Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Luck concussion protocol. Tekintve, hogy csütörtöki meccsünk lesz, ez nem túl jó hír a Colts-nak.
Soldados
Állítólag a Colts úgy készül, hogy Tolzien fog kezdeni. Eddig két meccsen kezdett, még 2013-ban Green Bayben, akkor jó gyenge volt.
Soldados
Szinte eselytelen hogy valaki 3 nap alatt atmenjen a protokollon... ugyhogy ez nektek eleg nagy mak igy, plane hogy rovid heten kell Tolziennek keszulni.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Luck concussion protocol. Tekintve, hogy csütörtöki meccsünk lesz, ez nem túl jó hír a Colts-nak.
Soldados
Állítólag a Colts úgy készül, hogy Tolzien fog kezdeni. Eddig két meccsen kezdett, még 2013-ban Green Bayben, akkor jó gyenge volt.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Bár ma nem volt edzés, de a csütörtöki meccs miatt ki kellett dobni egy sérültlistát: ezen 6 játékos szerepelt. Coates tudott volna edzeni, és szinte biztosan játszik a Colts elleni, de azt most is láthattuk, hogy csak limitált lehetőséget kap. Dangerfield, Grimble és Thomas limitáltan edzett volna, állítólag előbbi kettőnek van komolyabb esélye a csütörtöki játékra. DeWill és DHB nem edzett volna, egyikük játéka sem valószínű.

több mint 9 éve
... Meg úgy unblock a második félidőben jó lett volna néhány pont, de 4 drive-ból sikerült 1 FG és 3(!) three and out, ebből kettő mindössze 7 pontos vezetésnél a 4. negyedben. Qrva büszkék lehetünk rá...
Soldados
AZ OFFENSE EN BLOC BOTRÁNYOSAN GYENGE! 😊 😊
Az unblock azt jelenti, hogy nincs blokkolás? Esetleg a francia eredetű 'en bloc' kifejezésre gondoltál? 😊
AlterEgó
Utóbbi. 😉

több mint 9 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Győztünk egy 0.500 alatti csapat ellen. Megszakadt a 4 meccse tartó zuhanásunk (hogy tartósan-e az majd most kiderül). Volt fantázia a Def playhívásokban és intenzitás a végrehajtásban. Kiakaptak a csoportellenfeleink egytől-egyig. Harrison rekordot döntött. Nem volt számottevő sérülésünk -csak kis Boo-boo. ÖRÜLÜNK. Ha most akarsz edzőt kirúgni, akkor kezdjük a HC-al. Mennyi is az esélye? Tudjuk. Béke van. Majd ha lesz egyebünk a 3B-n kívül,és úgy sem megy, újratárgyaljuk.
Spy
Tisztára olyan mintha a 9. heti Steelers-Ravens meccsről írnál Ravens szemmel 😀
malkav
Tetszik, nem tetszik, a csapataink nagy mértékben hasonlítanak egymásra, a szezonunk is hasonlóan alakul egyelőre. Két jobb időket megélt SB contender. Ti talán kicsit konzisztensebben hozzátok ezt a szintet, mi szokásos hullámvasút. Ezek amiket soroltam mind olyan dolgok, amiknek örülni lehet (van aminek nem csak idén) és most kell is. És ez csak egy meccs volt a 16-ból. De Harrison-otok nincs 😊 A fotel GM-eknek viszont ez a dolga...ezt is megértem.
több mint 9 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
... Meg úgy unblock a második félidőben jó lett volna néhány pont, de 4 drive-ból sikerült 1 FG és 3(!) three and out, ebből kettő mindössze 7 pontos vezetésnél a 4. negyedben. Qrva büszkék lehetünk rá...
Soldados
AZ OFFENSE EN BLOC BOTRÁNYOSAN GYENGE! 😊 😊
Az unblock azt jelenti, hogy nincs blokkolás? Esetleg a francia eredetű 'en bloc' kifejezésre gondoltál? 😊
több mint 9 éve
Botrányosan gyenge offense a Ravens ellen volt. Most szép hosszú támadásokat vezettek, csak a RZ betegség szépen előjött. De ha kellett volna biztos vagyok benne, hogy többet is kihoznak magukból. Ez nem volt kérdéses ezen a meccsen, de ennyi is elég volt.
Klaci79
Úgy látom, teljesen más meccset néztem. 😊 Sztem 0-0-nál, 3-0-nál minél több pont kell, vagy amikor 7-tel vezetsz, a vége előtt, akkor se ártana legalább egy FG, hogy eldöntsd a meccset. Meg úgy unblock a második félidőben jó lett volna néhány pont, de 4 drive-ból sikerült 1 FG és 3(!) three and out, ebből kettő mindössze 7 pontos vezetésnél a 4. negyedben. Qrva büszkék lehetünk rá...

Szóval az van, hogy kellett volna több, de nem tudtunk többet. Ennyit tud(t)unk. És ez fájdalmasan kevés egy ilyen gyenge D ellen. ez csak egy fokkal volt jobb teljesítmény, mint a BAL jó védelme ellen, ugyanis ez meg egy rendkívül gyenge védelem volt.

Szerkesztette: Soldados

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 974
Viharos szél (legalábbis az elsőben), hóesés és Te az O brillírozását és pontzuhatagod kérsz számon Soldi? Kérheted, de már unom és fáraszt az egyoldalú látásmód.

A D-ben benne van az engedett nagy play, így ha az O-d ott van 1 yardon és egy play-jel, hogy lerendezze a meccset, tudva még azt is, hogy Te kezded a másodikat, akkor nekem valid opció, hogy a hétpontosra mész. Én sem biztos ezt választom, de hogy erre ilyen flame-et nyomj, az meglep. A két penalty pedig tankönyvi volt, ahogy az utolsó negyed hosszú játékában is, csak az utóbbit nem fújták be....hozzáteszem, hogy Én sem értettem jó néhány hívást, de emellett megint nem láttam, hogy Brown és Bell mellé felzárkózna más....így azért nehéz....

De hagyjuk is, mert ez a meccs tényleg a jó öreg James-ről szólt. Csúcstartó lett, megérdemli, nagyon megérdemli.
Klemó
hagyjad

babák, a két tizperces drive kivett az észből...

sutianap
Amiből felraktunk összesen 6 pontot?
Soldados
isztenem
ez adott esély utána a TDre meg a kétpontosra, már a seggükön vették a levegőt -
szerinted hogy néz ki egy D ami a letekert 26 percből huszat a pályán töltött?
sutianap
Ha neked az jó, hogy 6-0 az állás 28 perc játék után a 0-11-es Browns ellen, és aztán kockáztatva kell nekimenni TD-re a botrányos time management és szörnyű playcalling miatt, akkor lelked rajta.
Soldados
egy pillanatig nem izgultam, inkább az volt az érzésem, hogy már mindenki a visszarepülőn akar ülni
sutianap
Mint mondtam, én sem izgultam. Ettől még botrányosan gyenge volt az Offense.
Soldados
Botrányosan gyenge offense a Ravens ellen volt. Most szép hosszú támadásokat vezettek, csak a RZ betegség szépen előjött. De ha kellett volna biztos vagyok benne, hogy többet is kihoznak magukból. Ez nem volt kérdéses ezen a meccsen, de ennyi is elég volt.
több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Győztünk egy 0.500 alatti csapat ellen. Megszakadt a 4 meccse tartó zuhanásunk (hogy tartósan-e az majd most kiderül). Volt fantázia a Def playhívásokban és intenzitás a végrehajtásban. Kiakaptak a csoportellenfeleink egytől-egyig. Harrison rekordot döntött. Nem volt számottevő sérülésünk -csak kis Boo-boo. ÖRÜLÜNK. Ha most akarsz edzőt kirúgni, akkor kezdjük a HC-al. Mennyi is az esélye? Tudjuk. Béke van. Majd ha lesz egyebünk a 3B-n kívül,és úgy sem megy, újratárgyaljuk.
Spy
Tisztára olyan mintha a 9. heti Steelers-Ravens meccsről írnál Ravens szemmel 😀
több mint 9 éve
Én legelőször nem OC-t és nem HC-t cserélnék.
Soldit akarom GM-nek. 😉
Utána jöhet minden és mindenki más.
kittli
Jajj, az nagyon jó lenne. 😊 Bár Colbert sztem jól végzi munkáját. Mindenesetre én Tomlint azonnal kötelezném time management assistant felvételére (bár mondjuk ezt is elvállalnám bónuszként) és Haley menesztésére. 😉

több mint 9 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 849 — Steelers fan
Én legelőször nem OC-t és nem HC-t cserélnék.
Soldit akarom GM-nek. 😉
Utána jöhet minden és mindenki más.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
Viharos szél (legalábbis az elsőben), hóesés és Te az O brillírozását és pontzuhatagod kérsz számon Soldi? Kérheted, de már unom és fáraszt az egyoldalú látásmód.

A D-ben benne van az engedett nagy play, így ha az O-d ott van 1 yardon és egy play-jel, hogy lerendezze a meccset, tudva még azt is, hogy Te kezded a másodikat, akkor nekem valid opció, hogy a hétpontosra mész. Én sem biztos ezt választom, de hogy erre ilyen flame-et nyomj, az meglep. A két penalty pedig tankönyvi volt, ahogy az utolsó negyed hosszú játékában is, csak az utóbbit nem fújták be....hozzáteszem, hogy Én sem értettem jó néhány hívást, de emellett megint nem láttam, hogy Brown és Bell mellé felzárkózna más....így azért nehéz....

De hagyjuk is, mert ez a meccs tényleg a jó öreg James-ről szólt. Csúcstartó lett, megérdemli, nagyon megérdemli.
Klemó
hagyjad

sutianap
Soldados
isztenem
ez adott esély utána a TDre meg a kétpontosra, már a seggükön vették a levegőt -
sutianap
Ha neked az jó, hogy 6-0 az állás 28 perc játék után a 0-11-es Browns ellen, és aztán kockáztatva kell nekimenni TD-re a botrányos time management és szörnyű playcalling miatt, akkor lelked rajta.
Soldados
egy pillanatig nem izgultam, inkább az volt az érzésem, hogy már mindenki a visszarepülőn akar ülni
sutianap
Mint mondtam, én sem izgultam. Ettől még botrányosan gyenge volt az Offense.

több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487

Klemó
hagyjad

sutianap
Soldados
isztenem
sutianap
Soldados

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
több mint 9 éve

Klemó
hagyjad

sutianap
Soldados
isztenem
sutianap

több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 905
Az első félidőben volt szélvihar, ami a másodikban már alábbhagyott.....kaptunk is egy TD-t egy hosszú passzból ugye....
több mint 9 éve
no Baltimore Ravens 8 716
Tegnap 12 db PAT maradt ki, ami nyilván rekord az NFL-ben. Az, hogy rendszeresen rámegyünk a 2 pontosra, így igazán értelmet nyer, függetlenül attól, hogy milyen eredményt érhettünk volna el a Dallas ellen. Már messze nem a tuti 1 pontra mész egy jutalomrúgással. 2014-ben egész évben 8-at hagytak ki
Klaci79
Azért ezt is úgy érdemes vizsgálni, hogy a Te rúgód milyen. Boswell 49-ből 48. Kvázi 98%-os biztonsággal rúgja az XP-t.
Soldados
Gostkowski meg 85-ből 82-t, aztán mégis ezt veszik észre. Én, mint szurkoló, nem szeretek semmit csak a számok világában nézni. Ha szeretnék, akkor inkább baseball-t néznék. Mondjuk most a két TD különbség miatt eleve eladható a 2 pontos, de talán fontos lehet a lelkeknek is az előző heti 4 sikertelen után, hogy megmutassák maguknak mégis meg tudják csinálni. A Dallas ellen szintén két olyan szitu is volt, amikor kellett a 2 pontos az eredmény miatt, de az első kettő miatt se tudok haragudni, mert ilyenek nagyon kellenének, ha éppen a liga legjobb csapata ellen játszol, másrészt év elején már megmondták, hogy próbálkozni fognak vele. Legalább nem kapkodunk össze-vissza.
Egyedül talán a Dallas elleni 2.-at nem csináltam volna, mert az kicsit olyan, mint amikor vesztek a ruletten és még többet próbálok feltenni, hogy visszajöjjön a pénz.

Hat a 2. szintiszta hulyeseg volt. 12-10 volt az allas. A merleg egyik oldalan a kozel tuti 1 pont fg kulonbseg, a masik oldalon a kozel sem biztos 2 pontossal, legjobb esetben rakenyszerited, hogy 2 pontosra menjen a kesobbiekben, legrosszabb esetben egy fg-al elver. De mar az alapkoncepciot sem ertem, csinalnod kell 3 TD hogy kijojjon belole egy fg-i elony. Optimalis esetben ekkor neki a 3TD utan meg egy Fg-t is kell rugnia a dontetlenert. De a 3 bol 1 nem sikerul ,akkor az a fg a gyozelmet jelenti, raadasul probalkozni fognak a 2. tol a 2 pontossal ok is. De a lenyeg ha mindket csapat tud csinalni 3 TD ( hacsak nem mazlibol ) akkor a 4. TD-k is mehetnek, de a fg nem egy kihivas aznap.

Ui a tokosseg az lenne, ha 10mp van hatra a meccsbol es az extra pontos egyenlites helyett 2 pontossal nyerni akartok. Hulye, de tokos.
Klaci79
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487

Klemó
hagyjad

sutianap
Soldados
isztenem

több mint 9 éve
Vazze, olyan szélvihar volt az első félidőben pályán, hogy Ben egy távoli passzát, vagy 20 yarddal vitte arrébb . Ez faktor vazze, nem is kicsi, ha már a pontokról beszélünk, mert az egyetlen komplementer passz fegyvert veszi ki Ben kezéből, amit Brown mellett lehet játszani. Én azt láttam, hogy kreatív playhívássokkal annak ellenére tudtuk Brownt és Bellt foglalkoztatni, hogy csakis ők maradtak. Igen, a RZ-ban elfogyott a tudományunk, igen, de ez az előbbin kívül nem az elit O-ra rossz playeket aggasztó OC problémája (csak), hanem annak, hogy WR2 pozíciótól felfelé csakis olyan játékosaink vannak Coates-ot kivéve, akik a kerettagságnak is örültek volna egy évvel ezelőtt, nem beszélve a TE duónkról. Ezt nevezed Te elit O-nak és Te innen közelítesz mindig és egy szélviharban, ami kiveszi Coates-ot rögtön, mint használható fegyvert, te elvárod, hogy ne csak masírozzon/masírozzunk, ne csak pontokat tegyünk a pályára, hanem minden playből TD-t.

Ez a Browns azért (is) kapott annyi pontot, mert az O-ja elképesztő mennyiségű labdát szórt el, csak jelzem. Kivenni tehát azt a TD-t a "pakliból" nem elegáns, és csakis arra jó, hogy a prekoncepciódat alátámassza.

Végezetül félreértés ne essék, nem mondom, hogy Hailey hibátlan, sőt, (a negyedik negyed kapcsán egyetértettünk abban, hogy elvárható lett volna, hogy lezárják a meccset) csak már unom ezt az "elit O-val Hailey szenved" mantrát.....
Klemó
Szélvihar volt? Akkor mi péklapátért kellett 3. és 5-re deepet hívni, amikor csak 2-3 1st down kéne, hogy vége legyen a meccsnek? Miért kell passzolni hármat 2 yardról, amikor Bell simán futkorászta a 4-5 yardokat? Ahogy neki adtuk a labdát, rögtön TD volt.

Szörnyű, tragikus volt a playhívás, ennek eredménye, hogy ismét szörnyű hatékonysággal dolgozott az O. És mint mondtam, ha nem veszem ki a Def által szerzett 7 pontot, akkor is bőven átlagon aluli a teljesítmény, amit csak tovább árnyal, hogy egyenlítési esélyt adott a 0-11-es Browns-nak az Offense.

több mint 9 éve
Ami pedig szimplán nagyon nem tetszik, az Bell túlzott használata. Egy ilyen meccsen felesleges volt neki ekkora szerepet adni, aztán majd csodálkozunk, hogy megint lesérül majd a szezon második felében. Tönkre fogjuk vágni öt év alatt, ha így folytatjuk.
Szokol
szvsz ha manapság találsz egy futót, aki le tud hozni 5 értelmes szezont (1000 scrimmage yard meg TD-k mondjuk, de ez relatív), akkor már jól jártál a "befektetéssel".
Attól függetlenül, hogy mennyire volt jó Bell korábban, és mennyire lehet még jó a jövőben. Azért azok csodák, hogy Gurleyk meg Bellek ilyen eredményeket érnek el ACL-ek után...míg mások, pl Lattimore (ok, övé tényleg nagyon durva volt) a ligába se került be lényegében...
Röviden csak annyit, hogy Bell amióta a ligában van elég jó, és hiába fiatal, benne van, hogy már csak 1 elit szezonja van vissza. (azt se mondom, hogy addig használják, amíg "él", de számomra csoda lenne, ha 2-3 szezon múlva is ennyire domináns lenne).
Borbinho
Bell mindig megvárja a likat
ő a legtürelmesebb futó, szerintem sokáig megy

több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 905
Vazze, olyan szélvihar volt az első félidőben pályán, hogy Ben egy távoli passzát, vagy 20 yarddal vitte arrébb . Ez faktor vazze, nem is kicsi, ha már a pontokról beszélünk, mert az egyetlen komplementer passz fegyvert veszi ki Ben kezéből, amit Brown mellett lehet játszani. Én azt láttam, hogy kreatív playhívássokkal annak ellenére tudtuk Brownt és Bellt foglalkoztatni, hogy csakis ők maradtak. Igen, a RZ-ban elfogyott a tudományunk, igen, de ez az előbbin kívül nem az elit O-ra rossz playeket aggasztó OC problémája (csak), hanem annak, hogy WR2 pozíciótól felfelé csakis olyan játékosaink vannak Coates-ot kivéve, akik a kerettagságnak is örültek volna egy évvel ezelőtt, nem beszélve a TE duónkról. Ezt nevezed Te elit O-nak és Te innen közelítesz mindig és egy szélviharban, ami kiveszi Coates-ot rögtön, mint használható fegyvert, te elvárod, hogy ne csak masírozzon/masírozzunk, ne csak pontokat tegyünk a pályára, hanem minden playből TD-t.

Ez a Browns azért (is) kapott annyi pontot, mert az O-ja elképesztő mennyiségű labdát szórt el, csak jelzem. Kivenni tehát azt a TD-t a "pakliból" nem elegáns, és csakis arra jó, hogy a prekoncepciódat alátámassza.

Végezetül félreértés ne essék, nem mondom, hogy Hailey hibátlan, sőt, (a negyedik negyed kapcsán egyetértettünk abban, hogy elvárható lett volna, hogy lezárják a meccset) csak már unom ezt az "elit O-val Hailey szenved" mantrát.....
több mint 9 éve
Egyébként hiába mondod, hogy a Browns az egyenlítésért játszott, ezen a meccsen egy pillanatra se gondoltuk (a közös meccsnézésen) hogy nem fogunk nyerni.

Klaci79
Én sem éreztem, hogy benne lenne a Browns-győzelem. De ettől még nem szabad megadni ennek az esélyét. Márpedig az Offense gyalázatos playhívásokkal megadta ennek az esélyét. És rohadtul gáz, főleg a 0-11-es Browns ellen. Mi van, ha épp akkor ült volna nekik egy big play? Akkor gondolom, mindenki szidja a D-t. Miközben az O már rég lerendezhette volna a meccset.

Ez egy újabb szégyenteljes Offense-teljesítmény volt, amikor mindössze 17 pontot tett fel az egység egy átlagos 29 pontot kapó Def ellen és amikor lezárhatta volna a meccset néhány 1st downnal, akkor csinált egy 3 and outot és egyenlítési esélyt adott a Browns-nak. Ezek a szomorú tények.

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 974
Tegnap 12 db PAT maradt ki, ami nyilván rekord az NFL-ben. Az, hogy rendszeresen rámegyünk a 2 pontosra, így igazán értelmet nyer, függetlenül attól, hogy milyen eredményt érhettünk volna el a Dallas ellen. Már messze nem a tuti 1 pontra mész egy jutalomrúgással. 2014-ben egész évben 8-at hagytak ki
Klaci79
Azért ezt is úgy érdemes vizsgálni, hogy a Te rúgód milyen. Boswell 49-ből 48. Kvázi 98%-os biztonsággal rúgja az XP-t.
Soldados
Gostkowski meg 85-ből 82-t, aztán mégis ezt veszik észre. Én, mint szurkoló, nem szeretek semmit csak a számok világában nézni. Ha szeretnék, akkor inkább baseball-t néznék. Mondjuk most a két TD különbség miatt eleve eladható a 2 pontos, de talán fontos lehet a lelkeknek is az előző heti 4 sikertelen után, hogy megmutassák maguknak mégis meg tudják csinálni. A Dallas ellen szintén két olyan szitu is volt, amikor kellett a 2 pontos az eredmény miatt, de az első kettő miatt se tudok haragudni, mert ilyenek nagyon kellenének, ha éppen a liga legjobb csapata ellen játszol, másrészt év elején már megmondták, hogy próbálkozni fognak vele. Legalább nem kapkodunk össze-vissza.
Egyedül talán a Dallas elleni 2.-at nem csináltam volna, mert az kicsit olyan, mint amikor vesztek a ruletten és még többet próbálok feltenni, hogy visszajöjjön a pénz.
Én a gondot másban látom és bár nem hiszem, hogy Haley kirúgása ezen érdemben változtatni tudna, azt se bánnám. De igazából a Miller-Wheaton-Bryant hármas helyettesítése az amit nem tudunk megoldani. Bármennyire is szép számokat mutat James, azért messze nem tud annyira bízni benne Ben, ráadásul Miller baromi sok FD-t hozott, amit James-től nem látok. Coates ujjai ugye nincsenek rendben, szinte labda se megy felé. Még Rogers az, akire úgy ahogy Wheaton játékát rá lehet húzni, néha jön is a bravúrelkapás, de ez még nem elég (azért szép tőle mindenképp, nem vagyok elégedetlen vele)
Ezen a meccsen egyébként tényleg mindent megpróbált a Browns védelme. Ez egyébként látszott abban hogy bár nem értek oda Ben-hez, de a coverage általában jó volt, így a nagy játékokra rá se mentünk, nem is kellett.
Egyébként hiába mondod, hogy a Browns az egyenlítésért játszott, ezen a meccsen egy pillanatra se gondoltuk (a közös meccsnézésen) hogy nem fogunk nyerni.
Tulajdonképpen még jól is jött, hogy egy olyan meccs volt, ahol a védelem jutalomjátékot mutathatott be és lehet ugyan szidni a Browns-t, de azért 8 sack-et nem kell megmagyarázni egy egyébként elit LT-is felvonultató egység ellen.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
https://cdn0.vox-cdn.com/thumbor/MST3SXOmbXrvy_tjAfE0nBwwngI=/0x330:899x929/1310x873/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_image/image/51925203/CxutI88XUAAE59_.0.jpeg
Klaci79
Öööö? 😊