Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 12 éve
Kieselnél állítólag elég komolyan szóba került a Lions. Mondjuk engem meglepne ha hozzánk kerülne főleg, hogy teljesen más a rendszer.
több mint 12 éve
Williams fejlődött, de összességében teljesen súlytalan volt. Nem véletlen, hogy a def snapek kb alig 1/3-ban volt fenn a pályán és sokszor inkább Troy játszott ILB-t... Ez elő nem fordulhatott volna Foote esetében. Ez persze érthető, hisz rookie volt, márpedig a mi rendszerünkben még másod-, harmadébvesnek sem egyszerű bekerülni a kezdőként a front-7-be. Azaz nem kritikának szánom Williams felé, de ettől még a tény az tény: jelenleg, 2013-ban Williams nem volt megoldás, Foote az lett volna. Viszont az eddig látottak alapján nincs egy szinten Foote-tal sem pályán, pályán kívül pedig még úgyse. Foote nem egy playmakaer, de stabil, megbízható játékos. Williams még nem az.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Hopptezsiga!Ahogy vártam is.
Fút vissza vetminér...sutianap
Bár én a detroiti kiruccanása előtt már lemondtam róla, én azzal vitatkoznék Ádival, hogy tudjuk őt pótolni, szerintem jobb lett, miután visszajött - már a detroiti önmagához képest😊, nálam nem csak leadership volt a kalapban, bár ha csak azt nézzük, akkor az meg nagyon kell még, mivel Farrior már nincs ugye.
szerk: Süti, ez merre, mer én nem látok még offisült.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Azért ez logikusnak tűnt. Ma a kórházba autózva pont ezen gondolkodtam, hogy a Foote vet minért jöhetne vissza, meg Kiesel is. Kiesel írta, hogy együtt kezdtek 2002-ben és sok szerencsét kívánt neki. Az is az eszemben járt, hogy ha nem maradnak akkor együtt jelentik be a visszavonulást. Ez azért örömhír.
több mint 12 éve
Hopptezsiga!Fút vissza vetminér...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Levi tuti volt, Curtis Brownért nekem sem szakad meg a szivem, de én személy szerint Foote-ot sajnálom, sztem Vince Williams még egyáltalán nincs Foote-szintjén. Ez az első, amit én - ha a cap engedi - nem húztam volna meg.SoldadosFoote sem volt épp klasszis, Williamsen pedig a szezon előrehaladtával látszódott a fejlődés, és most lesz még egy teljes offseasonje, hogy tovább javuljon, úgyhogy szerintem Foote kivágása "csak" leadership szempontjából lehet komolyabb veszteség, a pályán pótolni tudjuk őt.
több mint 12 éve
Őt én is sajnálom.Viszont nem tudom mi lehet mögötte, de gyanítom, hogy a vezetés tervszerűen csinálta. Arra gondolok, hogy esetleg a sérülése után már nem lett volna kezdő kaliber vagy tudják esetleg, hogy Spence kész játékos lesz ismét, esetleg korai ILB is benne lehet.Egyik sem meglepő. A rutin szólt Foote mellett, de amennyit ő tud, az Vince Williamstől is elvárható, plusz ott van még sötét lóként Spence, és a drafton sem elképzelhetetlen a korai ILB pick. Foote kivágásával is valamivel több, mint 1 millió dollár szabadul fel. Brownról pedig - aki egyébként szintén súlyos sérülésből (ACL-szakadás) lábadozik - kijelenthető, hogy nem vált be, három év alatt ennél sokkal több kellett volna egy harmadik körös játékostól, szinte csak special teamerként használtuk.vassadiLevi tuti volt, Curtis Brownért nekem sem szakad meg a szivem, de én személy szerint Foote-ot sajnálom, sztem Vince Williams még egyáltalán nincs Foote-szintjén. Ez az első, amit én - ha a cap engedi - nem húztam volna meg.
Viszont úgy tűnik, ma volt a csúcsnap, amikor rendbe tettük a capet, azaz mivel Ike nincs a cutoltak között, így joggal hihető, hogy komoly tárgyalások zajlanak az ő paycutjáról, tehát - a várakozásoknak megfelelően - a megtartásán fáradozunk.Soldados
Mindenesetre az elmúlt 2 hónapban nem történt összesen ennyi minden...jó volt ez a nap 😀
több mint 12 éve
Egyik sem meglepő. A rutin szólt Foote mellett, de amennyit ő tud, az Vince Williamstől is elvárható, plusz ott van még sötét lóként Spence, és a drafton sem elképzelhetetlen a korai ILB pick. Foote kivágásával is valamivel több, mint 1 millió dollár szabadul fel. Brownról pedig - aki egyébként szintén súlyos sérülésből (ACL-szakadás) lábadozik - kijelenthető, hogy nem vált be, három év alatt ennél sokkal több kellett volna egy harmadik körös játékostól, szinte csak special teamerként használtuk.vassadiLevi tuti volt, Curtis Brownért nekem sem szakad meg a szivem, de én személy szerint Foote-ot sajnálom, sztem Vince Williams még egyáltalán nincs Foote-szintjén. Ez az első, amit én - ha a cap engedi - nem húztam volna meg.
Viszont úgy tűnik, ma volt a csúcsnap, amikor rendbe tettük a capet, azaz mivel Ike nincs a cutoltak között, így joggal hihető, hogy komoly tárgyalások zajlanak az ő paycutjáról, tehát - a várakozásoknak megfelelően - a megtartásán fáradozunk.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Zajlik az élet...nem kicsit
több mint 12 éve
Egyik sem meglepő. A rutin szólt Foote mellett, de amennyit ő tud, az Vince Williamstől is elvárható, plusz ott van még sötét lóként Spence, és a drafton sem elképzelhetetlen a korai ILB pick. Foote kivágásával is valamivel több, mint 1 millió dollár szabadul fel. Brownról pedig - aki egyébként szintén súlyos sérülésből (ACL-szakadás) lábadozik - kijelenthető, hogy nem vált be, három év alatt ennél sokkal több kellett volna egy harmadik körös játékostól, szinte csak special teamerként használtuk.
több mint 12 éve
+ Fút + a Kertészbrón Homorúaszívem 😕

több mint 12 éve
A Levi Brown cut is megtörtént, 6.25 millió dollár szabadul fel egészen pontosan, dead money nincs.
több mint 12 éve
Akkor félre lettél értelmezve, el meg nézést kedves Sütemény barátom 😀
több mint 12 éve
Az elsőkörös projektnél JarvisJónásra célozgattam, csak Pola vette Vugylira:cool:

több mint 12 éve
Azért Wugylit bustnak nevezni sztem nem teljesen fedi a valóságot. Ő fontos láncszeme volt, még ha JH-vel támogatva is az elmúlt jó pár év D-nek. A sok sérülés cseszett neki oda, a kérdés, hogy ebből vissza tud-e jönni? Ezt az orvosi team pontosan látja tudja, a lépések ennek fényében vannak meghozva ebben biztos vagyok. Csak azért ne tartsuk meg mert első körös volt.polamaluSzerintem itt senki sem nevezte bustnak Woodley-t. 😊 Második körös volt amúgy.
több mint 12 éve
H und M -et. Itt pitylogok a LövonBell tvíten, de ki pöxöm az az Örl akinek a háromévesének annyira vereti, na, mase halunk meg hülyén. 😛Azt tuggyátok hoty kit hínak EARL-nek az öltözőben?sutianapEngem???polamalu

több mint 12 éve
Azt tuggyátok hoty kit hínak EARL-nek az öltözőben?sutianapEngem???
több mint 12 éve
Aztán azt is lehet gondolom jövőre trükközni, de a cap is emelkedik majd.
több mint 12 éve
Azt tuggyátok hoty kit hínak EARL-nek az öltözőben? 😀

több mint 12 éve
Troy valószínűsített idei száma, hogy 8,25 millás fizuját 1,25-re csökkentették, a maradék 7 millát pedig signing bonusnak tették át. Ezzel kb 4,6 millával csökkenne az idei capértéke, azaz nagyjából 6,2 milla lenne. A kérdés leginkább az, hogy mekkora fizetést kap a köv. 2 évre. Az első tippek szerint 6 milla körüli lehet.

több mint 12 éve
Most látom csak 😀 Boldog vagyok, még a vereség sem érdekel a falábúaktól most 😀Már a Steelers hivatalos face oldala is hozta, megelőztelek 😛polamaluEzzel a nickkel stílszerű volt, ahogy utána a szerkesztésben írtam is. 😊Soldados
Még az sem, hogy holnap arcüreg röntgennel kezdem a napot. Boldogság van 😀
több mint 12 éve
Már a Steelers hivatalos face oldala is hozta, megelőztelek 😛polamaluEzzel a nickkel stílszerű volt, ahogy utána a szerkesztésben írtam is. 😊

több mint 12 éve
Már a Steelers hivatalos face oldala is hozta, megelőztelek 😛
több mint 12 éve
BRÉKING!!!Keisel Facebook oldala szerint Troy is aláírt 2016-ig. Ha igaz, ez is várható volt, én már hónapokkal ezelőtt ezt jósoltam és pont ilyen időtartamra. 😊
edit: stílszerűen polamalu, alias Zoli gyorsabb volt nálam. 😊

több mint 12 éve
The Pittsburgh SteelersHere's to many more memories of #TroyBeingTroy....We have signed Troy Polamalu to a new three-year contract.
VIDEO: stele.rs/1ds0JBC