagy milyen posztra huznank, ha ma lenne a draft? Draft tipp elso felvonas:
1 OLB 2 ILB 3 WR/4 CB 5 RB 6 OL 7 S
több mint 9 éve
Igen, rá gondoltam. 😊Huntert gondolom rossz igazolásnak. Tavaly csak 10 elkapása volt vidzont abból 4 TD.Gondolom Hightowerre gondolsz. Ma eldönti, hogy megy vissza a Pecc-be 😊 Vetminért....
A tegnapi hírekhez képest az mennyire reális h ma azt olvastam h napokon belül dönt h nálunk , a Patsban vagy a Jetsben folytatja?
Gergőke
Klaci79
több mint 9 éve
Huntert gondolom rossz igazolásnak. Tavaly csak 10 elkapása volt vidzont abból 4 TD.Gondolom Hightowerre gondolsz. Ma eldönti, hogy megy vissza a Pecc-be 😊 Vetminért....
A tegnapi hírekhez képest az mennyire reális h ma azt olvastam h napokon belül dönt h nálunk , a Patsban vagy a Jetsben folytatja?
Gergőke
több mint 9 éve
A One year deal with Steelers for Hunter az biztos...
több mint 9 éve
Huntert nem gondolom rossz igazolásnak. Tavaly csak 10 elkapása volt vidzont abból 4 TD.A tegnapi hírekhez képest az mennyire reális h ma azt olvastam h napokon belül dönt h nálunk , a Patsban vagy a Jetsben folytatja?
Szerkesztette: Gergőke