Itt tudod támogatni a fórum fejlesztését, minden forintot nagyon köszönünk!  ko-fi.com/bowlhu

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Először is: nyert a jobb csapat.
Másodszor, a védelem továbbra is rendben van. Ezt a meccset megnyerték nekünk.
Harmadszor, az offensive playcalling egy rakás szar volt a RZ-ben. Nálunk van a liga legjobb futója, aki 5 feletti átlaggal futkorászik és nem adjuk neki a labdát a RZ-ban? És mi f.sz értelme volt az első félidő utolsó játékának?
Boswell király. Tiszteletbeli Killer B's tag lett. 😊
Harrison sorozatban 4. PO-meccsén csinált sacket, illetve a mostanival immár a PO-ban is Steelers-rekorder lett 11-gyel (holtversenyben Woodleyval)

Amúgy nekem végig olyan érzésem volt, hogy elég takaréklángon játszottunk, de szerencsére ennyi is elég volt.

A lényeg, hogy összejött az álomdöntő az AFC-ben. Ezt várom 12 éve, ezt vártam idén november óta. Ennek így kellett lennie. 😊

Amíg Bell 5-ös átlaggal fut, addig bárki ellen van esélyünk. Még a Pats ellen is. Még Rókalyukban is. Még az AFC-döntőben is.

STEEL belive! #HereWeGo

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 24 144
több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 290 — 毎日何かを学ぶ
Hát a sok benthagyott pont a végén lehet fájni fog. Már nyugodtan hátradölve kéne ülni. A D nagyon komoly munkát végez megint.
több mint 9 éve
vajon mi a büdös f@szért nem adjuk Bell kezébe 5 yardnál a labdát....igazi idióta playcalling
több mint 9 éve
Ahogy beszéltük a spec. És be is szoptuk a short fieldet. Na Here We Go
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 295 — #NoStress
Akármi is lesz a szezon vége, a 6 Super Bowl-győzelemmel egyedüli rekorderek maradunk. 😊
Soldados
Legyen így még 10 évig.
És arra az időszakra kérek egy Pats, 4 Jags, 3 Browns és 2 Bucs sikert. Ebből idén a Patset. 😉

több mint 9 éve
Ez hatalmasa meccs volt....huhh
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Akármi is lesz a szezon vége, a 6 Super Bowl-győzelemmel egyedüli rekorderek maradunk. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Jelentem, hazaértem. 😊

több mint 9 éve
Úgy látom a fogadóirodák egységesen a KC -t tartják esélyesnek.
Jan
és a szakértők is ahogy elnéztem
több mint 9 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 769 — Steelers fan
Úgy látom a fogadóirodák egységesen a KC -t tartják esélyesnek.
több mint 9 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 610 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Elég feszült vagyok már...jó lett volna ezt 7-kor letudni 😊

Klaci79
Így legalább tuti benne leszünk az 5 legtovább életben lévő csapatban 😊

több mint 9 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 837
kompenzacios pick :
Pittsburgh Steelers: 5 (6.)

A Steelers nyert Kelvin Beachum (5M/év) elengedésével, aki borzalmas volt Jacksonville-ben.

volt az ev elejen szo rola, hogy hianyozni fog Beachum, de vegul nem hianyzott, tokeletesen elvoltunk nelkule.
több mint 9 éve
no Baltimore Ravens 9 155

Amúgy most olvasom (amit már lehetett azért tudni, de ez elég érdekes):

For his career, Alex Smith has a 25.2% conversion rate on 3rd and 6 or more.
Nagyon fontos lehet ez, ilyen körülmények között.
Különösen mert ebben elég gyengék vagyunk mostanában, pedig azt nem lehet mondani, hogy csupa top csapattal játszottunk volna:
In their final 8 games, #Steelers defense allowed 43.6% conversion rate on 3rd & 6 or longer pass plays. 2nd worst in NFL.

Egyébként ha már 3. kísérletek, ebben mindenképpen jobbak vagyunk | a statisztikák szerint | , Ben teljesítménye csak minimálisan változott 2015-höz képest, bár szeretnek azzal jönni, hogy öregszik:
Ben's third down completion rate 2016: 46.6%

Ben's third down completion rate 2015: 47.7%

Egy dolog miatt aggódom igazán, bár nagyon tisztelem a KC-t remek csapat, de igazából a statisztika az ami aggaszt:

Adv, Dallas and KC: Home teams in these NFL playoffs have won all 6 games this postseason and, going back to last postseason, 12 straight.

Kemény csata lesz:
 pbs.twimg.com/media/C2OxaRDUAAAM5GP.jpg:large
Klaci79
Hat ezen statisztikan ne aggodj. Senkit meg nem bantva, de az eddigi meccsek a jelen korulmenyek kozott papirforma gyozelmek voltak ahol a hazai palya ( talan 1 kivetelevel) csak egy kis elony volt, de sokkal jobbak voltak a hazai gardak. Ez itt nem all fenn, de a palya pici elonye az ovek. Igy hogy csak 1 dolgon aggodsz, remelem segitettem egy picit enyyhiteni. 😊 Remelem ez mar PO meccs lesz.
több mint 9 éve
 pbs.twimg.com/media/C2O09WZVIAAKdJM.jpg:large
több mint 9 éve

Amúgy most olvasom (amit már lehetett azért tudni, de ez elég érdekes):

For his career, Alex Smith has a 25.2% conversion rate on 3rd and 6 or more.
Nagyon fontos lehet ez, ilyen körülmények között.
Különösen mert ebben elég gyengék vagyunk mostanában, pedig azt nem lehet mondani, hogy csupa top csapattal játszottunk volna:
In their final 8 games, #Steelers defense allowed 43.6% conversion rate on 3rd & 6 or longer pass plays. 2nd worst in NFL.

Egyébként ha már 3. kísérletek, ebben mindenképpen jobbak vagyunk | a statisztikák szerint | , Ben teljesítménye csak minimálisan változott 2015-höz képest, bár szeretnek azzal jönni, hogy öregszik:
Ben's third down completion rate 2016: 46.6%

Ben's third down completion rate 2015: 47.7%

Egy dolog miatt aggódom igazán, bár nagyon tisztelem a KC-t remek csapat, de igazából a statisztika az ami aggaszt:

Adv, Dallas and KC: Home teams in these NFL playoffs have won all 6 games this postseason and, going back to last postseason, 12 straight.

Kemény csata lesz:

Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
Az, hogy későbbi időpontban rendezik meg a meccset mint az előre tervezett időpont, mennyiben változtja meg a várható időjárási körülményeket? Milyen idő várható este? Kicsit félek a KC-től!! Hideg idő, meleg meccs..
BenEdict
Az időjárás olyan lesz, mint 1-kor lett volna...de attól félnek, hogy az utakat nem tudják megtisztítani az éjszaka várható ónos- és jeges eső után. Mivel arrafelé oda szoktak figyelni arra is, hogy az a néhány 10ezer ember kijusson és parkolni is tudjon. Kicsit furcsa amikor itt egy winter classic-on alig lehet parkolni.
több mint 9 éve
BenEdict Pittsburgh Steelers 16
Az, hogy későbbi időpontban rendezik meg a meccset mint az előre tervezett időpont, mennyiben változtja meg a várható időjárási körülményeket? Milyen idő várható este? Kicsit félek a KC-től!! Hideg idő, meleg meccs..
több mint 9 éve
HereWeGo  youtu.be/0qS-TYQkCcc
polamalu
Elsőre összekevertem a zenét, azt hittem sikerült egy Kansas számot alárakni. Aztán megnyugodtam hogy ez Styx. Bazi öreg vagyok 😊
bcsarli
Kikérem magamnak, azt sem tudom merre van az a Kan izé város, ellenben ez a szép stadion... Örökre a retinámba égett. Pont ma reggel mondta a nejem, hogy még hány évet kell várni mire a srácokkal is ki tudunk menni és tényleg élvezik? Megnyugtattam, hogy olyan 4-6 év még tutira kell 😀 Azt nem mondtam, de akkor a Pens meccs is bejátszik, mindenképpen.
több mint 9 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 610 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
polamalu
Elsőre összekevertem a zenét, azt hittem sikerült egy Kansas számot alárakni. Aztán megnyugodtam hogy ez Styx. Bazi öreg vagyok 😊

több mint 9 éve
több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Készülünk:
Steelers will have two scouts in Gillette Stadium tonight.
Klaci79
hat nem tudom hogy mit fognak ellesni. lol. nem sok titkot adtak ki a csapatok. hacsak nem azt, hogy brady, nagyon jo vedelem ellen mint tudjuk ritkan osszezavarhato. De meg igy sem elegge, hogy kikapjon. Hacsak nem a giants ellen jatszik. Es jonnek a csoda elkapasok stb.

Szerkesztette: gabor25
több mint 9 éve
Készülünk:
Steelers will have two scouts in Gillette Stadium tonight.
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 496 — Expect the Best !
Ezt az időt Soldi intézte, hogy láthassa élőben a meccset.
kittli
ja! + lehet elővenni az új statokat hogy ki hogyan játszik esti sávban a délután helyett! 😊
yooker
Egy olyan 6-al lejjebb már láthatod 😉
polamalu
na ne! 😊 elég komolyan toljátok!
több mint 9 éve
Ezt az időt Soldi intézte, hogy láthassa élőben a meccset.
kittli
ja! + lehet elővenni az új statokat hogy ki hogyan játszik esti sávban a délután helyett! 😊
yooker
Egy olyan 6-al lejjebb már láthatod 😉