Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
Nekem rendben ment, de az oldal és az UX elképesztően gagyi valóban. Ráadásul szerintem nincsenek felkészülve a szerver oldalon sem. Percekig tartott, mire a kedvenc csapatsor bejött....Gondolom augusztusig még reszelik, picit....
Klemó
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Nekem rendben ment, de az oldal és az UX elképesztően gagyi valóban. Ráadásul szerintem nincsenek felkészülve a szerver oldalon sem. Percekig tartott, mire a kedvenc csapatsor bejött....
több mint 1 éve
Már megjön a Dazn megerősítés. Még a rendszer nem volt tökéletes, ahogy látom még finomítgatják.
több mint 1 éve
onDier
811
Ha egyszer veszünk lakást vagy házat a következő terv nekem is az amerikai út mecsekkel 😊MLB az nekem is, meg egyetemi foci. Az nagyon adná. Csak most kötött az idő, mert egy családi összejövetelre megyünk. MLB meg decemberben nem nagyon van. A Pens meccs is csak véletlen. A Heinz-en (akkor még így hívták) voltunk meccsen Klacival. 2016-ban. Ő előtte is a nászútján. Nekünk az sztem nagy élmény volt. Bár szakadt az eső, de igazi football idő volt. Steelers győzelemmel a Chiefs ellen 😀. Londonban is együtt voltunk a Vikings elleni meccsünkön. Focimezben csak Steelers. Hokiban van jó párféle, hazai főként, de van pár érdekesség is. Orosz utánpótlás akadémiai csapatok meze pl. De van egy Malkin is a szekrényben. Meg egy pici Crosby, azt a gyereknek hoztam még annó.London igen!70? De azt hogyan? A repjegy nem jön ki ennyiből. Vagy London? Ott voltam, de az már nagyon nem olyan mint az első pár évben. Idén karácsonykor megyünk USA-ba. 31-én játszik a Steelers, de azt sajna csak Tv-n látom majd, viszont 2-án lesz egy WSH-Pens hokimeccs a PPG-ben. Azt ha minden igaz élőben 😀 Mezgyűjteményem nekem is van, de csak Steelers, szigorúan. A legújabb egy Heyward. Inkább a régi aercok. Kiesel, Harrison, Pola, Farrior, Ward, Bus, Parker. Szóval az oldschool vonal 😀Hát most a Falcons-Jags jött ki repülővel 70ből. Tény több de ink erre adom ki, vagy ott a mez gyűjteményem. (Ha már itt írok a héten lettem büszke tulaja egy jó kis Polamalu meznek is 😀 ) Jobban szeretek ekkora összegeket kifizetni ilyen dolgokért, de ez egy teljesen szubjektív dolog, viszont a lelkiismeretem vmennyire tiszta hogy ilyen téren meg a kalózkodásom visszatermelem ezekben a formákban.Azért 40.000-ből nem mész ki egy meccsre, a jegyre elég, de ennyi. A többi???? Egyébként, ha valóban nézed a sportokat és nincs hazai alternatíva, vagy rendes "illegál" stream, akkor megéri.Azokat én is adnám, viszont akkora összeget kéne perkálni szerintem akkor, ami nem magyar zsebnek van kitalálva. Én a gamepass-ra is sajnáltam már 1 évre, inkább kimegyek 1 meccsre előbe.Én köszi, hogy megvilágítottad. Még nem néztem meg, hogy az okos tv-n fentvan-e már az appjuk. Kíváncsi leszek az előszezonban mi fog kisülni belőle. Az viszont látszik, hogy minden szolgáltatásért (sportok) külön kell fizetni. Elsőre nem láttam egy all inn csomagot. Pedig az lehet kedvezőbb lenne. Meg sajna NHL sincs benne. Vagy bármilyen Észak amerikai hoki. NCAA is jöhetne. De lehet csak idő kérdése és az NHL is meg az MLB is átköltözik ide, mert jobban megéri.Csak úgy kérdezem. Az nfl platformját ismerted? Mármint informatikai szemszögből? Kanadában már ők szolgáltattak. Ez volt a pilot és összességében és gondolom az elégedettséget visszamérve (is) dönttek úgy, hogy az NFL leáll az önálló platformjának fejlesztéséről.A game pass átköltözik egy új platformra www.dazn.com Még semmi konkrét infó róla. Több sport is van. Úgy tűnik a tavalyi ár marad...En is kaptam levelet, dr kurvara nem orulok. Mivel nem ismerem az uj platformot.
polamalu
xtaki
Én már ezt vártam. Az okos tv-kre szerkesztett app siralmas és egy olyan szolgáltató, amely több tartalmat ad ugyanazon a platformon sokkal hatékonyabban is tud fejleszteni. Szerintem az NFL-nek nem érte meg fenntartani ÉS fejleszteni ezt önmagában. Nagyon capex igényes ez a terület és ezzel szemben korlátos az az összeg, amit el lehet kérni a szolgáltatásért, figyelembe véve azt a tényt, hogy az egyes országok médiumai mind-mind adnak mérkőzéseket. Lássuk be. Az igazán hardcore, saját meccseket 100%-ban követni akaró userek a target, ami persze nagy, de mégis véges (ne feledjük, hogy itt a megtérüléshez száz milliós előfizetői rétegre van/lenne szükség) és nem véletlen, hogy nem is növelnek az áron egy centet sem 2023-ra.
Bocs a szakmaiért, de digitalizációval foglalkozom... 😀
Klemó
polamalu
onDier
polamalu
onDier
polamalu
Én egy baseball meccsre mennék még, főleg hogy egyik ismerősöm mondogatja aki kint él, hogy azok a legjobb élmények neki. bár nfl-en még nem volt, csak az hiányzik neki a ha jól emlékszem az amerikai nagy sportok közül.
Bus-t még én is szeretnék. Hát nekem nem csak Panthers, de barátnőmtől kapom is h akkor nem is szeretem igazán a csapatom 😅
onDier
polamalu
Jó élmények lehettek!
Nekem kosárból maradt még pár régi Pippen, Kobe... de a kosár nézése már vmiért nem annyira élvezetes. Meg elég időt eltud venni főleg a fantasyval és maddennel az nfl 😀 plusz egyetemi ha úgy van, és az mlb még szintén alkalmanként.
több mint 1 éve
MLB az nekem is, meg egyetemi foci. Az nagyon adná. Csak most kötött az idő, mert egy családi összejövetelre megyünk. MLB meg decemberben nem nagyon van. A Pens meccs is csak véletlen. A Heinz-en (akkor még így hívták) voltunk meccsen Klacival. 2016-ban. Ő előtte is a nászútján. Nekünk az sztem nagy élmény volt. Bár szakadt az eső, de igazi football idő volt. Steelers győzelemmel a Chiefs ellen 😀. Londonban is együtt voltunk a Vikings elleni meccsünkön. Focimezben csak Steelers. Hokiban van jó párféle, hazai főként, de van pár érdekesség is. Orosz utánpótlás akadémiai csapatok meze pl. De van egy Malkin is a szekrényben. Meg egy pici Crosby, azt a gyereknek hoztam még annó.London igen!70? De azt hogyan? A repjegy nem jön ki ennyiből. Vagy London? Ott voltam, de az már nagyon nem olyan mint az első pár évben. Idén karácsonykor megyünk USA-ba. 31-én játszik a Steelers, de azt sajna csak Tv-n látom majd, viszont 2-án lesz egy WSH-Pens hokimeccs a PPG-ben. Azt ha minden igaz élőben 😀 Mezgyűjteményem nekem is van, de csak Steelers, szigorúan. A legújabb egy Heyward. Inkább a régi aercok. Kiesel, Harrison, Pola, Farrior, Ward, Bus, Parker. Szóval az oldschool vonal 😀Hát most a Falcons-Jags jött ki repülővel 70ből. Tény több de ink erre adom ki, vagy ott a mez gyűjteményem. (Ha már itt írok a héten lettem büszke tulaja egy jó kis Polamalu meznek is 😀 ) Jobban szeretek ekkora összegeket kifizetni ilyen dolgokért, de ez egy teljesen szubjektív dolog, viszont a lelkiismeretem vmennyire tiszta hogy ilyen téren meg a kalózkodásom visszatermelem ezekben a formákban.Azért 40.000-ből nem mész ki egy meccsre, a jegyre elég, de ennyi. A többi???? Egyébként, ha valóban nézed a sportokat és nincs hazai alternatíva, vagy rendes "illegál" stream, akkor megéri.Azokat én is adnám, viszont akkora összeget kéne perkálni szerintem akkor, ami nem magyar zsebnek van kitalálva. Én a gamepass-ra is sajnáltam már 1 évre, inkább kimegyek 1 meccsre előbe.Én köszi, hogy megvilágítottad. Még nem néztem meg, hogy az okos tv-n fentvan-e már az appjuk. Kíváncsi leszek az előszezonban mi fog kisülni belőle. Az viszont látszik, hogy minden szolgáltatásért (sportok) külön kell fizetni. Elsőre nem láttam egy all inn csomagot. Pedig az lehet kedvezőbb lenne. Meg sajna NHL sincs benne. Vagy bármilyen Észak amerikai hoki. NCAA is jöhetne. De lehet csak idő kérdése és az NHL is meg az MLB is átköltözik ide, mert jobban megéri.Csak úgy kérdezem. Az nfl platformját ismerted? Mármint informatikai szemszögből? Kanadában már ők szolgáltattak. Ez volt a pilot és összességében és gondolom az elégedettséget visszamérve (is) dönttek úgy, hogy az NFL leáll az önálló platformjának fejlesztéséről.A game pass átköltözik egy új platformra www.dazn.com Még semmi konkrét infó róla. Több sport is van. Úgy tűnik a tavalyi ár marad...En is kaptam levelet, dr kurvara nem orulok. Mivel nem ismerem az uj platformot.
polamalu
xtaki
Én már ezt vártam. Az okos tv-kre szerkesztett app siralmas és egy olyan szolgáltató, amely több tartalmat ad ugyanazon a platformon sokkal hatékonyabban is tud fejleszteni. Szerintem az NFL-nek nem érte meg fenntartani ÉS fejleszteni ezt önmagában. Nagyon capex igényes ez a terület és ezzel szemben korlátos az az összeg, amit el lehet kérni a szolgáltatásért, figyelembe véve azt a tényt, hogy az egyes országok médiumai mind-mind adnak mérkőzéseket. Lássuk be. Az igazán hardcore, saját meccseket 100%-ban követni akaró userek a target, ami persze nagy, de mégis véges (ne feledjük, hogy itt a megtérüléshez száz milliós előfizetői rétegre van/lenne szükség) és nem véletlen, hogy nem is növelnek az áron egy centet sem 2023-ra.
Klemó
polamalu
onDier
polamalu
onDier
polamalu
Én egy baseball meccsre mennék még, főleg hogy egyik ismerősöm mondogatja aki kint él, hogy azok a legjobb élmények neki. bár nfl-en még nem volt, csak az hiányzik neki a ha jól emlékszem az amerikai nagy sportok közül.
Bus-t még én is szeretnék. Hát nekem nem csak Panthers, de barátnőmtől kapom is h akkor nem is szeretem igazán a csapatom 😅
onDier
több mint 1 éve
onDier
811
London igen!70? De azt hogyan? A repjegy nem jön ki ennyiből. Vagy London? Ott voltam, de az már nagyon nem olyan mint az első pár évben. Idén karácsonykor megyünk USA-ba. 31-én játszik a Steelers, de azt sajna csak Tv-n látom majd, viszont 2-án lesz egy WSH-Pens hokimeccs a PPG-ben. Azt ha minden igaz élőben 😀 Mezgyűjteményem nekem is van, de csak Steelers, szigorúan. A legújabb egy Heyward. Inkább a régi aercok. Kiesel, Harrison, Pola, Farrior, Ward, Bus, Parker. Szóval az oldschool vonal 😀Hát most a Falcons-Jags jött ki repülővel 70ből. Tény több de ink erre adom ki, vagy ott a mez gyűjteményem. (Ha már itt írok a héten lettem büszke tulaja egy jó kis Polamalu meznek is 😀 ) Jobban szeretek ekkora összegeket kifizetni ilyen dolgokért, de ez egy teljesen szubjektív dolog, viszont a lelkiismeretem vmennyire tiszta hogy ilyen téren meg a kalózkodásom visszatermelem ezekben a formákban.Azért 40.000-ből nem mész ki egy meccsre, a jegyre elég, de ennyi. A többi???? Egyébként, ha valóban nézed a sportokat és nincs hazai alternatíva, vagy rendes "illegál" stream, akkor megéri.Azokat én is adnám, viszont akkora összeget kéne perkálni szerintem akkor, ami nem magyar zsebnek van kitalálva. Én a gamepass-ra is sajnáltam már 1 évre, inkább kimegyek 1 meccsre előbe.Én köszi, hogy megvilágítottad. Még nem néztem meg, hogy az okos tv-n fentvan-e már az appjuk. Kíváncsi leszek az előszezonban mi fog kisülni belőle. Az viszont látszik, hogy minden szolgáltatásért (sportok) külön kell fizetni. Elsőre nem láttam egy all inn csomagot. Pedig az lehet kedvezőbb lenne. Meg sajna NHL sincs benne. Vagy bármilyen Észak amerikai hoki. NCAA is jöhetne. De lehet csak idő kérdése és az NHL is meg az MLB is átköltözik ide, mert jobban megéri.Csak úgy kérdezem. Az nfl platformját ismerted? Mármint informatikai szemszögből? Kanadában már ők szolgáltattak. Ez volt a pilot és összességében és gondolom az elégedettséget visszamérve (is) dönttek úgy, hogy az NFL leáll az önálló platformjának fejlesztéséről.A game pass átköltözik egy új platformra www.dazn.com Még semmi konkrét infó róla. Több sport is van. Úgy tűnik a tavalyi ár marad...En is kaptam levelet, dr kurvara nem orulok. Mivel nem ismerem az uj platformot.
polamalu
xtaki
Klemó
polamalu
onDier
polamalu
onDier
polamalu
több mint 1 éve
70? De azt hogyan? A repjegy nem jön ki ennyiből. Vagy London? Ott voltam, de az már nagyon nem olyan mint az első pár évben. Idén karácsonykor megyünk USA-ba. 31-én játszik a Steelers, de azt sajna csak Tv-n látom majd, viszont 2-án lesz egy WSH-Pens hokimeccs a PPG-ben. Azt ha minden igaz élőben 😀 Mezgyűjteményem nekem is van, de csak Steelers, szigorúan. A legújabb egy Heyward. Inkább a régi aercok. Kiesel, Harrison, Pola, Farrior, Ward, Bus, Parker. Szóval az oldschool vonal 😀Hát most a Falcons-Jags jött ki repülővel 70ből. Tény több de ink erre adom ki, vagy ott a mez gyűjteményem. (Ha már itt írok a héten lettem büszke tulaja egy jó kis Polamalu meznek is 😀 ) Jobban szeretek ekkora összegeket kifizetni ilyen dolgokért, de ez egy teljesen szubjektív dolog, viszont a lelkiismeretem vmennyire tiszta hogy ilyen téren meg a kalózkodásom visszatermelem ezekben a formákban.Azért 40.000-ből nem mész ki egy meccsre, a jegyre elég, de ennyi. A többi???? Egyébként, ha valóban nézed a sportokat és nincs hazai alternatíva, vagy rendes "illegál" stream, akkor megéri.Azokat én is adnám, viszont akkora összeget kéne perkálni szerintem akkor, ami nem magyar zsebnek van kitalálva. Én a gamepass-ra is sajnáltam már 1 évre, inkább kimegyek 1 meccsre előbe.Én köszi, hogy megvilágítottad. Még nem néztem meg, hogy az okos tv-n fentvan-e már az appjuk. Kíváncsi leszek az előszezonban mi fog kisülni belőle. Az viszont látszik, hogy minden szolgáltatásért (sportok) külön kell fizetni. Elsőre nem láttam egy all inn csomagot. Pedig az lehet kedvezőbb lenne. Meg sajna NHL sincs benne. Vagy bármilyen Észak amerikai hoki. NCAA is jöhetne. De lehet csak idő kérdése és az NHL is meg az MLB is átköltözik ide, mert jobban megéri.Csak úgy kérdezem. Az nfl platformját ismerted? Mármint informatikai szemszögből? Kanadában már ők szolgáltattak. Ez volt a pilot és összességében és gondolom az elégedettséget visszamérve (is) dönttek úgy, hogy az NFL leáll az önálló platformjának fejlesztéséről.A game pass átköltözik egy új platformra www.dazn.com Még semmi konkrét infó róla. Több sport is van. Úgy tűnik a tavalyi ár marad...En is kaptam levelet, dr kurvara nem orulok. Mivel nem ismerem az uj platformot.
polamalu
xtaki
Klemó
polamalu
onDier
polamalu
onDier
több mint 1 éve
onDier
811
Hát most a Falcons-Jags jött ki repülővel 70ből. Tény több de ink erre adom ki, vagy ott a mez gyűjteményem. (Ha már itt írok a héten lettem büszke tulaja egy jó kis Polamalu meznek is 😀 ) Jobban szeretek ekkora összegeket kifizetni ilyen dolgokért, de ez egy teljesen szubjektív dolog, viszont a lelkiismeretem vmennyire tiszta hogy ilyen téren meg a kalózkodásom visszatermelem ezekben a formákban.Azért 40.000-ből nem mész ki egy meccsre, a jegyre elég, de ennyi. A többi???? Egyébként, ha valóban nézed a sportokat és nincs hazai alternatíva, vagy rendes "illegál" stream, akkor megéri.Azokat én is adnám, viszont akkora összeget kéne perkálni szerintem akkor, ami nem magyar zsebnek van kitalálva. Én a gamepass-ra is sajnáltam már 1 évre, inkább kimegyek 1 meccsre előbe.Én köszi, hogy megvilágítottad. Még nem néztem meg, hogy az okos tv-n fentvan-e már az appjuk. Kíváncsi leszek az előszezonban mi fog kisülni belőle. Az viszont látszik, hogy minden szolgáltatásért (sportok) külön kell fizetni. Elsőre nem láttam egy all inn csomagot. Pedig az lehet kedvezőbb lenne. Meg sajna NHL sincs benne. Vagy bármilyen Észak amerikai hoki. NCAA is jöhetne. De lehet csak idő kérdése és az NHL is meg az MLB is átköltözik ide, mert jobban megéri.Csak úgy kérdezem. Az nfl platformját ismerted? Mármint informatikai szemszögből? Kanadában már ők szolgáltattak. Ez volt a pilot és összességében és gondolom az elégedettséget visszamérve (is) dönttek úgy, hogy az NFL leáll az önálló platformjának fejlesztéséről.A game pass átköltözik egy új platformra www.dazn.com Még semmi konkrét infó róla. Több sport is van. Úgy tűnik a tavalyi ár marad...En is kaptam levelet, dr kurvara nem orulok. Mivel nem ismerem az uj platformot.
polamalu
xtaki
Klemó
polamalu
onDier
polamalu
több mint 1 éve
hát ez a dazn elég gagyiNekem sem jött meg a verifikációs okosság. Most hogy mondod
gmail-re nem érkezik meg a verifikációs email.
+
Supported models
All LG webOS models from 2015 to 2019.
tamaske (doki)
több mint 1 éve
tamaske (doki)
132
hát ez a dazn elég gagyigmail-re nem érkezik meg a verifikációs email.
+
Supported models
All LG webOS models from 2015 to 2019.
több mint 1 éve
Azért 40.000-ből nem mész ki egy meccsre, a jegyre elég, de ennyi. A többi???? Egyébként, ha valóban nézed a sportokat és nincs hazai alternatíva, vagy rendes "illegál" stream, akkor megéri.Azokat én is adnám, viszont akkora összeget kéne perkálni szerintem akkor, ami nem magyar zsebnek van kitalálva. Én a gamepass-ra is sajnáltam már 1 évre, inkább kimegyek 1 meccsre előbe.Én köszi, hogy megvilágítottad. Még nem néztem meg, hogy az okos tv-n fentvan-e már az appjuk. Kíváncsi leszek az előszezonban mi fog kisülni belőle. Az viszont látszik, hogy minden szolgáltatásért (sportok) külön kell fizetni. Elsőre nem láttam egy all inn csomagot. Pedig az lehet kedvezőbb lenne. Meg sajna NHL sincs benne. Vagy bármilyen Észak amerikai hoki. NCAA is jöhetne. De lehet csak idő kérdése és az NHL is meg az MLB is átköltözik ide, mert jobban megéri.Csak úgy kérdezem. Az nfl platformját ismerted? Mármint informatikai szemszögből? Kanadában már ők szolgáltattak. Ez volt a pilot és összességében és gondolom az elégedettséget visszamérve (is) dönttek úgy, hogy az NFL leáll az önálló platformjának fejlesztéséről.A game pass átköltözik egy új platformra www.dazn.com Még semmi konkrét infó róla. Több sport is van. Úgy tűnik a tavalyi ár marad...En is kaptam levelet, dr kurvara nem orulok. Mivel nem ismerem az uj platformot.
polamalu
xtaki
Klemó
polamalu
onDier
több mint 1 éve
onDier
811
Azokat én is adnám, viszont akkora összeget kéne perkálni szerintem akkor, ami nem magyar zsebnek van kitalálva. Én a gamepass-ra is sajnáltam már 1 évre, inkább kimegyek 1 meccsre előbe.Én köszi, hogy megvilágítottad. Még nem néztem meg, hogy az okos tv-n fentvan-e már az appjuk. Kíváncsi leszek az előszezonban mi fog kisülni belőle. Az viszont látszik, hogy minden szolgáltatásért (sportok) külön kell fizetni. Elsőre nem láttam egy all inn csomagot. Pedig az lehet kedvezőbb lenne. Meg sajna NHL sincs benne. Vagy bármilyen Észak amerikai hoki. NCAA is jöhetne. De lehet csak idő kérdése és az NHL is meg az MLB is átköltözik ide, mert jobban megéri.Csak úgy kérdezem. Az nfl platformját ismerted? Mármint informatikai szemszögből? Kanadában már ők szolgáltattak. Ez volt a pilot és összességében és gondolom az elégedettséget visszamérve (is) dönttek úgy, hogy az NFL leáll az önálló platformjának fejlesztéséről.A game pass átköltözik egy új platformra www.dazn.com Még semmi konkrét infó róla. Több sport is van. Úgy tűnik a tavalyi ár marad...En is kaptam levelet, dr kurvara nem orulok. Mivel nem ismerem az uj platformot.
polamalu
xtaki
Klemó
polamalu
több mint 1 éve
Én köszi, hogy megvilágítottad. Még nem néztem meg, hogy az okos tv-n fentvan-e már az appjuk. Kíváncsi leszek az előszezonban mi fog kisülni belőle. Az viszont látszik, hogy minden szolgáltatásért (sportok) külön kell fizetni. Elsőre nem láttam egy all inn csomagot. Pedig az lehet kedvezőbb lenne. Meg sajna NHL sincs benne. Vagy bármilyen Észak amerikai hoki. NCAA is jöhetne. De lehet csak idő kérdése és az NHL is meg az MLB is átköltözik ide, mert jobban megéri.Csak úgy kérdezem. Az nfl platformját ismerted? Mármint informatikai szemszögből? Kanadában már ők szolgáltattak. Ez volt a pilot és összességében és gondolom az elégedettséget visszamérve (is) dönttek úgy, hogy az NFL leáll az önálló platformjának fejlesztéséről.A game pass átköltözik egy új platformra www.dazn.com Még semmi konkrét infó róla. Több sport is van. Úgy tűnik a tavalyi ár marad...En is kaptam levelet, dr kurvara nem orulok. Mivel nem ismerem az uj platformot.
polamalu
xtaki
Klemó
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Csak úgy kérdezem. Az nfl platformját ismerted? Mármint informatikai szemszögből? Kanadában már ők szolgáltattak. Ez volt a pilot és összességében és gondolom az elégedettséget visszamérve (is) dönttek úgy, hogy az NFL leáll az önálló platformjának fejlesztéséről.A game pass átköltözik egy új platformra www.dazn.com Még semmi konkrét infó róla. Több sport is van. Úgy tűnik a tavalyi ár marad...En is kaptam levelet, dr kurvara nem orulok. Mivel nem ismerem az uj platformot.
polamalu
xtaki
több mint 1 éve
xtaki
3 443
A game pass átköltözik egy új platformra www.dazn.com Még semmi konkrét infó róla. Több sport is van. Úgy tűnik a tavalyi ár marad...En is kaptam levelet, dr kurvara nem orulok. Mivel nem ismerem az uj platformot.
polamalu
több mint 1 éve
A game pass átköltözik egy új platformra www.dazn.com Még semmi konkrét infó róla. Több sport is van. Úgy tűnik a tavalyi ár marad...
több mint 1 éve
Spoiler Alert!!!| Bejutottunk a Superbowl-ba!: www.theusfl.com/championship-pittsburgh-maulers-vs-birmingham-stallions-jul-01-2023-game-boxscore-89 |
több mint 1 éve
Willie Parker
15 391
Canada túl sok CFL-t nézett, ezért az egyik downt mindig kidobja az ablakon.És remélhetőleg Canada sem lesz Mufasa és nem lesznek idiot playhívások. 😃Nem érdemes. Igazából azon godolkodom, hogy ez a katonadani gyereket miért nem alkalmazza még NFL klub. (nekem még a draft idejéből volt egy előfizetésem, amit elfelejtettem lemondani és megújult sajna....)teljesen helyes, annyit fűznék hozzá, hogy tavaly nekirongyoltunk egy fullfos fallal az idénynek, amiben szépen sérültek az irányítók
Elemez a srác rengeteg playt. Kiemeli, hogy emerezés ellen jó, zónázás ellen katasztrófa és azt, hogy túlzottan sokat hagyja el a zsebet, de összességében lehúzza a srácot.
A cikkben döntéseit, a kihagyott helyzeteit elemzi és a döntő clutch playnél is azt, hogy hát simán meglehetett volna egy másik dobás, ha a zsebben marad.
Nyilván azért nem kell szarrá elemezni a játékát, hogy tudjuk, hogy fejlődnie kell, de a kihagyott playek nem mások sokszor, mint a kémia hiánya egy-egy játékos kapcsán. Ez nem jön meg egyik, vagy másik percre. Kurva sokat kell dolgozni ehhez.
A legfontosabb dolgokat nem említi viszont. Egy frencsi QB egyik, ha nem a legfontosabb mérőszáma az, hogy amikor kell, amikor nagyon kell, akkor ott vannak-e a playek. Én magasról leszarom a tökéletes spirálokat és a 400 yardokat is, ha a game winning drive-ok nem sikerülnek. Pickett 4, azaz négy game winning drive-ot rakott össze tavaly és ebből kettő SNF volt. Ezen felül a vezér szerep az, ami fontos minden mellett és az alázat főleg egy rookie-nál. Annál a rookie-nál, aki az egész előszezont a HARMADIK csapattal töltötte, mert még Rudi is előtte volt a ranglétrán.
Klemó
1. de 1körös QB az sose string3, akarmit mondanak -
2. persze Turboval akartunk bridge-yeart, de arra is alkalmatlan, meg ugye sérült is
3. a kicsi Szimba meg nem rakta tele a gatyát, ha nem dől ki..
ugye
4. elsősorban a falon kellett kurvára javítani, azzal együtt, hogy mosmán fel kéne mutatni domináns futast is
5. nyilván így első pillanattól frQBként tekintünk a kicsi Szimbára, most második évében oda van baszva a fal is és Nagyi is bemutathatna, hogy mér is volt első körös - szóva gyerünk gyerünk
6. az alapelv Rotlisbergeri, csinalj 3TDt, nem kell nyolcat, a többit a D elintézi, hozz 3TD kicsiSzimba
Gróf de sutianap
Reggio1914
több mint 1 éve
Reggio1914
1 389
És remélhetőleg Canada sem lesz Mufasa és nem lesznek idiot playhívások. 😃Nem érdemes. Igazából azon godolkodom, hogy ez a katonadani gyereket miért nem alkalmazza még NFL klub. (nekem még a draft idejéből volt egy előfizetésem, amit elfelejtettem lemondani és megújult sajna....)teljesen helyes, annyit fűznék hozzá, hogy tavaly nekirongyoltunk egy fullfos fallal az idénynek, amiben szépen sérültek az irányítók
Elemez a srác rengeteg playt. Kiemeli, hogy emerezés ellen jó, zónázás ellen katasztrófa és azt, hogy túlzottan sokat hagyja el a zsebet, de összességében lehúzza a srácot.
A cikkben döntéseit, a kihagyott helyzeteit elemzi és a döntő clutch playnél is azt, hogy hát simán meglehetett volna egy másik dobás, ha a zsebben marad.
Nyilván azért nem kell szarrá elemezni a játékát, hogy tudjuk, hogy fejlődnie kell, de a kihagyott playek nem mások sokszor, mint a kémia hiánya egy-egy játékos kapcsán. Ez nem jön meg egyik, vagy másik percre. Kurva sokat kell dolgozni ehhez.
A legfontosabb dolgokat nem említi viszont. Egy frencsi QB egyik, ha nem a legfontosabb mérőszáma az, hogy amikor kell, amikor nagyon kell, akkor ott vannak-e a playek. Én magasról leszarom a tökéletes spirálokat és a 400 yardokat is, ha a game winning drive-ok nem sikerülnek. Pickett 4, azaz négy game winning drive-ot rakott össze tavaly és ebből kettő SNF volt. Ezen felül a vezér szerep az, ami fontos minden mellett és az alázat főleg egy rookie-nál. Annál a rookie-nál, aki az egész előszezont a HARMADIK csapattal töltötte, mert még Rudi is előtte volt a ranglétrán.
Klemó
2. persze Turboval akartunk bridge-yeart, de arra is alkalmatlan, meg ugye sérült is
ugye
4. elsősorban a falon kellett kurvára javítani, azzal együtt, hogy mosmán fel kéne mutatni domináns futast is
5. nyilván így első pillanattól frQBként tekintünk a kicsi Szimbára, most második évében oda van baszva a fal is és Nagyi is bemutathatna, hogy mér is volt első körös - szóva gyerünk gyerünk
6. az alapelv Rotlisbergeri, csinalj 3TDt, nem kell nyolcat, a többit a D elintézi, hozz 3TD kicsiSzimba
Gróf de sutianap
több mint 1 éve
Nem érdemes. Igazából azon godolkodom, hogy ez a katonadani gyereket miért nem alkalmazza még NFL klub. (nekem még a draft idejéből volt egy előfizetésem, amit elfelejtettem lemondani és megújult sajna....)teljesen helyes, annyit fűznék hozzá, hogy tavaly nekirongyoltunk egy fullfos fallal az idénynek, amiben szépen sérültek az irányítók
Klemó
ugye
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Ja hogy Ő írta, Akkor meg depláne nem. Majd ennek a szezonnak a végén nézzük meg hol tart. Tavalyhoz képest, Sztem ha minden jól megy sokkal előrébb. Azért az, hogy már január végén a teljes WR gárdával együtt edzett délen, hogy még jobbak legyenek elmond sokat a hozzáállásról és a vezér szerepről. Sztem a srácról egyébként süt a karizma. Akárcsak Benről annó. Sosem volt a Lőcs sem TB vagy Payton, de amikor ütött az óra, ahogy Soldi is fogalmazott sokszor, senki másra nem bíztam volna csapatot, Valamiért ezt érzem nála is. Ez az amit nem lehet tanulni....
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Nem érdemes. Igazából azon godolkodom, hogy ez a katonadani gyereket miért nem alkalmazza még NFL klub. (nekem még a draft idejéből volt egy előfizetésem, amit elfelejtettem lemondani és megújult sajna....)Elemez a srác rengeteg playt. Kiemeli, hogy emerezés ellen jó, zónázás ellen katasztrófa és azt, hogy túlzottan sokat hagyja el a zsebet, de összességében lehúzza a srácot.
Szerkesztette: Klemó
több mint 1 éve
Engem is érdekelne, de nem fogom kifizetni érte......
több mint 1 éve
xtaki
3 443
erdemes vajon a picket-es cikket megvasarolni es ololvasni? vagy tobbet nem tudunk meg, mint amit eddig?!fuzovelkifele.com/2023/06/kenny-pickettben-megtalalta-franchise-iranyitojat-a-steelers/
több mint 1 éve
Meghalt Clark Haggans! 😢 Csak 46 éves volt basszus. Nyugodjon békében! 😕😕
" class="embed">