Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Brown és a Jets WR Brandon Marshall kötöttek egy fogadást. A tét Brown egyedi festésű Rolls Royce-a illetve Marshall Porsche-je, az nyer, aki több elkapott yardot szerez. Ergó Brown szerzett egy Porschet 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Ok igy mar ertem. Nem ismertem az uj TE t, vagy hogy mit adtunk neki. www.behindthesteelcurtain.com/2016/6/1/11816436/why-the-signing-of-te-ladarius-green-was-a-steal-for-the-pittsburgh-steelers-
több mint 9 éve
En a TE greenrol is lemaradtam. Mondjuk nem is kovettem semmit igazolast. De a tavalyi srac nem ugy volt hogy jonak tunt es o lesz miller utodja. Bar tudom nem bizzuk a veletlenre, de azert csak elonyben van a tavalyi Rookie Te nem. Off calls plays etc. Tudom uj lesz minden majdnem book call etc. De akkor is...
több mint 9 éve
Azért maradtak ki ezek a drogtesztek, mert Bell telefonszámot cserélt és nem tudták elérni. Mivel 3 teszt is kimaradt, automatikusan jár az eltiltás. Természetesen Bell vagy a csapat valamelyik tagja aki ezért felelős ha van ilyen, hibája volt, mert kötelező állandó elérhetőséget adni. Ami számomra nem egészen világos, hogy most járt le egy 15 hónapos időszaka Bell-nek, amikor a bíróság döntése értelmében, még a Blount-os esete miatt ha jól értettem akkor vizsgálgatták, hogy tiszta e. És azokon a vizsgálatokon átment.
Most úgy tűnik nekem, hogy Bell még tisztázhatja magát a mostani eltiltása alól is, de bántóan amatőr hibának tűnik ez valaki részéről.
több mint 9 éve
Igen csak több helyen ugye azt is olvasni, hogy nem 1 tesztet hagyott ki, vajon erre mi lesz a magyarázat?!Bell a twitteren azt mondta, hogy meg fogja nyerni a fellebbezést...ajjaj....nehogy 10 meccs legyen ebből a végén...Kíváncsi vagyok, mert nagyon magabiztosnak tűnt......hamarosan úgy is látjuk......hivatalos nyilatkozatot még nem adtak a felek....
Klaci79
Klemó
Ha ebből 10 meccs lesz jövőre nem kérdés az RB draft remélem.
több mint 9 éve
Bell a twitteren azt mondta, hogy meg fogja nyerni a fellebbezést...ajjaj....nehogy 10 meccs legyen ebből a végén...Kíváncsi vagyok, mert nagyon magabiztosnak tűnt......hamarosan úgy is látjuk......hivatalos nyilatkozatot még nem adtak a felek....
Klaci79
több mint 9 éve
Harris? Nem Villaneuva? Ez miért is?
több mint 9 éve
Bell a twitteren azt mondta, hogy meg fogja nyerni a fellebbezést...ajjaj....nehogy 10 meccs legyen ebből a végén...
több mint 9 éve
Negyedik típusú találkozás: McBright papa. Tegnap este. Gödör.Sanyi nem nagy életben.
Hatalmas.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Dehogy rossz. Legalább occoban aláírhat.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Itt az idő Bellt úgy tisztességesen pofán verni végre, hogy észhez térjen, mert ennek így nem lesz jó vége. Rohadtul pipa vagyok rá, attól függetlenül, hogy DeWill megoldja a dolgokat.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Hát ez egy picit kellemetlen. De nem kell aggódni, DeWill megoldja az első 4 meccset. Két kulcsember hiányát még kibírja a csapat. Bár a Redskins, a Philly és a Chiefs is nagyon kemény lesz. A Cinci ellen jobb is ha kimarad. Azt a meccset úgyis a védelem nyeri meg majd.És ezek után még kíváncsi vagyok, hogy mennyit van pofája kérni 😊
Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
A büdös életbe, de most komolyan....és ha mégis mintát vesznek tőle, és az pozitív lesz, akkor 10 meccset is kaphat mivel visszaeső lenne.
Korábban, amikor nagy pofával nyomta a tweeteket meg a snoopy videót akartam írni, hogy nekem az már nagyon nem szimpi.....ezzel így együtt pedig a csapatnak sem lesz az......mert lehet 15 millákat követelgetni szépen, de közben nyomni a dzsankát, (merthát másért mégis miért kerülné a tesztet)....azért azt mégis hogy?
Ahogy írják Bell megkapja a lehetőséget, hogy tisztázza miért maradt el a teszt, de ha csak nincs valami adu indok, akkor nincs menekvés.....
Klemó

több mint 9 éve
Lassan ideje lenne példát statuálni a csapatnál mert ez így már nagyon nem vicces.
több mint 9 éve
A büdös életbe, de most komolyan....Korábban, amikor nagy pofával nyomta a tweeteket meg a snoopy videót akartam írni, hogy nekem az már nagyon nem szimpi.....ezzel így együtt pedig a csapatnak sem lesz az......mert lehet 15 millákat követelgetni szépen, de közben nyomni a dzsankát, (merthát másért mégis miért kerülné a tesztet)....azért azt mégis hogy?
Ahogy írják Bell megkapja a lehetőséget, hogy tisztázza miért maradt el a teszt, de ha csak nincs valami adu indok, akkor nincs menekvés.....
Szerkesztette: Klemó
több mint 9 éve
Sziasztok. Hazafele jovet csinaltam par kepet nektek, ha erdekel itt meg tudjatok nezni. Csak az egyik korabban beszelt helyrol este. Sziasztok. PS: Csak azert hogy ha jottok fel tudjatok ismerni sotetben is. 😀 picasaweb.google.com/lh/sredir?uname=gabithestar&target=ALBUM&id=6309999556464280529&authkey=Gv1sRgCLiCsNjMiKDx_wE&feat=email
több mint 9 éve
Matt Spaeth-et kivágtuk, mert nem ment át a fizikai teszten.Nem ment át, mert nem tudott menni. 😊 A hivatalos release indok (Kevin Colbert), hogy az holtidényes térdműtétjéből nem tudott felépülni.
Helyette egy UDFA TE-t hoztunk Mandel Dixon személyében.
Soldados
twitter.com/Alex_Kozora/status/756176083507040256?ref_src=twsrc%5Etfw
több mint 9 éve
Matt Spaeth-et kivágtuk, mert nem ment át a fizikai teszten.nem is ertem, hogy a francba nem keszul fel egy jatekos a szezonra...ha jaszani akar, ha nem, akkor meg miert nem mondja meg elore?
Helyette egy UDFA TE-t hoztunk Mandel Dixon személyében.
Soldados
Akkor elveszitettunk egy 'magyar' erdekeltseget 😕
Spaeth felesege magyar csaj 😊
több mint 9 éve
Mivel Spaeth benne lett volna az 53-ban érdekes lesz a harc a roster posztért
több mint 9 éve
Matt Spaeth-et kivágtuk, mert nem ment át a fizikai teszten.Helyette egy UDFA TE-t hoztunk Mandel Dixon személyében.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!