Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 12 éve
Viccet félretéve, teljesen normális, hogy az adott helyünkre (1/15) várt emberek többségét megnézik. Nem kell túldimenzionálni, ez a dolguk.Nemcsak Gilbert járt az Oklahoma State-re. 😛 De hogy találkoztak is vele, ennél jobb ködösítés már nincs is. 😊SoldadosIgen, tavaly is csak ködösítésre használták az ilyen találkozókat, például a vacsora Bell-lel... 😊
Viccet félretéve: Tomlin-Colbert duó Dennard és Gilbert pro day-én - beszédes.
Ezen kívül ma Tomlin és ha minden igaz, Munchak is ellátogatott Ann Arborba. -> Taylor Lewanvassadi

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Nemcsak Gilbert járt az Oklahoma State-re. 😛 De hogy találkoztak is vele, ennél jobb ködösítés már nincs is. 😊SoldadosIgen, tavaly is csak ködösítésre használták az ilyen találkozókat, például a vacsora Bell-lel... 😊
Viccet félretéve: Tomlin-Colbert duó Dennard és Gilbert pro day-én - beszédes.
Ezen kívül ma Tomlin és ha minden igaz, Munchak is ellátogatott Ann Arborba. -> Taylor Lewan
több mint 12 éve
Elmondták neki, hogy qrva jó vagy, de sajna mások a needjeink, ezért csak ködösítés miatt vagyunk itt. De ha nem lenne annyira égető a DL-need, akkor tuti téged választanánk. 😛Itt arról szólt a cikk, hogy Gilbert-tel töltöttek néhány lopott órát 😉Klaci79Depot: Report: Steelers Tomlin, Colbert Spent Time With Oklahoma State CB Justin Gilbert Wednesday NightNemcsak Gilbert járt az Oklahoma State-re. 😛 De hogy találkoztak is vele, ennél jobb ködösítés már nincs is. 😊
Az a rohadt ködösítés...😀Klaci79
Amúgy Woods 2 évre 5 millát kapott a Titans-től. 1 millás aláírási bónusz, 900k-s idei fizu, meg 500k-s valamilyen bónusz. Jövőre 2,1 milla lehet a fizuja. Ennyit szerintem nekünk is megérhetett volna. 😕Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Donald, hogy a takonyverjeiaradványdislexiátsutianaphol egy szótár? 😀
több mint 12 éve
Donald, hogy a takonyverjeiaradványdislexiát

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Depot: Report: Steelers Tomlin, Colbert Spent Time With Oklahoma State CB Justin Gilbert Wednesday NightNézdd meg a Jagset, behúztak egy komplett D-line-t, úgyhogy a cseresorban is vicsorognak az elsőkörösök de az összesbeatwriter csakis Clowney draftról beszél meg Mackről, azt ide a rozsdást, hogy ojan hàtvédhúzáslesz csakúgy rotyog, persze akkor senkiselógott a twitteren mikor az Öreg maga ment Danaldnézőbe 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Itt arról szólt a cikk, hogy Gilbert-tel töltöttek néhány lopott órát 😉Depot: Report: Steelers Tomlin, Colbert Spent Time With Oklahoma State CB Justin Gilbert Wednesday NightNemcsak Gilbert járt az Oklahoma State-re. 😛 De hogy találkoztak is vele, ennél jobb ködösítés már nincs is. 😊
Amúgy Woods 2 évre 5 millát kapott a Titans-től. 1 millás aláírási bónusz, 900k-s idei fizu, meg 500k-s valamilyen bónusz. Jövőre 2,1 milla lehet a fizuja. Ennyit szerintem nekünk is megérhetett volna. 😕Soldados
több mint 12 éve
Depot: Report: Steelers Tomlin, Colbert Spent Time With Oklahoma State CB Justin Gilbert Wednesday NightNemcsak Gilbert járt az Oklahoma State-re. 😛 De hogy találkoztak is vele, ennél jobb ködösítés már nincs is. 😊
Amúgy Woods 2 évre 5 millát kapott a Titans-től. 1 millás aláírási bónusz, 900k-s idei fizu, meg 500k-s valamilyen bónusz. Jövőre 2,1 milla lehet a fizuja. Ennyit szerintem nekünk is megérhetett volna. 😕

több mint 12 éve
Depot: Report: Steelers Tomlin, Colbert Spent Time With Oklahoma State CB Justin Gilbert Wednesday NightAz a rohadt ködösítés...😀
több mint 12 éve
Free agency alatt ez igencsak meggondolatlan lépés. Igaz, nem a Steelersnél. 😀😀Ziggy Hood is a Steeler no more. The Jacksonville Jaguars have signed him to a 4 year, $16 million dollar contract.Csak a 4 évet láttam, összeg akkor tuti nem volt. Én is kíváncsi lettem volna a későbbi comp pick miatt, de ha találok valamit azonnal íromKlaci79Ennyit kapott Ziggy nálunk:
Ziggy Hood 4 years, $16M, $5.5M in guarantees.iktriad
Megelőztél amíg fürödtem 😀Klaci79
😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀Megelőztél amíg fürödtem 😀Klaci79Minek fürdessz 😛polamalu
több mint 12 éve
Minek fürdessz 😛Ziggy Hood is a Steeler no more. The Jacksonville Jaguars have signed him to a 4 year, $16 million dollar contract.Csak a 4 évet láttam, összeg akkor tuti nem volt. Én is kíváncsi lettem volna a későbbi comp pick miatt, de ha találok valamit azonnal íromKlaci79Ennyit kapott Ziggy nálunk:
Megelőztél amíg fürödtem 😀Klaci79
több mint 12 éve
Ziggy Hood is a Steeler no more. The Jacksonville Jaguars have signed him to a 4 year, $16 million dollar contract.Csak a 4 évet láttam, összeg akkor tuti nem volt. Én is kíváncsi lettem volna a későbbi comp pick miatt, de ha találok valamit azonnal íromKlaci79Ennyit kapott Ziggy nálunk:
Megelőztél amíg fürödtem 😀
több mint 12 éve
Csak a 4 évet láttam, összeg akkor tuti nem volt. Én is kíváncsi lettem volna a későbbi comp pick miatt, de ha találok valamit azonnal íromKlaci79Ennyit kapott Ziggy nálunk:
Ziggy Hood 4 years, $16M, $5.5M in guarantees.
több mint 12 éve
Köszi.Csak a 4 évet láttam, összeg akkor tuti nem volt. Én is kíváncsi lettem volna a későbbi comp pick miatt, de ha találok valamit azonnal íromKlaci79Ziggy 4 éves szerződést kötött...nem aprózta el a Jaguars....bízhatnak benneKlaci79Wow, ezt hol láttad? Azt nem tudod, hogy mennyiért?iktriad
több mint 12 éve
Csak a 4 évet láttam, összeg akkor tuti nem volt. Én is kíváncsi lettem volna a későbbi comp pick miatt, de ha találok valamit azonnal íromZiggy 4 éves szerződést kötött...nem aprózta el a Jaguars....bízhatnak benneKlaci79Wow, ezt hol láttad? Azt nem tudod, hogy mennyiért?iktriad
több mint 12 éve
Olvasd el még egyszer a kiemelt részt, egyébként is direkt neked írtam oda. 😊 Nekem felesleges ecsetelned, hogy fontosabb a DL megerősítése, mint a CB pick; ugyanezt leírtam én is az előző postban. Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ha nem lesz elérhető olyan DE vagy NT, aki 1/15-öt érne, akkor simán előfordulhat, hogy nem a védőfalba húzunk, ebből kifolyólag pedig az első körös CB pick sem zárható ki, ha már a komolyabb needek közé sorolható a corner, és ráadásul még prémium posztról is van szó.A secondary rövid távra mondhatjuk, hogy megvan, de azért nézzük csak meg jobban, mi is a helyzet. A CB-knél Ike az "utolsókat rúgja" (jó esély van rá, hogy jövőre már nem lesz Steeler, és amúgy is szemmel láthatóan romlott a teljesítménye), Gay nickel cornernek elmegy (hangsúly azon, hogy elmegy), Shamarko ideális esetben nem lesz örökké alkalmi nickel/dime back, Allen pedig ezidáig nem igazán villogott, még semmi olyat nem mutatott, ami arra utalna, hogy több lehet belőle egy max. átlagos CB2-nél. Hosszútávon (akár ha csak a 2015-ös szezont nézem) nem épp idilli a helyzet a CB-knél, szóval ha 1/15-nél megfelelő value van ezen a poszton, akkor én ide éppúgy el tudom képzelni a picket, mint az első körös DE/NT húzást, még ha a védőfal erősítése kétségtelenül előrébb is kell, hogy szerepeljen a prioritási sorrendben. (Vicces amúgy, hogy néhányan mennyire csak Nixben/Tuittban gondolkodnak, ha DL draftról van szó. :p) Az, hogy Tomlin és Colbert is jelen volt a Michigan State pro day-én, nyilván Dennard-nézőben, szerintem minden, csak nem smokescreen.vassadiGay nickelnek nem elmegy kategória, hanem kifejezetten erős volt. 😉 Továbbá van egy dolog, amit itt már valaki pedzegetett: lehet neked csilivili secondaryd, ha nincs hozzá front-7, akkor törölgethethetjük a könnyeinket, de rohadt szar lesz a Defense. A DL minden rendszerben fontos, a 3-4-nek pedig az LB-corp a szive-lelke. Emlékezzünk csak a 2008-as Defense-re! Elmondjam a secondarynk névsorát? Ike-McFadden-Townsend-Gay. Na? Hát ez a secondary kb a front-7-ből élt, nem abból, hogy mekkora császár volt. Gay, a jelenlegi 3. cornerünk most sokkal jobb, mint az akkori B-Mac, vagy Townsend. 😉 Összességében a jelenlegi CB-corp magasabb szintet képvisel, mint a 2008-as.
Tehát: van egy ilyen CB-corp: Ike-Cortez-Gay-Shamarko, s legfeljebb még egy CB kell, hogy meglegyen a depth.
Ezzel szemben van egy ilyen DL: Heyward-McLendon. Pont. Nincs meg a kezdő, és ebből is McLendon nem a legideálisabb posztján van, ráadásul kéne még legalább 2 használható csere is, mert ezen a poszton rohadt fontos a rotáció. Tehát van 1,5-2 emberünk az 5 helyre... De ha leigazoljuk Carringtont és visszahozzuk Keiselt, egy ember még akkor is hiányzik mennyiségileg, de ha a minőséget nézem, akkor egy max 1 évre megfelelő veterán és egy 3 meccses kezdő tapasztalattal rendelkező kérdőjel jönne. Ez nem életbiztosítás a 2015-s idényre, azaz kell egy igazi őserővel rendelkező nagytehetség, aki hosszútávon Heywarddal stabilizálja a falat. DL-nél jelenleg nincs nagyobb need. De ez messze kimagaslik, szinte ordít magáért.Soldados
több mint 12 éve
Ziggy 4 éves szerződést kötött...nem aprózta el a Jaguars....bízhatnak benneKlaci79Wow, ezt hol láttad? Azt nem tudod, hogy mennyiért?
több mint 12 éve
😀 @NOTSportsCenter: BREAKING: Roger Goodell has fined James Harrison $250,000 for getting released by the #Bengals 😀
több mint 12 éve
Azt hiszem csak simán elege volt Bill mesterből 😀De tényleg occsóért elbírnám nézni nálunk.
több mint 12 éve
😀
több mint 12 éve
Tomi, igénye lehet, de megkapja-e?? Nekem is van igényem, de senki sem adja meg azt a pénzt 😉polamaluNeked nem, Wilfork ennyit utasít(ott) vissza. Ha nem teljesen ejtették a fejére, akkor a zsákban lehet néhány ennél jobb ígéret.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Hát ja...nyertünk 6 gyűrűt most hagyjuk a maradékot kicsit, nehogy túl egysíkú legyen a liga. Akkor nem keres elég pénzt a főnök 😀Elnézést! Persze, ha már a PO-ban nem játszotok, akkor legalább a gondolattal!😛tomi-tomiMi csak a gondolattal játszunk 😀Klaci79Wilfork állítólag kérte, hogy cutolják a Pats-től. Na neki is örülnék, ha 1-2 évre aláírna hozzánk esetleg olcsóért. 😊SoldadosTekintve, hogy idén majdnem 12 millát keresett volna és egy három éves kiterjesztéses ajánlatot kapott a Pats-től, amit nem fogadott el, egyik feltételednek sem felel meg.
Nagyjából 6M/év három évig felett lehet az igénye.tomi-tomi
több mint 12 éve
Tomi, igénye lehet, de megkapja-e?? Nekem is van igényem, de senki sem adja meg azt a pénzt 😉
több mint 12 éve
Elnézést! Persze, ha már a PO-ban nem játszotok, akkor legalább a gondolattal!😛Mi csak a gondolattal játszunk 😀Klaci79Wilfork állítólag kérte, hogy cutolják a Pats-től. Na neki is örülnék, ha 1-2 évre aláírna hozzánk esetleg olcsóért. 😊SoldadosTekintve, hogy idén majdnem 12 millát keresett volna és egy három éves kiterjesztéses ajánlatot kapott a Pats-től, amit nem fogadott el, egyik feltételednek sem felel meg.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Mi csak a gondolattal játszunk 😀Wilfork állítólag kérte, hogy cutolják a Pats-től. Na neki is örülnék, ha 1-2 évre aláírna hozzánk esetleg olcsóért. 😊SoldadosTekintve, hogy idén majdnem 12 millát keresett volna és egy három éves kiterjesztéses ajánlatot kapott a Pats-től, amit nem fogadott el, egyik feltételednek sem felel meg.