Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Ez hogy hangzana? Heywardék kapnának egy kis segítséget.Steelers Depot @Steelersdepot 6h6 hours ago
#Steelers Depot: Report: Steelers Interested In Lions Free Agent DE Jason Jones bit.ly/1TyxnaQ
több mint 10 éve
Greenek van valami sarok problémája és műtik, vagy műtötték, de júliusra felépül. Ez pontosan mi? Az árát azért ez is befolyásolhatta. Van valakinek infója?
több mint 10 éve
Beachum körül (túl)nagy a csend. Róla nem csordogál vmi infó?
több mint 10 éve
Nem tudom ki hogy van vele, de Jones-ból szerintem sosem lesz énekes halott. Grad-ba sokkal jobban megbízok, de kellene egy "hátha beleválasztunk valami jó QB-ba húzás" is,akkor viszont erősen bajtban vagyunk ha a Jones+Új kombónak kellene egy sérülés után pótolni Big Bent.Késő van már, megint butaságot írtam. Landry Jones-nak van még szerződése. Így két verzió van, vagy hozunk egy veteránt még (Grad pl) és megvagyunk, vagy húzunk 4. körben egy QB-t harmadikszámúnak Jones mögé.1. Ki az a veterán qb akit hozhatunk?Én azért húznék egy QB-t a draft hátsó körében! Mert ha BB megsérül akkor Landry,Grad (vick) nem tudja pótolni! Én jobban bíznék egy rookieban mint bennünk(Prescott, Cardale Jones)!?Nem kizárt, hogy húzunk egy QB-t a drafton, de az csak 3. számú lesz rookie-ként. Előbb-utóbb egy veterán QB-t tuti igazolunk 2. számúnak.
steelwolf
Soldados
2. Vicket vagy Gradot nem tartjuk meg?
3. Reálisan kit húzhatunk drafton?
steelwolf
Soldados
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
Laci, Pola -Megvan a CSU rejtvényetek:
Deandre Elliot CB vót a bámulda célpontja

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Késő van már, megint butaságot írtam. Landry Jones-nak van még szerződése. Így két verzió van, vagy hozunk egy veteránt még (Grad pl) és megvagyunk, vagy húzunk 4. körben egy QB-t harmadikszámúnak Jones mögé.1. Ki az a veterán qb akit hozhatunk?Én azért húznék egy QB-t a draft hátsó körében! Mert ha BB megsérül akkor Landry,Grad (vick) nem tudja pótolni! Én jobban bíznék egy rookieban mint bennünk(Prescott, Cardale Jones)!?Nem kizárt, hogy húzunk egy QB-t a drafton, de az csak 3. számú lesz rookie-ként. Előbb-utóbb egy veterán QB-t tuti igazolunk 2. számúnak.
steelwolf
Soldados
steelwolf

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
1. Ki az a veterán qb akit hozhatunk?Én azért húznék egy QB-t a draft hátsó körében! Mert ha BB megsérül akkor Landry,Grad (vick) nem tudja pótolni! Én jobban bíznék egy rookieban mint bennünk(Prescott, Cardale Jones)!?Nem kizárt, hogy húzunk egy QB-t a drafton, de az csak 3. számú lesz rookie-ként. Előbb-utóbb egy veterán QB-t tuti igazolunk 2. számúnak.
steelwolf
Soldados
több mint 10 éve
Én azért húznék egy QB-t a draft hátsó körében! Mert ha BB megsérül akkor Landry,Grad (vick) nem tudja pótolni! Én jobban bíznék egy rookieban mint bennünk(Prescott, Cardale Jones)!?Nem kizárt, hogy húzunk egy QB-t a drafton, de az csak 3. számú lesz rookie-ként. Előbb-utóbb egy veterán QB-t tuti igazolunk 2. számúnak.
steelwolf

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Én azért húznék egy QB-t a draft hátsó körében! Mert ha BB megsérül akkor Landry,Grad (vick) nem tudja pótolni! Én jobban bíznék egy rookieban mint bennünk(Prescott, Cardale Jones)!?
több mint 10 éve
Jaja, elb.sztam. 😊Green a 80-as számot fogja viselni, mivel az eddigi 89-ese DHB-n feszül.szerintem spét-en van a 89, dhb-n a 88
Állítólag Weddle továbbra is érdekel minket, de jelenleg túl drágának tartjuk (kurva magasan mentek ki az átlagosnál nem jobb safety-k is), és azt reméljük, hogy lejjebb megy az ára. A legnagyobb vetélytársunk pedig a Raiders.
Soldados
zzz888

több mint 10 éve
Green a 80-as számot fogja viselni, mivel az eddigi 89-ese DHB-n feszül.szerintem spét-en van a 89, dhb-n a 88
Állítólag Weddle továbbra is érdekel minket, de jelenleg túl drágának tartjuk (kurva magasan mentek ki az átlagosnál nem jobb safety-k is), és azt reméljük, hogy lejjebb megy az ára. A legnagyobb vetélytársunk pedig a Raiders.
Soldados
Szerkesztette: zzz888
több mint 10 éve
Green a 80-as számot fogja viselni, mivel az eddigi 89-ese DHB-n feszül.Állítólag Weddle továbbra is érdekel minket, de jelenleg túl drágának tartjuk (kurva magasan mentek ki az átlagosnál nem jobb safety-k is), és azt reméljük, hogy lejjebb megy az ára. A legnagyobb vetélytársunk pedig a Raiders.

több mint 10 éve
hát Weddle esetében lassan tényleg kiderül majd, hogy mennyit ér az SB esély vagy vonzóbb lehet a nagy pénz
több mint 10 éve
Gyerekek azt jól láttam, hogy Osweiler 4 évre 75, azaz hetvenötmisiért szerződött le???? Hogy lehet egy szezonnyi kezdést nem produkáló játékosra ennyi pénzt kiadni???? Hozzon képbe valaki, hogy ez milyen szemszögből lehet értelmes....Hát én is csodálkozom rajta...na de ennyire hiány van komoly irányítóból, hogy akiben már csak a csíráját látják, azt azonnal teletömik. Houstonban rég nincs normális QB, most mindenképpen akartak egyet, még ha csak 3 normálisabb meccse is volt csak...ki tudja mit fogunk gondolni majd 3-4 év múlva amikor Big Ben pótlása lesz a téma
Klemó
több mint 10 éve
Gyerekek azt jól láttam, hogy Osweiler 4 évre 75, azaz hetvenötmisiért szerződött le???? Hogy lehet egy szezonnyi kezdést nem produkáló játékosra ennyi pénzt kiadni???? Hozzon képbe valaki, hogy ez milyen szemszögből lehet értelmes....
több mint 10 éve
Bár az enyém lenne 😊Tomlinnal van. Lehet. NCAA-ben nem vagyok jártas. Az Laci és Ádi szakterülete 😀Colbert a Clemsonnál van. Csak ennyi hír van, sem az, hogy kiért, vagy kikért nincs.Lehet Mackensie Alexandert lesi meg.
polamalu
Gergőke
polamalu
de azért köszönöm a bizalmat...
több mint 10 éve
Tomlinnal van. Lehet. NCAA-ben nem vagyok jártas. Az Laci és Ádi szakterülete 😀Colbert a Clemsonnál van. Csak ennyi hír van, sem az, hogy kiért, vagy kikért nincs.Lehet Mackensie Alexandert lesi meg.
polamalu
Gergőke
több mint 10 éve
Colbert a Clemsonnál van. Csak ennyi hír van, sem az, hogy kiért, vagy kikért nincs.Lehet Mackensie Alexandert lesi meg.
polamalu
több mint 10 éve
Colbert a Clemsonnál van. Csak ennyi hír van, sem az, hogy kiért, vagy kikért nincs.
több mint 10 éve
viszont úgy tűnik őt elveszítjük:
Steelers Free Agent DL Cam Thomas To Visit Seahawks
Muhaha....
Klaci79
viszont úgy tűnik őt elveszítjük:Hát azért annyira nem sírnánk érte mint Argentína annó 😀
Steelers Free Agent DL Cam Thomas To Visit Seahawks
Muhaha....
Klaci79
több mint 10 éve
viszont úgy tűnik őt elveszítjük:Steelers Free Agent DL Cam Thomas To Visit Seahawks
Muhaha....
több mint 10 éve
mondanék valami olyat, hogy ha évi 4 milláért jön Weddle, akkor kint megcsinálom Colbertet szeptemberben, de itt óvatosan kell bánni az ilyen kijelentésekkel...egy utam Buffalo-ba már így is van 😊
több mint 10 éve
Azért ez milyen Offense: 😊tartogasd már ezeket későbbre...már lassan így is elvonási tüneteim vannak, de ha még ilyeneket is olvasok 😀
QB: BigBen
RB: Bell, DeWill
WR: AB, Martavis Bryant, Wheaton, DHB, Coates
TE: Green, James, Spaeth
OL: Beachum/Villanueva, Foster, Pouncey, DeCastro, Gilbert
Kb mint egy All-Star Offense. 😊 Ez úgy van felépítve, hogy 2-3 éven belül SB-t kell nyernünk, mert kb addig minimális változtatással (Wheaton és néhány back up, mint DeWill és Spaeth távozását feltételezve) egyben tartható.
Remélem, idén végre láthatjuk ezt az O-t így együtt csúcsra járatva játszani, amire 2 éve várunk. Eddig is úgy gondoltam, hogy TOP-favoritok vagyunk az SB-t illetően, de ha csak egy picikét is fejlődik a Defense (ha Golson beválik, már meg is történik), akkor kb az egész ligában a Steelers a "team to beat". 😊
Iszonyatosan várom a szezont és a schedule sem olyan brutális, mint tavaly. Whááááá, kezdődjön már!
Soldados
több mint 10 éve
Ez a Green szerződés tényleg nagyon baráti, mondjuk ha ehhez megnézzük nálunk Ertz 5 év 42 milláját.Konkrétan csak brutál discount-os szerződést kötöttünk. 😊
dande
Gay 3 év 7,5 milla - évi 2,5 milla egy olyan CB-ért, aki a csapatban 1. számú corner és 15-ben nem engedett TD-t - legalább évi 5 millát kaphatott volna látva a CB-árakat.
Foster 3 év 9,6 milla - évi 3,2 milla egy LG-ért, aki az OL kapitánya és évi 5 millára taksálták
Golden 3 év 7,5 milla - évi 2,5 milla egy olyan safetyért, aki harcban lesz a kezdő SS posztért és 2 éve a spec team kapitánya. Őt azért nehéz belőni, mert nem sok kezdő tapasztalata van, de ennél azért lehetett volna jobb opciója.
DHB 3 év 3,8 milla - évi alig több mint 1 milla egy olyan 4. WR-ért, aki sérülés esetén 3.-ként is megállja a helyét és egyben spec team ász. Sztem évi 3 millát simán kaphatott volna a 15-ös idénye után.
Green 4 év 20 milla - évi 5 milla minimális garantált pénzzel, azt hiszem igen vonzó volt Greennek ebben az O-ban játszani, ennél tuti kapott volna jobb pénzt látva a Saint igazolását Fleenerrel.
Ezek kb olyan szerződések, mintha ingyen lettek volna. A mieink nagyjából fele annyiért írtak alá, mint amit reálisan megkaphattak volna, de Greennél is 25-30%-os kedvezményt saccolok.
Szerkesztette: Soldados